Ceremonie 05-07-'20 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 05-07-'20

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 05-07-'20 DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimezo 5 jul 2020 - 13:54

Dingen waren aan het veranderen, dat was zeker, maar iets wat niet veranderde waren de ceremonies die gewoon moesten gebeuren. Hij vond zijn weg bovenop de rots en liet zijn blik kort over het kamp gaan. Ergens vroeg hij zich af wat ze wel niet van hem moesten denken nu, maar het was allemaal voor het beste van de clan dat hij dit deed. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een clanceremonie." Riep hij de clan bij elkaar.

Er waren drie apprentices die mentoren nodig hadden. Het bleef altijd apart om apprentices nieuwe mentoren te moeten geven, maar het gebeurde. "Loudpaw, Silentpaw, Ashpaw en Hoarsepaw, kom naar voren." Riep hij de vier apprentices naar voren. "Om verscheidene redenen hebben jullie een nieuwe mentor nodig. Loudpaw, jouw nieuwe mentor zal Coldheart zijn en Silentpaw jouw mentor zal Darktrail zijn." De volgende zou hij normaal niet doen tenzij het echt nodig was, maar het was niet anders. Hopelijk zou het zijn dochter ook goed doen om een apprentice te krijgen. "Ashpaw, jouw mentor zal Beechresin zijn." Er stond nergens dat queens geen apprentice konden hebben en haar kittens waren bijna apprenticeleeftijd, dus het zou goed moeten gaan. Dan was er nog Hoarsepaw, die aardig wat meegemaakt had en dan was ook nog eens zijn mentor doodgegaan. "Hoarsepaw, na de dood van Cormorantwing heb je een nieuwe mentor nodig. Settleddust zal jouw trainingen op zich nemen." Dat waren de apprentices.

Er was alleen nog een laatste ding dat hij moest mededelen. "Cormorantwing is vermoord door een onbekende kat en blijkbaar is dit ook al eens eerder gebeurd. Wees op je hoede voor deze moordenaar en mocht je meer informatie hebben over deze moordenaar kom dan vooral naar me toe." Hij had het Cormorantwing te goed dat hij zijn moordenaar zou vinden. Of dit nu iemand uit zijn eigen clan was of iemand van buitenaf maakte niet uit. Hij zou diegene vinden. "Dan is hiermee de ceremonie beëindigd." En met die woorden sprong hij van de rots af en begon richting zijn den te lopen.

Lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 05-07-'20 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Volepaw
Member
Ceremonie 05-07-'20 MCAgtno
Yanthe
391
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimezo 5 jul 2020 - 14:11

De poes zat wat ineengedoken aan de rand van de open plek. Ze wist wat er ging gebeuren, ze wist wat er niet ging gebeuren. Haar oortjes lagen naar achteren. Elke keer opnieuw verprutste ze haar final assignment door stress. Haar geheugen kon die verandering, het idee van een 'test' niet aan. Telkens sloeg haar kopje op hol en dat was ook gisteren gebeurt. Haar oogjes waren op de grond gericht toen de apprentices hun warriornaam kregen. Ze kon even geen glimlachje laten zien. Blij zijn voor de andere zat er voor vandaag niet in. De bekendmaking over de doden die getroffen waren, was er bij haar niet in gegaan. Het ging aan haar voorbij. Twee dingen tegelijkertijd verwerken was niet iets voor haar. Op dit moment was de overheersende emotie teleurstelling. Haar heldere oogjes keken op toen de ceremonie gedaan was en de katten elkaar opzochten. Misschien was het beter om in de apprenticeden te gaan zitten? Haar kopje draaide naar de desbetreffende den, waarna ze terug naar de menigte katten keek. De poes trok zichzelf snel recht. Ging er iets gebeuren?


Whєn lifє gєts you down you know what you gotta do?
Just kєєp swimming, just kєєp swimming.

Ceremonie 05-07-'20 ABRKRhM
Just kєєp swimming:
 
Voicє
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kígyó
Member
Ceremonie 05-07-'20 Giphy
Ema
69
Actief
Welcome to the wild,
no heroes and villains
Welcome to the war,
we've only begun

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Kígyó
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimezo 5 jul 2020 - 14:18

De clan werd weer eens bijeengeroepen. Hij gaapte eens en trippelde naar de verzamelplaats, net wakker van een klein dutje te nemen. De torbie ging neer zitten en wikkelde zijn dikke staart rond zijn achterpoten. Zijn groengele ogen waren aandachtig gericht op de leader die het woord gaf, en blijkbaar kreeg hij een apprentice. Zijn eerste echte apprentice, wow. Met een zoekende blik zocht hij naar zijn nieuwe apprentice, en wanneer hij hem vond, kwam er een kalme uitdrukking op z’n gezicht en focuste weer op de leader. Er werden nog meer mentoren aangekondigd en ook nog de dood van Cormorantwing, maar dat kon hem niet zo veel schelen aangezien hij die gast amper kende. Toen de ceremonie was afgerond ging de kater rechtopstaan en trippelde hij naar zijn nieuwe apprentice, Loudpaw. De warrior raakte zijn neus even aan ter begroeting. “Hallo Loudpaw, heb je zin om weer getrained te worden?”, vroeg de torbie vriendelijk erna. Hij was erg blij met een apprentice. Zijn eerste echte. Dit moment zou de kater niet snel vergeten.

[tag: Loudpaw]


Ceremonie 05-07-'20 67357907-b6f3-11ea-8a47-b79d111988ec
Ceremonie 05-07-'20 Kigyo_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
Ceremonie 05-07-'20 Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimema 6 jul 2020 - 21:05

Met rustige passen was hij het kamp net binnen gekomen met een redelijke grote buit tussen vogels en muizen. Die hij aan staarten en pootjes in zijn bek vast hield. De donker bruine gemarmerde kater legde ze daar net neer toen de oproep van Acornstar op klonk. Zijn blik kwam op hun nieuwe clan leider te liggen en wist dat er een nieuwe ceremonie zou zijn. Dit keer zou hij er misschien niet bij zijn, maar je wist maar nooit. Toch sloot de donkere krijger zich aan bij de rij katten die zich rond om de hoge steen geplaatst hadden. Al luisterend hoorde Dark toch zijn naam voorbij komen en meteen stond de krijger op om naar voren te komen en zijn nieuwe leerling te begroeten. Silentpaw Ze was zwart en wit, maar hij had haar wel vaker rond zien lopen, maar eigenlijk nog nooit mee gesproken gehad. 'Hey Silentpaw. Straks maar meteen gaan trainen?' vroeg hij de jonge leerling en wachten nog even haar reactie af voor hij weer ging zitten en luisterde naar de rest van de ceremonie die ook met een waarschuwing kwam. Cormorantwing was gedood en dat ze op zichzelf moesten passen en mochten ze informatie hebben dat ze dan naar Acornstar zouden kunnen komen. Darktrail knikte en dacht nog even na. Wie kon die kat zijn?


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 05-07-'20 DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 14:02

Silentpaw keek op toen Acornstar de ceremonie begon. Ze wist dat dit de ceremonie ging zijn dat ze een nieuwe mentor kreeg en dus ging ze een beetje naar voren zitten zodat ze haar mentor direct kon ontmoeten als zijn naam genoemd zou worden. Het viel haar op dat ze niet alleen was en dat de namen die hij noemde er waren die allemaal al apprentices waren. Dat deed haar al iets minder alleen voelen en ze glimlachte naar de andere apprentices wiens naam genoemd werden, haar blik even blijven hangend op de laatstgenoemde omdat hij een tijdje uit de Clan was verdwenen en nu weer terug was. Er had een vreemde geur om hem heen gehangen, maar Silentpaw had hem niet goed genoeg gekend om zich te bemoeien met het gesprek dat er toen werd gehouden en dus wist ze er het fijne niet van. Haar aandacht werd verlegd naar de ceremonie toen Acornstar haar nieuwe mentor benoemde. Darktrail. Silentpaw wist dat hij een kat was die nog niet zo lang geleden zelf warrior was geworden, maar daar zag ze niet per se een nadeel in; alles lag nog vers in zijn geheugen van wat zijn vorige mentor hem had geleerd, dus dat was naar Silentpaw’s idee een goed ding. Ze knikte bevestigend op zijn woorden nadat ze hem begroet had en richtte zich weer op Acornstar. Ze schrok op toen hij zei dat Cormorantwing dood was en keek een tikkeltje bedrukt in de richting van haar nieuwe mentor. Ze hoopte dat ze goed genoeg was om alle technieken van hem over te nemen zodat haar niet hetzelfde te wachten zou staan als Cormorantwing. Alleen de gedachte maakte haar al onrustig en nadat de ceremonie afgelopen was, stond ze op en liep ze naar haar mentor toe. “Kunnen we alsjeblieft nu gaan?” vroeg ze hem op zachte toon, maar zonder zich nader te verklaren en keek hoopvol naar hem op.


Tag: @Darktrail

OOC: Misschien handig als je je reactie met Darktrail in een nieuw topic zet en deze dan naar mij doorstuurt? Dan kan dat ook gelijk het trainingstopic zijn (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
Ceremonie 05-07-'20 DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 14:39

Acornstar kondigde de ceremonie aan en Loudpaw glimlachte naar zijn broer toen hun namen werden genoemd. “Gedaan met de pret,” zei hij met een knipoog tegen de witte tom cat. “Het echte leven begint weer.” En daar was hij blij mee. Hij vergat niet snel hoe wanhopig hij zich had gevoeld toen hij zijn broer nergens had kunnen vinden, maar nu was zijn broer weer bij hem in de Clan en zou alles weer normaal worden. Of zo normaal als maar zijn kon. Het was hem duidelijk geworden dat Hoarsepaw nog niet helemaal de oude was, maar hij was er vrij zeker van dat Hoarsepaw’s nieuwe mentor dat wel weer zou fixen. En hij zou er ook altijd voor zijn broer zijn als dat nodig was. De ceremonie begon officieel en Loudpaw luisterde naar de naam van zijn nieuwe mentor. Coldheart. Hij liet zijn blik kort door het kamp glijden, ontmoette de ogen van zijn mentor en gaf hem een knikje. Hoarsepaw kreeg Settleddust als mentor, iets waar Loudpaw wel opgelucht over was. De deputy leek hem immers een uitstekende mentor voor Hoarsepaw. “Het komt goed met ons,” zei hij nog zacht tegen zijn broer, waarna hij opstond en Coldheart tegemoet liep om hem te begroeten. “Ik ben blij dat ik weer aan de slag kan gaan, ja,” zei hij met een grijns. “Ik moet immers mijn ambities waarmaken en de beste in mijn Clan worden, nietwaar?” Hij keek verlangend naar het bos en toen weer naar zijn nieuwe mentor. “Gaan we nu al?” vroeg hij toen enthousiast.


OOC: "Er werden nog meer mentoren aangekondigd en ook nog de dood van Cormorantwing, maar dat kon hem niet zo veel schelen aangezien hij die gast amper kende." Ik heb hier veel harder om gelachen dan dat zou moeten lmaoo Anyway, maak jij hun trainingstopic aan of ikzelf? :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
Ceremonie 05-07-'20 Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 22:16

Het nieuws over Cormorantwing's dood was verontrustend en vanuit zijn ooghoek had hij gezien dat zijn nieuwe leerling er ongemakkelijk er bij werd. Wist ze meer of was zo onzeker? Hm... Daar zou Darktrail later wel achter komen. Ze kwam naar hem toe toen de ceremonie af gelopen was en vroeg of ze nu konden gaan. Haar hoopvolle blik deed een kleine glimlach op zijn lippen verschijnen. Hij boog zijn kop naar haar toe en Dark drukte even zijn neus tegen haar voorhoofd aan. 'Natuurlijk. Kom dan gaan we naar de Burnt Sycamore. Dan kun je mij alles laten zien wat je al weet.' Murmelde hij en stond op waarna Darktrail op stond en liep het kamp uit. Mocht die snert kat verschijnen dat zou Dark hem een kopje kleiner maken, of in ieder geval zo zwaar verwonden dat hij moeite zou moeten doen om van het territorium af te komen zodat Silentpaw de rest van de clan zou kunnen gaan halen. Zijn ogen branden van verlangen om er achter te komen wie die kat was die een paar van zijn clan genoten op zijn geweten had!

(Topic uit)


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kígyó
Member
Ceremonie 05-07-'20 Giphy
Ema
69
Actief
Welcome to the wild,
no heroes and villains
Welcome to the war,
we've only begun

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Kígyó
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimedo 9 jul 2020 - 14:43

De kater luisterde aandachtig naar het antwoord van zijn nieuwe leerling, en vroeg of ze nu al konden gaan. “Oké, laten we gaan”, zei de torbie terwijl hij een kalme blik op de apprentice rustte. Zijn dikke pluizige staart zwiepte zachtjes heen en weer toen zijn groene ogen van de apprentice naar het bos gleden. Hij was een beetje zenuwachtig, omdat dit zijn allereerste keer was dat hij een apprentice zou trainen. Maar de jonge warrior was natuurlijk ook benieuwd hoe het zou gaan, en stapte langzaam voorbij de apprentice, eventjes omkijkend om te zien of Loudpaw hem zou volgen. Vele gevoelens stroomden door zijn aderen, van zenuwachtig te zijn tot veel trots..

[tag: Loudpaw]
[topic uit]
[het trainingstopic: https://www.warriorcatsnl.com/t43306-training-chase-the-sun-down#872001]


Ceremonie 05-07-'20 67357907-b6f3-11ea-8a47-b79d111988ec
Ceremonie 05-07-'20 Kigyo_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 05-07-'20 Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
111
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 18:43

If this is the last decision I can ever make
Hij was oke.. Hij wist niet wat de twolegs met hem gedaan hadden, maar hij was oke. Hij voelde zich oke. Knipperend staarde de kater naar Acornstar. Hun clanleader, grote Acornstar. Maar hij wou hier niet zijn. Niet op dit moment. Hij had opnieuw gefaald. Hij was gevangen genomen en zijn mentor was gestorven. Hij had zijn mentor gefaald.. Acornstar moest wel weten hoe hij zich zou voelen. Moest wel weten wat een hekel Hoarse op dit moment aan zichzelf had want Acornstar gaf hem zijn deputy als mentor. Zijn blauwe blik gleed naar Settleddust en knikte langzaam. De wereld om hem heen leek minder te boeien, tot zijn broer sprak.. Zijn broer die naast hem had gezeten. Zijn broer die.. woedend trok hij zijn bovenlip op en staarde naar Loudpaw. "Het kwam al goed met mij, tot mijn mentor stierf Loudpaw." Beet hij de kater toe, te hard misschien, te gemeen. Maar het lege gat van Hoarse zijn gevoelens overheersde. Hij wou geen nieuwe mentor. Hij wou Cormorantwing. Zijn broer geen blik meer waardig gunnende na deze opmerking stapte hij naar Settleddust en duwde zijn neus tegen die van de deputy. Hij had geen trots hierbij, was niet blij met zo'n hoogstaande kater als mentor. Hij had Cormorant gefaald.. Hij verdiende niets.

at least it is my decisionMy shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Ceremonie 05-07-'20 Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 05-07-'20   Ceremonie 05-07-'20 Icon_minitimedo 16 jul 2020 - 16:56


Was het leven alweer als normaal? Er werd gewoon een ceremonie uitgevoerd en iedereen leek rustig verder te gaan met hun eigen leventjes. Maar Settleddust voelde de spanning nog steeds wat afgelopen tijd was gebeurd. Zoveel. Katten gingen dood, vermoord door mysterieuze omstandigheden. Ze hadden medicine cats, die eigenlijk nog niets wisten. Zijn kittens. Acornstar zijn gemoedstand. Hij voelde zich alles behalve op zijn gemak. Het was een puinhoop. Het leek misschien op de vlakte perfect te gaan, maar het was misschien nog wel een grotere zooi nu dan toen Tallshadow leider was. Zouden ze ooit erbovenop komen van Bloodclans overname. Alsjeblieft, liet het snel gaan.

Er waren enkele apprentices die nieuwe mentoren zouden krijgen. Drie jonge katten zouden weer gewoon zoals vanouds trainen. En dan was er Hoarsepaw, die al zoveel had meegemaakt. En hij kreeg een nieuwe mentor: Hijzelf. Wauw. Hij keek even Acornstar aan. Hij had Chillypaw ook al en verder genoeg aan zijn kop, maar hij wilde er best een nieuwe apprentice bij. Ook al had hij veel op zijn bord. De witte apprentice liep naar hem toe. Hij was vast verdrietig dat Cormorantwing was vermoord. Hij duwde zijn neus kort tegen hem aan en keek hem onderzoekend aan. Hij leek absoluut niet gelukkig. Wat had hij dan verwacht? ‘Hey, neem alle tijd die je nodig hebt. Maar ik ben er om je te helpen in je trainingen,’ miauwde hij vriendelijk tegen de kater. Hij zou gewoon een warrior worden, net als iedereen anders. ‘Dus als je wil praten of gewoon aan de slag wil. Wat jij wil,’ miauwde hij met een bemoedigende glimlach.
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 05-07-'20
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: