[Gezocht] Kits of the ravenous goddess 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Gezocht] Kits of the ravenous goddess

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sin
Member
[Gezocht] Kits of the ravenous goddess DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sin
BerichtOnderwerp: [Gezocht] Kits of the ravenous goddess   [Gezocht] Kits of the ravenous goddess Icon_minitimeza 18 jul 2020 - 13:44


Sup~

Soo... Met de dood van Saxon kwam ik tot de conclusie dat ik geen kittens van mn oude Commander heb :') Ik had er ooit een, maar die is naar Waz verhuisd, oops. En met de plannen van Miem, kwam daaruit dit account; Sin.

Sin en zijn sib Innocence zijn geboren uit een zeer korte relatie tussen Saxon en Kitava. Kitava wilde niet dat Saxon met de kits te maken zou krijgen en is er met Innocence vandoor gegaan, terwijl Sin bij Saxon werd gedumpt. Kitava was een nogal abusive girlfriend richting Saxon en hij was ergens blij dat hij van d'r af was, maar wilde wel zijn kit terug hebben. Hij gebruikte zijn opvoeding op Sin om er voor te zorgen dat hij zijn andere kit terug zou krijgen en beetje bij beetje werd de band tussen de kittens beter, waardoor Sin Innocence kon overhalen om zich bij de Bloodclan aan te sluiten. Kitava was 't hier niet mee eens, maar van haar is enig spoor bijster momenteel.

Ik zoek

De kat die ik zoek zal de naam Innocence dragen. Je bent vrij om te beslissen of 't een kater of kattin word, maar ik zal voor 't gemak 'hij' gebruiken. Innocence heeft geen vast karakter, maar ik beelde 'm in al iets rustiger en minder het leiderstype dan dat Sin is. Hij had een moeilijk relatie met zijn vader, vanwege de manipulatieve opvoeding van zijn moeder Kitava. Wel heeft hij een vrij goede band met zijn broer Sin.
Beide katten zitten in Bloodclan en hebben geen idee van de clan sibs die Saxon had. Wel weten ze van de Elite sibs, maar daar is niet veel contact mee.

Je bent vrij open in hoe Innocence gespeeld zal worden, behalve de paar pointers die hierboven staan. c:

Gr. Quinty


[Gezocht] Kits of the ravenous goddess QJOx1Xv
For now the blinding light has been dimmed, and darkness floods in to fill the void
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Gezocht] Kits of the ravenous goddess DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Gezocht] Kits of the ravenous goddess   [Gezocht] Kits of the ravenous goddess Icon_minitimeza 18 jul 2020 - 17:11

Heya!

Ik heb eigenlijk wel interesse! Als het zo lees, dan zie ik Innocence voor me als een kater met stille waters, maar met diepe gronden. Iemand die onschuldig lijkt en vriendelijk overkomt, maar eigenlijk heel manipulerend kan zijn. Ik zie hem ook als een kalm karakter, iemand die het gevecht niet per se op gaat zoeken, maar ook niet uit de weg zal gaan. En iemand die opkijkt naar zijn broer, maar voor de rest schrik heeft om te diepe banden met anderen aan te leggen omdat hij dan misschien weer als vuil behandeld wordt.

Let me know what you think!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Gezocht] Kits of the ravenous goddess DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [Gezocht] Kits of the ravenous goddess   [Gezocht] Kits of the ravenous goddess Icon_minitimeza 18 jul 2020 - 19:31

Ik wil wel een aanmelding schrijven hiervoor. Hoeveel tijd kan ik daarvoor krijgen Q?


[Gezocht] Kits of the ravenous goddess Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sin
Member
[Gezocht] Kits of the ravenous goddess DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sin
BerichtOnderwerp: Re: [Gezocht] Kits of the ravenous goddess   [Gezocht] Kits of the ravenous goddess Icon_minitimeza 18 jul 2020 - 20:12

Ik laat dit topic sws nog een tijd open staan, aangezien ik niet weet hoeveel mensen interesse hebben c: Als ik een deadline weet, zal ik die hier neerzetten ^^


[Gezocht] Kits of the ravenous goddess QJOx1Xv
For now the blinding light has been dimmed, and darkness floods in to fill the void
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Misty •
Member
[Gezocht] Kits of the ravenous goddess 7258645e4607e36a079411745d19f0f4983405e6
kitty
24
Actief
Blikje in de water

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Misty •
BerichtOnderwerp: Re: [Gezocht] Kits of the ravenous goddess   [Gezocht] Kits of the ravenous goddess Icon_minitimezo 19 jul 2020 - 12:08

Ik heb ook interesse !


[Gezocht] Kits of the ravenous goddess Mistyos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Gezocht] Kits of the ravenous goddess DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [Gezocht] Kits of the ravenous goddess   [Gezocht] Kits of the ravenous goddess Icon_minitimezo 19 jul 2020 - 19:22

Innocence is a kind of insanity

Naam: Innocence
Reden: Hoewel Innocence zeer veel op haar moeder lijkt en daardoor in het begin zeer geliefd was door haar moeder Kitava, oogde ze te onschuldig. Haar naam komt van het feit dat Kitava haar in het begin als een perfecte vorm zag om van haar te maken dat een ware dochter van haar moest zijn. Onschuld, dat was de plek waar het zou beginnen maar daar zou het niet eindigen, ze moest er uit zien als een beeldschoon, lief beeld maar uiteindelijk het krachtige karakter van een ware koningin bezitten. Innocence, de naam die doet blijken dat de kat te vertrouwen is, een pracht is om te zien... maar ook de naam van een kattin die moest leren net zo manipulatief te wezen als haar eigen moeder. Om diens trots op te houden.
Bijnamen: Brusk, Indifferent, Dim and Dull
Toekomstige Namen: Geen
Geslacht: Kattin (vrouwelijk)
Bloedlijn: 50% Rogue en 50% Bloodclan
Ouders: Kitava en Saxon
Seksualiteit: Hetero

We can heal. Perhaps we can return to that same place we once stood, when we were both young and innocent.

Vachtkleur: Rood, bruin en wit
Vachtpatroon: Tabby
Vachtlengte: Kort
Oogkleur: Blauw
Neus: Roze
Pootkussentjes: Bruinroze of roze
Bouw: Slank maar sterk
Poten: Gemiddeld
Staart: Lang en pluizig
Klauwen: Scherp

Extra: Ze lijkt enorm veel op haar broer, alleen dan is ze wat meer rood en zijn haar strepen minder duidelijk.
Geur: Vergeet-me-nietjes en bloed
Stem: Zacht en schor
Littekens: Nog geen fysieke, wel mentale

Innocence is een slanke maar krachtige kattin die een op de eerste oogopslag zelfverzekerde houding draagt. Haar vachtkleur neigt nog meer naar die van haar moeder toe, dan die van Sin en ze heeft wat meer wit in haar vacht zitten waardoor ze er iets sierlijker uit ziet. Haar staart is licht pluizig, en haar ogen staan meestal fel in haar slanke gezicht waardoor ze soms licht chagrijnig oogt. In haar kittentijd is duidelijk dat ze een iel maar knappe kattin was, voordat ze door het leven getekend een wat sombere uitdrukking kreeg. Ze heeft slanke poten die haar even slanke lichaam prima kunnen dragen en blauwe ogen die het plaatje afmaken.

foto: zie de spoiler:
Innocence:
De ogen staan hier nog als geel, maar zouden dan blauw worden.

Why do we have this desire to tease the innocent? Is it envy?

Positieve karaktereigenschappen: Stil, Kalm, Rustig
Neutrale karaktereigenschappen: Eigenwijs, Krachtig, Zelfverzekerd
Negatieve karaktereigenschappen: Manipulatief, Onzeker, Afstandelijk

Houd van: Sin, hij is haar alles.
Houd niet van: Saxon
Angsten: Kittens krijgen, onschuld

Trivia:
- Heeft argwaan naar haar vader, in haar ogen kon hij niks goed doen. Hij was het slechte, hij was de duisternis waar ze niets mee kon.
- Was onder grote invloed van Kitava waardoor ze heeft geleerd om manipulatief te zijn wanneer ze bang is.
- Is acht poten op een buik met Sin, niemand maar dan ook niemand mag aan hem komen. Hij is de enige kat die ze zou beschermen tegen Kitava.
- Als ze boos is, blijf ze rustig, stil, de schorheid van haar stem neemt dan toe.
- Als ze twijfelt over iemand, is dat enkel te zien aan de snelle, bijna schichtige beweging van haar ogen, alsof ze verwacht dat iemand uit de duisternis op haar zal springen.
- Ze is bang ooit kittens te moeten verzorgen, en vermijd hen als de pest.
- Ze kan niet in de buurt zijn van onschuldigheid of breekbaarheid, ze heeft dan de neiging gebruik te maken van hetgeen dat haar moeder haar heeft geleerd.
- Als ze bang is, wordt ze lelijk. Dan haalt ze alles uit de kast en lijkt ze zeer veel op Kitava. Alles om te overleven.
- Door lichte onzekerheid en onbalans is deze kattin niet echt een leiderstype. Al kan ze er wel in groeien.

Innocence is een zeer rustige kattin. Felheid is niet iets wat snel in haar naar boven komt, aangezien ze zichzelf heeft leren beheersen en daardoor is ze des te gevaarlijker. De kalmte die ze uitstraalt is niet vredig, meer zelfverzekerd en bewust. Ze is stil, en oplettend ingericht. Stille wateren, diepe gronden, is iets dat zeker bij haar past. Door de stilte heen is ze namelijk zeer slim en manipulatief. Haar intelligentie is eerder gericht op manipulatie dan om emotionele volwassenheid. Ze blijft meestal rustig in stressvolle situaties al wordt ze dan wel vaak als een manipulatieve kattin gezien. Het is in haar vast gesleten, in haar gegroeid. Verder wordt ze vaak gezien als eigenwijs, krachtig en zelfverzekerd. Dit is dan ook het masker dat ze op zet, ze weet zelf zeer goed wat ze wilt en is niet bang om er voor te strijden en ze weet dat ze niet de zwakste is. Daarnaast is haar manipulatieve gedrag ook een gereedschap voor haar en ziet ze niet in dat dit haar best wel eens diep de problemen in kan helpen. Diep van binnen is ze onzeker en laat ze daarom alleen haar broer toe, wat een beetje een eenzaam leven veroorzaakt. Dit maakt haar voor anderen dan ook onbereikbaar en afstandelijk.

The true innocence comes only from children.

Oke de reden van aanmelding is als volgt. Ten eerste heb ik bijna nooit een Bloodclanner gehad en merk ik dat ik Nelthilta enorm leuk vind om te bespelen waardoor een oudere, volwassen Bloodclanner mij enorm leuk lijkt om een keer te bespelen. Ten tweede zijn je verhaallijnen en karakter altijd super goed ontwikkeld en ten derde vind ik de naam en achtergrond van dit karakter gewoon awesome!

Kortom ik hoop een kans te krijgen maar aangezien er zoveel goede spelers interesse hebben wens ik je succes met kiezen. De keuze zal sowieso goed zijn.

Ook geef ik toestemming het karakter aan iemand anders over te geven mocht in onverhoops niet actief kunnen worden.

Liefs,
Butter

♡ for @[username][Gezocht] Kits of the ravenous goddess Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Gezocht] Kits of the ravenous goddess   [Gezocht] Kits of the ravenous goddess Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Gezocht] Kits of the ravenous goddess
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: