[Loudpaw] Comfort 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Loudpaw] Comfort

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[Loudpaw] Comfort Yx3a1dao_o
Babs
2482
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: [Loudpaw] Comfort   [Loudpaw] Comfort Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 19:39

Pepperpaw had een hele stapel mos bij elkaar verzameld die ochtend, in de hoop dat ze zich nog een beetje nuttig kon voelen. Haar kruidenkennis was nog altijd beperkt en het zag er niet naar uit dat deze snel beter zou worden. Maar dan kon ze er in ieder geval voor zorgen dat de nesten zo goed als nieuw waren. Na al dat werk, pakte ze een dikke waterrat van de stapel, waarna ze naar één van haar clangenoten stapte, een kater wie ze al een tijdje niet meer gesproken had. ”Hey, Loudpaw, delen?” besloot ze te vragen, een sympathieke blik in haar blauwe ogen. Ze wist immers dat de kater zijn broertje vermist was. Ze was zelf radeloos geweest toen Settleddust spoorloos was, dus ze kon zich wel voorstellen dat hij zich ook niet al te optimaal voelde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudpaw.
Member
[Loudpaw] Comfort DPKsfdL
Miss F
165
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Loudpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Loudpaw] Comfort   [Loudpaw] Comfort Icon_minitimema 29 jun 2020 - 9:51

Hoarsepaw was verdwenen. Loudpaw sloot zijn ogen en boorde zijn klauwen diep in de grond terwijl hij zichzelf tot kalmte probeerde te manen. Eerst gebeurde dat met zijn moeder, toen was Roughpaw waarschijnlijk voor het leven getekend door die vuile bloedhonden en nu was Hoarsepaw verdwenen. Zodra Loudpaw het nieuws had gehoord, was hij het woud in gerend en had hij het spoor van zijn broer proberen te volgen, maar hij had het niet te pakken gekregen. Hij stond te wankelen op zijn poten omdat de zorgen aan zijn broer hem wakker hielden en hem wanhopig deden voelen, maar geen haar op zijn pels zou het toelaten om die angst te weerspiegelen naar zijn familie. Bij hun bleef hij rustig en sprak hun moed in, aangevend dat Hoarsepaw wel terug zou komen. Loudpaw werd uit zijn gedachten gehaald door een maar al te bekende stem en hij opende zijn ogen, de frustratie en wanhoop verdrijvend in zijn blik en Pepperpaw een rustige glimlach toewerpend. “Graag,” zei hij tegen haar. Hij merkte dat hij toch wel wat honger had, maar hij liet haar de eerste hap nemen. “Nog gefeliciteerd met je nieuwe rang. Ik weet zeker dat je het goed gaat doen,” zei hij met een glimlach tegen haar. Ze hadden al redelijk wat meegemaakt met elkaar, van zijn kittentijd totdat hij apprentice was geworden. Het deed hem goed dat ze nu weer het contact met elkaar hervatten. Dat zou hem tenminste een beetje afleiden van de frustratie en wanhoop die hij voelde omtrent Hoarsepaw’s verdwijning.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Loudpaw] Comfort
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: