Butterfly arising 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Butterfly arising

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterfly arising DPKsfdL
Butter
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Flutterkit
BerichtOnderwerp: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimeza 27 jun 2020 - 20:55

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit had met Bluejay afgesproken dat nadat het kamp weer het normale kamp was, als in de Bloodclanners waren vertrokken dat de andere kater hem een mooie bloem zou brengen. Het weer was ook nog eens mooier geworden, het was immers Greenleaf en de zon scheen gedurende de dag fel op zijn glanzende vacht. Hij zag er redelijk gezond uit, ook al leek hij wellicht wat aan de dunne kant omdat het voedsel niet altijd goed leek te vallen door de spanning die zijn lichaam nog moest verlaten. Als het had geholpen had de jonge kater ongetwijfeld met zijn poten geschud en een gek dansje gelaten, maar dat werkte niet. Kortom, hij kon enkel diep ademen en af en toe proberen voldoende naar binnen te werken, het hielp dat niet elke Warrior hem in het oog leek te houden, waardoor anderen hem niet vreemd aan keken of nare vragen stelde die hij helemaal niet wilde beantwoorden. Hij wist nog steeds niet geheel hoe hij zich naar anderen moest gedragen en stond daarom aarzelend te wachtten tot hij de bekende vacht zag verschijnen. 'Bluejay!' Riep hij, zijn stem nog hoog en licht terwijl het geluid door het zachtje briesje ongetwijfeld naar de kater gedragen werd. De kitten trippelde op zijn plek terwijl hij wachtte tot de ander zijn blauwe blik op die van hem richtte. Kom op! Ik wil de bloemen zien!

+ Bluejay
♥


Butterfly arising 5HTPY7h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Butterfly arising Ezgif-2-d170c077c76d
Sannemander
159
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimeza 27 jun 2020 - 21:51

Met bloemetjes tussen zijn kaken stapte de grote kater het kamp binnen, enkele voor Bluekit, die altijd hun nestje er mee versierde, en eentje, een iets wat grotere voor Flutterkit. Zijn afspraak met het kleintje was de kater heus niet vergeten hoor, hij vergat nooit iets, zelfs al was hij de enige die dat zei. 'Bluejay!' mauwde de kitten, duidelijk ook niet vergeetachtig, enthausiast waarop de Zilveren kater opkeek en de oogjes van Flutterkit ontmoeten, dolsblij zijn bloem dan eindelijk te krijgen. Opgetogen stapte hij op het kleintje af en legde de verzameling van bloemetjes voor zijn pootjes "Kier er maar eentje uit kiddo, ik kan natuurlijk niet zeggen welke jij het mooist vind hm" mauwde hij vriendelijk, Bluekit zou ze allemaal wel prachtig vinden, voor haar was alles wat mooi was speciaal.


Butterfly arising 0d9dbed9-b7ba-11ea-827e-2359f9da9017
Butterfly arising Idk_an16
On bended knee is no way to be free
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Butterfly arising DPKsfdL
Butter
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Flutterkit
BerichtOnderwerp: Re: Butterfly arising   Butterfly arising Icon_minitimema 29 jun 2020 - 21:36

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
De kitten was het niet gewend geweest dat anderen zich aan hun beloften zouden houden. Zijn moeder had hij niet lang genoeg gekend om te weten of ze van hem had gehouden, zijn vader had wel eens wat beloofd om het daarna standaard te vergeten omdat hij simpelweg geen interesse had gehad in zijn bruine kitten. Bluejay leek echter geen kat te zijn die belangrijke, zeer belangrijke afspraken vergeten zou. De zilveren kater kwam dan ook met de bloemetjes voorzichtig maar stevig vast geklemd tussen zijn tanden naar de jonge tabby toe gelopen. Opgetogen stapte de Warrior op de kleinere kater af waarna hij de blauwe bloemen voor zijn poten legde. Flutterkit snorde enthousiast en warm terwijl hij blij als een kuiken op de kater af sprong en voor hem huppelde op zijn poten, een lichte glinstering verscheen in zijn tweekleurige ogen. 'Kies er maar eentje uit kiddo, ik kan natuurlijk niet zeggen welke jij het mooist vind hm?.' Mauwde hij vriendelijk waarna de kitten voorzichtig naar voren boog en de bloemen bekeek. Hij durfde eigenlijk de mooiste niet te pakken, wat als Bluekit de rest kreeg en teleurgesteld zou raken? Twijfelend bleef hij met zijn neus erboven hangen voordat hij uiteindelijk heel voorzichtig de grootste van de bloemen pakte en deze voorzichtig tussen zijn poten legde alsof het, het meest bijzondere en mooie cadeau ooit was. Wat het ook was, zijn neusje bewoog even terwijl hij zijn emoties probeerde te bedwingen, niets zeggen, niets doen gewoon ademen.. gewoon ademen. Dankbaar boog hij zijn kopje terwijl hij stilletjes de bloem bekeek, de tere bladeren waren prachtig, en fluweelzacht.
♥


Butterfly arising 5HTPY7h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Butterfly arising
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: