[Event] TNR back home? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] TNR back home?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Event] TNR back home? Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
110
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 1:36

If this is the last decision I can ever make
Hij was vrij.. maar het voelde niet als vrijheid. Hij had iets achtergelaten in de koude metalen plek. Hij was niet zichzelf meer, hij voelde het in zijn botten. Maar hij moest zijn kop hoog houden en.. thuis voelde toch zo goed.. Hoewel hij sterk had zitten twijfelen. Moest hij wel thuiskomen, wat als Acornstar hem per direct zou verbannen of erger.. Wat als die twolegs iets met hem hadden gedaan waardoor ze het kamp zouden kunnen vinden..

Hoarse was dan ook niet trots om te zeggen dat hij een dag lang had gestaard naar zijn territorium. Nadenkend over wat hij moest doen. Met een afgesneden oor en andere onderdelen.. wist hij niet of hij nog terug zou moeten komen. Maar de wens naar zijn huis, zijn geboorteplaats was sterk genoeg om toch te durven. Toch de stap te nemen en 1 stap was al snel tientallen geworden. Nu stond hij voor de kampingang. Haalde hij diep, trillend adem en duwde zichzelf naar binnen. Thuis.. Hij was thuis.. Eindelijk.
at least it is my decisionMy shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
[Event] TNR back home? SnKxPwp
Kiek
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 20:57

RAVENPAW // 10 moons

Ze hadden hem nog steeds niet gevonden. Het was ook niet alsof er nog veel moeite in gestoken werd. Hij had sommige katten horen fluisteren dat Hoarsepaw wel dood zou zijn nu. Maar dat geloofde Ravenpaw niet. Hij leefde nog. Hij zou het wel geweten hebben als zijn vriend dood geweest was. Hij zou niet durven dood te gaan. Als hij hem vond dan zou hij hem een klap om zijn oren geven om weg te gaan zonder het hem te zeggen. Hij zou hem..

Een geur. Het trok zijn aandacht want het rook niet als iets dat hij ooit geroken had. Het vulde het hele kamp en maakte zich aanwezig. Zijn kop draaide en daar zag hij de witte idioot staan waar hij zich zo om druk gemaakt had. Hij stond daar. Alsof er niets gebeurd was. Geen schrammetje, geen niks. Hij rook alleen echt smerig. Ravenpaw stormde op Hoarse af en kwakte hem tegen de grond aan. "Waar was je nou idioot?" bromde hij naar hem. "Heb je enig idee hoe druk ik me heb gemaakt? Je bent gewoon weg gegaan zonder iets te zeggen tegen mij." dat deed zeer. Hij dacht dat ze vrienden waren. "En je stinkt. Waar ben je geweest?" vroeg hij toen terwijl hij weer van Hoarse af stapte om hem wat ruimte te geven.
Inner peace is hard to find
They're asking why
I think I'm losing my mind


Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Event] TNR back home? Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 21:32

Het was vreemd. Hoarsepaw was weg en dat gooide enkel vragen op. Ze hadden hem nog geprobeerd te vinden, maar  de witte kater leek verdwenen te zijn... Een vreemde geur waar zelfs de geur van tweebenen aan kleefde vulde het kamp. Direct was Darktrail de den uit gekomen hij had zich net neer willen leggen na een grens patrol en een jacht patrol gedaan te hebben. Maar dit vroeg om aandacht. Wat als de tweebenen hun kamp gevonden hadden?! Dat konden ze na die Bloodclan tirannie er niet ook nog eens erbij hebben! Zijn blik viel op Ravenpaw die richting de kamp ingang liep en nog voor hij de jonge kater zag werd deze al onder het gewicht van de zwarte leerling gegooid. Snel sprong hij richting het kamp ingang en hoorde nog net wat Ravenpaw zei. 'Hoarsepaw? Waar heb jij gezeten? De hele clan heeft hun ogen en oren open gehouden of je nog in het territorium was!' miauwde  Dark en hij schudden zijn kop even. 'Waarom stink je naar tweebenen en die andere geur kan ik niet plaatsten?' voegde hij er nog aan hoe. Hoewel hij het niet onvriendelijk zei, klonk Darktrail ook niet wantrouwend.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
[Event] TNR back home? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 22:35

Het was allemaal één grote ellende. Zijn moeder was ernstig gewond geraakt, hij had een fikse verwonding opgelopen die hem voor zijn leven zou tekenen, Roughpaw was voor haar hele leven getraumatiseerd en nu was Hoarsepaw ook nog eens verdwenen. Loudpaw had met een zinkend gevoel in zijn maag naar zijn broer gezocht, maar hij had hem niet kunnen vinden en dat had een vreemd, intens gevoel van wanhoop aan hem bezorgd. Hij hield zich groot en sterk voor zijn zusjes, maar hij wist niet hoe lang het zou duren eer dat hij zelf zou breken en het gebrek aan slaap begon hem inmiddels ook parten te spelen. Loudpaw zat dus op zijn kont in het kamp half op zijn poten te wankelen toen hij de geur van Hoarsepaw rook. Of iets wat toch op zijn geur moest lijken. Zijn kop schoot omhoog en de doezelende staat waarin hij zich een paar seconden geleden nog had bevonden, trok weg toen hij de witte gestalte van Hoarsepaw zag. Het viel hem meteen op dat de tom cat anders rook, maar ook dat zijn oor miste. Voordat hij Hoarsepaw tegemoet kon lopen, was Ravenpaw hem al voor en Loudpaw wachtte met ongeduld tot Ravenpaw klaar was met zijn begroeting. Hij schouderde Darktrail half opzij toen deze zich ook aankondigde en ging bij zijn broer staan, de vreemde geur negerend. Dat waren vragen voor later. “Hoarsepaw!” Hij duwde zijn kopje tegen zijn broer aan en slikte de stevige brok in zijn keel met kracht weg. “Ik was zo bezorgd om je. Ik ben blij dat je terug bent,” snorde hij, zijn broer een stevige lik over zijn wang gevend. Beschermend drukte hij zijn ongeschonden flank tegen die van zijn broer aan en keek zowel Ravenpaw als Darktrail strak aan. “Laat hem eerst even op adem komen voordat hij die vragen beantwoordt,” sprak hij met een korte beweging van zijn oren.


Tag: Hoarsepaw (ofc), Darktrail, Ravenpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazelnut
Member
[Event] TNR back home? DQLb1TP
Yanthe
800
Actief
I'm thє king of my own land. Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd. Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє! Now and forєvєr, I'm your king!


CAT'S PROFILE
Age: 64moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hazelnut
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimeza 4 jul 2020 - 23:37

Natuurlijk was hij direct alert toen hij katten de naam van Hoarsepaw hoorde uitspreken. Hij stapte naar voren, zou de apprentice begroeten, maar voor hij dat kon doen moest hij eerst even ergens passeren. Bij de ingang van de medicine cat den, stak de kater zijn kop naar binnen. "Slatefur," mauwde de kater. Hij kon haar door de overgang van licht naar donker niet meteen zien. Toen zijn ogen zich aangepast hadden en hij de poes zag liggen, ging hij verder. "Hoarsepaw is terug." Hij haalde heel kort een mondhoek op en trok zich vervolgens weer terug uit de medicine cat den. Het leek hem juist om de moeder van de apprentice erbij te halen. Buiten bleef de kater even staan en richtte Hazelnut zijn oren naar voren. Zijn blik was gericht op de open plek, waar verschillende katten zich rond Hoarsepaw verzamelden. Van zodra ze naar buiten kwam, zou hij zich ook bij de andere katten voegen.


[Event] TNR back home? B8m06IM
I'm thє king of my own land.
Facing tєmpєst of dust, I'll fight until thє єnd.

Crєatures of my drєams raisє up and dancє with mє!
Now and forєvєr, I'm your king!


Thєmє

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] TNR back home? BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 15:10

Oh, Starclan, niets kon haar opluchting onder woorden brengen toen ze Hoarsepaw het camp in zag lopen. Ze liep op hem af; haar gouden blik gleed over zijn lichaam, maar buiten de rare geur die aan zijn lijf hing zag ze geen wonden. Ze wou iets zeggen, maar Ravenpaw en Loudpaw waren haar al voor en kegelden Hoarsepaw zo tegen de grond. Chillypaw duwde haar oortjes geïrriteerd in haar nek en probeerde haar broertje en de andere kater wat aan de kant te duwen. Hey, zij was hier ook nog! "Ben je oké?", vroeg ze meteen, want de anderen hadden de andere mogelijke vragen wel al gesteld en eigenlijk wou ze eerst en vooral weten of hij niks mankeerde. De rest kon daarna volgen.

Tag: Hoarse, Raven, Loud


[Event] TNR back home? SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] TNR back home? Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
110
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 19:04

If this is the last decision I can ever make
De realiteit was nog niet helemaal om hem heen. Hij snapte het niet geheel. Maar het kamp ontplofte om hem heen in een furie van zwarte vacht. Ravenpaw.. Ravenpaw.. Hij duwde zijn neus in de bekende vacht en ademde diep in. Zichzelf focussend op zijn vriend. Hij had hem gemist.. hij was gemist.. Moeizaam kwam de witte kater overeind, nog altijd iets leunend op Ravenpaw als een rots in de branding terwijl hij naar de ogen van het kamp keek. Hij opende zijn mond, droog en grof terwijl hij probeerde te spreken. Zijn stem was altijd al wat hezer geweest. Wachtend op volwassenheid. Maar nu voelde hij extra ruw in zijn keel. Darktrail sprak tegen hem alsof hij een klein kind was en hij trok zijn oren.. nee oor naar achteren, luisterend naar de kater die nauwelijks ouder was dan hij. Voor zijn focus van de donkere kater naar zijn broer en zus gleed. Loudpaw duwde zichzelf tegen hem aan en hij slikte starend naar Chillypaw. "Nee.." Antwoorde hij, de stem nog hezer en ruwer dan verwacht. Hij herinnerde zich de hoeveelheid van katten die hij gezien had daar.. Al die katten.. En wat ze met hem gedaan hadden. "Ik.. Ik moet Acornstar spreken." Mauwde hij, niet wetende of hij zijn broer en Darktrail al moest beantwoorden. Niet wetende of hij iets moest doen zonder dit nieuws aan Acornstar verteld te hebben.Acornstar.. Die hem zag als een verrader voor dagen verdwenen.. Wou die uberhaupt wel met hem spreken.. zou die hem niet gewoon ter plekke verbannen. Zonder dat Hoarse iets terug kon zeggen. Iets kon doen.
at least it is my decisionMy shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] TNR back home? DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimema 13 jul 2020 - 13:21

Een onbekende geur bereikte hem, een die hij eigenlijk niet heel vaak geroken had, misschien sporadisch bij een kittypet, maar dat was het wel. Hij maakte zijn weg dan ook uit de den om een groepje katten te zien die verzameld waren om een kat, Hoarsepaw. De apprentice die al een aantal dagen verdwenen was. Hij kwam aan bij de groep op het moment dat de apprentice vertelde hem te moeten spreken. Hij liet zijn blik over de ander gaan, er was duidelijk iets gebeurd, maar hij kon zo niet plaatsen wat. De geur ook, het was die van tweebenen met nog iets anders, het was niet de eerste keer dat hij het rook, maar hij kon niet plaatsen wat het was. "Wil je hier spreken of in mijn den?" Hij moest eerst weten wat er gebeurd was voor hij conclusies ging trekken. Waarom was de apprentice zolang weggeweest?


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] TNR back home? 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Event] TNR back home? Original
Renske
1896
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimedo 16 jul 2020 - 16:39

Settleddust hoorde de commotie in het kamp. En een maar al te bekende witte vacht. Zijn oren kwamen overeind en een opgeluchte lach sierde zijn gezicht. Vrienden en broers en zussen kwamen hem al begroetten en ook Settleddust kwam dichterbij. Goh, hij had het één en ander gemist. En hoewel hij een beetje vreemd rook en er vermoeid uitzag... Hij had vast een heel avontuur beleefd. ‘Hoarsepaw! Wat fijn je te zien, waar heb je gezeten? We hebben je gezocht,’ miauwde hij met een brede lach op zijn kop. Maar hij zag niet de vrolijkheid en opluchting op de snoet van de jonge, witte kater die hij had verwacht. Nee, ernst en hij moest Acornstar spreken. Zijn blik ging naar de leider die dichterbij kwam en vroeg waar hij hem wilde spreken. Zijn blik werd nu ook bezorgder nu hij naar de witte kater keek. Wat had hij gezien dat zo belangrijk was?
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] TNR back home? Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
110
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimema 20 jul 2020 - 1:19

If this is the last decision I can ever make


Settleddust sprak hem toe, de woorden bijna op dove oren vallende maar hij glimlachte toch even waterig naar de deputy. Zijn focus was getrokken door de grote tabby kater. Acornstar, zijn leader. Iet wat ongemakkelijk wurmde de witte kater.. was hij nog wel een kater.. met zijn poten voor hij diep ademde. "Nee ehm.. Het is best als de hele clan dit direct weet.." Hij haatte dit, haatte hoe zwak hij zou zijn hiermee.. haatte hoe Ravenpaw over hem zou denken nu.. Maar hij keek op naar zijn leader. De andere katten zouden luisteren maar dit was een missiereport aan zijn leider. Ja zo zag hij dit, hij was gewoon op missie geweest en had gefaald.. ernstig gefaald. "Ik ruik naar twoleg omdat ik.. mid jacht gevangen was door ze in een koude kooi." Hij keek om zich heen, was iedereen hier.. hij had andere katten gezien daar maar ze waren toch niet meer shadowclanners kwijt.. behalve.. Het misselijkmakende gevoel van de bekende geur van Pythongaze.. de kater die hij zo had gehaten voor zijn moeder.. Python wenste hij dit niet toe.. niemand wenste hij dit toe. "Ze namen mij mee naar een twoleg nest, wit en koud.. ze stopte me in een grotere metalen kooi nadat ze.. mij nat maakte en met vies ruikend spul insmeerde.. Ze maakte me heel moe.. ik ben nog nooit zo moe geweest in mijn hele leven." Dit was het makkelijke deel, hoe zeer het hem al zwak liet lijken.. het volgende deel daarintegen. "Ik weet dat ze me lieten rusten enkel een keer wat tegen me zeiden in hun vreemde taal, het was op de.. derde dag denk ik.. dat ze me weer uit de kooi haalde en meenemen naar een koude tafel.. daar lieten ze me weer heel moe zijn.. en toen ik wakker werdt.. was mijn oor zoals het nu is, daarnaast.." Zijn ogen stonden inmiddels geboord op de grond, hete grote tranen van woede druppelend uit zijn ogen. "Ik denk dat ik nooit vader zal worden." Was het enige wat hij mompelde, de grond onder hem bewerkend terwijl zijn tranen de grond sompig maakte. Hij wou het hier niet over hebben, hij wou wegkruipen en alleen zijn.. Maar deze woorden diende gesproken te worden. "Ze hadden meer katten, ik rook alle clans.. ik rook Pythongaze.. Ik vrees dat zij hetzelfde lot ondergaan.. ik ik weet niet waarom.. Maar ze vangen clankatten om ze te.. dit te doen." Hij draaide zijn lichaam bij, hopende dat alleen Acorn het zou kunenn zien voor hij snel zijn staart strategisch plaatste. "Ik zou graag.. alleen willen zijn..." Was zijn laatste vraag, hij had zijn zegje gedaan, nu wou hij weg, heel ver weg. weg van elk oog dat op hem zou zijn gefocust..

at least it is my decision
My shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] TNR back home? DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimevr 7 aug 2020 - 18:20

Het was iets dat de hele clan moest weten? Wat was er gebeurd dat het belangrijk was voor de hele clan? Hoarsepaw begon uit te leggen wat er gebeurd was en hij probeerde niet te laten merken wat hij bij het verhaal dacht. Want in eerste instantie voelde hij woede, woede richting de twolegs die dachten zomaar katten van zijn clan te kunnen stelen. Wat moesten twolegs met het gevangen nemen van clankatten om ze daarna weer vrij te laten? De woorden die volgden maakten hem eigenlijk alleen maar kwader. Hij begon de link te leggen met waar hij dit eerder geroken had en de verhalen die hij erover gehoord had. Een twoleg die kittypets de cutter noemden. Hij wist wat dit betekende, de clan zou moeten weten hiervoor uit te kijken, maar voor nu was het belangrijkste dat Hoarsepaw de ruimte zou hebben om dit te verwerken. Hij zorgde er dan ook voor dat niemand langs hem heen zou kunnen zien wat dit betekende. Hij zou het uitleggen, maar niemand hoefde er openlijk naar te staren. "Geef hem de ruimte," Sprak hij naar de rest van de clan. "Misschien is het verstandig om naar de medicine cat den te gaan." Sprak hij verder tegen Hoarsepaw. Hij wist tenslotte niet of alles goed was daar of dat er misschien nog wat met kruiden gedaan moest worden. Hij zou er in ieder geval eerst voor zorgen dat Hoarsepaw weg was voor hij dit aan de  rest van de clan ging uitleggen. De jonge kater hoefde dit niet te horen.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] TNR back home? 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Event] TNR back home? Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimeza 8 aug 2020 - 22:26

Darktrail luisterde terwijl er meerdere katten erbij kwamen en zag hoe ongemakkelijk Hoarsepaw zich voelde terwijl hij dit vertelde. Dus de tweebenen hadden hem dit aan gedaan?! Direct toen hij dat hoorde keerde zijn oren zich woedend ver in zijn hals waardoor de donker bruine kater een dikke kop leek te hebben, maar dat had hij altijd al, maar als zijn oren normaal stonden viel dat niet op. Nadat de leerling klaar was met vertellen schudden Dark zijn kop en keek toe hoe de witte euhm... halve kater weg liep. Goh... waarom deden tweebenen toch zo vreemd??? Maar als ze iets daar achter deden al kon hij niet direct zien wat Hoarsepaw verborg, maar snapte wel een beetje waar hij heen wilde. Vader worden was noodzakelijk binnen de clan, tenminste voor het voortbestaan van de clan was het wel nodig dat er kittens geboren werden en tot krijgers opgeleid konden worden. Wilde de tweebenen hun op deze manier uit roeien?


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] TNR back home? Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
110
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: [Event] TNR back home?   [Event] TNR back home? Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 9:55

If this is the last decision I can ever make
Schaamte.. hij schaamde zich voor dit. Schaamde zich voor zichzelf.. Met zijn oren plat in zijn nek luisterde hij naar de woorden van Acornstar. Die hem.. Niet de grond in boorde, well that was something.. Langzaam knikte hij op het woord dat hij zich moest laten nakijken door de medicine cats. Niet dat hij er veel zin in had om naar Pepper en Newt te gaan en met zijn billetjes bloot te showen wat er precies met hem gedaan was. Ja ze waren medicine cats, maar ze waren nog altijd twee poezen van zijn leeftijd. Al helemaal dat punt.. Als iemand anders dit was geweest had hij ook zachtjes gegrinnikt toch.. Zijn blik schoot even naar Ravenpaw zich afvragend of zijn vriend minder over hem zou denken voor hij met zijn staart tussen zijn poten richting de Medicine cat den liep. Weg van de katten die zich verzameld hadden. Diep weg in de schaduwen. WEg van de wereld.

-Hoarse is topic uit <3
at least it is my decisionMy shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] TNR back home?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: