Hop on [Training] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hop on [Training]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimezo 28 jun 2020 - 12:26


Met grote sprongen rende ze achter het bruin-zwarte gestalte van haar mentor. Het hoge, uitgestrekte plateau van de highlands doemde voor haar op. Een sterke wind ritselde de hoge grassen. Haar grijzige vacht blies mee op het tempo en koelde haar spieren af. Het gebied van de highlands lag een beetje afgezonderd. Ergens in een hoekje van Riverclan's territorium. Maar het was de ideale plek voor konijnen. Sagepaw had nog nooit een konijn gevangen maar dat ging ze niet aan haar mentor toegeven. Vis, muis, dat wel maar niks zo groot als een konijn. Haar alerte ogen speurde de vlakte af en haar neus snoof de geuren op. “Waar zijn die langoren..” Fluisterde ze na een poosje, deels tegen Stormlight. Was het de droogte van Greenleaf misschien?
{ STORMLIGHT }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimezo 28 jun 2020 - 20:53

Vanaf het kamp had hij zijn leerling mee genomen richting de hooglanden die in hun territorium lag. De rivier die hier tussen de twee delen hoogland liepen linkte hen aan dat van de windclan territorium. Zijn vaart was gelukkig goed bij te houden door Sagepaw. Stormlight remde wat af toen ze op de plaatst van bestemming aan kwamen en stopte zelfs om onwetende konijnen hen niet op te laten merken. Naast zich hoorde Storm de lucht getest worden en zelf deed hij hetzelfde. Het vreemde was dat je bijna geen konijnen lucht rook... De vraag van zijn leerling liet de goud gevlekte bengaal even met zijn oren de buurt op geluiden scannen, maar zelfs het geknaag was bijna niet te horen. 'Misschien zijn ze dichtbij hun holletjes gebleven. Laten we gaan kijken, maar hoed je stil en test de grond voor je je voorzichtig poten neer zet. Anders horen ze je meteen.' fluisterde Stormlight terug en nam zijn jachthouding aan en begon naar voren te sluipen. Ook deed hij direct voor hoe Sagepaw hem na moest doen. Voorzichtig strekte Storm eerst zijn ene voorpoot en zocht voorzichtig naar een goede plek die niet zou kraken onder zijn gewicht. en zo volgde zijn andere voorpoot, maar ook deed de bengaal hetzelfde met zijn achterpoten. Zijn staart hield hij achter zich zodat het verder niet bewoog of tegen het hoge gras aan zou schuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimema 29 jun 2020 - 20:32


Stormlight opteerde dat ze misschien in hun ondergronds hollen waren gebleven. Dat zou het een pak lastiger maken. Verstoppertje spelen met haar prooi, daar had ze geen zin in. 'Laten we gaan kijken, maar hoed je stil en test de grond voor je je voorzichtig poten neer zet. Anders horen ze je meteen.' Sagepaw knikte en bewust van haar stappen, hurkte ze door haar poten en sloop zachtjes dichtbij. Poot voor poot. Net zoals haar mentor. Sage's staart hing laag tegen de grond. De wind liet de grassen ritselen en het koste haar moeite om de grassen niet nog meer te laten bewegen. In stromend water was het zoveel makkelijker om rustig en gestaag te bewegen. Wind had niet veel invloed op water. Het hoge gras daarentegen was tricky.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimema 29 jun 2020 - 22:54

De geur van de brandende zon hing zwaar tussen het gras van het hoogland. De geur rook eerder naar hooi zoals die in de boerderij schuren te vinden waren. Maar de geur van de konijnen was bijna niet te ruiken door deze sterkere geur. Het gras streek langs zijn vacht, maar mede door de wind viel het nauwelijks op. Zijn oren pikte een geknaag niet ver links van hen. Stormlight tikte met zijn staart zachtjes tegen de voorpoot aan en hij wees lichtjes naar links. Daar was een konijn, maar zoals hij al dacht kwam door de brandende zon juist dat het de geur van het gras zodanig versterkte dat het de geur van de langoren verdoezelde. Ze liepen kwazie tussen de konijnen door en hadden geen idee waar hun prooi zich bevond! Deze keer tikte de gouden bengaal op de oren van Sagepaw, waarmee hij doelde op dat ze heel goed moest luisteren. Deze keer zouden ze niets aan hun reukvermogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimema 6 jul 2020 - 19:47


Ze deed echt haar best om de grassen niet te laten ritselen. Met elegante passen sloop ze erlangs. Net toen ze dacht dat ze het beter opgaven, kreeg ze een tik op de oren van haar mentor. Sagepaw fronste haar gezicht en spitste perplex haar oren. Links van haar hoorde ze een zacht geblaas. Een konijn! Om een of andere reden had haar reukvermogen het laten afweten en dus moest ze zo verder. Onderzoekend keek ze naar Stormlight alvorens ze besloot dat er geen tijd verspilt mocht worden. Ze sloop zachtjes richting de kant waar de zon onderging om uit de wind te staan. Een beetje wind van de verkeerde richting kon haar geur verraden. Met zachte pootstappen probeerde ze de afstand tussen het konijn en haar te overbruggen. Het was lastig. Konijnen hoorden vreselijk goed en waren een ander kaliber dan een vogel of muis. Het vangen zonder een sprintje op het einde was wat optimistisch!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimeza 11 jul 2020 - 20:46

Het was te hopen dat zijn leerling zijn teken begrepen zou hebben, want als hij nu onverwachts zou gaan bewegen of zou gaan vragen al was het een fluisterende toon dan joeg hij de konijnen zo weg die er zaten. Stormlight moest erop vertrouwen dat Sagepaw het begrepen had en haar vangst zou kunnen maken. Zelf sloop hij verder richting het geluid van het geknaag. De wind die er stond was nihil, maar toch zou het verraderlijk kunnen zijn. Zijn oren bewogen zachtjes, maar vingen genoeg op. Het was wel irritant dat zijn oorhaartjes constant door het gras aan geraakt werden. Vooral waar de zaaddoppen aan zaten. Maar Storm deed zijn best om de afstand in te schatten op het geluid. Toen de goud gevlekte kater dacht dat hij ver genoeg was sprong hij op en kon het konijn heel even goed zien. Hij was net te ver weg nog dus moest hij het nu van zijn klauwen hebben! Het konijn had hem net te laat door, maar stapte net een pas naar achteren waardoor de rivierclan kater zijn voorpoten nog verder uit moest strekken en haakte met zijn nagels net aan de huid. Direct bij de landing duwde de bengaal zijn achterpoten naar achteren waardoor zijn lichaam verder naar voren kwam en beet het dier in zijn nek, maar drukte diens snuit ook hard en zo diep mogelijk in de grond. Zo kon de prooi geen geluid maken, maar een van de achterpoten van het konijn krabde naar zijn kop nog voor Stormlight het dier had kunnen doden. De lange scherpe nagels van het konijn scheurde het aanhangsel van zijn oor eraf en de pijn barstte als een slag door zijn schedel heen. Zich onder controle houdend beet Storm nog harder in de dode prooi zijn hals tot hij de halswervel brak, maar hij voorkwam zo dat zijn pijnlijke kreet over het grasveld van het stuk hoogland dat tot hen behoorde zou vullen en alle konijnen zou doen opschrikken en de kans van Sagepaw die haar prooi zou kunnen vangen verpesten. Zijn linker ook klopte weer als een razende net als toen die Bloodclanner hem daar verwonden. Hij liet de prooi los en zocht even naar zijn stuk oor en vond deze tussen de tenen van het konijn. Snel begroef hij het stukje onder de grond en bad even een bedankje tot Starclan voor de  prooi die hij gevangen had. Daarna probeerde Storm niet meer aan zijn gewonde oor te denken en hoopte dat Sagepaw meer geluk had dan hij en er niet gewond door een van de konijnen zou worden?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimewo 15 jul 2020 - 21:09


Ze was zo dichtbij. Het lijfje van het konijn was op een pootlengtes of vijf van haar vandaan. Stormlight was een andere richting uit gegaan, dat kon ze horen. Ze stond er dus alleen voor met de tips van haar mentor in haar achterhoofd. Het konijn hupte een stuk verder in het gras, knabbelend op een vermorzelde witte bloem. Nog één pootlengte sloop Sagepaw dichter. Net bij het neerzetten van die stap ritselde ze het hoge, droge gras aan haar linkerflank. De donkere ogen van het konijn ontmoette die van haar en het konijn sprintte verschrikt weg. Distels en doorns! Meteen zette de poes haar lichaam in beweging en volgde de witte staart van het konijn. Het konijn maakte de gekste bochten maar Sagepaw slaagde erin om het redelijk bij te houden. Echter bleef het konijn zijn tempo aan halen, geen moment vertragend. Ze achtervolgde haar prooi voor wat een eeuwigheid leek. Met wrang moest ze toezien hoe het konijn meer ruimte tussen haar creëerde en uiteindelijk te ver voorsprong maakte. Sagepaw rende uit en kwam tot stilstaan. Zwaar uitademend stampte ze met haar poten op de droge grond. Konijnen waren gewoon haar ding niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimewo 15 jul 2020 - 21:51

Zijn gewonde oor prikte vreselijk in de zon en het bloed wat in zijn vacht was gedropen begon door de warmte al op te drogen. Voor alle zekerheid had Stormlight zijn kop naar links toe gedraaid zodat er geen bloed in zijn oor zou kunnen stromen. Daar zat hij te wachten op zijn leerling en met een barstende kop pijn die hem dankzij de zon niet echt minder leek te worden, maar juist erger. Hijgend legde de goud gevlekte bengaal zich naar in de hoop dat hij een beetje schaduw van het gras zou kunnen krijgen, maar de zon hing recht boven het hoge dorre gras. Water was hier momenteel ver te zoeken. Storm had snel verkoeling nodig of hij zou een zonnesteek kunnen op lopen. Hopelijk kwam Sagepaw snel dan konden ze terug naar het kamp of naar de rivier en dan verder met jagen na afgekoeld te zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimedi 21 jul 2020 - 23:34


Eigenlijk wilde ze niet terug. Het was wat vernederend om met lege poten af te komen. Maar ach, ze zou Stormlight wel eens trots maken met een vis te vangen. Dat ging haar beter af. Haar neus volgend, trippelde ze richting haar mentor. Halverwege rook ze al de overduidelijke geur van bloed. Haastig versnelde ze haar pas. Stormlight moest konijn gevangen hebben! Echter bleek dat niet het geval te zijn. Een grote stroom donkerrood bloed druppelde van de Warrior zijn oor op zijn vacht en kleurde het gras met rode spikkels. "Oh..hoe in Silverpelt!?" Mauwde Sagepaw verbaasd. Meteen kwam ze dichter om de wonde te bekijken. Ze was geen Medicine Cat maar dit zag er niet goed uit. "Nou veel van kruiden ken ik niet" Gaf ze toe. De wond lekken zou ook niet helpen, het was al grotendeels opgedroogd. De Apprentice hielp Stormlight kort overeind. Ze moesten terug naar het kamp, dat was duidelijk. Maar eerst begroef ze Stormlight's prooi onder een laagje zanderige aarde. Onderweg richting het kamp draaide ze zich naar haar mentor en zei: "Het konijn was te snel trouwens. Ik had het bijna." Ze had echt haar best gedaan! "Ooit beloof ik je er één maar niet nu." Lachte ze schaapachtig. Het was vast ook niet zijn grootste prioriteit nu.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimewo 22 jul 2020 - 21:04

De hitte was soms al vreselijk in Greenleaf tijden, maar met een bonkend hoofd en de zon recht boven je gewonden lijf was nog erger. Stormlight hoorde niets dan zijn eigen hart die bonkte in zijn borst en voor nog meer ellende zorgde. Zijn geur was hier momenteel geen enkel nut dus de goud gevlekte kater kon moeilijk zeggen tot hoe ver zijn leerling van zich af was. Het gebonk op de grond leek zo luid toen Sagepaw binnen gehoorafstand was. Storm kneep zijn ogen stijf dicht bij haar woorden die als wespen in zijn kop staken. 'Oh Meisje iets zachter praten alsjeblieft?' kreunde Storm, maar hij was haar dankbaar om zijn gevangen prooi voor nu even te bevragen en hem mee te helpen op te staan. Versuft van de hitte en de pijn probeerde de kater een paar stappen te zetten, maar voelde zich misselijk worden bij elke stap die hij zetten. Het was net alsof hij elke keer een slag op zijn kop kreeg. Stormlight zetten zijn poten even breed en schudden zijn kop in de hoop helderder te worden, maar de dufheid bleef toch hangen al was hij nog goed bij zinnen en niet zoals toen Shrimppaw hem bij de Gorge gevonden had. 'Dat konijn komt wel met wat meer training, maar je daar maar geen zorgen over...' fluisterde Storm, maar wel duidelijk hoorbaar, maar voor hem klonk het alsof de kater normaal aan het praten was. Ze moesten zo snel mogelijk terug naar het kamp dan konden Coyotespirit of Shrimppaw naar zijn gewonde oor kijken en de schaduw op zoeken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimevr 24 jul 2020 - 22:30


Het was een kwestie van snel naar het kamp te gaan. Alleen leek het erop dat Stormlight niet in staat zou zijn om veel pootlengtes te zetten. De gevlekte Warrior hield even halt, schudde zijn kop en murmelde iets. Sagepaw ging wat door haar voorpoten om het goed te horen. Iets over geen zorgen maken. De Apprentice beet op haar lip en keek weifelend van haar mentor naar haar omgeving. Op deze manier raakten ze geen muislengte vooruit. De highlands waren geen strategische keuze geweest. Het lag best ver van Riverclan's kamp vandaan. "Ik kan Coyotespirit of Shrimppaw halen en dan zet jij je onder die wilg daar in tussentijd?" Stelde Sagepaw voor en met het tipje van haar neus wees ze naar de kleine boom die wat schaduw bood. "Liever door naar het kamp natuurlijk maar zo kan ook..." Zei ze zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimeza 25 jul 2020 - 19:40

De woorden van Sagepaw klonken bezorgd, maar hij was harder dan zij dacht al had hij wel al wat bloed verloren, maar hij kon nog wel even. 'Bedankt Sagepaw, maar ik kan nog wel even, als het straks echt niet meer gaat kun je altijd nog voor de medicijn katten gaan.' Zijn woorden klonken nu iets harder, maar nog lang niet op zijn normale sterkte. Stormlight ging zich er zo gemakkelijk er niet onder laten krijgen, wat moest zijn leerling dan wel niet denken van hem? Nee Storm moest gewoon even zijn kaken op elkaar drukken en er voor gaan. Zijn passen die de kater nu genomen had werden iets groter bijna leek hij te zweven. Het was bijna een van de vele sluip technieken die hij ooit aan geleerd was door zijn mentor. Een verwonde kat zou zo nog een ruime afstand kunnen af leggen zolang diens poten niet beschadigd waren. De goud gevlekte bengaal trippelde in zweef pas verder en keek soms even richting zijn leerling. Zodra ze van het hoogland af waren zouden ze meer bomen hebben die hen schaduwen zouden kunnen geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 11:18


Stormlight liet merken dat hij nog wel even verder kon. Sagepaw trok met haar oren. "Ook goed." Knikte ze. Haar mentor nam wat grotere pootlengtes dan voorheen en daar was ze blij om. Het kamp ging eerder daar zijn op deze manier en zo kon zijn wonde ook eerder verzorgd worden. Stilaan verlieten ze het hoger gelegen plateau van de highlands en werd de grond onder haar pootkussentjes weer wat vochtiger. Enkele kleine struiken doemden op langs haar zijde. Ze trippelde verder op het tempo dat Stormlight aangaf en bereikte ten slotte de uit wilgen gemaakte wand van Riverclan's kamp.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimema 27 jul 2020 - 22:46

Zijn zicht werd soms wazig en dan weer wat helderder, maar de zon zorgde voor de grootse problemen. Zijn vacht leek in brand te staan en hij koos er expres voor om Sagepaw dicht naast zich te houden. Zo kon hij bijna blindelings uitmaken welke kant ze op gingen. De verdorde gras geur dreef elke andere geur uit zijn neus. Hoe vaak hij het ook probeerde de geur van het water binnen te halen. Het hoog land verlatende verdween de geur van het verdorde gras gedeelte lijk en kwamen de andere geuren weer terug. Stormlight voelde elke pootstap door zijn lichaam trillen en in zijn kop bonken. Storm drukte zijn kaken zo strak op elkaar dat zijn tandvlees begon te bloeden door de druk die hij erop zetten. Langzaam druppelde er rode druppels langs zijn tanden naar zijn lippen en wanneer hij de geur weer binnen probeerde te halen langs zijn gehemelte drupte het beetje opgehoopte bloed over de vacht van zijn lippen naar de grond. De pijn was net zo hels als de hitte. Het kamp kwam al in zicht, maar was niet meer dan meer en deels een waas van kleuren. Een kei over het hoofd ziende struikelde Stormlight voor over en gleed nog eventjes door waardoor hij niet met de rest van zijn lijf op de kei kwam te vallen. Een luide kreun gevolgd door een zachtere kreun bleef Stormlight nog even liggen. De gouden bengaal drukte zijn kop van de grond waar deze gevaarlijk heen en weer wiegde, maar de gevlekte kater weigerde op te geven en werkte moeizaam de rest van zijn lijf van de grond en zetten zijn poten zo wijd neer dat Storm niet erg wiegde als dat hij normaal zou gaan staan. De bengaal hield zijn kop laag, want als hij hem op zijn schouders zou trekken dan bonkte zijn kop nog erger dan het nu deed. Het was niet ver meer, maar misschien was het beter om Sage vooruit te sturen? 'Sage... paw ga vast en roep de medicijn katten of een van hen ik volg, al is het wat langzamer.' gaf Storm zijn leerling de opdracht om vooruit te rennen. Zelf begon hij weer te stappen, maar nog trager dan voor hij eerder gelopen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
Hop on [Training] NuAcDzE
Camilla/Debbie
852
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 17:32


Shrimppaw was zoals gewoonlijk haar kruiden aan het oefenen. Het ging tegenwoordig al een stuk beter, dus daar was ze erg blij mee. Toch vond ze het eng om fouten te maken, maar ze wist dat het niet realistisch was om te verwachten dat ze altijd alles goed had. Maar veel oefenen kon daar wel bij helpen, dus dat deed ze natuurlijk ook. Toch was praktisch oefenen nog het beste en het leek alsof daar nu de tijd voor kwam. Ze keek op toen Sagepaw binnen kwam. Ze stond op met wiebelende oortjes. 'Sage, wat is er aan de poot?' vroeg ze, terwijl er in haar buik al wat spanning vormde.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Hop on [Training] 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimema 3 aug 2020 - 21:08


De zon zette het riet aan de ingang van Riverclan's kamp in een prachtig goud. Maar Sagepaw negeerde de pracht en rende meteen door naar de Medicine's Cat Den. Ze kwam hier zelden en hoopte maar dat ze Coyotespirit of Shrimppaw tegen het lijf zou lopen. De poes minderde haar vaart en ging de den binnen. Hopen kruiden, bladeren, mengsels en dingen waarvan ze de naam niet kende, vulde de den. Een walm van iets zoetgeurend sloeg haar bijna van haar plek tot ze Shrimppaw zag. Gelukkig! De cremekleurige poes vroeg haar meteen wat er scheelde. Hoewel Sagepaw liever een praatje hield met haar, hield ze het kort: "Stormlight is gewond. Hij bloedt aan zijn gescheurde oor." Ze nam even adem. "Hij wacht bij de Highlands" De tabby poes wilde zich al omdraaien, de den uithollen, maar natuurlijk moest Shrimp haar kruiden eerst verzamelen. Een hartslag lang vulde het vieze beeld van Stormlight's afgescheurde, bloedende oor haar hoofd. Zou hij oke zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimema 3 aug 2020 - 21:33

Hij had zijn leerling weg zien rennen richting het kamp. Zijn blik was nu steeds meer vager dan voor de val. Zijn pootstappen traag en bijna half af gemaakt en steeds vaker struikelend, maar Stormlight weigerde te stoppen. Een lange dunne schaduw ergens voor hem trok zijn aandacht. De bengaal begon langzaam aan over verhit te raken. De boom die hij door het wazige beeld kreeg was zo aanlokkend als een vlieg op iets zoets. Stormlight strompelde struikelend over alles wat hij tegen kwam. De weg had nog nooit met zo veel obstakels gelegen als eerst. Storm voelde de schaduw net aan zijn poten toen hij over een oude boomtak struikelde waar zijn poten achter bleven hangen. Net als eerst keilde de gouden kater voorover en viel dit keer wel op zijn linker kant. De warrior schoof aardig verder toen hij eenmaal geland was. Maar dit keer deed alles zo'n pijn dat hij zichzelf niet eens meer kon bewegen. Kreunend bleef Storm liggen al lag hij dit keer wel in de schaduw waar de zon hem niet langer meer kon branden. De koelte spoelde over zijn verhitte lichaam als het water uit de rivier. Hier lag hij veilig... Hoopte Storm tenminste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
Hop on [Training] NuAcDzE
Camilla/Debbie
852
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimewo 5 aug 2020 - 15:25


'Stormlight is gewond. Hij bloedt aan zijn gescheurde oor,' mauwde Sagepaw. Shrimppaw was hier al bang voor. In haar buikje vormde zich spanning, zeker omdat Coyotespirit er even niet was nu. Was ze goed genoeg hiervoor? Kon ze dit wel? Wist ze wel welke kruiden ze nodig had? 'Hij wacht bij de Highlands.' Sagepaw's woorden trokken haar uit haar crisis en Shrimp knikte. 'Oké.. Oké,' mauwde ze met een knik. Ze stond op en draaide zich naar de kruiden. Gescheurd oor. Daar zal vast bloed bij komen kijken. Shrimppaw legde al wat spinrag op de blaadjes die ze zo in een pakketje ging vormen. Wat had ze nog meer nodig? Ze zag wat goudsbloem blaadjes liggen en ze wist dat die infecties zouden stoppen. Die legde ze dus ook bij de spinrag. Was er nog iets wat ze vergat? In eerste instantie was dit het allerbelangrijkste. Ze maakte er snel een pakketje van en nam dat in haar bekje. Daarna draaide ze weer om naar Sagepaw en knikte dat ze haar de weg moest wijzen.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Hop on [Training] 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sagepaw
Member
Hop on [Training] Ezgif.com-crop4f1ad9507840b8bc
Nelson
626
Actief
"We're all basically fallen she-cats - an abandoned Queen, a betrayal, eventually, and now an outcast. So I say to hell with what others think."


CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sagepaw
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimewo 5 aug 2020 - 21:30


Ze wachtte haastig af terwijl Shrimppaw haar kruiden verzamelde. De crèmekleurige poes liep heen en weer door de den en verzamelde enkele kruiden op één plek. Iets ervan herkende Sagepaw als spinrag. Maar ze had geen flauw idee voor wat het was. Uiteindelijk had Shrimppaw het pakketje klaar en nam het tussen haar kaken. Met een knikje draaide de grijze poes zich ook om en liep de Medicine's Cat Den uit en vervolgens het met riet omringde kamp. Haar poten zweefden over de grond terwijl ze zich een weg baande naar de Highlands. Af en toe keek ze over haar schouder om te zien of de ander haar nog kon bijhouden. Na wat manen leek, kwamen ze eindelijk in de buurt van waar ze Stormlight laatst had achtergelaten. Haar neus kon het bloed al ruiken en ze volgde deze. Als een hoopje in elkaar gedoken, vond ze haar mentor. Schaduwen speelde over zijn lichaam. "Stormlight... ik heb Shrimppaw bij" Met haar neus tikte ze zachtjes tegen zijn kop. Toen draaide ze haar kop naar Shrimppaw om haar reactie te pijlen over de wonde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormlight
BerichtOnderwerp: Re: Hop on [Training]   Hop on [Training] Icon_minitimedo 6 aug 2020 - 21:19

Dankzij de schaduw zakte de hitte die zijn lichaam aan het overnemen was geweest. Zijn blik werd ook al minder wazig, maar als nog kon Storm op een staart lengte afstand niet direct zeggen wie wie was van zicht uit. De tijd dat hij er gelegen had was onbekend voor Stormlight. Hij wilde wel beter gaan liggen, maar wist niet zo direct om goed te komen liggen. Zijn lichaam was zwakker dan de gevlekte Krijger had gehoopt, maar na wat gewurm was de kater het toch gelukt al lag hij nog niet helemaal lekker. Al snel hoorde Stormlight geroffel uit de verte, maar schonk er nog niet zo veel aandacht aan en bleef liggen waar hij lag. Echter toen het geluid steeds dichterbij kwam begon zijn kop weer aardig ge bonken. Woorden klonken altijd nog te hard en Storm kreunde bij de stem van zijn leerling, voor hij zijn kop op tilde. 'Dat heb je goed gedaan Sagepaw... Maar roep alsjeblieft niet zo hard.' miauwde Storm. Zijn oor was opnieuw gaan bloeden door de val al druppelde het er nu minder hard uit als eerst. Met moeite wist de bengaal zijn kop omhoog te houden, en dat kon je duidelijk zien. Want zijn kop schommelde aardig heen en weer als een kat die 3 nachten niet geslapen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hop on [Training]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: