Lava cools down in large sources of water 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lava cools down in large sources of water

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lava cools down in large sources of water Giphy
Ema
67
Actief
I am defect
I am broken
But that won't keep me from working atleast a bit

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 18 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Salmonsight
BerichtOnderwerp: Lava cools down in large sources of water   Lava cools down in large sources of water Icon_minitimezo 28 jun 2020 - 20:06

Het was een donkere dag. Het regende, en de poes mocht met haar oogprobleem niet gaan jagen in dit weer. Doordat ze gevoelig was voor licht, en dat kwetste haar soms heel erg. Nee haar mentaliteit zal niet veranderen, zelfs al was het een klare dag, de lichtbruine poes trok zich toch altijd terug. Maar nooit zou ze ondervinden waarom, hoe, wat en waar. Waarom deed StarClan dit? Maar ze gaven haar een voordeel. Ze kon nog warrior zijn. Daar was de jonge warrior nog steeds dankbaar voor. En hoe erg de tabby ook buiten het kamp wilde, het was beter voor haar eigen veiligheid. Ookal zag de poes weinig door de duisternis, het gevoel van de regendruppels op haar snuit deed haar toch kalmeren. Even genieten van het water die over haar vacht druipte. De poes stond recht voor de warriors den. De jonge warrior wilde niet in de nursery terechtkomen.

[+Littlefish]


Lava cools down in large sources of water Salmon11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lava cools down in large sources of water BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Lava cools down in large sources of water   Lava cools down in large sources of water Icon_minitimema 21 sep 2020 - 21:39


Littlefish geeuwde even uitgebreid, waardoor ze haar ogen gesloten had toen ze de warriorden uitliep; maar ze had er niet opgerekend dat er iemand pal in de opening zou staan, waardoor ze nogal onelegant tegen diegene opbotste. Haar ogen vlogen open en ze zag dat het Salmonsight was, die vanzelfsprekend nog in het camp was met het huidige donkere weer. "Ow, sorry, ik lette niet op!", mauwde Littlefish, een lichte giechel in haar stem vanwege haar eigen lompheid. "Hoe gaat 'ie?", vroeg ze daarna, meteen gebruikmakend van de situatie als ijsbreker om toch een leuke babel aan te gaan. De calico ging zitten aan de zijkant van de ingang, ver genoeg dat ze het pad niet nog meer blokkeerde, en begon zich te wassen; hoewel dat met de regen misschien niet heel nuttig was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lava cools down in large sources of water Giphy
Ema
67
Actief
I am defect
I am broken
But that won't keep me from working atleast a bit

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 18 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Salmonsight
BerichtOnderwerp: Re: Lava cools down in large sources of water   Lava cools down in large sources of water Icon_minitimedi 3 nov 2020 - 13:00


Het was natuurlijk niet zo slim geweest recht voor de warriors den te gaan staan, want er botste iemand tegen haar aan. Veel kon ze niet zien anders dan een bewegend licht maar aan de stem te horen was het typisch Littlefish. “Het is niet erg hoor! Het was niet zo slim van mij om eh… Te staan waar ik nu sta”, zei de poes, haar meteen vergevend. De kattin deed er alles aan om niet in de verkeerde den te komen, maar misschien was het wel beter als ze gewoon in haar nest bleef. Kon niemand tegen haar aanbotsen en was zij veilig, maar ja, de regen lokte haar telkens weer naar buiten.  “Verder gaat het wel… Redelijk goed met mij zeker?”.


Lava cools down in large sources of water Salmon11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lava cools down in large sources of water
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: