∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

  ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
 ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes. Orchis20
m
792
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes.    ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes. Icon_minitimewo 1 jul 2020 - 17:31

 ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes. Dabvszf-e691ad5a-50ab-41a4-b715-6fff4b7816eb.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMGViYTMyY2ItNWEyZC00ZDdmLThhZjEtZTNiODg1NzBkNjM4XC9kYWJ2c3pmLWU2OTFhZDVhLTUwYWItNDFhNC1iNzE1LTZmZmY0Yjc4MTZlYi5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Een speciale taak voor een speciaal iemand. Morrigan, oh oh Morrigan toch, nakomelingetje van die slang en diens doorgedraaide vrouw. Vandaag krijg jij een taak, eentje die enkel speciaal voor jou bedacht is. Als kind van een sterke bloedlijn zal jij vandaag extra getest worden, maar wees gerust hoor! mocht het niet lukken.. dan weet niemand het, enkel Orchis weet wat jij vandaag moet doen.

Bij de boerderijen, verstopt tussen twee schuurwanden zit een grote rattenhol. Orchis wilt dat je minimaal eentje vangt, als het lukt mag je als beloning de prooi zelf op eten.


 ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes. Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morrigan
Member
 ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes. 9OKVmVr
The Red Queen
7
Actief
Child born from darkness whose path she must find

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Morrigan
BerichtOnderwerp: Re: ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes.    ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes. Icon_minitimeza 18 jul 2020 - 15:03

Ze had een specifieke taak gekregen. Geen idee waarom of hoezo, maar het deerde haar niet zo veel. De zwarte kattin wist dat ze toch al met de nek werd aangekeken. Niet iedereen was zo kien op wat er met haar ouders gebeurd was, iets waar zij niets mee te maken had gehad. Wel vroeg ze zich inmiddels af wat er met Indigo gebeurd was, maar gezien de tijd dat ze al weg was, had Morrigan haar zusje voor dood verklaard. De zwarte kattin schudde haar vacht uit en keek naar de schuur voor haar. Ze had de opdracht gekregen om een plaag ratten op te lossen, iets waarvoor ze zichzelf eigenlijk net té goed voelde, maar aan de andere kant was het ook leuk om weer eens kinderlijk alles dood te mogen maken. Ze grijnsde haar opvallend lange hoektanden bloot en liep naar voren toe. Als ze een rat te pakken had gekregen, zou ze die mogen opeten en dat was waarschijnlijk hetgeen waar ze het meeste naar uitkeek. Ze kon de smaak van ijzer in haar bek bijna proeven en het verlangen ernaar maakte haar bijna duizelig. Een kleine grom verliet haar bek, terwijl ze haar zwarte vacht opzetten en de schuur binnen liep. Direct werd ze overspoeld door het bijna krijsende gepiep van de ratten. Ze gromde nog een keer en sprong tussen het ongedierte. Enkele beten zich vast in haar vacht, maar er waren er niet veel die erdoorheen kwamen. Ze sloeg om zich heen, haar klauwen uithalend naar de dieren. Ze voelde bloed tussen haar klauwen kleven en begon zachtjes te beven. Haar rode ogen waren groot van opwinding terwijl ze beet in de eerste de beste rat die ze te pakken kon krijgen. Met een snelle beet had ze het diertje dood. Morrigan nam een hap uit de rat, kauwde langzaam op het vlees en voelde het bloed langs haar kaken gaan. Oh, heerlijk was 't toch. Zo pakte ze nog een rat, en nog eentje. Totdat er een kleine cirkel aan dode ratten om haar heen lagen. De rest was gevlucht, maar diegene die er nog waren probeerde zo snel mogelijk weg te komen van het zwarte gevaarte. De kattin likte haar lippen af, het beven was gestopt. Ze voelde zich machtig, niet te stoppen. Totdat ze begon te hoesten.


 ∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes. VNZkjC2
"I'm not interested in methods of dying. All that matters is when death takes place, not how."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ TASKS - A hundred blinking beady rat eyes.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: