[AG] Little Mole 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [AG] Little Mole

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frostdove
Member
[AG] Little Mole DPKsfdL
Elfje
128
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frostdove
BerichtOnderwerp: [AG] Little Mole   [AG] Little Mole Icon_minitimema 13 jul 2020 - 21:11

ValleyGive Away
Heya all,

Een tijdje geleden is er een grote give away geweest voor Mole haar broertjes en zusjes. Het idee was dat ik haar zelf zou gaan oppakken. Iets wat ik heb geprobeerd, maar toch niet aan toe ben gekomen. Daarom wil ik nu graag een goed huisje voor haar vinden.

Maar wie is Molepaw?

[AG] Little Mole Moleav10[AG] Little Mole Moleav11

Molepaw is een kortharige tortie met blauwe ogen die nu als tunneler traint in WindClan. Ze is een wat onzekere, jonge kattin door haar bijziendheid en de pleegdochter van Shadefeather. Ze heeft 3 zusjes (Bloodypaw, Frogpaw en Mousepaw) en 1 broertje (Pandapaw).

Nou mogen er natuurlijk wat dingetjes veranderd worden, zoals haar geplande warrior naam of haar persoonlijkheid, maar houdt er wel rekening mee dat ze erg bijziend is en dat ook zal blijven.

Wat is dat bijziend nou precies? Denk aan iemand met een bril van -6 sterkte. Alles in de verte is dan een grote waas en het niet goed kunnen focussen met je ogen kan zeker ook voor hoofdpijn zorgen. Omdat ze nog wel steeds kan zien, albeit wat minder, en niet heel veel katten er van afweten op haar pleegvader (en eventueel haar siblings) na, heeft ze aan haar training als apprentice kunnen beginnen. Als iemand haar wilt overnemen laat ik ze helemaal vrij in hoe erg dit later nog gaat worden en of ze hierdoor warrior kan worden of in de elders den zal belanden. Mole zal ook een tunneler worden, iets waar ze dus ook niet persé goed voor hoeft te zien. Echter zal ze nooit helemaal blind worden tenzij ze een ongeluk krijgt.

Op het moment is ze een onzeker en timide poesje omdat ze niet goed weet of ze wel een goed aandeel voor haar clan kan zijn vanwege haar bijziendheid. Maar dit is ook deels op gang gezet omdat haar siblings zeker een sterkere personaliteit hadden als haar en ze zich een beetje weggedrukt voelde. Natuurlijk is dit helemaal niet het geval, want papa Shadefeather zorgt goed voor al zijn pleegkinders en hij houd ook superveel van ze. Maar zie je die twee kenmerken niet helemaal zitten, dan mag je dat van mij zeker aanpassen.


Dus wat mag wel en wat mag niet?

Do's:
- Personaliteit veranderen
- Toekomstige warrior naam veranderen (zou Molespots worden)
- Zelf kijken hoe erg je de bijziendheid wil spelen.
- Actief zijn

Don'ts
- Haar bijziendheid weghalen
- Haar compleet blind maken tenzij dit in rpg gebeurd
- Haar uiterlijk veranderen (kortharige tortie met blauwe ogen)
- Mole laten verstoffen


Ik hoop dat jullie geïntereseerd zijn en dat Mole een goed en actief huisje gaat krijgen.
AG - Molepaw - OPEN


[AG] Little Mole Frosts15
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[AG] Little Mole
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: