Daar hoog in de lucht 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Daar hoog in de lucht

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Daar hoog in de lucht FS5HYF1F82EZJMU.RECT2100
Beertje
26
Actief
"Drink me" - poison

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cloudthroat
BerichtOnderwerp: Daar hoog in de lucht   Daar hoog in de lucht Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 18:33

De tom was hinkelend het kamp uit gegaan. De wond die zijn achterpoot opgesneden had was misschien gedicht maar nog altijd niet volledig geheeld. De spieren die beschadigd waren geraakt hadden een langere herstelperiode dan zijn huid en vandaar dat hij nog mank liep. Taken verrichten zat er dus niet in maar gelukkig was hij al vrij dat hij de med cat den uit mocht, de tom maakte er dan ook gebruik van om eventjes te genieten van het warme weer. Met een plofje liet hij zich een stukje van het rumoerige kamp vallen en hief zijn nek omhoog zodat de wind in zijn nekpluis kon waaien. Zachtjes liet hij een zuchtje klinken. Het was fijn dat hij niet zo hard hoefde te werken nu maar nu moest hij meer aan zijn broertje denken. Gorsepaw.. oh de verdriet die iedereen had door het verlies, soms wenste hij dat hij zijn leven had kunnen inruilen voor die van Gorse, zodat zijn broertje nog had kunnen genieten van het leven die hij zo hard verdiende. Hij verdiende het echt zo erg, zoveel meer dan hem, meer dan vele andere en toch had hij de keuze gemaakt om er een einde aan te maken. Was zijn familie zo kapot geraakt? Was hij ook een slechte broer geweest? Duizenden vragen die niet beantwoorden konden worden.

- Harespring


Daar hoog in de lucht SqT0UE1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daar hoog in de lucht DPKsfdL
Cynthia
264
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: Daar hoog in de lucht   Daar hoog in de lucht Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 16:35

Het leek de laatste tijd nooit echt rustig te zijn in de clan. Als het voor een moment erop leek dat alles goed ging, dan was er binnen de kortste keren wel weer iets dat daar verandering in bracht. Ze had dan ook het kamp achter haar gelaten voor nu en wilde wat rond gaan lopen toen ze een clangenoot een stukje van het kamp af zag liggen. Of ze kon in ieder geval de contouren ervan onderscheiden. Ze had nog geen idee wie het was, maar naarmate ze dichterbij kwam, kwam er een bekende geur haar neus binnen. "Cloudthroat?" Sprak ze dan ook wat vragend uit. De ander was tenslotte nog niet volledig hersteld van een wond aan zijn poot als ze het zich goed kon herinneren.


Daar hoog in de lucht J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Daar hoog in de lucht
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: