{Trainingstopic} Show that you want to learn. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Trainingstopic} Show that you want to learn.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firesong
Member
{Trainingstopic} Show that you want to learn. DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Firesong
BerichtOnderwerp: {Trainingstopic} Show that you want to learn.   {Trainingstopic} Show that you want to learn. Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 22:17

De ceremonie die zo even onverwacht was gekomen met de woorden dat Stalionstar weg was, maar geen banneling was had haar en vele van haar clan genoten in de rats gezet. De ceremonie die gekomen was en vertroebeld was door twijfel en vragen had de twee nieuwe leerlingen niet de ceremonie gegeven die ze eigenlijk hadden moeten hebben. Firesong die normaal niet zomaar een kat opzij gooide voelde zich vreselijk. Ze had Storkpaw expres even met rust gelaten zodat haar nieuwe slaapplaats kon gaan uit zoeken. Vol van schuld gevoel door dat ze de jonge kat zo behandeld had, had de rossige poes veel uit haar slaap gehouden, soms dommelde ze wat weg, maar schoot daarna weer wakker. Toch had ze de laatste 5 uur nog kunnen door slapen omdat ze zo moe was geworden. De zon had haar gewekt al vroeg op de ochtend. Ergens hoopte Fire dat haar eerste leerling beter geslapen zou hebben? Ze stond op en sloop naar buiten om verder niemand wakker te maken en rekte zichzelf buiten uit voor ze haar korte, toch iets langere vacht dan de meeste tabby's uit. Je kon zeggen dat ze meer wilde plukken had die als een brandend vuurtje alle kanten op staken alsof ze onder de klitten zat, maar er zat nog geen klein klitje in. Firesong trippelde met zware poten richting de leerlingen den en stak haar kop naar binnen. Ze zocht naar het kleinste lijfje binnen de den en kroop verder naar binnen tot ze Storkpaw gevonden had. Zachtjes drukte ze haar neus tegen het kopje van Stork en hoopte haar op die manier zachtjes te wekken. 'Kom je dan zal ik je het territorium laten zien?' vroeg de rossige warrior en wachten heel even tot haar leerling goed wakker was en daarna verliet ze de leerlingen den weer om buiten op haar te zitten wachten. Hopelijk was ze niet boos op haar doordat ze haar leerling zo verwaarloosd had op haar belangrijkste moment van haar leven om krijger te worden. Nog altijd vol met schuldgevoelens bleef ze met haar oren slap naar achteren gedraaid zitten. Mocht Stork naar buiten komen dan zou zij ze weer naar voren draaien waarna ze haar verontschuldiging zou aan bieden.

@Storkpaw


{Trainingstopic} Show that you want to learn. Dll4hs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Member
{Trainingstopic} Show that you want to learn. DPKsfdL
Aimée
105
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} Show that you want to learn.   {Trainingstopic} Show that you want to learn. Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 0:05

Gisteren had haar mentor toch nog haar excuses aangeboden en had Storkpaw het haar weer wat vergeven. Ze snapte het ook wel, dat ze opeens Wolfstar hadden was wel even belangrijker. Vandaag zou Firesong haar voor het eerst meenemen en daar was ze stiekem wel een beetje zenuwachtig voor. Het zou haar eerste keer zijn buiten het kamp. Ze was al wakker, want ze was gisteren best wel vroeg gaan slapen, dus nu wachtte ze stilletjes af in haar nieuwe nest. Naar buiten gaan durfde ze nog niet, dus wachtte ze maar tot er iets ging gebeuren. Opeens liep Firesong naar binnen. Wat geschrokken liet Storkpaw haar kop zakken en deed alsof ze nog sliep, want misschien mocht ze nog niet wakker zijn. Toen ze Firesong's neus voelde bij de hare deed ze haar ogen open en luisterde naar haar mentor. Ja, ze wou het territorium zien. Toch wel nog een beetje moe gaapte ze en ging toen vlug haar nestje uit om naar buiten te gaan, waar de flamepoint al aan het wachten was. Ze ging eindelijk de rest van Windclan zien. Opgewonden was ze even alles vergeten. ''Ik ben er''zei ze dan ook vrolijk, klaar om te gaan.


{Trainingstopic} Show that you want to learn. Giphy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firesong
Member
{Trainingstopic} Show that you want to learn. DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Firesong
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} Show that you want to learn.   {Trainingstopic} Show that you want to learn. Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 22:20

De slaperige bewegingen die eigenlijk gespeeld waren vielen de verontrustende poes niet eens op. Maar toen ze buiten weer zat te wachten en Storkpaw vrolijk zei dat ze er was viel er toch iets van het gewicht van haar schouders. 'Dat zie ik.' murmelde Firesong in een poging even vrolijk te klinken, maar haar schuldgevoel zorgde voor een kleine trilling in haar stem. Fire stond op en schudden even haar kop. 'Storkpaw ik wil mijn verontschuldigingen nog eens uiten aan je. Gisteren was een dag die eigenlijk heel anders had moeten gaan en jij zou vast ook gedacht hebben dat ik je als leerling niet wilde, maar daar heb je het mis. Ik wil heel graag je mentor zijn en ik ga mijn best doen om je alles te leren wat ik weet en welke ervaringen ik op gedaan heb.' verontschuldigde de rossige poes zich en keek haar leerling vastberaden aan en legde even haar neus tegen het wit gevlekte oortje van Storkpaw aan. 'Zo genoeg verontschuldigingen laten we gaan.' miauwde Firesong en ze glimlachte even kort naar haar leerling voor ze in kalme pas richting de uitgang van het kamp op liep. Als Stork nog wat wilde zeggen dan konden ze dit verder op de reis rond het territorium bespreken. Maar haar gevoel van schuld ebde langzaam weg.


{Trainingstopic} Show that you want to learn. Dll4hs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Member
{Trainingstopic} Show that you want to learn. DPKsfdL
Aimée
105
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} Show that you want to learn.   {Trainingstopic} Show that you want to learn. Icon_minitimewo 5 aug 2020 - 23:33

Ergens had ze liever er niet meer over gehad en was ze gewoon klaar om op pad te gaan, maar Firesong stak een heel verhaal af. Een klein beetje ongeduldig luisterde Storkpaw toch maar, want anders was het zo onbeleefd. Haar mentor had haar excuses al aangeboden en Stork had gesnapt dat de situatie even wat anders was geweest toen. Ze was wel blij om te horen dat Firesong haar echt wou trainen en haar best ervoor ging doen. Storkpaw ook, dat had ze al stilletjes beloofd. Toen ze eindelijk gingen, volgde ze de cremekleurige poes met haar staart toch wel vrolijk opgestoken. Eindelijk ging ze het gebied zien. Eindelijk kreeg ze de kans om zo ver te kunnen rennen als ze wou. In elk geval in het territorium. Daar was de uitgang. Even voelde haar lippen droog aan en slikte ze, toch nog een beetje zenuwachtig. Toen ging ze Firesong achterna, door de uitgang. Naar het grote avontuur.


{Trainingstopic} Show that you want to learn. Giphy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firesong
Member
{Trainingstopic} Show that you want to learn. DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Firesong
BerichtOnderwerp: Re: {Trainingstopic} Show that you want to learn.   {Trainingstopic} Show that you want to learn. Icon_minitimeza 8 aug 2020 - 22:32

Gelukkig leek Storkpaw het haar al vergeven te hebben en daar was Firesong wel blij om. Het zou toch vreselijk zijn als haar leerling haar als mentor al meteen zou hebben willen inruilen... Ze zag dat haar leerling met een vrolijk op gestoken staart haar achterna renden. Dat stelde de rossige poes nog meer gerust. Ze dook door de doorningang en liep de tunnel door tot ze het kamp uit waren. Daar keek je een beetje over een gedeelte van een lager geleden stuk van het hoogland. Het was een prachtig gezicht steeds weer, maar voor leerlingen die pas voor het eerst buiten zouden komen was dat nog mooier om te zien wist Fire zelf al. Ze wachten heel even voor ze kalm richting de outlook rock trippelde waar het niet zo lang meer duren zou voor de bij de grens aan zouden komen. Al waren ze daar nu nog lang niet bij het rotsblok in de buurt.


{Trainingstopic} Show that you want to learn. Dll4hs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Trainingstopic} Show that you want to learn.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: