Birds are not the only ones who can sing beautifully. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Birds are not the only ones who can sing beautifully.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firesong
Member
Birds are not the only ones who can sing beautifully. DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Firesong
BerichtOnderwerp: Birds are not the only ones who can sing beautifully.   Birds are not the only ones who can sing beautifully. Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 22:56

De hete lucht schroeide haar vacht terwijl ze over de heide aan het slepen was met een prooi. Ze kwam uit bij de Outlook Rock en legde het konijn even in de schaduw ervan om er zelf bij te gaan liggen. Foei wat was het heet! Ze neeg haar rossige kop even naar haar voorpoot waar ze een schram van een tak op had zitten en begon deze even schoon te likken. Ze werkte hard voor de clan zoals elke clan genoot dat deed natuurlijk. Ze wist dat een van de beste zangstemmen van de clan had, maar toch voelde ze zich heel normaal. Even sloot Firesong haar ogen voor ze ze weer opende en zuchten eventjes. Werken was zo'n probleem niet, maar met dit weer?! Het was een ware hel! Haar blik gleed even naar de hemel waar de gloeiende zon in hing. Er was geen wolkje te bekennen. Het hoogland werd met de dag droger en droger. Haar blauwe ogen keken even rond. Als je goed opletten kon je bewegingen over de verdorrende struiken zien. Dit was natuurlijk niets dan een lucht weerspiegeling. Maar als je moe was kon je dat wel eens verkeerd inschatten. Een nieuwe zucht volgde waarna ze zachtjes begon met zingen. Ze was dan nog wel jong en nog niet zo lang een krijger, maar toch zong ze vaak over de meest prachtigste liefdes liedjes die in haar op kwamen. Zo nu ook weer en hoewel ze zacht begon werd haar stem tijdens het lied harder en krachtiger. Firesong kon altijd in elk lied op gaan waardoor ze geen erg erin had dat een andere dier er aan zou kunnen komen. Dat gebeurde nu ook weer. Haar vacht tintelde elke keer als ze zong. Waardoor haar vacht ook altijd alle kanten uit ging staan. Hoe krachtiger Fire song hoe verder haar vacht uit ging staan. Ze schudden zich uit toen het liedje af gelopen was. Haar stem klonk net zo mooi als die van de engeltjes Waardoor de vogels dan telkens stil leken te vallen alsof ze jaloers waren op de rood/witte poes. Dat maakte haar helemaal niets uit. Firesong met heel haar hart en ziel. Nee niemand zou haar kunnen laten stoppen met zingen... nou ja misschien hun clanleider dan? Maar verder niemand!

@Cloudthroat

(Haar stem en lied: https://www.youtube.com/watch?v=PSoOFn3wQV4)


Birds are not the only ones who can sing beautifully. Dll4hs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Birds are not the only ones who can sing beautifully.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: