Hello lovely old lady 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hello lovely old lady

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shaka
Member
Hello lovely old lady DPKsfdL
Hendrieka
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shaka
BerichtOnderwerp: Hello lovely old lady   Hello lovely old lady Icon_minitimedi 28 jul 2020 - 22:11

Het was vroeg in de ochtend geweest toen de blauwe rus op was gegaan. De andere zouden het wel een dagje zonder hem kunnen. Ze wisten dat het territorium rondom Hope farm bekeken moest worden en prooi gevangen voor iedereen. Dat ze katten moesten op vangen die hulp nodig was en ze weer laten gaan als ze dat zelf wilde, maar ook katten weg moesten houden die hun van het territorium af wilde pakken. Zijn nagels deden altijd nog pijn, maar daar wist de jonge kater wel wat op. Hij zou richting de twoleg place moeten en nu zou de jonge leider er veel langer over doen dan normaal. Half hinkend op zijn pas weer schoon gelikte wonden strompelde hij eerst langs de schuur om er een dikke muis te vangen. Niet voor hemzelf, maar voor Madam Sahira. De zon kroop hoger tot het middag uur. Het was warm en Shaka heeg aardig met de prooi tussen zijn kaken. De twoleg place was niet zo ver weg meer, maar toch moest de rus even uit puffen onder een boom en nadat hij niet zo erg meer heeg stond de jonge kater weer op en nam de muis weer op en hinkte weer verder tot hij bij de tuin kwam waar een breed hek in zat waar de houten planken breed genoeg uit elkaar stonden voor elke kat om er tussen door te wringen. De geur van de bloemen kruiden en andere planten dreven hem al te gemoed. Shaka snorde zacht en hinkte verder en zocht een mooi beschaduwd plekje op waar hij opnieuw ging liggen. Zo te ruiken was Madam Sahira nog niet buiten? Shaka had het heet, maar de schaduw voelde heerlijk koel aan. Met de prooi naast zich keek de jonge kater even rond de tuin. Zijn nagels klopte zacht en toen de jonge kater keek waren de ergste wonden weer gaan bloeden. Zachtjes schoon likkend verzorgde Shaka zijn verwondingen terwijl hij wachten.

@Madam Sahira


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hello lovely old lady DPKsfdL
James
15
Actief
when I die, plant flowers over my grave, so when the seeds bloom you can pick me and hold me again

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 262 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Madam Sahira
BerichtOnderwerp: Re: Hello lovely old lady   Hello lovely old lady Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 20:10

Het was een rustige ochtend. Haar baasjes sliepen nog in het bed op de tweede verdieping. Als het niet zo’n enorme klim was geweest naar boven had ze misschien de reis genomen en zich tussen hun warme lichamen in gelegd. Dat had ze vaker gedaan, bij haar vorige baasjes. Maar deze waren nu op een plek ver heen van hier. Ergens in een eindeloze hemel waar ze geen zorgen nog klachten meer hoefde te kennen. Soms vroeg ze zich af of ze op haar zouden wachten. Of ze hun ook nog eens mocht zien, hun liefde nog eens mocht voelen. In sommige dromen kon ze zweren dat ze hun stemmen nog hoorde, maar steeds als ze wakker werd was de herinnering weg. Verscholen achter grijze massa die met de dag trager werd. Op dagen zoals die bleef ze binnen. Vandaag was het niet de gedachtes die haar lieten schuilen maar het lichaam. Het was een slechte dag op dat vlak, maar de ochtenden waren altijd het ergste. De nacht was dan in de botten gezogen en enkel warmte of aanraking kon deze eruit laten vloeien. Soms hielp Halil haar, soms de bazen. En soms moest ze het zelf doen. Op dagen zoals deze mistte ze haar partner die altijd zo geduldig en vredig naast haar lag. Ja, ouderdom gaf veel gemis met zich mee. Maar de geest bleef altijd kind. Het was ook het kind in haar dat kop en stug weigerde in te geven aan de pijn. Met een trage kreun kwam ze omhoog en sjokte naar buiten, waarna ze moest pauzeren om haar lichaam te laten wennen aan de buitenlucht. De bekende geuren gaven haar een beeld van e wereld, samen met het nieuws dat ze bezoek had. “Oh Shaka, ik hoop dat je niet te lang hebt moeten wachten” Haar toon rustig en begripvol, terwijl ze dichterbij liep. “Hoe gaat het, mijn jongen?”


Hello lovely old lady KAznYAP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shaka
Member
Hello lovely old lady DPKsfdL
Hendrieka
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shaka
BerichtOnderwerp: Re: Hello lovely old lady   Hello lovely old lady Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 22:20

Het duurde even, maar dat was zo gek ook niet Madam Sahira was niet zo vlot meer als hij nog was. Zijn wonden waren weer netjes schoon en gestopt met bloeden toen de oude poes eindelijk naar buiten kwam. Haar toon rustig en begripvol liet een zacht gesnor uit zijn keel ontstaan. 'Het is goed Madam Sahira. ik moest nog wat gescheurde nagels schoon maken. Maar ik heb een malse prooi voor je mee genomen.' snorde Shaka en hij wees met zijn staart naar de muis  die naast hem in de schaduw lag. 'Eigenlijk gaat het goed, maar een beetje tegenslag zal mij niet tegen houden.' grinnikte de rus en hij doelde op de groep die hij op gericht had. Er waren altijd wel katten die voor langere periodes bleven, maar dan een dag of een week weg bleven voor ze weer terug keerde. Hij had een veilige haven gecreëerd waar katten uit konden rusten en bij komen, maar het mooist was natuurlijk wel als ze bleven. 'But how is our Lovely old lady?' vroeg de blauwe kater op zijn eeuwige warme en vriendelijke toon. Shaka zou heel lastig kwaad te maken zijn, maar als hij dan echt kwaad was zou de jonge rus er alles aan doen om te winnen.


Live can be hard when you are on your one. Come to the Lost ones and you will never be alone anymore.:
 image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hello lovely old lady
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: