[Wolfblood] Daughter of mine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Wolfblood] Daughter of mine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Slatefur
Member
[Wolfblood] Daughter of mine DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: [Wolfblood] Daughter of mine   [Wolfblood] Daughter of mine Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 19:41

Ze kon langzaam weer wat lopen, korte tochtjes, maar het ging gestaag. Deze verwonding had haar al veel te lang in de medicine cat den gehouden en ze vroeg het af hoe het met haar veel te grote ‘dochter’ ging. Dus Slatefur besloot op een missie te gaan. Ze hief zichzelf met moeite uit haar nest, waarna ze zichzelf met wiebelige pootstappen de medicine cat den uit bracht. Nu Bloodhound zelf in een nest lag, was het veel makkelijker om tegen adviezen in te gaan. Pepperpaw en Newtpaw kon ze well aan. Dat waren zulke scharminkels, aan hun pootstappen te horen. Ze moest even zoeken tussen de geuren van het kamp, maar al snel had ze Wolfblood gevonden. Het voelde als een wereldreis, maar ze kwam er. ”En hoe gaat het met de dapperste warrior van Shadowclan?” vroeg ze met een trotse glans in haar blinde ogen, haar stem krakerig maar vast. Ze voelde zich nu pas echt elder.
[Wolfblood] Daughter of mine C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Wolfblood] Daughter of mine Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Wolfblood] Daughter of mine   [Wolfblood] Daughter of mine Icon_minitimema 29 jun 2020 - 20:39when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Haar ogen waren in de verte gericht, open gesperd maar niet op iets specifiek gefixeerd. Het gebeurde haar wel vaker, dat haar gedachtes alle kanten op vlogen. Ze kon niets behalve stilzitten door haar verdomde poot, dat er veel te lang over deed om te genezen. De wonden op haar borst waren belemmerend, maar deden een draagbaar soort pijn. Haar poot was constant en belemmerde haar lopen de hele tijd. En starclan, ze verdiende het. Het was het minste dat ze zou moeten lijden door het nemen van andermans leven, dit keer amper uit noodzaak dan uit instinct. Een ongeluk, zo zou een lafaard het noemen. Net te hard gekrabd, maar de waarheid bleef dat ze haar buik had open gereten. Waarheid bleef dat Shade even dood was als haar moeder, en dat ze beide op haar naam stonden. ”En hoe gaat het met de dapperste warrior van Shadowclan?” haar stem haalde Wolfblood uit haar gedachtes. Onder andere omstandigheden zou ze zich verwarmd voelen door de trotse toon in haar woorden, maar nu leefde Wolf weer als vroeger in haar eigen wereldje. Ze snapte haar eigen emoties niet, wilde dat schuldgevoel niet dragen - dus reageerde ze dat op anderen af, vaak nog wel degene waar ze het meest om gaf. Toch streek ze haar staart ter begroeting kort tegen de ander. Heel kort. "Wat doe je buiten de medicine cat's den? Je bent nog helemaal niet volledig genezen," bromde ze wat nijdig, al was te merken dat ze zich in probeerde te houden. Zij had eigenlijk niets te zeggen, ze zou even goed daar moeten liggen. Maar Slatefur ook niet, want hoe kon ze ooit dapper zijn.
'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
[Wolfblood] Daughter of mine Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Wolfblood] Daughter of mine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: