It's a blur. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's a blur.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It's a blur. DPKsfdL
Miss F
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Spottedpaw,
BerichtOnderwerp: It's a blur.    It's a blur. Icon_minitimewo 22 jul 2020 - 22:23

De afgelopen dagen waren als in een waas aan haar voorbijgegaan. Eerst was ze te weten gekomen wie haar echte vader was, daarna had haar moeder aangegeven dat ze het leven in de Clan niet meer aankon en had ze Spottedpaw en haar Clan vervolgens achter zich gelaten. Iedereen in de Clan was te weten gekomen dat haar vader officieel van BloodClan afkomstig was en Spottedpaw had sindsdien het gevoel dat ze niet meer thuishoorde in de Clan, dat iedereen haar vuil aankeek. Ze had zich dan ook zo veel mogelijk van anderen afgezonderd en ze had een muur om haar heen gebouwd om te voorkomen dat anderen ook maar iets van haar ware, gekwetste gevoelens zouden zien. Ze wilde met niemand nog close worden, wilde niemand meer in haar hart sluiten en wilde eigenlijk gewoon geen onderdeel meer zijn van de Clan. Ze wist dat ze het niet zou overleven als ze nu haar Clan zou verlaten en dus klemde ze haar kaken maar op elkaar en probeerde door te gaan, al was het nog zo moeilijk. Spottedpaw had zonder iets te zeggen het kamp achter zich gelaten en was naar het territorium gerend. Ze stopte pas met rennen toen de steken in haar zij overweldigend werden en toen de warmte haar te veel begon te worden, maar nam zich voor dat ze weer zou beginnen rennen zodra ze zich beter voelde. Ze was nog maar een paar minuten aan het lopen toen ze het breken van takjes al hoorde. “Wie is daar?” snauwde ze, kwaad kijkend over haar schouder.


+ @Rudepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rudepaw
Member
It's a blur. Ezgif.com-crop29ad6108cab81ab79
Nelson
1109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6-7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's a blur.    It's a blur. Icon_minitimedo 23 jul 2020 - 11:54


De jonge kater stak zijn neus in de lucht en blies de frisse lucht in zijn pijnlijke longen. Het mocht nu officieel: het kamp uitgaan op zichzelf. Mits toestemming van zijn gloednieuwe mentor Bluejay natuurlijk maar die had hij gekregen om een luchtje te scheppen. Veel van zijn tijd bracht Rudepaw namelijk door in de Medicine Cat's Den en hij kon niet langer blind liggen staren op de grijze rotswanden van de den. De muffe geur die er in de lucht hing, was niet te harden. Hij was het zo gehad. Stilzitten was niet zijn talent. Dus hij was zo dankbaar dat hij eindelijk zijn strame poten kon strekken met een wandeling. Terwijl hij nog maar net over de met dennennaalden bezaaide grond liep, rook hij een bekende geur. Rudepaw zag de kleine postuur van Spottedpaw voor zij hem zag. Hij wilde de andere kant opgaan maar de poes draaide haar hoofd al toen een tak onder Rude's poten brak. Nou, daar ging zijn kans. "Gegroet Spottedpaw" Mauwde hij nors maar beleefd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's a blur. DPKsfdL
Miss F
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Spottedpaw,
BerichtOnderwerp: Re: It's a blur.    It's a blur. Icon_minitimezo 26 jul 2020 - 21:12

Rudepaw. Ze waren op hetzelfde moment apprentice geworden en hadden de hele tijd een den met elkaar gedeeld. Ze had hem echter, net zoals alle andere katten, flink op afstand gehouden toen haar moeder tijdens haar ceremonie riep dat ze te veel van haar partner hield en er vervolgens vandoor was gegaan. Acornstar zou haar nooit meer in ShadowClan laten en Spottedpaw was niet zeker of haar moeder het buiten ShadowClan lang genoeg zou overleven als BloodClan haar niet zou accepteren. Misschien had ze BloodClan inmiddels al wel bereikt en had ze met Spottedpaw’s vader al een ander nestje gekregen en was ze nu echt gelukkig. En Spottedpaw zat zich hier in ShadowClan ellendig te voelen, ook al dacht geen enkele haar op haar pels eraan om ook naar BloodClan te gaan. “Rudepaw,” zei ze al even nors, waarna ze hem een simpel knikje gaf. “Hoopte je op een gezellige jachtsessie met me of was het toevallig dat je ook hier bent?” vroeg ze aan hem. Als hij het eerste zou zeggen, dan zou hij wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen. Spottedpaw had namelijk helemaal geen zin in gezellige jachtpartijen en zeker niet met haar denmate.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rudepaw
Member
It's a blur. Ezgif.com-crop29ad6108cab81ab79
Nelson
1109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6-7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's a blur.    It's a blur. Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 17:04


De gevlekte Apprentice was evenmin in de stemming. Ze begroette hem nors en kort. “Hoopte je op een gezellige jachtsessie met me of was het toevallig dat je ook hier bent?” Vroeg ze vervolgens. Een gezellige jachtsessie? Nee daar deed hij niet aan mee. Zelf als hij in staat was om fatsoenlijk te jagen, deed hij dat alleen of met zijn mentor Bluejay. Hij vertrouwde niemand anders. "Een ongelukkige ontmoeting inderdaad." Knikte hij als antwoord. "Blijkbaar is rust enkel voor de gelukkigen." De dennennaalden onder zijn poten kraakten toen hij halt hield. Hij gaf Spottedpaw de ruimte om haar eigen weg te gaan en hij de zijne. Een gedachte aan de Bloodclaninvasie kruiste even de werkelijk. Toen had hij zich als kitten liggen blind staren op de doornwanden van de Nursery omdat speelgevechtjes nu eenmaal niet meer plaats vonden. Queens lieten hun kittens niet zo snel alleen. En nu Bloodclan weg was en hij een moment alleen wilde zijn, net nú kon hij geen rust vinden. Ironisch.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's a blur. DPKsfdL
Miss F
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Spottedpaw,
BerichtOnderwerp: Re: It's a blur.    It's a blur. Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 14:39

Het leek erop dat ze elkaar per ongeluk tegen waren gekomen. En hoewel Spottedpaw het niet liet merken, ging er een korte steek door haar heen toen Rudepaw zijn woorden sprak. Ze wist dat ze het zelf uit had gelokt door zo bits te reageren, maar ergens was er nog steeds die vage hoop dat haar Clanmates verder konden kijken dan haar vader uit BloodClan alleen. En ze wilde dat ze de periode kon wissen dat haar moeder haar uitspraak over heel het kamp had gedaan en Spottedpaw achter had gelaten, op zoek zijnde naar haar partner in BloodClan zodat ze zich bij hem kon voegen. Ze schudde het gevoel echter van zich af en keek Rudepaw met een haast kille blik aan. “Het lijkt erop dat we beiden gelukkig zullen zijn, dan,” zei ze op een bitste toon tegen hem, waarna ze hem demonstratief te rug toekeerde. “Ik zal je vandaag niet meer lastig vallen, maak je vooral geen zorgen.” En kwaad sloeg ze met haar staart, waarna ze geïrriteerd van hem weg liep. Ze moest ook niet veel van anderen verwachten met een vader in BloodClan. En hoewel ze koppig voor zich uit wilde kijken, kon ze het blijkbaar toch niet laten om een korte, gekwetste blik over haar schouder naar hem te werpen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rudepaw
Member
It's a blur. Ezgif.com-crop29ad6108cab81ab79
Nelson
1109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6-7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's a blur.    It's a blur. Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 23:31


Ze mocht gaan waar ze wilde en hij ging zijn weg. Bij haar volgende woorden draaide Spottedpaw zich om en sloeg met haar staart. Rudepaw's vacht jeukte bij de bitse toon die de poes in de woorden legde. Met een boze frons keek hij hoe ze weg liep. Hij had geen zin om verder op haar opmerking in te gaan, hoewel de woorden hem wel iets deden. Hij werd er alleen maar meer geïrriteerd van dan hij al was. De zwart-witte kater bleef op zijn plek staan tot de ander uit zijn blikveld verdween maar Spottedpaw draaide zich nog kort over haar schouder. De blik die in haar ogen lag kon hij niet ontcijferen. Rudepaw snoof en schudde zijn kop. Snel wilde hij zijn hoofd klaren maar het was een feit dat hij net dezelfde richting uit moest als de poes en dus wachtte hij.
     
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's a blur.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: