and all that remains 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 and all that remains

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Member
and all that remains Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
793
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 18 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: and all that remains   and all that remains Icon_minitimema 29 jun 2020 - 20:55


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Natuurlijk, de regen had het allang weggewassen. Haar neus was best prima, maar zelfs hun bloedhonden medicine cat zou haar nu niet meer kunnen vinden. Een gevoel van schuld overweldigde haar terwijl ze door de vreemde velden heen rende. "Fever!" ze wilde haar gewoon zien. Zelfs al was het nog maar één keer. "FEVERPITCH!"Ze wilde het gewoon goed maken, uitleggen wat er gebeurd was, rouwen om hun beide moeder. Misschien, misschien zou ze het zelfs in haar tere ziel op kunnen brengen om sorry te zeggen. Voor de laatste maanden, voor het feit dat ze altijd haar moeder boven haar vader har gekozen, zelfs boven haar bloedeigen zus. Maar afgezien van oude rogue geuren was het hier leeg. Geen Feverpitch. Ze was haar kwijt, net als mam. Hijgend kwam de poes tot stilstand, tranen in haar ogen nu er toch niemand was om ze te zien. Ze was machteloos en verdomme, hoe erg ze dat gevoel haatte. Het enige wat ze kon doen was woest grauwen over hoe oneerlijk het was. Nee, ze kon alleen maar hopen dat Feverpitch nu gelukkig was, zonder shadowclan, zonder hun moeder... Zonder haar. Ja, dat ze gelukkig was, en dat ze ooit zouweten dat haar grote, domme zus van haar hield.

&open'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
and all that remains Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
and all that remains D0v6Agh
Yanthe
599
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tallfright
BerichtOnderwerp: Re: and all that remains   and all that remains Icon_minitimewo 1 jul 2020 - 18:18

Wederom was er een dag gepasseerd waarop hij in zijn ééntje moest trainen. Hij had zichzelf voorgehouden om elke dag te trainen, zich fysiek en mentaal sterker te maken voor zijn moeder. Ze was alleen al een hele tijd niet meer komen opdagen, iets wat hem toch wel zorgen baarde. Waar was ze, waarom kon hij haar niet bereiken? Hij kon het niet even aan zijn clangenoten vragen, of ze iets geroken hadden, want dat zorgde meteen voor argwaan. Het enige wat hij wist, was dat hij moest blijven gaan. De moord die hij voor haar gepleegd had zou niet de eerste zijn en dat zou hij aan haar bewijzen. Nu was hij net klaar met zijn persoonlijke training en was de kater op de terugweg naar het Thunderclan territorium, toen hij plots een luide schreeuw hoorde. Hij spitste zijn oren. De naam die hij hoorde was een clannaam, ééntje die hij herkende van de tocht naar de bergen. Tallfright bleef staan toen hij in het zicht kwam van de bron van het geluid. De poes was nu stil, bleef nu staan en zag er allesbehalve gelukkig uit. Hij bleef staan war hij stond, liep niet weg maar benaderde de poes zelf ook niet. Hij zou haar niet aanvallen, wetende dat zoiets gepland moest worden, moest hij ermee weg willen komen. Maar haar benaderen om een babbeltje te gaan doen, was ook niet iets wat hij meteen zou doen. Hij bleef dan ook gewoon een eindje verder staan en nam de situatie eerst in zich op.


I'll start a war if I have to...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
and all that remains
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: