Falling away with you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Falling away with you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beserk
Member
Falling away with you Berser11
fox
130
Actief
» I saw my mama’s inheritance
stone wall unilateral descent «

CAT'S PROFILE
Age: » 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Beserk
BerichtOnderwerp: Falling away with you   Falling away with you Icon_minitimema 27 jul 2020 - 18:14


De zon was pas net op en Beserk liep al buiten rond met zachte, sluipende passen. Zelfs de mensen leken nog allemaal diep in slaap, anders dan wat vroege vogels die ze zorgvuldig ontweek. Het laatste waar de zwarte poes naar opzoek was was dat zo'n zielig geval dacht dat ze hulp nodig had. Haar vacht was niet de meest verzorgde, maar ze maakte het goed. Ze kreeg genoeg prooi binnen en ze had spieren genoeg onder alle zwarte haren. Spieren die nu van pas kwamen terwijl ze op een hek sprong en vanaf daar door een tuin binnen. Deze kende ze, ze hadden een schuur vol muizen waar ze wel eentje uit wilde grijpen voor de eigenaren wakker werden. Met nog een stevige sprong zat ze in de tuin, waar de geur van de Elite haar neus binnen dreef. Was ze niet de enige met dit idee?

+ Bleaktail


Falling away with you 2gxnp75Falling away with you 10pvxmw
Falling away with you NuDkzJs
I’m not one to judge, I just like to make fun of
Everybody and their dog, am I wrong?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaktail
Member
Falling away with you 0rS1Iyi
Dorian
521
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Falling away with you   Falling away with you Icon_minitimezo 6 sep 2020 - 21:36


Stilletjes sloop hij door de straten. Het had best even geduurd voordat hij gewend was geraakt aan het Elite leven. Hij voelde zich hier nu wel thuis en was langzamerhand aan wat gewoontes aan het inslijten. Dat gewend mocht trouwens met een grote korrel zout worden genomen. Hij bleef immers een vreemde eend in de bijt. En hulp was dan ook niet echt aanwezig gezien er maar weinig Elite leden waren die op hem zaten te wachten. Daar kon Bleaktail echter wel mee leven. Het was immers altijd al zo geweest en hij moest toegeven dat de dingen hem hier honderd keer beter afgingen dan bij zijn oude Clan. De grijze tabby sprong een houten hek op, zo verder iemands tuin in. Voor de tweebenen was hij al lang zo bang niet meer. Hij wist immers ongeveer hoe hij met ze om moest gaan. En op dit uur lagen de meeste toch nog te slapen. Bleaktail kwam vaak in deze tuin. Er zat namelijk een schuur vol muizen en tja, dat was makkelijk ontbijt halen. Hij was blijkbaar echter niet de enige met dit briljante plan. Hij hoorde een zachte plof op de tuingrond, keek op en stopte zijn verdere bezigheden. Aan de andere kant van de tuin stond een zwarte kattin. Bleaktail kende haar, sort of. Dat was Beserk, de dochter van Brat. Ze was volwassen, dat wel. Ongeveer net zo oud als hijzelf. Maar als er een kans was om via een soort onschuldige route toch in contact te blijven met Brat op een wijze die Kazan zou moeten gedogen dan deed hij dat graag. Bleak richtte zijn goudgele ogen op de zwarte kattin en kwam langzaam dichterbij. “Ook goedemorgen.” Zei hij, zo neutraal mogelijk. En ging op een klein afstandje van haar vandaan zitten. “Als jij de wacht houd wil ik voor ons best een paar muizen scoren.” Opperde hij vervolgens, wetende dat ze hier niet zo ruim de tijd zouden hebben voor een praatje. Die tweebenen bleven uiteraard niet voor eeuwig liggen. Maar zodra ze de tijd hadden zou hij zeker zijn best doen om een gesprek te beginnen.  

-sorry dat het echt super laat is ;0;


Now shut your dirty mouth - If I could burn this town
Falling away with you Bleakos
I wouldn't hesitate - To smile while you suffocate
Falling away with you COxUkZt  Falling away with you 23mrb6w

Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Falling away with you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: