Mr. Brightside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mr. Brightside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mr. Brightside HY7r0kw
↬ Michelle ↬
66
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 10 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentpaw.
BerichtOnderwerp: Mr. Brightside   Mr. Brightside Icon_minitimeza 4 jul 2020 - 17:42

It's no use going back to yesterday
Er was zoveel onrecht in de wereld. In haar clan. In het leiderschap van haar mentor. Tranen brandde in haar groene ogen. Ze was zo zwak en ze kon zo weinig. Het stigma van wie haar moeder was, wie zij zou kunnen zijn, het hing boven haar hoofd als een donderwolk. De verbanning van haar vader en broertje en vervolgens hun ontvoering door twolegs. Wat haar mentor niets maar dan ook niets boeide. Haar grote geweldige mentor Acornstar. Ze kon hem wel uitspuugen. Hoe durfde hij haar te behandelen alsof ze een verrader was. Dat was waarom hij haar mentor was geworden, simpelweg om toe te kijken wanneer ze een misstap zou zetten. Wanneer het fout zou gaan zodat hij haar ook kon verbannen.

Alle woede, al dit verdriet. Ze kon nieteens rouwen om haar moeder, haar broertje of haar vader. Zou ze rouwen zou ze gezien worden als een verrader. Deed ze niets, zag ze er vast uit als een monster voor haar siblings. Ze had mee moeten gaan met papa. Misschien had ze hem dan kunnen redden van twolegs. Maar nee, ze was gebleven. Ze was hier gebleven en waarom, om zo aangekeken te worden.

Tranen stroomde over haar wangetjes terwijl ze uithaalde naar de grote oude boom. Haar nagels lieten diepe kerven achter in het hout, maar het was niet genoeg. Het was niet genoeg om de stress haar lichaam te laten ontsnappen. Niets was genoeg. Niets zou ooit meer genoeg zijn. Niemand zou ooit, ooit meer genoeg kunnen zijn om deze pijn, deze woede en dit verdriet van haar af te kunnen nemen.

@Ravenpaw first
because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenpaw
Catministrator
Mr. Brightside FvKfk2C
Kiek
144
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ravenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Mr. Brightside   Mr. Brightside Icon_minitimeza 4 jul 2020 - 18:01

RAVENPAW // 10 moons

Een mislukte sprong naar een muis deed de kater vloeken. Hij voelde de staart van het beest tussen zijn poten door glippen en het wegrennen. Te laat. Niet goed gemikt. Het was de laatste tijd steeds vaker dat hij na dacht over dingen en het hem afleidde van normale dingen als jagen en vecht trainingen. Hij wou dat hij zijn hersens uit kon zetten.

Alles stond op scherp in ShadowClan. Dingen waren anders. Het was alsof je continue over je schouder moest kijken of er niemand naar je keek. Het voelde alsof ze continue in de gaten gehouden worden door katten die hun fouten wouden doorbriefen naar Acornstar. Die had nogal een abstracte manier van regeren op het moment. Zodra je maar de kleinste fout tegen de clan leek te maken lag je er uit en was je op jezelf aangewezen. Zijn oren draaide toen hij in de verte iets hoorde. Krassende nagels, de geur van een clangenoot. Hij was zo druk geweest met zijn muis dat hij niks geroken had. Met een snel drafje kwam hij uit bij een kat die hij herkende als Serpentpaw. Ze zag er.. niet oké uit. "Serpentpaw? Gaat alles goed?" hoewel hij met Hoarse gesproken had over het uitroeien van de hele bloedlijn van Sinclaw, voelde hij nu een raar soort verwantschap. Ze waren beide deels Bloodclan nu. Beide uitschot.
Inner peace is hard to find
They're asking why
I think I'm losing my mind


Ravenpaw

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr. Brightside HY7r0kw
↬ Michelle ↬
66
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 10 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Mr. Brightside   Mr. Brightside Icon_minitimeza 11 jul 2020 - 16:36

It's no use going back to yesterday
Ze was zo intens opgenomen in het vernietigen van de onzichtbare Acornstar voor haar neus dat ze nieteens had gemerkt dat er een kat naast haar was komen staan. Met een ruk schoot haar hoofd op toen ze de stem van Ravenpaw herkende, haar oortjes vlogen even naar achteren en ze slikte wat moeizaam. "Ik ben oke.." Mauwde ze, behoedzaam, starend naar de kater. Ze zou niet durven om te spreken wat ze werkelijk dacht, hoe ze werkelijk in elkaar zat op dit moment. Ze kende Ravenpaw niet goed en wist dat als ze iets verkeerds zou spreken ze mogelijk grotere problemen zou hebben dan enkel een irritante mentor. Dus hielt ze haar mond, starend naar de donkere kater.
because I was a different person then
I'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mr. Brightside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: