Clawless 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Clawless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vaen
Member
Clawless DPKsfdL
Bunny
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vaen
BerichtOnderwerp: Clawless   Clawless Icon_minitimezo 12 jul 2020 - 21:44

Vaen ging op een schaduwachtig plekje in een steegje liggen. Op de harde grond, want hij was daar ruig genoeg voor. Hij hoefde geen zachte bedden, zoals kittypets en de zachte jeugd van tegenwoordig. De rat die hij in zijn bek had liet hij met een plofje vallen, waarna hij er een stuk afscheurde en er luidruchtig op kauwde. Hij was zijn klauwen misschien al jaren kwijt - dat betekende niet dat hij geen geduchte tegenstander was, zoals elk prooidiertje dat hem voorbijliep vlak voor zijn dood merkte. Er was een reden dat hij geen uitgemergeld mormel was, zoals zijn zoon. Nee, hij was groot en sterk en krachtig. Hij zou het verdienen om commander te worden. Wat jammer dat de leider van de elite te dom was om dat te zien. Het feit dat Orchis zijn zoon was, was het enige dat hem redde. Hij moest doen alsof hij trots was op zijn vlees en zijn bloed - want hoe zou dat anders over hem spreken? Oh, maar als het een ander geweest was, had die al lang ver onder de grond gelegen..

+ Beserk eerst


Clawless 32Xcfz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beserk
Member
Clawless Berser11
fox
130
Actief
» I saw my mama’s inheritance
stone wall unilateral descent «

CAT'S PROFILE
Age: » 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Beserk
BerichtOnderwerp: Re: Clawless   Clawless Icon_minitimedi 14 jul 2020 - 0:35


Haar oren vingen het geluid van luid kauwen op nog voor ze er bewust mee bezig was. Even was het een achtergrondgeluid dat Beserk voor lief nam terwijl ze haar nagels langs een hek naar beneden trok. Ze lieten een mooi spoor achter, een waarschuwing dat zij hier was geweest en nu extra scherpe nagels had. Pas daarna kon ze door, op het geluid van kauwen en de geur van Bloodclan af. Het spoor leidde haar regelrecht naar een kater die ze wel kende. Vaag dan. Vaen, de vader van hun deputy. Beserk wist niet wat ze nu van dat konijn achtige geval vond. Haar moeder had hem gekozen en daarvoor moest het wel goed zitten, maar zij zelf zou een compleet andere keuze hebben gemaakt. Ooit op een dag kwam dat wel. Katten die even geoefend en sluw als haar waren was wat ze nodig had aan haar kant. "Middag," groette ze. Vaen, die wilde ze aan haar kant hebben. "Smaakt het?"


Clawless 2gxnp75Clawless 10pvxmw
Clawless NuDkzJs
I’m not one to judge, I just like to make fun of
Everybody and their dog, am I wrong?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Clawless
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: