The truth in silence 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The truth in silence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The truth in silence DPKsfdL
Butter
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Flutterkit
BerichtOnderwerp: The truth in silence   The truth in silence Icon_minitimema 29 jun 2020 - 22:04

Just like the butterfly, I too will awaken in my own time
Flutterkit was een kat in het bijzonder dankbaar, Acornstar de oude kater was in zijn ogen als de beste Leader ooit want hij had Bloodclan verjaagd, nee als er een kat was waar hij naast de Medicine Cat Apprentices naar op keek was het de oude kater wel. Had hij hem ooit gesproken, nee want daar was hij simpelweg sociaal te onhandig voor. Hij had geen idee wat hij moest zeggen, wat hij moest doen waardoor hij nooit de moed had gehad om de grote kater te benaderen. Echter begon er ook iets langzaam aan de vijf Moons oude kitten te knagen, de angst niet voldoende te zijn en de angst dat zijn mentor, toekomstige mentor hem af zou danken zoals zijn vader ook had gedaan. Zijn poten bleven even aarzelend staan voordat hij voorzichtig het laatste stapje naar voren zette en met een zwak stemmetje de naam van de Shadowclan Leader uit sprak. 'Acornstar?' Hij zou toch niet boos worden dat hij gestoord werd door de rare kitten? Wat als hij druk was of net een gesprek met een senior warrior had, of zijn Deputy. Help! Het was de verkeerde keuze geweest! Dat wist hij zeker! Zijn tweekleurige ogen gleden weg van de ingang, terwijl hij kort over zijn schouder keek. Ehm, misschien had hij nooit deze den moeten benaderen, het was niet goed voor zijn hartslag.

+ Acornstar
♥


The truth in silence 5HTPY7h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The truth in silence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: