[Event] A roadtrip 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] A roadtrip

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
[Event] A roadtrip DPKsfdL
Cynthia
3312
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimedo 16 jul 2020 - 14:23

Het zou de eerste keer voor hem zijn om dit te doen als leader. Waarschijnlijk zouden er aardig wat apprentices zijn die mee zouden gaan deze keer door wat er allemaal gebeurd was met Tallstar. Toch was het belangrijk dat apprentices deze tocht een keer gemaakt hadden voor ze warrior werden en er waren een aantal die deze tocht nog niet gemaakt hadden en bijna warrior zouden worden. Geduldig wachtte hij bij de uitgang van het kamp. Hij verwachtte dat elke apprentice zijn of haar reiskruiden zou hebben gegeten voor ze naar hem toekwamen. Tenslotte zou het een lange tocht zijn vooral voor de wat jongere apprentices. Hij hoopte alleen wel dat alles goed zou gaan en dat ze niet iets tegen zouden komen onderweg. Je wist tenslotte maar nooit nu met alles dat er gaande leek te zijn. Bloodclan was weg, maar er was wel weer een andere dreiging dat ervoor in de plaats kwam.

[-Dit is vrij voor sc apprentices om op te posten(als dit een succes is zal dit ook vaker voorkomen, dus als je nog een vrij jonge apprentice hebt zou je ook kunnen wachten op een volgende).
-Als je als mentor van een van de apprenrices mee wilt stuur me dan eerst even een bericht, zodat ik aan kan geven of er al te veel mentoren mee zijn of niet, tenslotte zullen er niet veel warriors meegaan.
-Er is een vrije postvolgorde, dua voel je vrij te posten wanneer je kan. Ik zal met Acorn steeds aangeven waar we ongeveer zijn en wanneer we bij high stones zijn.]


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] A roadtrip 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Event] A roadtrip Mini-avatar-Darkpaw
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimevr 17 jul 2020 - 21:44

Dankzij de inval van de Bloodclan had Darktrail nooit de kans gehad om naar de maansteen te reizen. Door toe doen van Tallshadow toen nog Tallstar had hem zonder enige reden samen met Wolfblood tot Warriors gebombardeerd. Of zij er ook bij zou zijn wist Dark nog niet, maar hij had zichzelf al aangemeld de dag voor Acornstar de reis aan gekondigd had om die te maken met de rest van de andere leerlingen. Er zouden vast nog meerdere krijgers erbij zijn daar was Dark zeker van, maar voor nu slikte hij de laatste paar bladeren door die hem gegeven waren met de reis kruiden die de honger zouden stillen. Ze waren vies en bitter, maar boven al taai en droog. Zijn tong plakte bijna aan zijn gehemelte. De donker bruin gemarmerde kater slikte nogmaals een paar keer terwijl hij op stond en richting de uitgang liep. Hij trok nog een vies gezicht en probeerde een stukje nerf van een van de kruiden tussen zijn tanden uit te krijgen. Het lukte, maar pas toen Darktrail bij de schaduw clan leider aan kwam. 'Prooi was lekkerder geweest, maar traditie is traditie.' grapte Dark en hij ging tegenover Acornstar zitten. Het voelde nog altijd een beetje vreemd om zijn oude mentor zo te noemen, maar dat zou vast wel wennen. Hij probeerde een glimlach op zijn lippen te zetten. Acorn was zo veel serieuzer geworden zins hij terug was, maar wat de reden ook zou zijn, het mocht de trip van vandaag even niet bij invloeden. 'Gaat ook een van de medicijnkat leerlingen mee?' vroeg de jonge krijger. Als dat zo was dan mocht het best Pepper zijn, maar Newt zou ook niet erg zijn als zij mee zou gaan.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manewolf
Member
[Event] A roadtrip 8yIgHTz
Beertje ☽
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Manewolf
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimevr 17 jul 2020 - 21:51

De maan steen! Yes ze zou eindelijk de befaamde Maan steen gaan zien met de rest van de andere leerlingen! Haar poten jeukte van het te moeten stil zitten en kauwen op vieze bittere kruiden die ze gevoerd kreeg. Wat het allemaal was wist ze niet, maar vies was het wel. Met een vertrokken gezicht at ze de taaie bladeren tot ze een soort van papje in haar bek had en slikte die daarna met een vertrokken gezicht door. Iewh, iewh, iewh, iewh!!! Zo vies. Liever at ze nog een stuk mos dan deze reis kruiden! Eindelijk was ze klaar en zocht ze naar Silentpaw, Zij ging toch ook wel mee? En de familie van Moonp... Mane schrok op uit haar gedachten en schudden haar kop. Ze moest er niet over beginnen dan zou ze de reis misschien niet eens meer willen maken. Ze zocht opnieuw naar het zwart/witte gestalte en hopelijk vond ze haar ook voor ze naar de uitgang zou lopen. Daar zag ze al Acornstar samen met Darktrail wachten op de rest van de leerlingen.

Tag: Silentpaw


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] A roadtrip ZXqwKe2
Camilla
354
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimeza 18 jul 2020 - 21:47


Twistedpaw had een vies gezicht getrokken toen hij de reiskruiden ingenomen had, maar goed, het moest maar. Dat waren de regels en hij was natuurlijk niet iemand die die zou breken. Twistedpaw was wel lichtelijk gespannen, maar meerdere Apprentices zouden meegaan en Acornstar natuurlijk. Dat zou wel veilig genoeg moeten zijn. BloodClan zou niet heel erg slim bezig zijn om een grote groep aan te vallen, zelfs niet als de meerderheid uit Apprentices bestond. Maar goed, hij was er klaar voor, maar hij moest nog wel even wachten op de rest natuurlijk. Met een lichte glimlach ging hij naast de Leader zitten. Nog net voor hij Warrior werd eventjes naar de Moonstone, spannend hoor!


[Event] A roadtrip Gnlv9uG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roughpaw
Member
[Event] A roadtrip EtYtPsL
Renske
198
Actief
Please run the hill down screaming

-- By order of me

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Roughpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimema 3 aug 2020 - 14:27

Roughpaw had met pijn en moeite de reiskruiden naar binnen gekregen. Het had gesmaakt naar kraaienvoer, maar het was wat ze moest doen. Dit was de volgende stap om warrior te worden. Maar de reis leek lang en eng. Maar ze moest niet laten zien dat ze bang was. Nee, ze was sterk, groot en niemand kon haar wat doen. Ze keek naar Acornstar die wat apprentices had verzameld die meegingen. En als ze dan eindelijk bij de moonstone was geweest, kon ze hopelijk snel warrior worden en dan zou al dit gedoe met trainingen en mentoren eindelijk voorbij zijn. Dan kon ze eindelijk alles zelf doen, had ze nergens meer toestemming voor nodig. Haar blik ging de andere katten die al wat begonnen te babbelen, maar ze hield zich afzijdig en bleef aan de rand wachten, haar pootjes die zenuwachtig in de grond groeven.πιξελ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chillypaw
Member
[Event] A roadtrip BBTakD
Bunny
264
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chillypaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimema 3 aug 2020 - 19:16

Na de vreselijke reiskruiden zonder al te veel klagen naar binnen gewerkt te hebben - hoewel sommigen anderen er nogal dramatisch om deden - voegde Chillypaw zich enthousiast bij de groep. Oh, wat ontzettend luik en spannend. Een reisje naar de highstones. Ze was nog nooit eerder zo dicht bij Starclan geweest! En natuurlijk zouden ze de moonstone niet mogen zien of aanraken, want dat was iets voorbehouden voor de katten die effectief met Starclan mochten spreken. Niet dat Chillypaw daar niet van droomde - wie zou dat nu niet willen? Maar dat was niet de functie van deze reis. Dit was een traditie, die elke warrior voor hen gedaan had. Haar gele blik gleed de groep apprentices rond en bleef steken op haar zusje, die zich wat afzijdig leek te houden. Roughpaw had het tegenwoordig ruw - deed haar naam eer aan daarmee. Maar Chillypaw snapte dat wel. Zij deed haar best om haar naam géén eer aan te doen en vooral niet koel te zijn. Met een warme glimlach stapte ze op haar zusje af. "Spannend hé, Rough?", mauwde ze vrolijk, in een poging de kattin wat op te vrolijken.

Tag: Rough


[Event] A roadtrip SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
[Event] A roadtrip Mini-avatar-moonkit
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimema 3 aug 2020 - 19:50

Ze was dan nog steeds leerling, maar ze wist niet of ze wel mee mocht richting de maansteen. Er lag nog wel 1 hoopje met reis kruiden en er waren verder geen leerlingen die er heen gelopen waren dus zetten Moonpaw zich erbij en begon de blaadjes op te kauwen. Het was vies en bitter, maar Moon zetten door zonder te gaan lopen klagen. Haar blik was al die tijd op het bergje kruiden gericht om haar concentratie niet weg te laten zakken door alles om haar heen. Toen ze ook de laatste blaadjes op had stond Moon op en zag Manepaw richting een andere leerling lopen, maar deed geen poging om haar in te halen dus besloot ze om naar de uitgang te trippelen. Ze was nog een beetje schuw voor hun vader, maar deed haar best hem niet al te veel te ontlopen. Dus ging ze wel in zijn buurt zitten, maar naast haar broer Twistedpaw. Ze drukte haar vacht eventjes tegen hem aan. Hij zou binnenkort wel zijn naam krijgen, maar de gevlekte leerling zou er nog iets langer op moeten wachten.


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Event] A roadtrip DPKsfdL
Cynthia
3312
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 18:44

Langzaam maar zeker begonnen een aantal apprentices zich om hem heen te verzamelen en kreeg hij de vraag of een van de medicine cat apprentices ook mee zouden gaan. "Dat is aan hun om te beslissen." Antwoordde hij alleen. Een kon wel mee, maar dat was niet iets dat per se nodig was. Hij wist zelf de weg, hij zou alleen de apprentices in de hand moeten houden. "Laten we gaan," Sprak hij rustig toen iedereen er leek te zijn en stond op en liep het kamp uit. Het zou een aardige tocht zijn, dus ze moesten er wat tempo achter zetten als ze er op tijd wilden wezen, maar het zou moeten lukken als er niet te veel afleiding zou zijn.


If you are strong, you'll find responsibility
[Event] A roadtrip 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Event] A roadtrip Mini-avatar-Darkpaw
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 22:28

Langzaam aan kwamen er meer leerlingen bij en antwoorden Acornstar dat het aan hun was of ze mee wilde gaan. Daar kon Darktrail moeilijk iets tegen in brengen dus knikte hij zachtjes. Het was fijn dat zijn oud mentor weer terug was al was de sfeer iets veranderd, maar een bepaalde term er aan vast plakken kon Dark nog niet. Toen Alle leerlingen zo ver waren stond hun leider op en vertelde hen dat ze konden vertrekken. Darktrail stond ook op en glimlachte vriendelijk naar de leerlingen. 'Ik zal de rij sluiten.' miauwde de donker bruine kater en wachten even tot alle reizigers voorbij waren gekomen en liep daarna achter de stoet aan.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manewolf
Member
[Event] A roadtrip 8yIgHTz
Beertje ☽
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Manewolf
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 22:48

Ze kon Silentpaw niet vinden dus liep ze verder tot ze Moonpaw vond en haar eventjes een zachte duw met haar neusje tegen de schouder van haar beste vriendin. Ze wist dat het wel goed zou komen zolang Moon maar geen domme acties meer uithaalde die haar meer schaden zou dan de rest van de clan. De tijd om te vertrekken was daar en ze trippelde samen op weg richting de hoge stenen.


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] A roadtrip ZXqwKe2
Camilla
354
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [Event] A roadtrip   [Event] A roadtrip Icon_minitimeza 12 sep 2020 - 17:09


Meer Apprentices verzamelde zich rond de Leader, samen met wat Warriors. Twistedpaw glimlachte breed naar de anderen en danste wat op zijn plaats van enthousiasme. Hij wilde graag de trip maken, graag zien waar die coole plek was waar Deputy's met negen levens terugkwamen. Toen Moonpaw naast hem kwam zitten en hem lichtjes aanraakte glimlachte hij naar haar. Hij hoopte dat de recente gebeurtenissen haar niet te veel geschaad hadden, maar gelukkig mocht ze nog wel mee met deze trip naar de Moonstone. Gelukkig hoorden hij Acornstar al snel zeggen dat ze zouden gaan, het klonk als muziek in zijn oren. Twisted sprong op en trippelde achter hem aan.


[Event] A roadtrip Gnlv9uG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] A roadtrip
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: