∆ SURVEILLANCE - October in July 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

  ∆ SURVEILLANCE - October in July

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
 ∆ SURVEILLANCE - October in July Orchis20
m
773
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: ∆ SURVEILLANCE - October in July    ∆ SURVEILLANCE - October in July Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 12:36


 ∆ SURVEILLANCE - October in July Dd5cjs10

In het kamp

Zijn voorhoofd rimpels waren bij elkaar gedrukt terwijl hij nadenkend over zijn oor wreef. Zijn tong stak als een scherp puntje uit zijn mondhoek waardoor er een licht kwijlspoortje naar beneden droop. Zijn brein was vol met gedachtes, vol met plannen en ideeën en vol met zorgen. Er waren vele zorgen nu hij macht had maar geen één probleem die niet opgelost kon worden. Sommige gingen sneller sommige zouden eventjes duren voor hij er geen last meer van had. Dingen waren al in werking gezet waardoor sommige weer langzamer of zelfs op pauze moesten. Nu had hij zijn middag agenda verzet zodat hij vandaag enkele surveillance's er op uit konden sturen. Vorige van zijn op uitgestuurde groepjes waren teruggekeerd met het nieuws dat er veel leven was op hun gebied, omdat ze de afgelopen moon weinig tot niet meer op hun eigen territory waren geweest. Vandaag was het einde met het vrije pas door Bloodclan. Er moest weer angst gejaagd worden. Hij had een oudere member gekozen die het kleine groepje vandaag zou leidde. Hij had iemand nodig met veel ervaring maar wist dat hij nog wel eens gebrek kon hebben aan pit. Voor meer vuur had hij Nyra gekozen, hij verwachtte namelijk dat de she-cat wel haar woede of verdriet kon uitte op wat indringers doordat haar vader recent verbannen was. En daarbij had hij nog een jongere kat aan toegevoegd, een young one, zodat ze wat kon leren. De tom hief zichzelf overeind en schudde als een ratelslang zijn vacht uit. Met een pufje zette hij zijn eerste huppel naar de openplek van hun kamp, waarna hij daar aangekomen zijn stembanden liet trillen. ''Hellhound!'' Hij wachtte tot de rode member tevoorschijn kwam en gooide zijn hoofd naar achteren om oogcontact te kunnen maken met de veel grotere tom. Een grijnsje lag op zijn lippen terwijl hij zijn blik liet afglijden naar zijn gespierde lichaam. ''Surveillance lopen met Nyra en Tigera. Er schijnt dat er wat rogue's hier rondzwerven, misschien zijn ze alleen misschien niet, zoek het uit en haal zo veel mogelijk informatie binnen. Ik moet geen rogue groep hier hebben.'' De tom beet geërgerd aan zijn lip. Orchis zat niet te wachten op extra gevaren, er lurkte al genoeg. ''Daarbij heb ik wat vreemde twoleg voorwerpen zien opduiken. Als je onderweg bent kijk dan als je ze ziet, check uit als dit gewoon troep is of dat we voorzichtig moeten zijn.'' De tom draaide zich lichtvoetig om op zijn teentjes en huppelde enkele passen weg van de ander. Toch keek hij nog kort over zijn schouder om nog wat te zeggen. ''Als je succes heb mag je als beloning vanavond bij me slapen, het word koud vannacht.. ik heb een dekentje nodig~'' En met die woorden vertrok hij.

Surveillance 2: @Hellhound, @Nyra & @Tigera


 ∆ SURVEILLANCE - October in July Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigera
Member
 ∆ SURVEILLANCE - October in July 9ab5cf2a095d97e0fc87571920472d77--baby-tigers-tiger-cubs
Tijger
62
Actief
You never know how strong you really are until being strong is the only choice you have.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tigera
BerichtOnderwerp: Re: ∆ SURVEILLANCE - October in July    ∆ SURVEILLANCE - October in July Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 13:10

Tigera is in het kamp zich aan het wassen toen ze haar naam hoorde. Ze kwam wat dichterbij om te horen waarom haar naam werd gezegd. Ze kon niet alles horen, maar hoorde het woord ''surveillance'' wel vallen. Meteen is Tigera ''onopvallend'' dichterbij komen zitten. Yes, ze mag op surveillance! Hopelijk komen ze een eigenwijze rogue tegen! Dan kan ze meteen een paar vechttechnieken leren! Even later liep Orchis weg. Ze kwam blij overeind en liep vrolijk op de andere member af. 'Hallo, Ik hoorde mijn naam. Wat moet er gebeuren?' Zei ze vriendelijk, maar blij. Meestal zijn surveillance niet zo leuk, maar nu er andere dieren in ons territorium wonen kan ze nog wat beleven!


 ∆ SURVEILLANCE - October in July Sihtig10
:*'.'*:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
 ∆ SURVEILLANCE - October in July Mini_a10
It's a nouk
4979
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: ∆ SURVEILLANCE - October in July    ∆ SURVEILLANCE - October in July Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 16:09

''Hellhound!'', galmde er door het park. Ugh. Dat was nou precies een van de stemmen waardoor hij liever niet werd gewekt. Rustig kwam de kater overeind en in een al even rustig pasje liep hij richting de nog jonge Commander. Het feit alleen al dat deze trigger happy idioot samen met Brat de leiding had. Het voelde niet goed voor de toekomst van de Elite. Al was dat iets waar hij geen woord over zou spreken. Nee, hij zou in stilte wachten, kijken hoe alles zich uitspeelde. ''Surveillance lopen met Nyra en Tigera. Er schijnt dat er wat rogue's hier rondzwerven, misschien zijn ze alleen misschien niet, zoek het uit en haal zo veel mogelijk informatie binnen. Ik moet geen rogue groep hier hebben.'' Hellhound gaf een kalm knikje, waarna hij zich probeerde om te draaien. Voor hij de kans kreeg sprak Orchis opnieuw. ''Daarbij heb ik wat vreemde twoleg voorwerpen zien opduiken. Als je onderweg bent kijk dan als je ze ziet, check uit als dit gewoon troep is of dat we voorzichtig moeten zijn.'' De kleinere, jongere kater draaide om en begon te lopen, maar niet zonder iets over zijn schouder te zeggen. ''Als je succes heb mag je als beloning vanavond bij me slapen, het word koud vannacht.. ik heb een dekentje nodig~'' Hellhound fronste een keer voor hij zich omdraaide. Een van de twee andere leden van de patrouille zat al klaar. 'Hallo, Ik hoorde mijn naam. Wat moet er gebeuren?' Hellhound gaf een knikje richting de Young One. "Een patrouille om te zien hoeveel rogues er rond lopen en om te kijken wat de nieuwste twoleg rommel is." Na de uitleg keek hij even om zich heen. Geen Nyra te zien. De rosse kater haalde diep adem voor hij zijn stem behoorlijk verhoogde. "Nyra!" riep hij luid over het kamp. Als ze in de buurt was, zou ze het moeten horen. Anders werd het eerst zoeken naar zijn tweede lid.


 ∆ SURVEILLANCE - October in July Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ SURVEILLANCE - October in July
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: