[Loudpaw] Comfort 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Loudpaw] Comfort

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
[Loudpaw] Comfort 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: [Loudpaw] Comfort   [Loudpaw] Comfort Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 19:39

Pepperpaw had een hele stapel mos bij elkaar verzameld die ochtend, in de hoop dat ze zich nog een beetje nuttig kon voelen. Haar kruidenkennis was nog altijd beperkt en het zag er niet naar uit dat deze snel beter zou worden. Maar dan kon ze er in ieder geval voor zorgen dat de nesten zo goed als nieuw waren. Na al dat werk, pakte ze een dikke waterrat van de stapel, waarna ze naar één van haar clangenoten stapte, een kater wie ze al een tijdje niet meer gesproken had. ”Hey, Loudpaw, delen?” besloot ze te vragen, een sympathieke blik in haar blauwe ogen. Ze wist immers dat de kater zijn broertje vermist was. Ze was zelf radeloos geweest toen Settleddust spoorloos was, dus ze kon zich wel voorstellen dat hij zich ook niet al te optimaal voelde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
[Loudpaw] Comfort DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: [Loudpaw] Comfort   [Loudpaw] Comfort Icon_minitimema 29 jun 2020 - 9:51

Hoarsepaw was verdwenen. Loudpaw sloot zijn ogen en boorde zijn klauwen diep in de grond terwijl hij zichzelf tot kalmte probeerde te manen. Eerst gebeurde dat met zijn moeder, toen was Roughpaw waarschijnlijk voor het leven getekend door die vuile bloedhonden en nu was Hoarsepaw verdwenen. Zodra Loudpaw het nieuws had gehoord, was hij het woud in gerend en had hij het spoor van zijn broer proberen te volgen, maar hij had het niet te pakken gekregen. Hij stond te wankelen op zijn poten omdat de zorgen aan zijn broer hem wakker hielden en hem wanhopig deden voelen, maar geen haar op zijn pels zou het toelaten om die angst te weerspiegelen naar zijn familie. Bij hun bleef hij rustig en sprak hun moed in, aangevend dat Hoarsepaw wel terug zou komen. Loudpaw werd uit zijn gedachten gehaald door een maar al te bekende stem en hij opende zijn ogen, de frustratie en wanhoop verdrijvend in zijn blik en Pepperpaw een rustige glimlach toewerpend. “Graag,” zei hij tegen haar. Hij merkte dat hij toch wel wat honger had, maar hij liet haar de eerste hap nemen. “Nog gefeliciteerd met je nieuwe rang. Ik weet zeker dat je het goed gaat doen,” zei hij met een glimlach tegen haar. Ze hadden al redelijk wat meegemaakt met elkaar, van zijn kittentijd totdat hij apprentice was geworden. Het deed hem goed dat ze nu weer het contact met elkaar hervatten. Dat zou hem tenminste een beetje afleiden van de frustratie en wanhoop die hij voelde omtrent Hoarsepaw’s verdwijning.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Loudpaw] Comfort 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Loudpaw] Comfort   [Loudpaw] Comfort Icon_minitimeza 3 okt 2020 - 0:03

De hele clan had gepoogd om Hoarsepaw te vinden, maar zijn spoor was ergens in het territorium opgehouden, samen met een vreemde tweebeenlucht. Pepperpaw had er niet over gesproken, maar was heel erg bang over het lot van de kater. Hoarsepaw was loyaal aan Shadowclan en ondanks dat de kater vast ook getekend was door de Bloodclan overname, geloofde Pepperpaw nooit dat hij vrijwillig gegaan zou zijn. Ze vond het al vreselijk om de kater te missen, maar voor de familie moest het nog erger zijn. Met een voorzichtige glimlach legde ze het prooidier voor Loudpaw neer, deze naar hem toe schuivend. Haar blik ging eventjes naar de grond, met een wat nerveuze glimlach. ”Dank je.. Ik hoop dat Bloodhound snel weer op de been is. Dan kan ik ook daadwerkelijk aan het trainen slaan,” bekende ze. Het was nu nog een beetje lastig, het was een beetje passen en meten met kennis die ze niet in de vingers had en dat maakte het moeilijk als katten op je rekenden hun leven te redden. Maar in ieder geval had ze Newtpaw om het mee samen te doen, ze was niet alleen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Loudpaw] Comfort
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: