Night sky 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Night sky

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bleaktail
Member
Night sky 0rS1Iyi
Dorian
521
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Night sky   Night sky Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 14:53


Was het lastig om te wennen? Ja. Wilde hij zichzelf verwijten een verkeerde keuze te hebben gemaakt? Nee. Het was slechts logisch dat hij nog zou moeten wennen. Hier moest hij het immers allemaal zelf uitzoeken. En dat had hij ook wel verwacht. Ergens was het gewoon lastig om houvast te vinden als je jezelf nog aan niemand had kunnen bewijzen. Bleaktail schudde zijn kop. Het had geen zin om er nog langer over na te denken. Het had gewoon tijd nodig. De grijze tabby stond op en begon door de lege straten te dwalen. Hij zou toch nog zijn avondmaaltje moeten vangen. Beter laat dan nooit. Bleaktail sloeg een zijstraatje in opweg naar het Linwoodpark. Blijkbaar was hij niet de enige want aan het einde van het straatje zat een kattin. Een Elite genoot, dan dan gelukkig nog wel. “Goedenavond.” Zei hij op neutrale toon terwijl hij haar stilletjes passeerde. Als ze mee wilde richting het park dan kon ze hem gerust volgen.

-Eerste post voor Tigera


Now shut your dirty mouth - If I could burn this town
Night sky Bleakos
I wouldn't hesitate - To smile while you suffocate
Night sky COxUkZt  Night sky 23mrb6w

Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigera
Member
Night sky 9ab5cf2a095d97e0fc87571920472d77--baby-tigers-tiger-cubs
Tijger
62
Actief
You never know how strong you really are until being strong is the only choice you have.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tigera
BerichtOnderwerp: Re: Night sky   Night sky Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 16:40

Tigera zat aan het einde van het steegje of het begin.. Ligt eraan van welke kant je kwam, maar ze zat in gedachten gezonken. S'nachts is het niet altijd veilig in het Linwoodpark en zij is nog maar kort Young-one. Als ze in gevaar komt zal ze zichzelf niet kunnen redden, maar zonder eten slapen is ook onmogelijk. Dus zat ze daar al een tijdje in grote twijfel of ze verder moest lopen of niet, toen ze opgeschrikt werd door een stem. Snel sprong ze overeind met haar vacht recht omhoog en staart twee keer zo dik. 'Goedenavond.' Oh, uh. Ze schrok blijkbaar ook een kat van de Elite. Ze knikte de ander toe. Ze kende hem niet goed. Ze weet zijn naam niet eens, maar ze heeft hem wel vaker gezien. Snel likte z haar vacht plat. Ze was net klaar toen ze hij de hoek omging. Wacht!! Hij gaat naar het park en hij is wel sterk genoeg om haar en hemzelf te redden. Snel sprintte ze achter hem aan. 'Wacht!' zei ze snel intussen ze steeds dichterbij kwam. Ze kwam naast hem tot stilstand. Hij is een stuk groter dan haar, wat ook best logisch is en ook sterker. Dan kan ze alsnog een prooi vangen en opeten en meteen lekker slapen! 'U gaat toch naar het Linwoodpark? Zo ja, mag ik dan met je mee?' vroeg ze enthousiast. Hopelijk mag ze mee! Dat wordt dan één van de eerste keren dat ze in de nacht naar het park gaat! Oké, het is nog avond, maar niet lang meer! Hopelijk mag ze van hem mee! Dat wordt dan echt een leuk avondtuurtje!


Night sky Sihtig10
:*'.'*:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Night sky
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: