☾ Moonchild 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ☾ Moonchild

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
☾ Moonchild DPKsfdL
James
15
Actief
when I die, plant flowers over my grave, so when the seeds bloom you can pick me and hold me again

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 262 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Madam Sahira
BerichtOnderwerp: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimema 27 jul 2020 - 18:35

Welkom bij studie ontwijkend gedrag 2.0,

In de discord hadden we het al over het verschil tussen oud voor een kittypet en het oud van een clankat, iets waar vrij veel verschil in zit. En hoe een bejaarde kittypet met gemak alle gebeurtenissen van het forum had kunnen volgen, tijdsduur wijs. Dit is natuurlijk een heel leuk prompt voor een karakter, waardoor ik een van mijn stoffige accountjes heb omgebouwd naar deze oude dame.  

Madam Sahira is welgeteld 262 moons, maar nog jeugdig van geest. In al die jaren heeft ze het drama vanaf een afstand gevolgd en is ze ook in aanraking geweest met haar buren. Op welke manieren allemaal sta ik nog helemaal voor open B) Ik heb al wel enkele dingen voor haar uitgedacht:

- Ze is een wijze vrouw die veel verhalen en advies heeft om te delen. Het liefste weet ze overal van af en ze is zeker niet te oud om goed te kunnen roddelen. En hoewel ze fysiek niet al te fit is, is ze nergens bang van. Ze gaat ook graag met haar baasjes mee uit wandelen wanneer haar lichaam dit toe laat.
- In haar jeugd en volwassen jaren waren haar baasjes een ouder stel, nadat deze zijn overleden is ze naar een van hun kleinkinderen gegaan. Dit is een jongvolwassen meid die sinds kort met haar vriendin in is gaan wonen.
- Ze woont nu aan de rand van het bos, in een huis met een grote tuin. In deze tuin verbouwen haar baasjes veel verschillende planten en kruiden.
- Ze is niet het enige huisdier aanwezig. Een jonge doberman is haar huisgenoot en ze kunnen goed met elkaar overweg, Sahira heeft een moederrol tegenover hem aangezien hij als puppy bij het gezin is gekomen.
- Sahira is graag op de hoogte van alles wat er gebeurd, maar is ook bereid een handje te helpen. Zo laat ze medicine cats haar tuin gebruiken in ruil voor kleine beetjes uitleg, gezelschap of een malse muis.
- Een van haar baasjes leert voor zuster, als Sahira met een gewonde kat aan komt lopen zou deze in staat zijn te helpen.

Ik ben dus op zoek naar leuke contacten of plotjes voor de oude tante. Ze is zeker niet te flauw om een gesprekje aan te knopen met clan katten, rogues of elite. En het zal ook zeker geen vreemde verschijning zijn om haar door je territorium te hebben wandelen, dit doet ze dan ook al jaren onverstoord. In haar jeugd had ze ook zeker wat leuke nachten met clankaters gehad, maar dat ligt nu ver achter haar. Misschien kent ze de ouders van je karakter, ben je bekende met haar of geef je haar informatie in ruil voor haar kruidenstash.  Gooi maar ideeën B) Ik sta ook helemaal open voor familiebanden, dichtbij of ver weg~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brimstone
Member
☾ Moonchild BBTakD
Bunny
174
Actief
"Life is full of failures."

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons ✟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brimstone
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimema 27 jul 2020 - 22:22

Ik denk dat het niet boven white ligt om ooit met een kittypet in de bosjes gelegen te hebben, dus dat is altijd een optie :")


☾ Moonchild FLpZws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
☾ Moonchild DPKsfdL
Hendrieka
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimema 27 jul 2020 - 22:24

Ik heb Shaka die haar wel zo nu en dan kan bezoeken en dan verhalen van buiten kan vertellen? En misschien wat kruiden bij haar halen waarover zij de informatie via de Medicijn katten heeft gekregen?


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
☾ Moonchild DPKsfdL
James
15
Actief
when I die, plant flowers over my grave, so when the seeds bloom you can pick me and hold me again

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 262 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Madam Sahira
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 1:05

Dat is zeer spicy van White B) Ik zal het meenemen in haar geschiedenis dat ze het eens gezellig hebben gehad!

Oewhhh dat klinkt enorm leuk! Dan krijgt ze ook wat mee van de rogue omgeving >3

Also als mensen een topicje willen drop ook maar hier <3 Sahira komt ook regelmatig in clangebied (met haar baasjes ergens in de buurt want anders is het wel heel ver lopen)


☾ Moonchild KAznYAP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
☾ Moonchild DPKsfdL
Aimée
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 10:00

ik heb twee dingetjes

Ten eerste Lynxfang, die ondanks zijn trots clangedrag respect heeft voor Kittypets(vooral de oudere). Hij kan wel eens met haar zijn meegelopen door Riverclan territorium en misschien tot aan haar huis(ligt eraan waar dat ligt).

Ten tweede Stalked, bedankt nog voor haar trouwens, waar ik nog een kat voor zoek die haar gewaarschuwt heeft voor een andere kittypet die ze dacht te kunnen vertrouwen. Eerst had ik een Bloodclanner in gedachte ervoor, maar ik denk dat een oude en met veel levenservaring als Madam Sahira ook wel leuk is. Dit is dan nog niet al te lang geleden.


☾ Moonchild Sadboi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nevermind
Member
☾ Moonchild KnAKe1D
Sean
3461
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 96 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Old man
Nevermind
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 11:02

Idee:

Never, die nooit een ouderfiguur in z'n leven heeft gehad en een immens rebels en wilde tiener was, kwam tijdens zijn jonge apprentice jaren Sahira tegen. Het een kwam van het ander en uiteindelijk hebben Never en Sahira een soort van oma/moeder-kleinzoon/zoon relatie ontwikkeld die een nadruk heeft op een lichte haatliefdes relatie. Never heeft nooit echt een moeder gehad die veel naar hem omkeek en toen hij dan ook de aandacht kon krijgen van Sahira, doordat hij haar van alles vertelde over clanleven (waar hij o zo trots op was) dan was hij uiteraard zo trots als een pauw. Misschien dat Sahira hem nu en dan wat advies gaf en wat verhalen terug vertelde. Het lijkt me ook vrij logisch dat Never altijd een prooi ving voor Sahira als hij op bezoek kwam. Hij probeerde altijd variatie te brengen, dus een keer een konijn, dan eens een muis, een fazant... Ga zo maar door.
Toen Never Rogue en uiteindelijk bloodclan is geworden zocht hij vaak advies en hulp bij Sahira, vooral als het om medische problemen lag. Een extra reden voor Never om achter te blijven met de journey kon geweest zijn dat hij Sahira niet wilde achterlaten? Het kan hm?

Ik zie het een beetje als een soort moeder - zoon band aangezien Never als kleine stakker nooit zoiets heeft gehad in z'n leven. Ik vind het ergens ook enorm grappig als Never Sahira allemaal nicknames geeft zoals 'oude geit' en haar uitlokt soms, wat kan leiden tot speels gedrag en/of vlammende woorden terug van haar. Ook zou het wel leuk zijn dat Sahira een ietwat lichtere invloed kan zijn op Never, een persoon die hem advies heeft gegeven zeker nadat Innerstar is overleden.

Het is maar een idee ofcourse B) Het kan ook altijd zijn dat Never als baby eens het kamp is uitgeslopen en zo Sahira voort eerst heeft ontmoet. Sws brengt ie der altijd bloemen een prooi, want you know, he's a good fakeson


and as he was the black canvas
☾ Moonchild MiQen3rW_o
they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caesar
Member
☾ Moonchild 5720eb10
Bo3
30
Actief
“Experience is the teacher of all things.”

CAT'S PROFILE
Age: 34 Lunas
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Caesar
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 21:11

Ik heb Caesar, vol machtshonger en ambitie, die een eigen groep van rogues aan het verzamelen is om zijn dromen van een groot territorium onder zijn leiding werkelijkheid te maken. Hij zou ontzettend veel hebben aan iemand met veel levenservaring die hem, als jonge wilde ziel, adviezen kan geven. Hij zou Sahira blijven opzoeken voor haar lessen en verhalen, hopend iets tegen te komen wat hij kan gebruiken voor zijn eigen bestwil, en op deze manier stil kunnen staan bij wat hij echt wil en nodig heeft.
Ze zou ook één of beide van zijn ouders gekend kunnen hebben, aangezien die altijd dicht bij het bos hebben gewoond.
☾ Moonchild Caesar10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
☾ Moonchild DPKsfdL
Hendrieka
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 22:11Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
☾ Moonchild DPKsfdL
James
15
Actief
when I die, plant flowers over my grave, so when the seeds bloom you can pick me and hold me again

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 262 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Madam Sahira
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 19:51

Ik dacht dat ik hier al op had gereageerd, sorry voor het wachten
Aim; Ik vind beiden ideeën super leuk! Madam zou zich zeker de jeugd waarschuwen tegen katten die niet te vertrouwen zijn. Ze zou Lynx ook heel erg waarderen als hij haar af en toe begeleid wanneer ze toevallig op riverclan gebied is voordat ze de rivier in loopt.

Sean; Jaaaaa baby boy Never. Je bent nu officieel geadopteerd, ik wil een topic, geef mij deze liefde. Sahira zou hem echt als een van zijn kinderen zien wat sassy opmerkingen inbegrepen is.

Bo; Oewh ik vind het wel leuk dat Sahira zijn ouders kende. Dat ze daarom ook een wakend oog openhoud voor Ceasar en hem probeert te begeleiden in zijn levenspad.

Ik wil ook met iedereen topics <3 hit me up


☾ Moonchild KAznYAP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
StarClan
☾ Moonchild 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 0:27

Haha, zie het al voor me XD

En ik zal je nog een berichtje sturen over Stalked


☾ Moonchild Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
☾ Moonchild I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
☾ Moonchild DPKsfdL
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Oud
Gender: She-cat ♀
Rank:
Laurentien
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitimema 17 aug 2020 - 23:19

Laurentien is ook erg oud, dus misschien hebben ze elkaar ontmoet vroeger? Details kunnen besproken worden :p
Daarbij is het misschien ook leuk om een topicje te doen?


Silence three's, a ten is speaking
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ☾ Moonchild   ☾ Moonchild Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
☾ Moonchild
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: