Give em hell 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Give em hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beserk
Member
Give em hell Berser11
fox
123
Actief
» I saw my mama’s inheritance
stone wall unilateral descent «

CAT'S PROFILE
Age: » 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beserk
BerichtOnderwerp: Give em hell   Give em hell Icon_minitimezo 12 jul 2020 - 20:20


Het waren er zeven nu. Zeven mieren die ze verpletterd had. Af en toe kwam er een nieuw insect uit het hoekje waar ze bij zat en keer op keer nam Beserk ze te grazen. Waar ze vandaan kwamen wist ze niet, of wat ze hier in het kamp probeerde te bereiken. De hele stroom ging ze nooit tegenhouden. Het was frustrerend. Haar klauw boorde ze heel precies in de achtste die over het zand rende. Het begon steeds makkelijk te worden om ze zo te grijpen uit hun kleine haastige bewegingen. In een keer maakte ze een einde aan de negende die tevoorschijn was gekomen. Zo trainde ze haar precisie. Want alles moest perfect zijn, wilde ze ooit haar moeder's voetsporen gaan volgen. Alsof je het over de duivel had. Haar zwarte oren schoten spits omhoog en haar neus bewoog kort nu Brat's geur binnendrong. Haar scherpe blik ging naar links. Waar de rode she-cat vandaan kwam wist ze niet. Leider zaken was wat ze aannam terwijl ze overeind kwam om op haar moeder af te stappen met een kleine glimlach. Een stapeltje dode mieren bleef achter haar liggen. Een of andere young-one kon dat wel opruimen.

+ Brat


Give em hell 2gxnp75
Give em hell NuDkzJs
I’m not one to judge, I just like to make fun of
Everybody and their dog, am I wrong?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Clanleader
Give em hell QIq5yq0
Sans
4350
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Give em hell   Give em hell Icon_minitimeza 18 jul 2020 - 0:05

Give em hell 96iPLbp


De poes stapte he-haar kamp binnen, met een muisje tussen haar kaken. Het beestje was ver van imposant. Maar het was beter dan niks. Brat snorde toen een bekende figuur haar kant op kwam, de kleine glimlach rond haar lippen was onmisbaar. De leiderster knipperde een paar keer en dwong ook haar eigen mondhoeken omhoog. 'Beserk meid, hoe gaat het met je?' Sprak ze kalm terwijl ze in een 'zit' positie ging zitten en haar staart langs haar poten sloeg.


Give em hell MvKWQGv
Give em hell M6dBmokGive em hell P9FWn2hGive em hell Werc8l1Give em hell VuEo3SAGive em hell KNsJHCPGive em hell VfHqzI3Give em hell X8AohiMGive em hell 1HGShg5Give em hell C8xyjfhGive em hell PK3XhZKGive em hell Jq1QmzyGive em hell BXVJzhjGive em hell MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beserk
Member
Give em hell Berser11
fox
123
Actief
» I saw my mama’s inheritance
stone wall unilateral descent «

CAT'S PROFILE
Age: » 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Beserk
BerichtOnderwerp: Re: Give em hell   Give em hell Icon_minitimema 27 jul 2020 - 18:09


Ze sloot zich aan bij moederlief om haar een kopje te geven voor ze ook plaats nam tegenover Brat. Alleen familie verdiende dat level van affectie, de rest van de Clan kon haar niks schelen. Even was het nog stil van haar kant terwijl ze haar moeder weerspiegelde door ook haar staart om haar poten te slaan. "Wel redelijk," gaf ze antwoord. "Er is weinig nieuws gebeurd sinds we weer terug zijn in het camp." Er klonk wat bitterheid door bij de zwarte kattin. Ooit zouden ze het woud wel voorgoed overnemen, als ze eenmaal in de voetsporen van Brat trad.


Give em hell 2gxnp75
Give em hell NuDkzJs
I’m not one to judge, I just like to make fun of
Everybody and their dog, am I wrong?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Give em hell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: