I might go to heaven 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I might go to heaven

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I might go to heaven DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1324
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 62 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Silhouette
BerichtOnderwerp: I might go to heaven   I might go to heaven Icon_minitimema 29 jun 2020 - 23:34


Elke dag was het de vraag of hij aan eten zou komen weer, of hij die honger in elk geval kon stillen. Met de ervaring die hij meegenomen had en zijn Windclanbloed was hij een prima jager op de juiste terreinen. Dit was een van die terreinen waar hij het meest succesvol was. Helaas was deze dag geen succesvolle dag en verwoest keek hij toe hoe de spitsmuis weer in zijn holletje verdween. Dat was voor zijn gevoel de zoveelste die aan zijn klauwen ontsnapte. Vandaag leek het antwoord op de vraag nee te zijn. Hij begon moe te worden en zoveel zin had hij niet meer. Wat was het waard? Om achter prooi te rennen en ze voor je ogen te zien ontsnappen. Helemaal niks. Geërgerd liep hij dan maar weer weg, zijn oren lagen plat naar achteren en alles wees erop dat hij niet in een vrolijke bui was. Niet dat hij dat ooit was. Hij was enkel in een nog slechtere bui dan normaal. In die slechtere bui wandelende hij licht mopperend door, totaal een langshuppend konijn negerend. Alsof hij die te pakken zou krijgen, als zelfs een simpel muisje hem niet lukte. Dit waren de dagen waarop hij zich nog meer dan ooit afvroeg wat hij deed met zijn leven. Zijn twijfels en wispelturige gedachtegangen waren niet bij te houden, je zou schrikken als je ze kon lezen. Maar niemand die dat kon, net als dat hij de gedachtes van die kat wat verderop niet kon lezen. Toen de andere in zicht kwam keek hij geïnteresseert op. De wind stond zijn kant op en hij rook al vlug dat het een Rogue was, net als hem. Wie weet kon deze dag nog iets interessanter worden dan. Hij zette zijn neutraal maar vriendelijke blik op en benaderde de andere rustig. ''Hallo daar''kondigde hij zijn aankomst aan, er was niks te merken aan zijn stem. Geen enkele emotie. Zulke dingen kwamen later.

-Rascal  


I might go to heaven Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
I might go to heaven DONWEST2
Renske
449
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: I might go to heaven   I might go to heaven Icon_minitimewo 1 jul 2020 - 22:33


Rascal was hoger, hoger dan hij ooit eerder was geweest. Het beklimmen van de bergen was nog niet voor hem, hij voelde spieren die hij nog nooit eerder had gevoeld. Maar het was voor het goede doel. Hij begon steeds langzamer de bergen om hem heen te ontdekken, steeds verder dwaalde hij weg van de grot. Want ondanks alles, was hij nog altijd nieuwsgierig van aard, een avonturier in het hart. Deze reis viel dan ook precies in zijn straatje. Paden die bewandeld waren door al vele katten voor hem, en ook waarschijnlijk door vele katten na hem. Maar hij had het meegemaakt, voor het eerst, voor zichzelf, en het was ontzettend gaaf geweest. En het was een eer dat hij op die reis Vlinder had mogen ontmoeten. Maar blijkbaar was hij niet de enige eenling zo hoog in de bergen, op territoria die eigenlijk was bestemd voor een groep bergkatten. Geen clan, nee... volgens mij noemde men het een tribe. Maar deze vreemdeling, hij leek anders. Hij begroette hem, dwaler tot dwaler. ‘Ook hallo,’ miauwde Rascal vriendelijk terug. Hij kantelde lichtjes zijn kop en keek de zwart-witte kat aan. Hij wist niet of het herkenning was. Nee dat kon niet, hij zou vast zijn hele leven hier al wonen. ‘Jij bent niet van de Tribe, of wel?’ miauwde hij toen maar even voor de zekerheid. Het berggebied was groot en het was niet gemarkeerd met geuren zoals de clans dat deden. Waarom zouden ze ook? Ze hadden geen vijanden. En één of twee eenlingen op een territorium zo groot, wat deerde het?


I might go to heaven Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I might go to heaven
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: