[Search] The beginning of it all 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Search] The beginning of it all

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
[Search] The beginning of it all DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [Search] The beginning of it all   [Search] The beginning of it all Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 19:23

Welkom bij deze search,

Ik denk dat iedereen ondertussen wel gemerkt heeft hoe Acorn is verandert na alles, maar daardoor kwam het idee naar voren om dit ergens in zijn verleden te verwerken en dat zal dan ook betekenen dat dit voor leuke situaties kan zorgen in de huidige rpg.

Wat nu eigenlijk het idee is:
Het begon eigenlijk met het idee dat Acorn vroeger door iemand waar hij close mee was verraden is en dan ook flink verraden natuurlijk. Dit zal gebeurd zijn rond de tijd dat hij warriorleeftijd was. Nu kwam ik vandaag met het idee dat het leuk zou zijn als deze kat eventueel Acorn's broer is. Acorn is wel de eerstgeborene dan van het nest, maar dat de twee broers dus heel close waren vroeger(misschien zelfs twins eventueel) en dat Acorn dan uiteindelijk verraden wordt door zijn broer, wat dus hard aan zal komen omdat ze echt close waren. Nu ben ik dan op zoek naar deze broer, dit omdat dit voor leuke situaties in de rpg op zou kunnen leveren en vooral met hoe Acorn nu is zou deze kat zeker voor meer ophef kunnen zorgen bij Acorn. En ja ik hou ervan om hem pijn te doen op deze manierxD.

Dus wat ik nu eigenlijk zoek:
-Een broer voor Acorn die hem verraden heeft vroeger. Deze zal nu natuurlijk niet meer in Shadowclan zitten, tenzij je met een goed idee/reden zou komen waarom dit wel het geval is. Deze zal dus rogue, kittypet, bloodclan of tribe kunnen zijn.
-Hoe deze kat Acorn verraden heeft staat nog open, ik ben nieuwsgierig waar jullie mee zouden komen, want er zijn natuurlijk meerdere manieren om een ander te verraden. Natuurlijk mag je me om ideeën komen vragen.

Wat ik graag in de aanmelding wil zien:
-Naam
-Hoe de broer Acorn verraden heeft
-Huidige status, dus wat is de kat op het moment (rogue, bc, enz.)
-Eventueel uiterlijk/persoonlijkheid enzo

Extra:
-Afhankelijk van wat je wilt voor deze kat is het natuurlijk niet onmogelijk dat deze zelf familie verder heeft in Shadowclan of ergens anders.
-De broer zal dus evenoud zijn als Acorn, wat op het moment 81 moons is. Dit zal elke eerste van de maand omhoog gaan met 1 moon.
-Word je inactief dan behoudt ik graag het recht om eventueel het account over te laten nemen of een nieuwe ervoor in de plaats te laten maken, natuurlijk zal dit wel in overleg gebeuren. Dit omdat ik dit toch wel als een belangrijke kat zie voor wat er kan gaan gebeuren met Acorn.

Ik heb nog geen deadline, maar zal in ieder geval een paar dagen van tevoren aangeven wanneer ik ga kiezen.

-Cynthia


If you are strong, you'll find responsibility
[Search] The beginning of it all 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search] The beginning of it all ZeCIrjc
Beertje
309
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The beginning of it all   [Search] The beginning of it all Icon_minitimezo 12 jul 2020 - 22:32

Tarragonstride krulde zijn zware lichaam om die van zijn leider heen. Een ronkend geluid kwam opwellen uit zijn borstkas. Zijn gele ogen stonden vrij sexy en prikten in de vacht van zijn broer. Hij gooide zijn brede kop in zijn schouders terwijl er een enorme grijns op zijn gezicht kroop. Met lange passen draaide hij weer rond Acornstar tot zijn mond bij het oor kwam. "You are never ever getting rid of me."

[Search] The beginning of it all I6Rwo7K

Tarragonstride is een grote, brede en voornamelijk zware kater. Hij neemt niet enkel veel spiermassa met zich mee, maar ook een dikke vacht. Hij en zijn broer lijken erg veel op elkaar. Ze zijn even groot, even breed, even gespierd, hebben evenveel en op dezelfde plaatsen wit in hun vacht en hebben allebei geel gekleurde ogen. Hun standvastige houding is ook niet veel verschillend al kijkt Tarragonstride vaak met een honende uitdrukking en een brede grijns op zijn gelaat. Toch is het de vachtkleur die hen verschillend maakt. Anders dan zijn broer heeft deze kater een donkergrijze vacht.

[Search] The beginning of it all I6Rwo7K

Hoe lang geleden was het dat deze broers twee poten op één buik waren? Ohja! Dat eindigde toen Tarragonstrides liefde voor Mintberry plaats maakte voor jaloezie. Sinds kitten af aan keek hij haar stiekem na en volgde hij haar overal waar hij kon. Natuurlijk zo onopvallend mogelijk. Toch kreeg niet hij maar zijn broer haar als mentor. En hij? Hij kreeg Nervousskip, een poes die tegen de elder leeftijd aanleunde. Met wrok en jaloezie in zijn maag maakte hij het stalken van Mintberry en zijn broer een nieuwe hobby. Zo werd hij in een record tijd de stilste sluiper van de apprentices. Echter was die faam niet genoeg voor hem. Uitmuntend in zijn trainingen als hij was kreeg hij snel het achtervoegsel -stride, verwijzend naar zijn stalkerige jaagstrategie. Nu zijn broer out of the picture was hing hij continu aan de lippen van Mintberry. Hoewel hij niet wilde dat Acorndust er tussen kwam konden de broers het nog altijd goed vinden. En toen ging alles mis.

Het was een mooie avond toen de twee broers samen naar de maan keken en naar het lappendeken van sterren, waar ze de vallende sterren telden. Toen Tarragonstride vroeg wat zijn broer gewenst had hoorde hij zijn ergste nachtmerrie waar worden. Hij was opgestaan zonder iets te zeggen en weggerend om die avond niet thuis te slapen. Alles ging in een waas, maar hij wist kristal helder wat hij van plan was. Als hij Mintberry niet kon krijgen, dan kon niemand haar krijgen. Daarom besloot hij om een vos die hij rook op het territorium in de ochtend te lokken naar waar de geur van de poes hing. Blind voor al het andere legde hij het laatste stukje van de haas neer die hij die nacht gevangen had. Voor zich zag hij de poes en zijn hart sprong een paar tellen over, maar de woorden van zijn broer galmde door zijn hoofd. Hij sloop een eindje weg en verstopte zich.

Tarragonstride hoorde de geluiden van vechtende katten, vast de andere patrouille leden, maar zijn ogen waren gefixeerd op de staart van Mintberry. Als bij wonder zag hij nu ook zijn broer aanrennen. De kater dook nog dieper in de begroeiing, met een grote grijns op zijn lippen. Zijn gele ogen zagen de poes bezwijken. Hij bleef nog even zitten voor hij uit de struik rees en op zijn broer afstapte. Hij tilde zijn kop honend in de lucht en keek hem minachtend aan. I love you means you're never, ever, ever getting rid of me..." Dat zou zijn broertje wel leren! Trots keek hij nu naar de vos. Het bloed in zijn aderen veranderde plots in ijs toen hij de twee andere lichamen zag. Dodelijk gewond. Hij keek woest van Acorndust naar de vos, naar hun ouders en terug. "This is your fault!" Tarragonstride beukte met zijn volle gewicht tegen zijn broer aan. Hij duwde zijn poot tegen de nek van zijn broer. "See what you did... you killed them! You are véry lucky I am not telling this to Shrewstar."
never ever getting rid of me
Tarragonstride Shadowclan Senior Warrior
e v e


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[Search] The beginning of it all 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[Search] The beginning of it all DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The beginning of it all   [Search] The beginning of it all Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 20:43

Ik heb besloten de deadline op 8 augustus 20:00 te zetten. Als je langer nodig hebt voor een aanmelding laat het me dan even weten^^


If you are strong, you'll find responsibility
[Search] The beginning of it all 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[Search] The beginning of it all DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The beginning of it all   [Search] The beginning of it all Icon_minitimeza 8 aug 2020 - 20:28

Gezien de deadline gepasseerd is zal de keuze dan ook vallen op Tarragonstride als broer voor Acorn.


If you are strong, you'll find responsibility
[Search] The beginning of it all 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The beginning of it all   [Search] The beginning of it all Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Search] The beginning of it all
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: