Neverland is right behind the corner! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Neverland is right behind the corner!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Neverland is right behind the corner! OQivzGZ
Yanthe
124
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Tinkerbell
BerichtOnderwerp: Neverland is right behind the corner!   Neverland is right behind the corner! Icon_minitimedo 30 jul 2020 - 15:50


Ze had al een eindje gelopen, op zoek naar de mooiste plekjes in de dichte en verre omgeving. Ze was nu eenmaal iemand die zulke plekjes opzocht. Het kwam wel vaker voor dat ze voor een nachtje verdween. De nacht doorbrengen onder de sterrenhemel was dan ook vele leuker! Ze stak dan wel de clangrenzen over, maar buiten alle clangrenzen kon ze toch gewoon komen. De enige katten die ze hier kon vinden waren rogues. En die wist ze wel te ontwijken. Ze was nu eenmaal een goede in zich verborgen houden, alsof ze op magische wijze zich kon laten verdwijnen. De drukste plek was ze zonder problemen doorgekomen. Haar aandacht kon dan ook naar iets helemaal anders gaan. Ze was voor de eerste keer verder getrokken dan normaal, kon zich heel vaag herinneren dat ze hier ooit al wel eens gepasseerd was. Haar oortjes draaide verrast naar voren toen ze, nadat ze de heuvel op gestapt was, uitkwam op een groot open bloemenveld. Het veld was bezaaid met wilde bloemen in allerlei kleuren. Met haar onoplettendheid, had ze eerst niet helemaal door gehad dat ze wel heel zichtbaar was voor iedereen en alles. Met een klein sprintje wist ze zich van de heuvel te verwijderen en begaf ze zich tussen de bloemen en het lange gras. Het gras was hoger dan haar, hield haar goed verborgen, maar daarmee was vooruit zien ook niet heel handig. Ze wreef haar snoetje langs het gras en hield af en toe halt om te genieten van haar omgeving, waarna ze zich blindelings verder waande in het veld. De bergen in de verte waren haar ontgaan. Dat ze zo ver gewandeld had, was haar ontgaan.

Puff eerst


Neverland is right behind the corner! NHqdkIe
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Neverland is right behind the corner!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Road to the Mountains-
Ga naar: