Why not? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Why not?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Why not? NQMHIIB
Dorian
108
Actief
Avatar and signature made by: Kip
Mini avatar made by: Jamie


CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Quietcreek
BerichtOnderwerp: Why not?   Why not? Icon_minitimeza 25 jul 2020 - 18:10


Een beetje verbaasd keek de creme kleurige kater naar wat er zich voor hem bevond. Hij wist namelijk niet zo goed wat hij hier nu precies voor zich had. Gezien de Highlands zeer zeker niet vlak waren was het geen uitzondering om bij bepaalde plekken op steile rotswanden uit te komen. En soms zaten er openingen in die rotswanden. Vaak ondiepe grotten en passages waar hij maar al te graag een kijkje nam. Quietcreek was dan ook onder de veronderstelling geweest dat hij de meeste ‘grotten’ zo onderhand wel kende. Dat hij wist wat er zich afspeelde achter de torenhoge rotsen en dat hij zich geen zorgen zou hoeven maken om oog in oog te komen staan met het onbekende. Toch twijfelde hij deze keer weldegelijk of hij wel naar binnen zou moeten gaan. Quietcreek was namelijk een geurspoor op het pad gekomen. Een die hij zelf niet kon plaatsen. Een die hij zelf zou beschrijven als ‘vaag’ en ‘oncomfortabel’. Uiteraard wilde hij wel uitvinden wat er zo lag te stinken op hun territorium. Maar het feit dat het zich blijkbaar tussen de rotsen bevond liet hem wel even twee keer nadenken. Was dit een val..? Wat kon het zijn? Het had niet bepaald natuurlijk geroken. Eerder ontvreemdend. Quietcreek werd uit zijn gedachten gehaald toen hij iemand anders hoorde naderen. Geen reden voor paniek, het was gelukkig een Clangenoot. “Hey Littlefish.” Zei hij op vriendelijke toon en grijnsde een beetje naar haar. “Vreemd, vind je ook niet?” Vroeg hij en gaf een knikje richting de ingang. Hij ging er vanuit dat zij de vreemde geur ook geroken had. Wellicht konden ze het samen verkennen?

-eerste post voor LittleFish
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Why not? BBTakD
Bunny
411
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Why not?   Why not? Icon_minitimema 21 sep 2020 - 20:59

Littlefish volgde haar neus; deze geur kende ze immers niet echt, en dat was raar. De poes fronste lichtjes, al lag er ook een zekere opwinding in haar blik. Avontuur en ontdekking! Ze was altijd nieuwsgierig geweest; dat was met de leeftijd nog niet verminderd, hoewel ze natuurlijk ook nog niet heel oud was. De jonge kattint rippelde met snelle pas vooruit, tot ze bij een rotswand aankwam. Ze wist dat hier grotten te vinden waren, al was ze nog niet heel diep geweest. Ze kreeg het vaak benauwd in zo'n kleine ruimte; ze had dan toch liever de vrijheid in het water of zelfs op een vlakte, zoals hier. Haar blik merkte Quietcreek op, die haar vriendelijk begroette en duidelijk ook de geur opgemerkt had, aan zijn opmerking te horen. De jonge kattin knikte op antwoord en bukte lichtjes door haar poten, waarbij haar toch al opgezwollen buik bijna tegen de grond aan schuurde. Maar ze deed net of ze dat niet doorhad, want het was makkelijker om te doen alsof er helemaal niets aan de hand was, en snuffelde even aan de ingang van de grot. "Heel raar, inderdaad..", antwoordde ze mompelend, al was de opwinding in haar stem niet gespeeld. Oeh, een avontuur, wat zouden ze hier ontdekken?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Why not?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: