Hop on [Training] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hop on [Training]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Fa70frsshw4l
Nelson
576
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimezo 28 jun 2020 - 12:26


Met grote sprongen rende ze achter het bruin-zwarte gestalte van haar mentor. Het hoge, uitgestrekte plateau van de highlands doemde voor haar op. Een sterke wind ritselde de hoge grassen. Haar grijzige vacht blies mee op het tempo en koelde haar spieren af. Het gebied van de highlands lag een beetje afgezonderd. Ergens in een hoekje van Riverclan's territorium. Maar het was de ideale plek voor konijnen. Sagepaw had nog nooit een konijn gevangen maar dat ging ze niet aan haar mentor toegeven. Vis, muis, dat wel maar niks zo groot als een konijn. Haar alerte ogen speurde de vlakte af en haar neus snoof de geuren op. “Waar zijn die langoren..” Fluisterde ze na een poosje, deels tegen Stormlight. Was het de droogte van Greenleaf misschien?
{ STORMLIGHT }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimezo 28 jun 2020 - 20:53

Vanaf het kamp had hij zijn leerling mee genomen richting de hooglanden die in hun territorium lag. De rivier die hier tussen de twee delen hoogland liepen linkte hen aan dat van de windclan territorium. Zijn vaart was gelukkig goed bij te houden door Sagepaw. Stormlight remde wat af toen ze op de plaatst van bestemming aan kwamen en stopte zelfs om onwetende konijnen hen niet op te laten merken. Naast zich hoorde Storm de lucht getest worden en zelf deed hij hetzelfde. Het vreemde was dat je bijna geen konijnen lucht rook... De vraag van zijn leerling liet de goud gevlekte bengaal even met zijn oren de buurt op geluiden scannen, maar zelfs het geknaag was bijna niet te horen. 'Misschien zijn ze dichtbij hun holletjes gebleven. Laten we gaan kijken, maar hoed je stil en test de grond voor je je voorzichtig poten neer zet. Anders horen ze je meteen.' fluisterde Stormlight terug en nam zijn jachthouding aan en begon naar voren te sluipen. Ook deed hij direct voor hoe Sagepaw hem na moest doen. Voorzichtig strekte Storm eerst zijn ene voorpoot en zocht voorzichtig naar een goede plek die niet zou kraken onder zijn gewicht. en zo volgde zijn andere voorpoot, maar ook deed de bengaal hetzelfde met zijn achterpoten. Zijn staart hield hij achter zich zodat het verder niet bewoog of tegen het hoge gras aan zou schuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Fa70frsshw4l
Nelson
576
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimema 29 jun 2020 - 20:32


Stormlight opteerde dat ze misschien in hun ondergronds hollen waren gebleven. Dat zou het een pak lastiger maken. Verstoppertje spelen met haar prooi, daar had ze geen zin in. 'Laten we gaan kijken, maar hoed je stil en test de grond voor je je voorzichtig poten neer zet. Anders horen ze je meteen.' Sagepaw knikte en bewust van haar stappen, hurkte ze door haar poten en sloop zachtjes dichtbij. Poot voor poot. Net zoals haar mentor. Sage's staart hing laag tegen de grond. De wind liet de grassen ritselen en het koste haar moeite om de grassen niet nog meer te laten bewegen. In stromend water was het zoveel makkelijker om rustig en gestaag te bewegen. Wind had niet veel invloed op water. Het hoge gras daarentegen was tricky.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimema 29 jun 2020 - 22:54

De geur van de brandende zon hing zwaar tussen het gras van het hoogland. De geur rook eerder naar hooi zoals die in de boerderij schuren te vinden waren. Maar de geur van de konijnen was bijna niet te ruiken door deze sterkere geur. Het gras streek langs zijn vacht, maar mede door de wind viel het nauwelijks op. Zijn oren pikte een geknaag niet ver links van hen. Stormlight tikte met zijn staart zachtjes tegen de voorpoot aan en hij wees lichtjes naar links. Daar was een konijn, maar zoals hij al dacht kwam door de brandende zon juist dat het de geur van het gras zodanig versterkte dat het de geur van de langoren verdoezelde. Ze liepen kwazie tussen de konijnen door en hadden geen idee waar hun prooi zich bevond! Deze keer tikte de gouden bengaal op de oren van Sagepaw, waarmee hij doelde op dat ze heel goed moest luisteren. Deze keer zouden ze niets aan hun reukvermogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Fa70frsshw4l
Nelson
576
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimema 6 jul 2020 - 19:47


Ze deed echt haar best om de grassen niet te laten ritselen. Met elegante passen sloop ze erlangs. Net toen ze dacht dat ze het beter opgaven, kreeg ze een tik op de oren van haar mentor. Sagepaw fronste haar gezicht en spitste perplex haar oren. Links van haar hoorde ze een zacht geblaas. Een konijn! Om een of andere reden had haar reukvermogen het laten afweten en dus moest ze zo verder. Onderzoekend keek ze naar Stormlight alvorens ze besloot dat er geen tijd verspilt mocht worden. Ze sloop zachtjes richting de kant waar de zon onderging om uit de wind te staan. Een beetje wind van de verkeerde richting kon haar geur verraden. Met zachte pootstappen probeerde ze de afstand tussen het konijn en haar te overbruggen. Het was lastig. Konijnen hoorden vreselijk goed en waren een ander kaliber dan een vogel of muis. Het vangen zonder een sprintje op het einde was wat optimistisch!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hop on [Training]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: