[Rookpaw] Nerves 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Rookpaw] Nerves

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Rookpaw] Nerves DPKsfdL
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Bristlepaw
BerichtOnderwerp: [Rookpaw] Nerves   [Rookpaw] Nerves Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 19:46

Het was allemaal gek en anders geworden sinds grote zus Chivysniff overleden was. Ondanks dat Chivysniff wat anders was en een beetje imposant en intimiderend was voor de jonge Bristlepaw, voelde het alsnog als een hol gemis voor Bristlepaw dat de kattin weg was. Ze durfde haar vader ook niet meer goed voor dingen te vragen, aangezien er ook een duistere wolk in zijn ogen leek te hangen sinds het verlies van Chivy. Dus zocht ze maar iemand anders uit haar familie op toen ze gezelschap zocht. Ze plofte naast Rookpaw neer en drukte haar kop onder kin van haar grote zus. ”Hey Rookpaw.. heb je eventjes?” besloot ze te vragen, met een lichte hint van nervositeit in haar stem. Zou Rookpaw het probleem begrijpen wat Bristlepaw had?
[Rookpaw] Nerves YOhKRv9M_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rookchirp
Member
[Rookpaw] Nerves Tumblr_obync3JGIe1upe1ufo2_540
Kip
228
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 14 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rookchirp
BerichtOnderwerp: Re: [Rookpaw] Nerves   [Rookpaw] Nerves Icon_minitimedi 11 aug 2020 - 15:19

[Rookpaw] Nerves Da6laim-88d5b487-7ca9-4005-b0d8-5482353d278b

Ze was er helemaal klaar mee. Rookpaw knarste met haar tanden uit pure frustratie. Binnenkort zou ze 12 moons zijn, en wat had ze bereikt? Dag in dag uit werkte ze, maar het leek wel alsof het alleen maar erger werd des te harder ze haar best deed. Niets hielp, Chivy had alle kruiden geprobeerd, en ondanks dat Coyotespirit een van haar beste vriendinnen was, ging ze voor geneesmiddelen niet meer naar haar toe. Het voelde raar haar op de plek van haar zus te zien. Er was gewoon niets aan te doen, haar lichaam functioneerde maar voor 50% en zij moest altijd 200% geven. Ze zou een matige warrior worden, zelfs als ze haar best deed. Vissen kon ze vangen, sure, maar dat kostte haar altijd al haar geduld. Hoe moest ze zo ooit deputy worden? De poes was zo diep in haar boze gedachten dat ze Bristle pas opmerkte toen deze naast haar nee plofte. Ze schrok een beetje en wilde eigenlijk haar kleine zusje zeggen dat ze op moest hoepelen want ze was met andere dingen bezig, maar zag toen de blik in haar ogen. Haar kleine zusje drukte haar kop tegen haar kin en Rookpaw zuchtte, proberend om haar frustraties aan de kant te zetten voor haa familie. ”Hey Rookpaw.. heb je eventjes?” ze was nerveus. Rookpaw klemde nog één keer haar kaken op elkaar, maar dwong zichzelf toen wat te ontspannen. Hoeveel pijn het ook deed, zij was nu de oudste zus. En niemand van haar familie zou nog iets overkomen. "Nee, ik zit tjok vol met allemaal super belangrijke afspraken, geen tijd hoor," grapte ze en gaf haar zusje plagend een lik tussen haar oren. "Tuurlijk heb ik tijd voor je Bris, wat is er?"


Icarus flew too close to the sun
[Rookpaw] Nerves Rook2
but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Rookpaw] Nerves
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: