The princess in the tower 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The princess in the tower

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cheriey
Member
The princess in the tower Squire10
Sannemander>:)
77
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cheriey
BerichtOnderwerp: The princess in the tower   The princess in the tower Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 22:14


Nieuwsgierig tuurde het poesje uit over het kamp, haar pootjes netjes onder haar goed verzorgde vacht gevouwen, haar dikke staart rond haar gekruld tegen de kou die langzaam toch echt begon op te komen nu de zon langzaam achter de horizon verdween. Met een zachte glimlach op haar snoet genoot ze van het laatste beetje warme licht dat de hele toren deed oplichte in een warm oranje, het soort dat je alleen tegen komt in aesthetic posts op Pinterest. Het zette een warme maar vooral een gezellig scene vond het poesje, het soort waarin je je hoe dan ook prettig kon voelen. Kort gleed haar blik over de krassen in het houd die Aegir een paar daagjes eerder had gemaakt. Golven waren het, de leeftijdsgenoot had zo vrolijk geklonken toen ze het erover hadden, het deed haar hart sneller kloppen van nieuwsgierigheid. Was de rivier echt zo gaaf? Zijzelf hield veel liever haar pootjes droog maar als een gaaf zicht klonk het wel. Zachtjes zuchtte de poes, gleed haar blik weer terug op de fel rode horizon die dan val van de nacht zou aankondigen. Ze zou het pas weten als haar moeder of Beserk het woud zouden overnemen, als beserk leader zou worden in ieder geval. Ze gunde het haar oudere zus met al haar hart, daar waren ze familie voor toch? Maar goed, het woud overnemen, ze leren gastvrij te zijn. Dan kon Aegir de rivier weer zien! Kon zij het zien! Met een kleine glimlach legde ze haar koppie net voor het randje van het grote raam neer, legde ze haar staart per ongeluk over iemands nest, oei het woud overnemen, zou het snel komen? Hopelijk wel.
                                                         [Skadi]


♥️"Sorry not sorry bout what i said"♥️
The princess in the tower Cherio12
♥️"I'm just trying to have some fun"♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The princess in the tower
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp :: Young One's Tower-
Ga naar: