Butterfly arising 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Butterfly arising

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterfly arising DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimeza 27 jun 2020 - 20:55

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit had met Bluejay afgesproken dat nadat het kamp weer het normale kamp was, als in de Bloodclanners waren vertrokken dat de andere kater hem een mooie bloem zou brengen. Het weer was ook nog eens mooier geworden, het was immers Greenleaf en de zon scheen gedurende de dag fel op zijn glanzende vacht. Hij zag er redelijk gezond uit, ook al leek hij wellicht wat aan de dunne kant omdat het voedsel niet altijd goed leek te vallen door de spanning die zijn lichaam nog moest verlaten. Als het had geholpen had de jonge kater ongetwijfeld met zijn poten geschud en een gek dansje gelaten, maar dat werkte niet. Kortom, hij kon enkel diep ademen en af en toe proberen voldoende naar binnen te werken, het hielp dat niet elke Warrior hem in het oog leek te houden, waardoor anderen hem niet vreemd aan keken of nare vragen stelde die hij helemaal niet wilde beantwoorden. Hij wist nog steeds niet geheel hoe hij zich naar anderen moest gedragen en stond daarom aarzelend te wachtten tot hij de bekende vacht zag verschijnen. 'Bluejay!' Riep hij, zijn stem nog hoog en licht terwijl het geluid door het zachtje briesje ongetwijfeld naar de kater gedragen werd. De kitten trippelde op zijn plek terwijl hij wachtte tot de ander zijn blauwe blik op die van hem richtte. Kom op! Ik wil de bloemen zien!

+ Bluejay
♥


Butterfly arising Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Butterfly arising Yo10
Sannemander
433
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimeza 27 jun 2020 - 21:51

Met bloemetjes tussen zijn kaken stapte de grote kater het kamp binnen, enkele voor Bluekit, die altijd hun nestje er mee versierde, en eentje, een iets wat grotere voor Flutterkit. Zijn afspraak met het kleintje was de kater heus niet vergeten hoor, hij vergat nooit iets, zelfs al was hij de enige die dat zei. 'Bluejay!' mauwde de kitten, duidelijk ook niet vergeetachtig, enthausiast waarop de Zilveren kater opkeek en de oogjes van Flutterkit ontmoeten, dolsblij zijn bloem dan eindelijk te krijgen. Opgetogen stapte hij op het kleintje af en legde de verzameling van bloemetjes voor zijn pootjes "Kier er maar eentje uit kiddo, ik kan natuurlijk niet zeggen welke jij het mooist vind hm" mauwde hij vriendelijk, Bluekit zou ze allemaal wel prachtig vinden, voor haar was alles wat mooi was speciaal.BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterfly arising DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimema 29 jun 2020 - 21:36

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
De kitten was het niet gewend geweest dat anderen zich aan hun beloften zouden houden. Zijn moeder had hij niet lang genoeg gekend om te weten of ze van hem had gehouden, zijn vader had wel eens wat beloofd om het daarna standaard te vergeten omdat hij simpelweg geen interesse had gehad in zijn bruine kitten. Bluejay leek echter geen kat te zijn die belangrijke, zeer belangrijke afspraken vergeten zou. De zilveren kater kwam dan ook met de bloemetjes voorzichtig maar stevig vast geklemd tussen zijn tanden naar de jonge tabby toe gelopen. Opgetogen stapte de Warrior op de kleinere kater af waarna hij de blauwe bloemen voor zijn poten legde. Flutterkit snorde enthousiast en warm terwijl hij blij als een kuiken op de kater af sprong en voor hem huppelde op zijn poten, een lichte glinstering verscheen in zijn tweekleurige ogen. 'Kies er maar eentje uit kiddo, ik kan natuurlijk niet zeggen welke jij het mooist vind hm?.' Mauwde hij vriendelijk waarna de kitten voorzichtig naar voren boog en de bloemen bekeek. Hij durfde eigenlijk de mooiste niet te pakken, wat als Bluekit de rest kreeg en teleurgesteld zou raken? Twijfelend bleef hij met zijn neus erboven hangen voordat hij uiteindelijk heel voorzichtig de grootste van de bloemen pakte en deze voorzichtig tussen zijn poten legde alsof het, het meest bijzondere en mooie cadeau ooit was. Wat het ook was, zijn neusje bewoog even terwijl hij zijn emoties probeerde te bedwingen, niets zeggen, niets doen gewoon ademen.. gewoon ademen. Dankbaar boog hij zijn kopje terwijl hij stilletjes de bloem bekeek, de tere bladeren waren prachtig, en fluweelzacht.
♥


Butterfly arising Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Butterfly arising Yo10
Sannemander
433
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 23:01


Het kleintje koos voorzichtig de grootste bloem er tussen uit. Zoiets simpel, zo iets gewoons, het leek voor het kleintje wel de wereld te betekenen. Hoe hij het bloemetje bekeek, hoe het probeerde zijn enthausiasme te onderdrukken over zoiets simpels als een enkel bloemeke. Als hij Flutterkit geweest was had hij zijn bek echt wel opengetrokken, geklaagd dat hij maar een enkel bloemetje kreeg en de andere een bosje, maar de gevoelige kitten leek hier geen probleem mee te hebben.Voor eventjes fronsde de kater dan ook bedenkelijk, een beetje onzeker over de omgang met een kitten zo minder open als Rudekit en Bluekit, niet liet weten hoe hij zich echt voelde. Normaal gesproken zou het de kater niet zo zwaar liggen hoe andere zich voelde, zou hij zijn schouders ophalen en door gaan met zijn leven. Echter was het nu vooral nieuwsgierigheid dat zijn gedachten vasthield op de kitten voor hem, het was zo vreemd en nieuw voor hem. Hij wist wel dat niet iedere kitten zo,n brutale aap was als hij of Blue en rude, maar normaal gesproken zou hij hier niet echt mee in contact komen. "Goeie keuze Flutterkit" prees hij het jonkie, een zo zacht mogelijke glimlach op zijn koppie terwijl hij ongemakkelijk zocht naar de juist manier van handelen, wat als het in eens zou gaan huilen ofzo? Wat als hij de kitten ongemakkelijk maakt, alle queens zouden hem kapot maken hoor pfoo.BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterfly arising DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimevr 7 aug 2020 - 16:37

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
De kitten had niet door dat Bluejay niet zo zeker was met wat hij met de kitten aan moest. Goeie keuze Flutterkit,' Prees de kater hem nadat hij zijn bloem had uitgezocht. Hij was zo anders dan de meeste andere kitten die op dit moment in Shadowclan leefden dat hij wellicht wel moeilijk in te schatten was. Dit betekende niet dat hij minder dankbaar was, hij haalde diep adem terwijl hij zijn emoties onder controle probeerde te houden want dit was wel zijn eerste cadeau ooit en Bluejay had zijn woord gehouden! Zijn ogen trainden licht voordat hij op de kater af sprong en zijn bloem kort achterliet om de ander te bedelven onder kopjes en zacht te snorren. 'Dankje,' Murmelde de kitten duidelijk geëmotioneerd op een positieve manier. Hierna trippelde hij weer terug naar de bloem om de blaadjes voorzichtig met zijn poot te strelen.
♥


Butterfly arising Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Butterfly arising Yo10
Sannemander
433
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 14:33


Butterfly arising Ti50Lsn
.............................................................................
B
lauwe bloemen, ze waren uniek, anders dan de meeste bloemen. Maar maakte dat de bloemetjes minder mooi? Waren ze minder mooi dan de andere bloemen? Nee. Het was iets wat hij Bluekit vanaf jongs af aan bij bracht, het was een filosofie waarna hij streefde, wat hij Bluekit mee wilde geven. En wellicht ook wel de reden dat hij blij was toen de jonge kitten had gevraagd naar de speciale bloem. You see, Flutterkit mocht dan wel anders zijn dan de rest maar dit betekende niet dat hij minder betekende niet waar? Het was iets goeds anders te zijn dan de rest, zeker als je het aan Bluejay vroeg, een kater, hoewel erg extrovert ingesteld, persoonlijke vrijheden erg waardeerde en hoog wilde houden. Zolang je andere niet lastig viel zat je eigenlijk altijd wel goed bij de grote man.

Met een zachte glimlach op zijn gezicht ontving hij de kitten zijn gebaren van dankbaarheid, alle kopjes, al het gesnor. Het was bijna ontroerend een jonge kat zo blij te zien bij het krijgen van een cadeau zo klein. 'Dankje,' murmelde de kitten lieftallig waarop Bluejay hem vriendelijk toe knikte "Ach joh geen probleem kid, ben blij dat je er zo blij mee bent". Na de kitten een zacht, vriendelijk zetje te hebben gegeven stapte het alweer weg om de bloem nog eens voorzichtig te bekijken. "Berg die maar is goed op kiddo" mauwde de kater vriendelijk "Voordat het wegwaait"

♛♛♛
BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterfly arising DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 19:25

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
De kitten was niet vaak uitbundig te noemen, in tegendeel juist. Hij hield zich liever een tikkeltje afzijdig van de rest, omdat hij altijd het gevoel had er niet aan toe te doen. Er waren dan ook weinig katten die echt oprecht hun best hadden gedaan om hem anders te laten voelen en de stappen die hij daarvoor moest zetten voelde hem ongemakkelijk in de poten. Hij hield zich liever niet in het spotlicht, hij liet dat aan anderen over, zolang niemand hem zeer deed, gedroeg hij zich zo goed mogelijk. Ergens was hij ook bang dat er niemand voor hem zou zijn die echt trots op hem was, die hem zou zien voor wat hij was, een onzekere kater die sociaal niet de bekwaamste was, gewoonweg omdat weinig katten de tijd hadden genomen om het aan hem te leren.

Het was dan ook duidelijk dat het kleine cadeau zeer veel voor de jonge kater betekende, zoveel zelfs dat zijn normale terughoudendheid in de wind werd geslagen en hij niets anders kon dan de ander bedelven onder kopjes, terwijl hij vrolijk snorde. Zo iets kleins betekende een wereld van verschil, iemand had aan hem gedacht. Hij was niet geheel alleen. Zelfs al voelde hij dat af en toe nog wel. De kater trok zich niet weg, en keek hem enkel glimlachend aan terwijl hij lief bedankt werd door de bruine kitten. 'Ach joh geen probleem kid, ben al lang blij dat je er zo blij mee bent,' Sprak de kater waarna hij de kitten een zacht en vriendelijk zetje gaf. Het zorgde ervoor dat de kitten hem met sprankelende ogen aan keek, een nieuw licht dat diep in zijn onschuldige ogen te herkennen was, hoop? Voordat hij zich omdraaide en zijn bloem weer voorzichtig bewonderde. 'Berg die maar is goed op kiddo,' Mauwde de volwassen kater vriendelijk waardoor Flutterkit het tere bloemetje voorzichtig op pakte. Hij kon hem wel mooi in zijn nest steken. 'Voordat het weg waait,' De kitten knikte opgewekt voordat hij met zijn staart zwiepte en zo snel mogelijk naar zijn nest huppelde, hij stak het bloemetje voorzichtig in het mos voordat hij weer terug gerent kwam naar Bluejay en zijn kop tegen zijn borstvacht aan drukte. 'Dankje dat je het niet vergeten bent Bluejay,' murmelde hij bijna verlegen.
♥


Butterfly arising Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Butterfly arising
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: