Auto garage 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Auto garage

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ruki
Member
Auto garage DPKsfdL
M
59
Actief
"As they croak, I see myself in the pistol smoke"

CAT'S PROFILE
Age: Rest in Peace ass†
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ruki
BerichtOnderwerp: Auto garage   Auto garage Icon_minitimewo 24 jun 2020 - 19:42

Zijn ogen knepen samen. Hij was hier met een reden maar wist zelf nog niet echt welke. Hij moest hier komen in ieder geval, had een afspraak met iemand. Zijn grijns was getekend op zijn lippen terwijl hij dieper het twoleg place betrad. Hij moest kort weer wennen dat het hier s'nacht's licht was door de lantarenpalen, kort had de Elite geleefd in het moeras toen Shadowclan in hun greep had gezeten maar hoe snel dat was gegaan was dat ook zo weer voorbij. Agh, het maakte hem eigenlijk ook niet veel uit, hij vond beide plekken verrot al was het hier wel een voordeel dat er altijd een spannend nachtleven was. Hij verwachtte dat zijn afspraakje ook spannend zou zijn, wie anders vroeg om alleen af te spreken in geheim met de hemel zonloos? Hm hm, hij was echt niet gister geboren hoor. Trippelend ging Ryuk veder, zijn staart dik opgezet van de opwinding. De geur kwam al in zijn neus, het was de gene die hem gevraagd had om hem hier te ontmoeten. Zijn charmante blik kwam al op zijn gelaat getrokken en diep ronkend liep hij op de ander af. ''Wat een speciale plek heb je uitgekozen,'' Sprak hij terwijl hij kort de omgeving bekeek zover hij dingen kon zien in het donker. In ieder geval was de geur van auto's duidelijk te ruiken. ''Wel veel privé, ik zal dus niet klagen over de stank.'' Grijnsde hij en probeerde meteen een move te doen maar hij werd geblokkeerd door een onzichtbare muur. Huh? Zijn ogen knepen samen en met een op gezetten vacht tuurde hij door het glas heen maar zag niks meer. Wat was dit voorn spelletje? Rammelend geluid klonk boven hem, alsof iemand over een ijzeren brug heen tippelde en iets mee sleepte. Ryuk stapte wat stappen naar achteren en probeerde te zien wie zo met hem zat te dollen maar het enige wat hij nog kon zien voor het zwart werd was een grote emmer die naar beneden viel. Een shitload aan plakkerige vloeistof viel over hem heen en maakte alles zwart. Het spul was in zijn ogen gekomen, in zijn neusgaten en mond. Zijn lichaam zat vast in de grote emmer die gevallen was waar ook de vele olie inzat en maar langzaam eruit droop. In volle paniek probeerde hij een uitweg te vinden maar alles om hem heen was als een plakkerige zee waar hij niet vooruit kon komen. Daarbij werd hij nog eens door een ronde muur vastgehouden. Het lukte hem echter wel, het lukte hem om de emmer op de zij te laten vallen; een golf van olie droop er uit samen met zijn doorweekte vacht. Proestend probeerde hij alles uit zijn longen te halen en te vervagen met schone zuurstof. Hij vocht, vocht voor zijn leven maar het was toch zinloos. Als hij dit wist te overleven dan zou hij toch morgenochtend dood liggen in zijn nest door de vergiftiging. Het was over. Klaar. Dat kreeg je ervan als je enkel nadacht met je pik en blijkbaar een zoon was van de huidige leader.

Auto garage Img_7011
Auto garage 2gxnp75Auto garage 10pvxmw

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Auto garage
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: