{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darktrail
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 22:15

Het nieuws over Cormorantwing's dood was verontrustend en vanuit zijn ooghoek had hij gezien dat zijn nieuwe leerling er ongemakkelijk er bij werd. Wist ze meer of was zo onzeker? Hm... Daar zou Darktrail later wel achter komen. Ze kwam naar hem toe toen de ceremonie af gelopen was en vroeg of ze nu konden gaan. Haar hoopvolle blik deed een kleine glimlach op zijn lippen verschijnen. Hij boog zijn kop naar haar toe en Dark drukte even zijn neus tegen haar voorhoofd aan. 'Natuurlijk. Kom dan gaan we naar de Burnt Sycamore. Dan kun je mij alles laten zien wat je al weet.' Murmelde hij en stond op waarna Darktrail op stond en liep het kamp uit. Mocht die snert kat verschijnen dat zou Dark hem een kopje kleiner maken, of in ieder geval zo zwaar verwonden dat hij moeite zou moeten doen om van het territorium af te komen zodat Silentpaw de rest van de clan zou kunnen gaan halen. Zijn ogen branden van verlangen om er achter te komen wie die kat was die een paar van zijn clan genoten op zijn geweten had!

@,Silentpaw


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 18:27

Gelukkig leek haar mentor door te hebben dat ze ongemakkelijk werd van de sfeer van het kamp. Silentpaw sloot haar groene ogen even kort toen haar mentor zijn neusje tegen haar voorhoofd duwde en opende ze weer nadat haar mentor aan had gegeven dat ze nu meteen zouden gaan. Ze snorde zachtjes, wierp hem een dankbare blik toe en knikte vervolgens, waarna ze hem het kamp uit volgde. Haar poten bewogen zachtjes over de ondergrond, in de richting van de verbrande boom. Ze nam tijdens het lopen naar de verbrande boom haar mentor kort in zich op. Hoewel zij tamelijk groot van gestalte was, was hij nog groter dan haar en de littekens op zijn schouders en het gat in zijn oor toonden aan dat hij geen schrik had om te vechten. Ze moest eerlijk toegeven dat ze zich wel veilig voelde bij het idee dat hij haar mentor zou zijn en iets meer ontspannen volgde ze hem. Toen ze bij the Burnt Sycamore waren, draaide ze zich om en glimlachte verlegen naar hem. “Ik heb inmiddels al flink wat jachttrainingen gehad en kan succesvol op elke prooi jagen dat zich in ons territorium bevindt. Ik ben al eens meegegaan op grenspatrouille en we wilden aan een nieuw onderdeel van de training beginnen, maar toen werd mijn mentor dus ziek.” Ze keek hem ietwat onzeker aan. “Zal ik laten zien hoe ik een prooi vang?” stelde ze vervolgens voorzichtig voor, ergens bang zijnde dat ze een domme vraag stelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimema 13 jul 2020 - 21:27

Haar dankbare blik was Darktrail niet ontgaan. Hij glimlachte zacht ter antwoord daarop en trippelde daarna het kamp uit. Zijn littekens waren duidelijk zichtbaar en dat vond de jonge krijger helemaal niet erg, want dat kon ze kans vergroten dat een buitenstaander zich wel twee keer zou bedenken voor die een gevecht met hem aan zou willen gaan. Hoewel het bij de Bloodclan niet uit maakte hoeveel littekens een kat ook droeg, ze wilde er maar al te graag er eentje erbij maken. Hoewel de enigste litteken door een kat gemaakt was over zijn flank liep. De littekens op zijn schouders waren door een uil gemaakt toen hij een kitten had willen redden. Dat was deels gelukt al had hij er wel toen Acefray erbij moeten halen. Het gat in zijn oor was weer door tweebenen veroorzaakt. Dark had de andere alert willen maken dat er een tweebeen met een donderstok in hun territorium aanwezig was geweest als die rot hond hem niet opgemerkt had gehad was zijn oor ongeschonden geweest. Zijn blik was al die tijd naar voren gericht en zijn oren draaide soms als de donker bruin gemarmerde kater een geluid hoorde veroorzaakt door prooien of een vallende tak ver weg van hen. Waarschijnlijk door een dikke vogel veroorzaakt? Eenmaal bij de verbrande boom ging Darktrail zitten en keek Silentpaw kalm aan en luisterde naar haar woorden. Ze had dus enkel jacht training gehad. Niet gek ook met die stinkkatten die de clan toen bezet hadden gehad. Gevechtstrainingen hadden toen niet gemogen. Dark glimlachte toen ze voorstelde of ze een prooi zou kunnen gaan vangen. Hij besloot haar een beetje te plagen om haar nerveuze houding wat te breken. 'Dat is mooi, eens zien of je een specht weet te vangen. Doe maar.' klonk zijn stem neutraal en de donkere kater wist heel goed dat er maar heel weinig katten waren die echt een specht wisten te vangen. Die vogels zaten altijd heel hoog in de bomen of als ze wel op de grond zaten hadden ze nog betere oren dan een konijn en de ogen van een havik. Spechten vangen was bijna onmogelijk. Je moest super stil kunnen sluipen en je nog beter op open terrein kunnen verstoppen. Want daar zaten die rot vogels maar al te graag. Ver weg van elke struik of boom waar nauwelijks dekking aanwezig was. Als het Silentpaw wel of niet lukken zou, zou de jonge krijger een muis wezen. Hij kon zo wel zien hoe goed ze zou zijn natuurlijk.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimedi 14 jul 2020 - 11:08

Silentpaw’s nervositeit schoot weer een paar levels omhoog toen hij tegen haar zei dat ze een specht moest vangen. “E-Een specht?” stotterde ze verbouwereerd. Oh, zij ook met haar grote mond! Ze had nooit mogen zeggen dat ze echt op elke prooi in het territorium kon jagen, maar ze had gedacht dat hij dat opgevat zou hebben als het vangen van een eekhoorn of een muis. Ze wist dat ze qua snelheid namelijk goed zat en dat ze die makkelijk kon vangen, maar een specht was van een heel ander kaliber. Ze keek haar mentor nog even nadrukkelijk aan om te zien of hij een grapje maakte, maar dat was niet te zien in zijn blik en Silentpaw durfde er niet tegenin te gaan, bang zijnde dat hij dan boos op haar zou worden. Ze wilde een goede band met haar mentor hebben en ze zou het jammer vinden als ze dat liet schieten omdat ze een opdracht niet wilde uitvoeren. En dus gaf ze hem een onzeker knikje, waarna ze haar blik door het territorium liet glijden en zich nerveus focuste op de geluiden om zich heen. Ze had nog nooit op spechten gejaagd en ze had ook geen idee waar die vogels konden zitten. Ze vermoedde dat ze bij de Tallpines meer kans had om er eentje te vinden en dus liep ze onzeker in die richting. Ze probeerde haar poten niet al te harde geluiden op de ondergrond te laten maken en wilde zich concentreren op haar opdracht, maar algauw drong zich de geur van een nieuwe prooi haar neusgaten binnen. Haar vorige mentor had haar geleerd dat ze elke kans van jagen aan moest grijpen en hoewel Darktrail haar een duidelijke opdracht had gegeven, week Silentpaw daar even vanaf om zich op de muis te focussen. Ze liet zich in de sluiphouding zakken waarbij ze haar staart boven de grond hield en haar gewicht verdeelde over haar poten en begon vervolgens naar voren te sluipen. Geruisloos stopte ze een vossenlengte voor de muis, waarna ze zich concentreerde op het kloppen van het hartje van de muis voor zich en snel een aanloop nam. Met uitgespreide poten doodde ze de muis snel voordat het de rest kon alarmeren en draaide zich naar haar mentor toe. “Neem het me niet kwalijk dat ik dit vraag,” begon ze voorzichtig. “Maar waar is de grootste kans om een specht tegen te komen?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimedi 14 jul 2020 - 21:56

De donker bruin gemarmerde kater moest zijn best doen zijn gezicht in de plooi te houden toen Silentpaw verbouwereerd begon te stotteren. Eigenlijk wel een beetje zielig, maar het zou haar wel leren reëel te blijven. Er waren maar weinig katten die werkelijk op Elke prooi konden jagen. Zelf was Darktrail het ook nog nooit gelukt om een specht te vangen, maar bij het zien van de zwart/witte leerling zag Dark wel dat ze nog nerveuzer was geworden. al sprak ze hem niet tegen en begon ze richting de Tallpines te lopen. Zelf volgde de kater zijn leerling op de poot. Het zij met zachtere pootval dan Silentpaw. Al deed ze het wel goed en keerde ineens af van haar pad en wist een muis te vangen. De uitvoerig was prachtig en toen ze zich naar hem omdraaide zag Darktrail de onzekerheid in haar ogen staan toen ze vroeg hoe groot de kans was om een specht tegen te komen. 'Mooie techniek en je hebt de muis goed gevangen.' murmelde hij neutraal, maar nu kon hij toch echt niet langer zijn lippen recht houden en glimlachte warm en een beetje plagend naar het onzekere poesje. Dark boog zijn kop iets naar haar toe. 'Eerlijk? Je zult ze eerder horen dan zien.' mauwde hij en kon nu ook echt zijn lachen niet meer in houden en zijn stem diep maar warm klonk in de zachte lach door.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimeza 18 jul 2020 - 21:51

Silentpaw zag de goedkeuring in de ogen van haar mentor en haar spieren ontspanden zich ietwat terwijl ze haar opgeluchte zucht in probeerde te houden. Ze zou wel heel zielig en bang overkomen als ze nu haar opluchting te erg liet blijken omdat haar mentor haar toevallig een goedkeurende blik had geschonken. Ze brak haar kopje echter nog steeds over hoe ze in StarClan’s naam een specht had moeten vangen, maar toen begon haar mentor opeens te lachen en keek ze hem verbouwereerd aan. Lachte hij haar soms uit? Ze wilde haar oren in haar nek vouwen, maar toen zag ze de warme blik in zijn ogen en boog hij zijn kopje dichter naar haar toe. Silentpaw bleef staan, onzeker zijnde over wat ze moest doen, maar toen zijn woorden langzaam tot haar door begonnen te dringen, besefte ze dat ze in de maling was genomen. Haar huid werd warm onder haar pels en haar poten werden bijna week van opluchting bij het idee dat ze niet naar een specht hoefde te zoeken, ook al wist ze niet zeker of ze zijn grapje leuk vond of niet. “U nam me in de maling,” zei ze op een beschuldigende toon, al was er wel een lachje te horen in haar stem. Toch snorde ze zachtjes en ze keek hem al iets meer ontspannen aan. “Maar hebt u nu wel een serieuzere opdracht voor mij of gaan we heel de middag grapjes maken?” vroeg ze op een licht plagerige toon aan hem, al neeg ze haar kopje wel respectvol voor hem en richtte ze haar groenige ogen voorzichtig op hem, hopend dat ze niet te ver was gegaan door deze opmerking te maken. Hij had een warme blik in zijn ogen en de manier waarop hij haar toesprak, was ook steeds warm geweest, maar je wist maar nooit.


Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimema 20 jul 2020 - 21:09

Het viel bijna niet op toen hij haar prees over dat ze een muis had weten te vangen, maar toen Darktrail duidelijk liet blijken dat hij haar in de maling genomen had zag je direct dat ze zich meer ontspande. 'Ja ik heb je in het ooitje genomen, maar je pochte ook dat je elke prooi wel kon vangen.' grinnikte hij en luisterde naar de rest van haar woorden. 'Natuurlijk gaan we nu wel serieus worden nu. Maar je stond ook zo stijf in je zenuwen dat ik je moest doen ontspannen. Begraaf die maar dan halen we de prooi later wel op.' Mauwde Dark en hij wees met zijn staart richting de muis. Fazanten liepen er nu te weinig, maar duiven of andere vogels waren er nog in overvloed. 'Okay probeer eerst maar een spreeuw te vangen en daarna een duif. Let er op Spreeuwen zijn echte schreeuwers dus die moet je nog voor de genadeslag kunnen doden.' Zijn blik was nog een tintje warm, maar stond voor de rest serieus. Grapjes maken was 1 ding, maar als het om de jacht ging moest je altijd scherp blijven. Zacht knikte de donker bruine kater dat Silentpaw mocht beginnen. Een spreeuw was een moeilijke vogel om te vangen, maar er waren er meer dan genoeg van. Te veel eigenlijk.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimedo 23 jul 2020 - 11:52

[size=13]
“Oké, ik neem aan dat het ook deels mijn schuld is dan,” mompelde ze zachtjes toen haar mentor aangaf dat ze aan het opscheppen was geweest. Ze luisterde aandachtig naar de volgende opdracht die hij gaf: een spreeuw en een duif vangen. Ze had al eerder op spreeuwen gejaagd, dus ze wist hoe ze het moest doen en met een knikje gaf ze aan dat ze er klaar voor was. Ze richtte haar blik naar voren en zakte in een sluiphouding, waarna ze zich concentreerde op de geluiden om haar heen. Ze keek kort over haar schouder naar haar mentor, maar richtte algauw haar aandacht weer op het territorium en keek op toen ze gefladder van vleugels hoorde. Aangezien Greenleaf begon te naderen, waren er volop spreeuwen in het woud en had Silentpaw dus geen moeite met er één te spotten. Ze bleef stil zitten op de grond en zag aan het draaien van het kopje van de spreeuw dat hij een prooi had gespot op de grond. Silentpaw bleef stilletjes, half verscholen achter een struik, zitten toen de spreeuw neerdaalde. Pas toen hij zich naar voren boog om van zijn prooi te eten, kwam Silentpaw tevoorschijn en sloop ze naar het prooidier toe. Ze hield haar staart van de grond, verdeelde haar gewicht over haar poten en sloop naar voren. De spreeuw had haar pas in de gaten toen hij zijn eten half op aan het peuzelen was en hij kon geen kreet slaken, maar begon wel paniekerig naar boven te vliegen. Silentpaw nam een aanloop, sprong omhoog en mepte met haar poot krachtig tegen de spreeuw om hem tegen de grond te krijgen, waarna ze hem met een snelle beet doodde. “Mijn vorige mentor heeft me geleerd dat het beter is om pas toe te slaan wanneer een spreeuw al van zijn prooi aan het eten is omdat hij dan minder kans heeft om te gaan schreeuwen,” zei ze op een zachte toon tegen haar mentor.

[/size
Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimevr 24 jul 2020 - 21:09

Hij knikte bij haar gemiauw en glimlachte vriendelijk. Opscheppen was heel normaal om indruk proberen te maken en dat begreep Darktrail best. 'Je bent niet de eerste nog de laatste die zal proberen op te scheppen. Wees blij dat ik je niet erop uit gestuurd heb om op Blauwe eekhoorns te laten jagen.' grinnikte Darktrail. Hij had zelf ook indruk proberen te maken op Acorndust, maar zijn zelf bedachte aanvals en verdedigings technieken waren een echte bumper geweest. Waardoor de donker bruin gemarmerde kater in het stof had gebeten. Maar toen hij haar een opdracht gegeven had begon Silentpaw er direct serieus aan. Dark volgde haar op een kleine afstand en keek toe hoe ze de spreeuw vond en keek toe hoe ze deze ving. De vogel kon niet meer alarm slaan door de worm die hij op gepikt had die half in zijn keel stak, maar zijn leerling volstond haar doel van de training en wist de prooi te vangen. 'Goed gedaan. Dat is zeker een slimme zet. Zo zie je maar hoe we van elkaar kunnen leren.' prees Darktrail haar en knikte te vrede. Als ze de prooi zou begraven konden ze verder kunnen gaan met de tweede deel van de opdracht. Duiven hingen vaak niet zo dicht in het dichtere gedeelte van het woud op. Zij vraten zich liever dik aan de tweebeen rommel die de tweebenen uit de buik van hun monsters gooide en in het gras belanden.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 16:33

Silentpaw had het niet kunnen laten om een licht sceptische blik in de richting van haar mentor te werpen toen deze over blauwe eekhoorns was begonnen. Als hij haar had gezegd om daar op te gaan jagen, dan had ze hem in eerste instantie wel doorgehad. Hij had echter een andere opdracht gegeven en dat had ze wel geloofd. Maar goed, het was nu duidelijk dat ze beter niet meer kon opscheppen, maar ook dat hij het niet erg vond en dat hij tevreden was met haar poging om de spreeuw te vangen. Silentpaw voelde hoe ze warm werd onder haar pels toen haar nieuwe mentor aangaf dat ze van elkaar konden leren, wat wilde zeggen dat ze hem informatie had verschaft dat hij nog niet wist. Ze knikte dankbaar, maar richtte haar blik toch even verlegen op haar poten. Ze wist dat er nu van haar verwacht werd dat ze een duif zou vangen en dus liep ze de richting op waar de duiven zich bevonden. De richting van the Twolegplace. “Mijn vorige mentor en ik zijn eens een duif tegengekomen die was aangevallen door een monster,” zei ze zacht. “We konden de prooi niet meer gebruiken, maar het toonde wel aan hoe veel schade een monster aan kon richten.” Er ging een korte rilling door haar heen. “Hebt u al eens te maken gehad met een monster?” vroeg ze voorzichtig aan haar mentor. Als ze de tijd die ze nodig hadden om te wandelen naar Twolegplace konden doden door te praten, dan vond Silentpaw dat prima. Hoewel je door haar naam anders zou denken, was ze niet zo gesteld op stilte en vulde ze deze liever op door meer over de ander te weten te komen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimedi 4 aug 2020 - 20:52

De licht sceptische blik van zijn leerling wekte een kleine lach bij hem op. Blauwe eekhoorns bestonden wel, maar niet hier. Niet dat zij dat wisten, onder de clans waren blauwe eekhoorns een legende, een sprookje die je aan kittens vertelde. Meer niet. Maar toen Darktrail haar zei dat hem nu iets nieuws voor gedaan was zag Dark haar verlegen houding. Een zachte glimlach stond op zijn lippen. 'Niets mis mee, elke kat is door een andere mentor geleerd en niet iedereen weet hetzelfde of hebben weer een andere tactiek dat is heel normaal, maar dit kan ik weer een van de andere leerlingen leren wanneer ik die krijg nadat jij warrior bent geworden of misschien eerder. Het licht eraan hoeveel kittens leerling worden.' miauwde de donker bruin gemarmerde kater. En zag dat Silentpaw daarna in de richting van de tweebeen plaatst op liep. Daar hielden zich vaak ook duiven op net als naast het donderpad. Maar haar woorden lieten hem luisteren naar het verhaal. 'Ikzelf gelukkig nog niet, dat zou ik vast niet overleven of er moet een paar sterren katten op mijn schouders zitten.' antwoorden Darktrail en kwam even naast haar lopen. 'ik heb als leerling wel vaker op duiven gejaagd naast het donderpad, maar de monsters hebben zich nooit wat van me aan getrokken.' vulde de donker bruine kater er achter aan en opende zijn bek even, maar rook nog niet veel duif.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimema 10 aug 2020 - 11:29

Silentpaw voelde een wrang gevoel opkomen bij het idee dat ze haar mentor moest delen met iemand anders. Het was niet dat ze jaloers was aangelegd, maar ze was ontzettend verlegen aangelegd en ze had schrik dat als twee paar ogen op haar gericht zouden zijn tijdens haar trainingen, ze misschien uit nervositeit fouten zou maken. Ze hoopte dan ook dat Darktrail geen tweede apprentice zou krijgen voordat zij warrior was geworden. Of het moest iemand zijn zoals Manewolf, die haar fouten niet eens op zou merken en haar enkel bemoedigend toe zou spreken. Een glimlach kwam om haar lippen toen ze aan haar goede vriendin dacht, maar dat werd algauw verdreven door een nerveuzere glimlach toen Darktrail zei dat hij al eens op duiven had gejaagd vlak naast het Thunderpath. Het was een risico dat ze niet durfde te nemen, maar ze wilde ook niet als een angsthaast overkomen bij haar mentor en dus zweeg ze over haar ongemakkelijkheid. “Dat is erg dapper van u,” zei ze op een zachte toon. Ze voelde zich gestresseerd. Had hij dezelfde verwachtingen van haar en moest zij ook jagen naast het Thunderpath? Hij zou haar vast wel kunnen beschermen tegen een boze ThunderClan cat, maar niet tegen een monster. “Wat gaan we doen nadat ik een duif heb gevangen?” vroeg ze op een licht nerveuze toon aan hem. Ze hoopte dat hij iets voor zou stellen dat zich mijlenver van het Thunderpath bevond. Anders wist ze niet of ze haar angst nog langer kon verbergen voor hem.


Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 20:55

Leerlingen kreeg je toe gewezen vanuit de leider dus daar had Darktrail niet direct een invloed op, maar hij zag al aan Silentpaw dat ze het een eng idee vond. Of vond ze het niet prettig als hij nog een leerling erbij zou krijgen? Maar daar ging de grote kater niet op in en zal wel eerst de warme glimlach van vriendschap op de lippen van de jonge leerling komen, maar veranderen toen Dark vertelde waar hij duiven gejaagd had. Ze vond het dapper. Dat was het zeker, maar toch waren er ook andere plekken waar je duiven kon vangen natuurlijk, maar naast het Donderpad hoorde deze vogels je niet aankomen. De bruin gemarmerde kater knikte bij de woorden van Silentpaw en luisterde naar haar vraag. 'Kracht en uithoudingsvermogen training.' miauwde Darktrail als antwoord en hij wist ook wel welke plek hij daar voor kon gebruiken. Maar voor zijn leerling zou het nieuw zijn en er stonden ook minder dikkere bomen waarin ze zou kunnen klimmen. 'Zo en nu ga je eerst die duif vangen.' grinnikte Dark en hij gaf zijn leerling een lichte zet. Hij had al duif geroken na haar vraag dus zijn woorden waren dan ook zachter geweest dan een paar bomen terug. Hij bleef dan ook stil staan en liet Silentpaw haar gang gaan.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimewo 9 dec 2020 - 14:40

Silentpaw gaf een knikje toen haar mentor antwoord gaf. Dat klonk in elk geval al beter dan hier naast het Thunderpath zijn. Ze wist dat haar mentor gelijk had en dat het een goede tactiek was om duiven te vangen dichtbij het Thunderpath omdat zij net zo erg opschrokken van het harde geluid als dat zij katten dat deden, maar ze vond het toch nog steeds geen fijn idee om het te doen. De poes richtte haar groene blik op haar omgeving en schrok van de lichte zet die haar mentor haar gaf. Ze deed haastig een paar stappen naar voren en bleef toen stil staan, waar ze haar blik onzeker van het Thunderpath naar het pad voor haar liet glijden. Ze liet zich zakken in een jachthouding en concentreerde zich op de geluiden om haar heen. Tot haar verbazing streek een poosje nadat ze in de jachthouding was gedoken opeens een duif voor haar neer. Het was een dikke duif, goed gevuld met de prooien die te vinden waren in Greenleaf. Silentpaw wilde zich net in een jachthouding laten zakken toen dat het geronk van een aanstormend monster weerklonk. Haar spieren verstijfden zich, maar Silentpaw dwong zichzelf om door te gaan en in actie te schieten. De duif vloog paniekerig een bepaalde richting in en Silentpaw sprong naar voren. Omdat ze tamelijk groot was voor een she-cat kon ze de duif bijna moeiteloos uit de lucht plukken en doodde ze het snel met een beet, maar ze bleef ineengedoken zitten en keek gealarmeerd naar de plek waar ze zojuist het geronk had gehoord. Het zou toch niet van zijn pad veren en in haar richting komen?

Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimedi 29 dec 2020 - 22:10

Even, heel even was er angst te zien in de jachthouding toen een duif voor haar landen om tussen het tweebeen afval te gaan scharrelen opzoek naar eten. Het moest een prooi zijn die zich hier voor het eerst naar voedsel liet zoeken, maar Silentpaw wist de dikke vogel te vangen al verstarde ze nu helemaal. Het geronk van een Monster werd luider en Darktrail hield het glimmende ding scherp in de gaten, maar het hield zijn zwarte poten op het zwarte pad en week zelfs iets naar het midden ervan. Voor het helemaal verdween klonk het grommen zo luid dat het de grond onder zijn poten liet trillen en dat zou Silentpaw ook vast voelen? Het was wel altijd een onaangenaam gevoel, maar zo ving je tenminste wel de beste prooien vond Darktrail. De donker bruine kater kwam naar voren en ging naast zijn leerling staan. 'Goed gedaan. Zoals je ziet blijven de monster op hun zwarte donderpad, maar kom voor de zekerheid maar niet te dichtbij. Er zijn wel er eentje tussen kunnen zitten dat het zich beledigd voelt als een kat te dichtbij komt, dat heb ik wel eens met een van mijn prooien gehad die het donderpad op wilde vliegen, maar toen had ik me als leerling nog verscholen gehad voor ik in actie had kunnen komen.' prees hij zijn leerling en legde trots zijn staartpunt op haar schouder.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
,Silentpaw
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimevr 8 jan 2021 - 20:23

Het leek erop dat haar mentor tevreden was en Silentpaw blies zachtjes de adem uit waarvan ze niet wist dat ze deze had ingehouden. Zou hij op haar final assesment ook van haar verwachten dat ze zou jagen in de buurt van het Thunderpath? Ze kreeg al een slecht gevoel in haar maag bij het idee dat de prooi dan naar het Thunderpath zou vliegen en dat ze het zo zou verpesten. Ze wilde graag goed doen voor anderen en niet slagen voor haar final assesment om die reden, zou niet echt leuk zijn. Ze liet haar blik naar opzij glijden toen haar mentor haar prees en ze glimlachte zwakjes naar hem, al werden haar ogen wat groot toen hij zijn verhaal vertelde over toen hij nog jong was. “Dat lijkt me niet het enige erge dat u heeft meegemaakt,” ontsnapte haar, waarna haar blik van zijn schouders naar het puntje van zijn oor gleed. Ze liet beschaamd haar blik naar beneden zakken en bewoog onrustig met haar pootjes bij het idee dat ze nu haar mentor beledigd had. “Sorry… ik wilde niet… ik dacht…” Ze legde ongemakkelijk haar oortjes in haar nek. Ze durfde hem nauwelijks aan te kijken en verwachtte eigenlijk al half en half dat hij haar een preek ging geven.

Terug naar boven Ga naar beneden
Darktrail
Member
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Mini-avatar-Darkpaw
348
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitimedi 26 jan 2021 - 22:26

Silentpaw luisterde en toen ze eenmaal gesproken had keek ze beschamend naar beneden. Darktrail was even verrast over haar woorden, maar moest toch even grinniken. Meteen kwam zijn leerling met een excuus. 'Je hoeft je niet te verontschuldigen, Maar je hebt gelijk. Ik hem erger meegemaakt. Die littekens op mijn schouders zijn van een uil toen ze een kitten wilde stelen en het gat in mijn oor komt van een donderstok van een tweebeen die hier door ons woud gelopen heeft gehad.' legde hij uit en glimlachte vriendelijk naar de zwart/witte poes die zo onzeker was. Dat hoefde helemaal niet. 'Kom dan gaan we terug naar het kamp en kun je die prooi aan de oudste geven dan ben je daarna vrij Morgen gaan we aan je vechttechnieken sleutelen.' zei Dark en hij gaf haar een korte zachte duw met zijn schouder tegen die van haar aan.

(Topic uit) https://www.warriorcatsnl.com/t45336-let-me-see-how-you-fight#887175


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} As long as you try you can do anything!   {Trainingstopic} As long as you try you can do anything! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Trainingstopic} As long as you try you can do anything!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: