It's good to see you again 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's good to see you again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raximé
Member
It's good to see you again  DPKsfdL
Dorian
11
Actief
Setje made by Babs

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Raximé
BerichtOnderwerp: It's good to see you again    It's good to see you again  Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 13:52


De grote zwarte kater slofte op zijn gemakje tussen de grote stenen gebouwen door. Hij kon zich al bijna niet meer voorstellen hier ooit gewoond te hebben. Het leven als Rogue was hem goed gelukkig bevallen en inmiddels was hij geen onwetende tiener meer. Doorgaans  had hij hier niets te zoeken. Hij had zijn eigen territorium en het terrein van de tweebenen bracht vaak meer gevaren met zich mee dan voordelen. Toch was hij hier niet zonder reden. Raximé drentelde richting de grenzen van het gebied, daar waar de stenen ophielden en de bospaden begonnen. Het was een stukje bos inwaarts. Bos dat nog wel door tweebenen werd onderhouden. En dus hadden niet veel katten hier een plekje veroverd. Hier werden vaak honden uitgelaten. Het mocht dan wel lijken op wilde natuur, je moest hier vooralsnog op je hoede blijven. Raximé kende dit gebied echter goed. Hier was hij grotendeels opgegroeid. En, al wilde hij dat niet graag toegeven, ook grotendeels opgevoed. Al snel kwam het stenen huisje met de houten omheining in zicht. Met een soepele beweging sprong de zwarte kater op een van de palen en keek naar beneden. Om vervolgens oog in oog te staan met een zwarte doberman. Een ware katten nachtmerrie, toch?  Raximé bleef rustig zitten, de hond leek zijn aanwezigheid ook niet zo erg te vinden. De twee kende elkaar immers. Dit was waarschijnlijk een van de weinige honden die hij wel wist te respecteren gezien hij sinds zijn vertrek al vaak genoeg in de problemen was gekomen met de dobermann zijn soortgenoten. Hij gaf een klein knikje richting de deur van het stenen huis. De hond gaf daarop een korte blaf waarna hij naar binnen verdween om Madam Sahira op te halen. Het was alweer een behoorlijke tijd dat de twee elkaar gezien hadden. En Rax vond dat het geen kwaad kon om een bezoekje te brengen gezien hij toch al in de buurt was.


-eerste post voor Madam Sahira


It's good to see you again  YEMMQOfx_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's good to see you again  DPKsfdL
James
15
Actief
when I die, plant flowers over my grave, so when the seeds bloom you can pick me and hold me again

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 262 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Madam Sahira
BerichtOnderwerp: Re: It's good to see you again    It's good to see you again  Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 20:37

Ze merkte dat ze steeds meer tijd besteedde in haar slaap. De rust trok haar met ieder levensjaar dieper mee in hun wereld van dromen. Ze droomde vaak over het verleden, over de tijd van vroeger. In haar dromen was ook de enige manier waarop ze nog kon zien. Het land voorbij het heden bracht zo veel met zich mee. Het was een plek waar ze kon rennen, zwemmen en klimmen. Dingen die ze ooit zo plezierig had gevonden. Met gesloten ogen kon ze de sensatie van de wind en het water nog voelen. Daar kon ze de wereld nog met zicht bekijken. De dingen die ze mistte, zoals de bladeren op iedere bloem en de zachte diepte van een wolk. Dingen die zo vanzelfsprekend hadden geleken waren nu enkel flarden herinneringen waar ze zich aan vast probeerde te houden. Soms voelde ze ene verdriet omdat ze niet lang genoeg had gekeken naar alles wat mooi was. Dat ze de wereld hadden moeten proeven in plaats van enkel opnemen. In haar slaap vond ze ook geliefde die niet meer in het licht te vinden waren. En steeds wanneer ze wilde toegeven aan de warmte en diepte van de rust waren het ook deze geliefde die haar terug stuurde. Hun zouden haar roepen wanneer haar tijd was gekomen, maar ze lieten haar lang wachten. Mocht de tijd ooit komen zou ze hier een punt van maken. Vandaag was het echter een geliefde van buiten die haar ontwaakte. Halil likte haar wakker en maakte een zacht geluid, waarop zij haar kop onder diens kin duwde. Het was een taal zonder woord, die de twee spraken. Maar als je lang genoeg leefde met iemand dan vormde je dat begrip. Zo wist ze ook wie er buiten zou wachten, een vriend. Met trage stappen wandelde ze naar buiten en vond de geur. “Raximé, jongen, kom van die paal af” Sprak ze moederlijk maar op een zekere toon, waarna ze ging liggen in het zonlicht. “Hoe gaat het kind?”


It's good to see you again  KAznYAP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's good to see you again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: