What do you want Burr? (Quietcreek) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What do you want Burr? (Quietcreek)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
What do you want Burr? (Quietcreek) UbNimIl
Sunflower
17
Actief
the road to freedom is
bordered with sunflowers

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Goldenpond
BerichtOnderwerp: What do you want Burr? (Quietcreek)   What do you want Burr? (Quietcreek) Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 18:45

G o l d e n p o n d
If I were a flower.. I would be a sunflower. To always follow the sun, Turn my back to darkness, Stand proud, tall and straight even with my head full of seeds.
Clangenoten liepen als bezige bijtjes rond in het camp. Goldenpond was zelf bezig met een renovatie van de Nursery. Het moest weer winddicht gemaakt worden en daar was het riet van de zomer perfect voor. Nog in volle glorie en met donzige pluimen aan die zorgden voor natuurlijk isolatie materiaal. Terwijl zo een pluim in haar neusgaten kietelde dacht ze na over haar reputatie. Iedereen had van Salmoncry en haar afgeweten, niet van de giftigheid, maar wel dat het zo 'plots' geëindigd was met de dood van Lilykit. Daarna waren haar Clangenoten haar anders gaan behandelen. Voorzichtiger, misschien zelfs minder 'senior warrior waardig'. Ze was daarom meer ingezet op renovaties en klusjes van het kamp dan bij jachten. Puur omdat ze de eerste paar moons haar hoofd er nooit had bijgehouden. Dat was weg natuurlijk, maar ze vertoefde niet meer graag in kleine ruimtes zoals de nursery. Elke keer dat ze een tak erdoor weefde leek het alsof ze die recht door haar hart stak. Goldenpond liet het riet vallen toen ze perongeluk tegen iemand op botste. Ze krabbelde snel achteruit, misnoegd door de plotselinge aanraking. Haar lichaam sidderde. De poes schudde haar kop. "Sorry Quietcreek, ik had je niet gezien," mompelde ze een beetje van haar melk.

♡     ♡     ♡


What do you want Burr? (Quietcreek) GqsKTMT
GOLDENPOND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What do you want Burr? (Quietcreek) NQMHIIB
Dorian
108
Actief
Avatar and signature made by: Kip
Mini avatar made by: Jamie


CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietcreek
BerichtOnderwerp: Re: What do you want Burr? (Quietcreek)   What do you want Burr? (Quietcreek) Icon_minitimedo 20 aug 2020 - 15:29


Quietcreek was opweg naar de prooi stapel. Hij was nog nat van de rivier en wandelde kalmpjes door het kamp met zijn trots in zijn bek: een weldegelijk zeer grote vis. Hij had geen haast. De andere mochten beste even aanschouwen wat hij hier naar binnen had weten te slepen. De zon was nog best aanwezig op dit uur van de dag en Quiet maakte zich dan ook niet zo heel veel zorgen over de staat van zijn vacht. In Greenleaf droogde dat immers vaak vanzelf. Wat een luxe seizoen was het toch ook. Zijn weg naar de stapel werd echter ruw onderbroken toen er vrijwel vanuit het niets iemand tegen hem opbotste. Quietcreek was meteen uit zijn gedachten gehaald een keek een beetje perplex naar de situatie hier voor zich. Hij had zijn vis laten vallen, zij haar riet voor de Nursery. Ze leek nogal van haar stuk gebracht door deze botsing. Ergens kon hij het zich wel voorstellen. Natte kat, daar zat iemand op te wachten. "Sorry Quietcreek, ik had je niet gezien," Mompelde ze. “Het is oké, ik had ook wel wat beter mogen opletten.” Gaf hij toe. Hij kende Goldenpond nog wel van zijn tijd bij de Nursery. Een vers verblinde kat kan immers niet vechten. En het had er niet naar uitgezien dat hij dat ooit weer zou kunnen. Het was door zijn eigen koppigheid en het geluk van een goed helingsproces dat hij zichzelf sinds kort weer tot de Warriors mocht rekenen. Sindsdien had hij zich niet meer zo erg op de Nursery gericht. Niet dat het hem compleet ontgaan was wat zich had afgespeeld. Dat had ook niet gekund. Maar om er nu als onervaren, jonge en overigens niet al te serieuze Warrior een mening over uit te gooien… Dat leek hem geen strak plan. Zijn opstelling was, zoals wel vaker, redelijk neutraal. “Mijn excuses dat ik je zo heb laten schrikken. Kan ik je daar anders mee helpen?” Hij gaf een knikje richting het gevallen riet. Quiet kende het klusje nog wel. Het was niet echt een pretje maar toch redelijk te doen met z’n tweeën. Hijzelf was voorlopig toch vrij nadat hij zijn vangst bij de stapel zou afleveren, dus dan kon hij net zo goed een handje helpen. Goldenpond kon wel wat goeddadigheid gebruiken vond hij. Het mocht dan wel shady zijn wat er gebeurd was, dat maakte het waarschijnlijk nog niet minder pijnlijk voor haar. Hij kon inzien waarom de meeste katten liever hun afstand tot de situatie wilde bewaren. Echter stond hij er zelf ietsje anders in. De situatie waarin ze zich verkeerde deed aan haar ziel niet af. Ze was voor hem niet plots meer een onderdeel van een gebeurtenis dan een persoon. Natuurlijk hoefde niet elke kat zich er tegenaan te bemoeien maar om nu met een grote boog om haar heen te gaan lopen, daar stond hij zelf niet geheel achter.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What do you want Burr? (Quietcreek)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: