carry on, my wayward son 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 carry on, my wayward son

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jinx
Deceased
carry on, my wayward son Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: carry on, my wayward son   carry on, my wayward son Icon_minitimema 29 jun 2020 - 17:17


Oh, hoe heerlijk onverschillig hij altijd was geweest. Als je er al een tijdje was en van clangebied naar clangebied werd gesleurd enkel om weer verjaagd te worden, ja, dan boeide je het uiteindelijk ook allemaal niet zo veel meer waar je was. Alleen waren dingen nu anders. Voor goed anders, en dat wist hij. Het enige constante in zijn leven was Bloodclan geweest, voor jaren alweer inmiddels. De straten waar hij opgegroeid was, deze smerige stad waar hij al als kitten ronddwaalde werd hem nu zo plots ontnomen door dat rode kechje. Zijn zwerver waar hij jaren mee geleefd had was dood, zijn vrienden waren verdwenen en zijn kinderen inmiddels groot en volwassen. Alleen hij was er nog, nu verbannen van zijn laatste verblijf plaats, melancholiek liggend bij het graf van zijn vrouw. Hoe triest, eigenlijk. Als er een leven na de dood was - waar Jinx heel weinig hoop voor had - zou ze hem vast uitlachen, een sentimentele zak noemen omdat hij nog altijd verse bloemetjes bracht daar. Omdat hij na alle jaren nog altijd het onkruid wegkrabde en heel soms nog lieve woordjes fluisterde tegen haar dove oren. Sterker nog, hij had nog nooit deze plek aan een ander laten zien. Het was tussen verschillende tuinen verstopt, onder de grote boom waar hij vroeger altijd sliep, waar nooit Bloodclan kwam. Waar nooit niemand kwam, want zelfs zijn eigen kinderen had hij er niet over verteld. Het was het enige wat nog écht tussen hem en haar was, en daar wilde hij zo egoïstisch over zijn als hij maar kon.  Ja, ach, hij was een sentimentele zak. Maar zij was het enige waar hij ooit zo ontzettend veel van had gehouden, dus hey, liet hem lekker.

Alleen nu was het niet meer zijn plek. Hier kon hij niet voor altijd blijven, binnen nu en, uh, nu zou hij zijn dikke, zwarte kont deze stad uit moeten verplaatsen. De katten waar hij via een soort verschrikkelijk stockholm syndroom toch van was gaan houden zouden wedden op wie zijn strot het eerste door beet, ongetwijfeld. Hij mocht wel sentimenteel zijn, de rest van Bloodclan was daar zeker te jong en bloedlustig voor. Dus hij moest ophoepelen, alles hier achterlaten en verliezen. Alweer. Hij zou alleen nog zijn dochters opzoeken, hen gelukkig zien en dan kon hij rust vinden. Ja, alleen dat, en zijn zoon nog spreken. Jinx slikte een brok in zijn keel door en krulde zich met een zucht om het graf van Zira, hopend dat Pyre zou komen. Hij moest hem spreken, zeggen hoeveel hij van zijn jongen hield. Nog één zoete, laatste keer.[gesloten, alleen voor Pyre]


carry on, my wayward son Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
carry on, my wayward son
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: