It was a mystery filled with mysery 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It was a mystery filled with mysery

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peonybell
Member
It was a mystery filled with mysery KE3C5YQ
Ema
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 34 moons ✿
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peonybell
BerichtOnderwerp: It was a mystery filled with mysery   It was a mystery filled with mysery Icon_minitimezo 12 jul 2020 - 15:17

De zon scheen, er waren alleen maar een paar wolken te bekennen in de lucht en ze kon de warmte voelen in haar lange, oranje met witte vacht. Er was bijna geen geluid, het was erg rustig vandaag. Dat deed haar wel goed om wat rust te hebben na wat te jagen. Ze vond het altijd fijn om te gaan jagen op mooie zonnige dagen, daarna vervolgens wat rust te nemen. De poes wandelde langzaam over het territorium heen, uiteindelijk aankomend bij een plek die ze niet herkende. Haar groene ogen gleden over de omgeving, maar ze herkende het hier niet. Misschien was het een stukje territorium van WindClan die ze niet kende, of misschien was de moor runner gewoon vergeten wat deze plek was. Ze trippelde weer naar achteren, maar eigenlijk was ze wel nieuwsgierig. Na een tijdje verder te trippelen ving ze ThunderClan geur op, en nu wist ze eindelijk waar ze was.

[Eerst Frozenfall]


It was a mystery filled with mysery 5j86AN5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It was a mystery filled with mysery DPKsfdL
Miss F
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frozenfall
BerichtOnderwerp: Re: It was a mystery filled with mysery   It was a mystery filled with mysery Icon_minitimedo 23 jul 2020 - 12:33

De taakverdeling werd gemaakt en Frozenfall gaf een klein knikje toen ze ingedeeld werd om de grenspatrouille te doen. De she-cat vertrok met een paar andere katten en na een stevige run waren ze klaar met hun patrouille. Het was al tegen de middag gelopen en Frozenfall besloot dat ze Eggpaw later op zou halen om een jachttraining te doen. Voor nu had ze andere dingen om te doen. Ze liep in de richting van waar de grens van ThunderClan samenkwam met die van WindClan en met een rustige blik in haar ogen liet ze haar blik even over het territorium van WindClan glijden. Er was niks ongewoons te zien en Frozenfall wilde zich alweer omdraaien toen ze de geur van een WindClanner rook. Een zoete geur, dus het ging hier om een she-cat. Waarschijnlijk had ze Frozenfall’s geur ook opgevangen en kwam ze daarom een kijkje nemen. De WindClan warrior kwam in beeld en Frozenfall zag dat ze ouder dan haarzelf moest zijn, misschien nog maar een paar moons verwijderd van de senior warrior leeftijd. Met een knikje begroette Frozenfall de she-cat en glimlachte kort. “Ik neem aan dat je de grens komt controleren omdat je mijn geur rook?” vroeg ze op een kalme toon, maar ook wel licht geamuseerd.
OOC: Sorry voor de late reactie! Was dit vergeten in mijn lijstje te zetten, vandaar ;_;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peonybell
Member
It was a mystery filled with mysery KE3C5YQ
Ema
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 34 moons ✿
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peonybell
BerichtOnderwerp: Re: It was a mystery filled with mysery   It was a mystery filled with mysery Icon_minitimedi 4 aug 2020 - 13:12

De iets jongere kattin vroeg of ze hier kwam aangelopen vanwege haar geur. “Gedeeltelijk, ik was eventjes verloren gelopen in mijn eigen territorium en toen rook ik ThunderClan geur en ja”, antwoorde de rossige poes, een vriendelijke blik aan de andere kat gunnend. “Maar goed, ik ben Peonybell en jij bent?”. Het was niet de eerste keer dat ze een ThunderClanner ontmoette bij de border. Maar toch wilde ze iedereen leren kennen, maakte niet uit van welke clan ze kwamen zolang ze maar lief en vriendelijk waren. Natuurlijk was de moor runner nog loyaal aan haar Clan, maar meer vrienden erbuiten was toch niet zoooo erg?


It was a mystery filled with mysery 5j86AN5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It was a mystery filled with mysery
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: