Brother love? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Brother love?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Brother love? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Brother love?   Brother love? Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 19:07

Hoewel Loudpaw zich naar zijn idee wel goed had kunnen concentreren op zijn training spookten de woorden van Hoarsepaw nog steeds door zijn kopje heen. Hij was boos op zichzelf omdat hij duidelijk het overzicht kwijt was geraakt. Hoarsepaw’s mentor was kortgeleden overleden en hij had als een enthousiaste apprentice staan kibbelen tegen zijn broer terwijl deze duidelijk worstelde met zijn gevoelens. Dat was niet hoe hij zich als een verantwoordelijke broer diende te gedragen en met iets van lichte schaamte dat over hem heen kwam, rende Loudpaw terug naar het kamp nadat zijn training met Coldheart was afgelopen. Hij liep het kamp binnen en keek om zich heen, maar zag de witte vacht van zijn broer nog niet meteen en dus liep hij naar de prooistapel. Hij koos twee muizen voor hun uit en toen hij over zijn schouder keek, zag hij net zijn broer naar de apprentice’s den gaan. Zonder prooi. Meteen draaide Loudpaw zich om en liep naar zijn broer toe, waarna hij de twee muizen voor hun poten op de grond lieten vallen. “Het spijt me, Hoarsepaw,” murmelde hij. “Ik was zo erg bezig met het vergeten van al het negatieve dat ik geen rekening hield met hoe jij je voelde. Ben je nog steeds boos op me?” Als zoenoffer schoof hij de muis die hij voor Hoarsepaw had gekozen voorzichtig naar zijn broer toe, met zijn oren in zijn nek gevouwen wachtend op het antwoord van de witte apprentice.


+ @Hoarsepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brother love? Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
111
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: Brother love?   Brother love? Icon_minitimema 20 jul 2020 - 1:25

If this is the last decision I can ever make
Het was niet dat hij Settleddust haatte, het tegenovergestelde zelfs, hij had zeer veel respect voor de jonge deputy, maar het was niet zijn mentor, het was niet Cormorantwing.. Diep zuchtte de kater, hij was net klaar met een gevechtstraining en ondanks zijn.. problemen met twolegs was hij al snel weer aan het trainen. Het zou niet lang duren voor hij warrior zou worden. Hij had nauwelijks vertraging volgens zijn gloednieuwe mentor dus woeptiedoe, zonder balletjes en zonder originele mentor kon hij gewoon nog warrior worden. Hoarse voelde zich alles behalve klaar om warrior te worden..

Verzonken in zijn gedachten had hij niet direct door dat zijn broer naar hem toe gesprongen was. De muis die voor zijn witte poten viel liet de kater even met zijn oren trekken voor hij opkeek naar Loudpaw. Deze stond met oren in zijn nek naar hem te kijken, te vragen of hij niet nog boos was. Hoarse snoof even en rolde bijna met zijn ogen. "Ik ben boos op alles en iedereen Loud, inclusief jou." Mompelde hij wat kortaf maar tilde de muis op met zijn bek voor hij met zijn staart richting een beschaduwde hoek van het kamp wees. Hij had geen zin in gesprekken of gevoelesn uitten, er zaten er teveel in zijn lichaam. Maar hij zou een muis met zijn broer eten. Met of zonder haat was zijn broer familie en misschien was Loud niet al te slim, maar hij hielt van zijn familie.
at least it is my decision
My shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
Brother love? DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Brother love?   Brother love? Icon_minitimedo 23 jul 2020 - 12:16

Hoarsepaw gaf aan dat hij op alles en iedereen kwaad was en Loudpaw gaf een knikje. Hoewel hij dat gevoel van zich af had proberen te zetten toen hij zijn aanvaring met de BloodClanner had gehad en het lange litteken over zijn flank gekregen had, had hij zich ook makkelijk door die woede kunnen over laten nemen op dat stadium. Loudpaw had echter besloten om dat niet te doen en dat had ervoor gezorgd dat hij steviger dan ooit in zijn poten stond. Hij zou er zijn voor zijn broer, of hij dat nu wilde of niet. Hoarsepaw leek zijn zoenoffer een soort van te accepteren en Loudpaw liep naar het beschaduwde hoekje van het kamp dat Hoarsepaw aangewezen had om te gaan zitten. Hij liet de eer om een eerste hap van de prooi te nemen aan Hoarsepaw over en keek zijn broer aan. “Ik snap dat als je boos bent op alles en iedereen dat je geen zin hebt om over je gevoelens te praten en dus verplicht ik je ook nergens toe, maar als je wilt vertellen over je ervaringen voordat je terugkwam naar het kamp, dan mag je dat altijd aan me kwijt,” zei hij op een zachte toon. “We zijn immers familie en familie blijft bij elkaar, toch?” Hij glimlachte waterig naar zijn broer en keek toen naar zijn poten. “Hoe was je training met Settleddust?” vroeg hij vervolgens op een zachte toon.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Brother love?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: