nog een dooie 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 nog een dooie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kaa
Member
nog een dooie DPKsfdL
M
11
Actief
Punch your lights out
Hit the pavement
That’s what I call entertainment
Causin’ problems makes you famous
All the violence makes a statement

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Kaa
BerichtOnderwerp: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 14:58Ze kwam de toren binnen, de plek waar alle young-one's sliepen. Ze was geen kitten meer, ze was nu een moordenaar in opleiding met geen ouders meer. Haar moeder had ze altijd dood gewenst maar toen ze haar lijk had moeten slepen hadden de tranen niet gestopt met lopen. Haar vader had ze ook altijd ontweken maar nu kon ze hem ook niet meer smeken om nog te wachten met haar trainingen. Gelukkig had ze een idioot als mentor en kon ze hem telkens ontwijken, want geen haar op haar albino pels die er aandacht om naar training te komen. Ze werd kotsmisselijk bij het idee om te gaan oefenen om iets of iemand te vermoorden. Nee, nee ne ene nee. Ze wou het niet. Nee, ze was gewoon weer ontsnapt uit het kamp toen Coagaze haar geroepen had voor een training. Nu was het nacht en kon ze weer ongestoord het kamp binnen komen en haar nest in duiken. Echter, toen haar pootjes haar de laatste trede van de trap bereikte rook ze een heerlijke geur. Ze wiebelde met haar oortjes en kwam voorzichtig de donkere ruimte binnen. In haar nest lag een prooi. huh? Haar maag rommelde al snel. Nu ze young one was en niet leerde jagen had ze bar weinig gegeten. Nu er zomaar eten in haar nest lag kon ze haar lichaam niet dwingen om het te negeren. Snel schoot ze haar nest in en pakte het muisje tussen haar tanden. Waarschijnlijk had een andere young one het hier neergelegd voor zichzelf en was nog snel gaan plassen ofzo. Oh well, zijn verlies, want Kaa had enorme honger. Zo snel dat ze ook het beestje opvrat. Ze merkte amper op dat het diertje een aparte nasmaak had. Haar maag schreeuwde voor voedsel, een bijsmaakje negeerde ze maar. Haar tong gleed over haar lippen waarna ze een klein boertje liet van het schrokken. Het had haar buikje heerlijk gevuld en niet enkel met prooi- maar ook met gif.

Jummie.

Het slijm liep daarna al snel uit haar bek en voor ze het wist lag ze levenloos in haar nest omringd met haar eigen bloed, schuim en braaksel.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coacaze
Member
nog een dooie Cola-being-a-dummy
Ema
100
Actief
"May guilt plague you for your great crime, as the time for my vengeance is nigh..."

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Coacaze
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 16:23

Zijn young-one was niet komen opdagen op zijn  training. Stond hij te babbelen tegen zichzelf. Hij zou haar flink onder de voeten geven voor hem niet te gehoorzamen. Met zijn grijze poten trippelde hij de hele weg terug om vervolgens in de young-one’s tower te gaan. Hij rook een rare geur. De wit met grijze kater was niet eens zeker of Kaa er zelfs was, maar de tower was altijd de eerste plek waar je moest kijken voor een young-one. Elke traptrede zat hij een nieuwe straf te bedenken voor haar ongehoorzamen. Maar toen de bloodclanner eindelijk boven was, zag hij een hele hoop schuim, kots en slijm. “Kaa, waarom slaap jij tussen al die smerige troep?!”, mauwde de kater woedend, wat een domme young-one had hij toch gekregen zeg. Hij kwam voorzichtig dichterbij, proberend niet in de viezigheden te staan alhoewel zijn poten veel te groot waren om het te kunnen vermijden. Eww. De kater duwde dan eens met zijn poot in haar witte vacht, zag het slijm van zijn poot af druipen op haar vachtje. “Kaa, verdomme, wordt toch eens wakker!”, snauwde de witte bloodclanner toe, proberend haar wakker te krijgen en duwde meerdere malen. “Kaa”, zei hij nog een laatste keer voordat hij stopte met duwen. “WORDT TOCH WAKKER”, riep de langharige kater woedend. Maar toen besefte hij dat er ook bloed tussen zat; hij dacht van een wond ofzo, maar nee… Ze bleek dood te zijn. “Wat, dus dit is het? De leader geeft me EINDELIJK een young-one, en nu gaat die gewoon dood? Verdomme? Kan ik nooit eens blij zijn in m’n hele leven?!”. Hij werd altijd beschouwd als een lachertje, als een idioot. Een irritante idioot. Hij kon nooit eens geluk hebben. Nooit. En nu hij eindelijk trots was op iets, en een echte verantwoordelijkheid had, werd het gewoon uit zijn poten genomen zonder enige excuses. Zijn oren zaten in zijn nek en hij zette zich neer, met zijn staart rond zijn  poten. Alsof er elk moment tranen over zijn wangen konden rollen.Ik heb gefaald. Alweer…


nog een dooie Coa_si10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cheriey
Member
nog een dooie Squire10
Sannemander>:)
81
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cheriey
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 16:45


Zo gouw als ze de kater had horen schreeuwen was de young-one  dan toch maar naar de toren toe gerend, nieuwsgierigheid maar ook zorgen  in het kleine poesje opgekomen bij de klanken van paniek en woede. Natuurlijk, de kater was niet de slimste, had haar meerdere keren voor van alles uitgemaakt maar toch begon ze het oude stuk chagrijn wel te mogen.

Voorzichtig zette het poesje enkele stapjes de toren in, hield ze haar kopje laag bij de grond alsof er in enkele seconde iets vrezelijks zou gebeuren. Echter zou geen enkele voorzorgsmaatregel haar hebben kunnen voorbereiden op het tafereel dat nu voor haar stond. Kaa....wat was ze aan het doen? Waarom lag ze zo stil? Nerveus stapte de young one vooruit, merkte ze het bloed op dat nu de vloer van de young one's toren bevlekte in een donker rood. Het poesje voelde haar maag draaien bij het zien van de gruwelijke scene voor haar, voelde de grond onder haar pootjes inzakken, wat was het ook ranzig, arme kaa. Echt goed had ze haar leeftijdsgenootje niet gekend, maar één ding was zeker, dit had het jonge poesje niet verdiend.  Snel schoot haar blik naar Coacaze, wat deed hij hier? “Ik heb gefaald. Alweer… ” mauwde de kater, zijn stem zwaarder dan ooit. Met een brok in haar keel stapte ze wat naar voren, haar blik op de kater rustend, hoe heeft hij gefaald, wat had hij gedaan?. "Coa- W-wat is er gebeurd?" mauwde ze met een trillende stem "W-wat heb je gedaan?"


♥️"Sorry not sorry bout what i said"♥️
nog een dooie Cherio12
♥️"I'm just trying to have some fun"♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moriah
Member
nog een dooie Dd4eq1r-745a31c6-2ff7-48fd-bf98-da2b31489a0d
Sean
17
Actief
Are you afraid of me now?

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Moriah
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 16:51


Hij snoof even afkeurend toen hij het kamp weer binnen kwam gewandeld. Vanaf de dag dat hij weg mocht uit deze rottende berg van idioten had hij dat gedaan. Hij vond het een heerlijke afleiding van alle bullshit en drama die iedereen maar steeds wist te maken. Moederlief was dood, zo ook vaderlief. Kon het hem iets schelen? In zeker zin wel. Het was immers allemaal de schuld van die dome Indigo. Oh hah, als hij zijn poten op die domme trot wist te krijgen dan zou ze het krijgen. Hij wist niet eens hoe ze eruit zag, maar ze moest zijn zus voorstellen. Hij nam aan dat ze dan wel zwart ofzo was, zoals hun ouders. Hij had geen band met haar... Maar goed, hij had geen band met geen enkele van zijn nutteloze siblings. Even trilden zijn snorharen toen hij de young one toren binnenkwam. De mentor van Kaa was aant schreeuwen. Oh ja, hem. Hij kende hem voor geen meter maar het leek hem een idioot. Even vernauwde de grootte young-one zijn ogen wat waarna hij zijn lange poten in beweging kwam. Eenmaal dichter, trok hij even zijn koppie wat de lucht in. Jakkes. "Ah bah wat vies," murmelde hij even met een lage grom. Hij had het niet alleen over het gehele tafereel, zijn zus was immers altijd al een lelijk wicht geweest. Kort keek hij even weg van haar dode lichaam om kort naar haar mentor te kijken. Dat watje leek elk moment te kunnen janken. Bij Scourge, wat was dit? Een Bloodclanner of een kittypet die stoer wilde komen doen hier? "Tis maar een dood kind. Doe niet zo dramatisch," bromde hij even naar achter, een lichte snauw in zijn stem. KOrt keek hij even naar de andere die er was, maar veel aandacht schonk hij haar niet. Beide gaf hij niet veel aandacht, aangezien hij rustig verder begon te sloffen.


nog een dooie Dc797n0-02caae1e-9592-45ab-8160-41643345afc6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Clanleader
nog een dooie QIq5yq0
Sans
4361
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 16:59

nog een dooie 96iPLbp


Ze schrok toen ze opeens luid geschreeuw hoorde; snel draaide ze haar oren naar de born van het geluid. Het kwam uit de... toren? De toren waar al hun kittens heen gingen om te veranderen in echte moordenaars. Ze waren echter nog jong; dus soms ging het er wel een beetje ruig aan toe daar. Maar dit, dit was een kreet die enkel geslaakt werd als er echt iets ernstig aan de hand was. De leidster liet er geen gras over groeien en maakte snel haar weg het gebouw binnen. En wat haar ogen aantroffen was een gruwelijk aanzicht. Kaa de dochter van Cobra en Shade, lag in allemaal soort vieze vloeistoffen. Moeiteloos, zielloos. Brat richtte haar ogen op Coacaze, die enige andere volwassen tot nu toe aanwezig. Opeens trokken de woorden van Cheriey haar aandacht. "W-wat heb je gedaan?" Wat had hij gedaan inderdaad. Het kind was altijd gezond geweest, en nu dat ze hem had aangewezen als mentor. Stierf ze, dat kon bijna geen toeval zijn. 'Jij was het of niet soms?' Siste ze laag terwijl ze beschermend voor haar dochter ging staan. 'Jij hebt haar vermoord.'


nog een dooie MvKWQGv
nog een dooie M6dBmoknog een dooie P9FWn2hnog een dooie Werc8l1nog een dooie VuEo3SAnog een dooie KNsJHCPnog een dooie VfHqzI3nog een dooie X8AohiMnog een dooie 1HGShg5nog een dooie C8xyjfhnog een dooie PK3XhZKnog een dooie Jq1Qmzynog een dooie BXVJzhjnog een dooie MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
nog een dooie 3HdqnGZ
me, myself & i
343
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 17:12


nog een dooie Dd5cjs10

Als een gier stond hij te wachten, te wachten tot er prooi achtergelaten werd waar hij aan kon snoepen. Hij was geduldig geweest, had niet meteen zijn macht misbruikt om Coagaze direct naar zijn dood te sturen maar had juist afgewacht tot hij iets zou doen waar hij hem op kon pakken. Net als zijn afgebeelde vogelsoort tippelde hij met zijn vleugels gespreid naar het tafereel. Kort had hij nog gewacht tot er meerdere toeschouwers zouden bijwonen voor hij zichzelf ook op toneel gooide. De zure lucht van maaginhoud en bloed krulde zijn neusgaten omhoog alsof hij een heerlijke stuk kippenpoot rook. Zijn huppelende passen gingen achter Brat aan, enkel kwam hij wat later aan dan haar door natuurlijk zijn misvormde loopje. Daarbij hielp een trap ook niet. Zijn blauwe ogen gleden over de ruimte door. Zijn poten stonden op de laatste treden terwijl hij zwijgend toekeek. Zijn bek stond lichtelijk open zoals een gier zijn snavel stond terwijl hij afwachtte wanneer hij snel een stuk vlees kon wegplukken. De woorden die zijn Leidster daarna uitsprak gaf hem het zetje waar hij op wachtte. De tom zette zijn achterpoten af zodat hij nu op de gelijke vloer stond zoals de rest en ging naast haar staan. Zijn fragiele lijf was bijna niet te zien naast die van de rode she-cat. ''Ik ruik het..'' Sprak hij zacht, zijn akelige stem maakte zijn aanwezigheid meer bekend dan zijn postuur. ''Ik ruik vergif.. op zijn poten.'' Zijn kop draaide naar Brat. Zijn blauwe ogen priemde in de hare; geloof me. Daarna richtte zij zijn aandacht op alle andere die hier stonden. ''Grijp hem!''


nog een dooie Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyra
Member
nog een dooie Z2WcJSq
Yanthe
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 17:24

Ze was alert geweest bij de groeiende groep katten bij de young one's tower. Ze was in de buurt, wist niet goed wat er gebeurt was, maar ze bleef behoorlijk kalm onder de roepende katten. Ze had de plek van Orchis ingenomen in de opening van de barn. ''Ik ruik vergif.. op zijn poten.'' Haar spieren spande zich op bij het horen van alle stemmen. De jonge kat op de grond was vergiftigd? Het waren de woorden van Orchis die haar in beweging zette. Ze wachtte niet op een verder instructie van Brat. ''Grijp hem!'' Ze stapte snel naar voren en zette haar tanden in het nekvel van Coa, zoals een moeder deed bij haar kittens om ze stil te houden. Ze beet niet door, maar moest de kater willen vluchten, zou ze dit wel doen. Ze bleef staan waar ze stond en maakte heel kort oogcontact met Orchis, waarna ze naar Brat keek.


єxpєct thє unєxpєctєd
nog een dooie EQim5Bh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coacaze
Member
nog een dooie Cola-being-a-dummy
Ema
100
Actief
"May guilt plague you for your great crime, as the time for my vengeance is nigh..."

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Coacaze
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 17:31

Hij zat daar dan gewoon. Toen hoorde hij wat pootstappen op de trap en Madame Word Twister kwam tevoorschijn. “Coa- W-wat is er gebeurd”, klonk haar stem, trillend. “W-wat heb je gedaan?”, voegde ze nog toe. Tranen rolden over zijn wangen terwijl hij wat probeerde te zeggen. “I-ik… Z-ze… Ik…”, maar het werd alleen maar onderbroken door meer tranen. Zijn kop zakte meer naar beneden. “Cheriey- ik…”, zei de wit met grijze kater, alhoewel het moeilijk uit te spreken was tussen al dat gehuil van hem. Telkens als hij wat probeerde te zeggen lukte het gewoon niet. De volgende kat daagde al op, beginnend met te zeggen dat het vies was en dat hij niet moest huilen om een kind. Hij kende die gast niet, maar hij wist dat hij zich belachelijk maakte. Zijn maag deed pijn van gevoelens. De kater was maar een teleurstelling, een grote domme idiote failure. “L-laat m-me alsjeblieft g-gewoon met r-rust”, mauwde de bloodclanner zachtjes, zijn blik op de grond gericht terwijl zijn ogen prikten van de tranen die er uit kwamen. De leader kwam erbij. Gaf hem gewoon direct de schuld, en toen… En  toen kwam die gast weer. Konijnendude, Mr. Speciale commandant, mr. Geeft hem belachelijke taken voor de lol. Die gast kwam opdagen. Hij zei dat ze hem moesten pakken. Nyra kwam opdagen en beet hem in z’n nekvel. De kater kon zich niet bewegen. Hij zat vast. Hij voelde pijn, alleen maar pijn. Meer tranen rolden over zijn wangen. “IK HEB VERDOMME NIETS GEDAAN”, schreeuwde hij woedend uit, je kon zien dat hij echt pijn leed in zijn blik. Dit was z’n grootste nachtmerrie. De witte member had alles verloren. En hij had nu geen kans meer om zich te bewijzen. “I-ik ben te dom om iets te realiseren, ik ben te stom om iets waard te zijn, en ik maak me nu belachelijk. Alweer. Ik heb gefaald, Alweer. Ik heb helemaal niets meer… En nu, en nu word ik gewoon gestraft VOOR IETS DAT IK NIET HEB GEDAAN!”, barstte hij uit. Iedereen zat nu waarschijnlijk naar hem te kijken. Hem uit te lachen vanbinnen. Hij was verloren in zijn emoties geraakt. Teveel pijn. Teveel woede, teveel verdriet. Niemand gaf ook iets om een ander.


nog een dooie Coa_si10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stalked
Member
nog een dooie DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Stalked
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 17:42

Misschien moest ze Certa maar eens meenemen weer, dacht de poes bij zichzelf toen ze het kamp binnenkwam om naar de Young One tower te lopen. Tenslotte was dat haar verantwoordelijkheid. Ze had gehoopt op gewoon haar Young One mee te nemen zonder gedoe, maar zodra ze in de buurt kwam hoorde ze Coacaze schreeuwen. Een hoop woorden, over dat hij iets niet gedaan had. Dicht genoeg in de buurt zag ze hem, met Nyra's tanden in zijn nekvel. Ook de Leader en Commander waren erbij. Gezellig theekransje hier. Oh, en nog eentje. En een dood lichaam. Huh, opvallend tafereel. Er lag een hoop viezigheid bij het lichaam zag ze. Was dat niet Kaa? Coacaze Young One? Nu was ze toch wel nieuwsgierig wat er gebeurd was, al liet ze dat niet echt merken. Het enige wat ze deed was naar de dode poes lopen, de anderen negerend. Er was een hoop bloed en slijm. Dat had ze ooit eerder gezien. Waar ze vandaan kwam. Een nog jonge poes had voor problemen gezorgd. Ze had alle katers aangevallen die ze bij haar deden. De mensen durfde ook niet bij haar te komen. Een dag hadden ze eten in haar kooi gezet, lekker eten. Vlak daarna was ze dood. Vergif, had een andere haar verteld. Dus de poes was vergiftigd. Door Coacaze? Was dat wat er speelde? Stalked keek weer om, terug naar de scene. Had die niet al te snuggere kater echt Kaa vermoord op zo'n manier? Dat Kaa dood was maakte haar niet veel uit, maar wat erom heen speelde was best interessant.


nog een dooie Tahls6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cheriey
Member
nog een dooie Squire10
Sannemander>:)
81
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cheriey
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 17:49


De kater had zo verdrietig geklonken, zo in paniek terwijl hij haar had proberen uit te leggen wat er gebeurde. De ene keer dat hij te veel mocht zeggen kon hij het niet. Met een  steek in haar hart had ze geprobeerd duidelijkheid te vinden in zijn gebrabbel echter was het een andere young one die de kater onderbrak. Ze herkende Moriah, jonger dan haar, familie van de arme kaa als ze het goed herinnerde. Verward draaide ze haar oortjes naar achteren bij het horen van zijn harde woorden, de weinige interesse in de dode young one en vrijwel volledige absentie van empathie naar Coacaze toe. Woest snoof ze een beetje, wat een eikel zeg. Maar voor ze ook maar iets kon zeggen, door kon vragen, sprong haar moeder er tussen, blokkeerde ze haar zicht op Coacaze. Maar echt zicht op de situatie had het poesje niet nodig gehad om de paniek en pijn in Coacaze's stem te horen, zeker toen deze niet één keer maar twee keer beschuldigd werd voor moord toen ook Orchis erbij kwam. Een bevel om de arme kater aan te vallen galmde al gouw door de toren heen en deed het poesje voor even verstijven, haar blik al gouw vallend op de grote rode poes voor haar, zij was immers de leader. Moest ze de kater aanvallen? Echt? Kort schraapte ze haar keel, de poes had Orchis als haar Commander gekozen, ze moest wel doen wat haar gezegd werd..toch? Nerveus  deed ze een stap opzij om langs de rode poes te stappen om te zien wat ze moest doen, echter werd haar pad bijna meteen versperd door Nyra die gouw in actie kwam en de beschuldigde kater te pakken kreeg. Met haar oortjes in d'r nek keek ze naar de wittige kater “I-ik ben te dom om iets te realiseren, ik ben te stom om iets waard te zijn, en ik maak me nu belachelijk. Alweer. Ik heb gefaald, Alweer. Ik heb helemaal niets meer… En nu, en nu word ik gewoon gestraft VOOR IETS DAT IK NIET HEB GEDAAN!”, schreeuwde deze wanhopig. Pijnzend keek de young one toe, Coa iemand vergiftigen? Daar was hij toch veel te dom voor? Maar hoe anders was vergif hier gekomen? Hoe kon hij? Zenuwachtig keek ze op naar haar moeder, een blik vol ongeloof, ze geloofde het niet, kon het niet geloven maar als de rode poes dacht dat de arme ziel iemand vermoord had...dan was dat zo.


♥️"Sorry not sorry bout what i said"♥️
nog een dooie Cherio12
♥️"I'm just trying to have some fun"♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Clanleader
nog een dooie QIq5yq0
Sans
4361
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 18:25

nog een dooie 96iPLbp


Alles leek opeens snel te verlopen, Orchis kwam erbij en gaf het bevel om de grijze kater te grijpen. Iets waar al snel op gereageerd werd door Nyra. Die haar kaken vast klemde rond zijn nekvel. Brat schoot een blik een Cheriey, en hoewel ze zweeg. Vertelde haar verschillende gekleurde ogen alles wat er zin haar hoofd afspeelde. Brat haalde diep adem terwijl ze een stap dichterbij de grijze kater nam. Orchis had gesproken over vergif. En als ze zo naar het lijk keek; kon ze geen andere conclusie trekken. En voor nu was hij haar hoofd gedachte. Hoe vastberaden hij zijn onschuld aanhouden. Daarbij; was het beter om een kat als dader aan te wijzen. Dan het een mysterie te laten blijven. Dat zou enkel voor meer onrust zorgen. 'Coacaze, vanaf nu sta je onder arrest. Je zal worden gehouden in de schuur die bij je nieuwe positie past.' Ze gebaarde naar Nyra en naar de andere aanwezigen om toe te zien dat hij daar inderdaad in gehouden werd. 'In de tussen tijd zullen we deze situatie grondig onderzoeken.' Ze hield haar blik even op Orchis gericht maar langzaam liet ze die naar Kaa glijden. 'Maar laten we eerst haar lichaam hier weghalen.'


nog een dooie MvKWQGv
nog een dooie M6dBmoknog een dooie P9FWn2hnog een dooie Werc8l1nog een dooie VuEo3SAnog een dooie KNsJHCPnog een dooie VfHqzI3nog een dooie X8AohiMnog een dooie 1HGShg5nog een dooie C8xyjfhnog een dooie PK3XhZKnog een dooie Jq1Qmzynog een dooie BXVJzhjnog een dooie MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
nog een dooie 3HdqnGZ
me, myself & i
343
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 19:24


nog een dooie Dd5cjs10

Ze was als een verdomde duitse herder. Stond al klaar voor ze de commando kreeg. Toen zijn schele stem riep dat Coacaze gegrepen moest worden zodat hij het niet op het vluchten kon zette stond zijn waakhond al klaar voor de actie. In een tel was Nyiera al op haar doelwit gesprongen en hield hem vast bij de nek. Oh, oh wat voelde dat goed. Voor een moment wenste hij dat Brat er nu toch niet was geweest zodat hij de beslissing had kunnen maken over de lot van deze sukkel. Hij hoefde maar te knikken en hij wist dat de she-cat zijn nek door tweeën zou bijten als een koekje. Zijn ogen keken dan ook in de hare. Zijn snorharen lichtelijk trillend en een grijns enkel voor haar ziend op zijn snuit krullend. Hij wou het bijna zeggen. Hij wou bijna de commando geven tot zijn Leidster naar voren kwam en de beslissing nam. Zijn ogen gleden weg van Niera en richtte zich op Brat. Vieze, vieze zwakkeling dat ze was. Al die vrouwen. Gadver. Zijn klauwen staken lichtelijk uit maar hij nam een ademslok naar binnen om te relaxen. Hij was duidelijk niet eens met haar beslissing maar hij ging er voor nu niet in. Hij wou niet direct zijn rang verliezen voor ieders ogen. De tom week zijn kop weg van de rode she-cat en gaf een korte knik naar zijn herder. Zijn knik vertelde al genoeg aan haar: Neem hem mee en bewaak hem, ik kom het zo oplossen. De tom draaide zich om en stapte naar de dode young one. Zijn blauwe ogen keken in haar zonnebloem kleurige die naar het niets staarde. De tom hief zijn poot en sloot haar oogjes. Je was nog zo klein dacht hij, maar ook kleintjes worden ooit groot. ''We moeten misschien nog wachten met begraven. Misschien kunnen we nog wat tekens zien van haar dood.'' Sprak de tom tegen Brat en keek toen naar Stalked. Die was groot zat om te slepen. ''Jij. Breng haar naar een plek zonder aasgieren. Er word pas afscheid genomen wanneer we weten wie er schuldig is.'' Hij keek naar Coacaze. Jij, jij zal het zijn. Jij zal deze daad op je naam krijgen, kosten wat het kost. Ik maak je leven een hel vriend.


nog een dooie Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stalked
Member
nog een dooie DPKsfdL
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Stalked
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 19:32


Toch leek het er erg op dat de anderen Coacaze zagen als de boosdoender en Stalked keek toe hoe Brat hem gevangen nam. Ergens leek ze wat te twijfelen, vond de grijze poes, maar misschien was dat was anders. De Leader keek naar het lichaam van de jonge ongelukkige en besloot dat ze begraven moest worden. Zich beseffend dat ze misschien wat in de weg stond stapte Stalked opzij en wou naar Nyra en Bloodclan's nieuwe gevangene lopen. Net toen ze dat dus wou doen sloot Orchis Kaa's ogen en besloot hij dat ze nog niet begraven moest worden. Nu werd Stalked aangesproken, ze moest het lichaam wegnemen van hier naar een veilige plek. De grijze poes knikte enkel en pakte het lichaam vast in de nekvel. Voorzichtig sleepte ze het uit de troep en nam het mee naar achteren. Expres liep ze naar het schuurtje van de Leader toe, om het daar aan de zijkant neer te leggen. De meesten kwamen daar niet tenslotte.


nog een dooie Tahls6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyra
Member
nog een dooie Z2WcJSq
Yanthe
221
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 20:11


Ze had zijn blik wel gezien, wist goed wat ze betekende. Betekende dit dat ze deze nacht nog eens rustig kon slapen? Haar ogen draaide naar Brat, die een oordeel uitsprak. 'Coacaze, vanaf nu sta je onder arrest. Je zal worden gehouden in de schuur die bij je nieuwe positie past.' Was dit tijdelijk? 'In de tussen tijd zullen we deze situatie grondig onderzoeken.' Okay, gelukkig, was ze zag niet in waarom ze een kat voor een langere periode moesten gevangen zetten. Dan kon er beter iets anders gebeuren. In ieder geval, mocht zij Coa begeleiden naar de desbetreffende barn en dat zou ze ook doen. Met dat ze Orchis passeerde, knipperde even met haar ogen als teken dat ze de kater goed in de gaten zou houden. Ze wist niet wat er tussen de twee speelde, maar als ze haar eigen vel wilde sparen moest ze gewoon doen wat haar gevraagd werd. Ze hield de kater vast in zijn nekvel totdat ze de tower uit waren. Van zodra ze buiten waren liet ze hem los en gaf ze hem een duw in de goede richting. Coacaze een moordenaar, dat was de verrassing van de eeuw.


єxpєct thє unєxpєctєd
nog een dooie EQim5Bh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cheriey
Member
nog een dooie Squire10
Sannemander>:)
81
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cheriey
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 20:42


Zenuwachtig had het poesje de situatie goed in de gaten gehouden, zag ze de wanhoop in de kater's ogen, het deed haar  eventjes huiveren. Ze had iets moeten zeggen, ze had het voor hem op moeten nemen. Zij had zijn schreeuw gehoord, zijn woorden, hij had het willen uitleggen. Hij wilde haar vertellen wat er gebeurd was...hij was zo geraakt door de dood van Kaa ze had het gezien, hoe kon hij...het klopte niet? Met moeite slikte ze de brok in haar keel weg, keek ze even gespannen van orchis naar brat voor de rode poes dan toch eindelijk haar oordeel uitsprak. Hij zou gevangen worden, ze zouden uit proberen te zoeken wie het gedaan had. Met iets wat meer hoop keek het poesje op naar de Rode poes, ze kon het nog goed maken! Ze zou haar kunnen uitleggen wat ze gezien had, dat Coacaze haar vertelde dat hij gefaald had. Waarom zou hij dat immers zeggen als de moordenaar behoorlijk goed zijn taak had volbracht? Ze had hem gevraagd wat hij gedaan had..maar moord? Dat was niet eens door haar hoofd heen gegaan.

Piekerend deed ze een klein stapje naar voren, wat als mama boos zou zijn als ze zich ermee ging bemoeien? Ze was ook boos geworden op Beef toen hij zich ergens mee bemoeide toen ze nog in het Shadowclan camp waren...ze wilde haar niet teleurstellen. Vragend keek ze de grote poes aan, probeerde ze in een enkele blik duidelijk te maken dat er iets was, dat ze iets had. Voorzichtig opende ze haar bekje om iets te zeggen enkel kreeg ze er alleen maar wat gestotter uit "M-mam..". Ze wilde het hier uitleggen, de kater zijn naam schoonmaken maar dat durfde ze nog niet, ze mocht niet zo maar tegen volwassenen in gaan, zij hadden hard gewerkt voor de tanden om hun nek, zij verdiende respect. Bovendien...hard bewijs had ze niet, enkel zijn woorden die blijkbaar alleen zij gehoord had. Het zou dom zijn het hier te schreeuwen alsof het de kater's onschuld volledig zou bewijzen, mama zou boos zijn als ze zich als zo'n dwaas zou gedragen en het zo maar rond zou schreeuwen. Nee, ze moest wachten en  hopen dat ze  een momentje kreeg en of vond om haar woordje te kunnen doen in het onderzoek, en kalm haar ondervindingen kon delen en zo niet?...ze wilde daar nog niet over nadenken.


♥️"Sorry not sorry bout what i said"♥️
nog een dooie Cherio12
♥️"I'm just trying to have some fun"♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coacaze
Member
nog een dooie Cola-being-a-dummy
Ema
100
Actief
"May guilt plague you for your great crime, as the time for my vengeance is nigh..."

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Coacaze
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 21:00

Hij voelde hoe Nyra nog steeds haar tanden in zijn nekvel had gevestigd terwijl de kater zijn blik op de leader had gericht. Hij was te bang om iets te zeggen. Wat als hij verbannen werd, of erger nog, vermoord? Maar er kwam toch nog een sprankeltje geluk terwijl hij haar woorden hoorde. De bloodclanner ging in een schuur zitten. Nog een paar tranen rolden over zijn wangen tot het stopte. Het had geen zin, het had geen nut. Hij zou zich alleen maar meer belachelijk maken, hij had al zo lang zitten wenen als een watje. Er kwamen geen woorden meer uit zijn grote mond. Hij was te bang, er zaten te veel emoties verstopt om zijn bek weer te openen. Voor de witte kater het wist werd hij al meegesleurd door Nyra. Maar hij moest zich gedragen, want hij had al teveel verpest. Totaal alles, om eerlijk te zijn. Zijn blik gleed nog zachtjes over alle katten heen voordat de bloodclanner werd voortgetrokken, weg uit hun beeld. Eindelijk liet ze hem los en gaf een duw. Zijn kop hing gewoon laag terwijl hij met zijn vuile poten stapte in de richting die Nyra had aangewezen. “W-waarom moet het mij toch overkomen”, fluisterde de kater, erg zacht tegen zichzelf. Iedereen dacht dat hij een moordenaar was. Iedereen dacht dat hij harteloos was… Maar als dit zijn lot was, als het zijn lot was om te lijden omdat hij beschuldigd werd, dan was dat ook zo. Er was niks dat de kater hier tegen kon doen; en boven dit alles, hij had het ergens wel verdiend.


nog een dooie Coa_si10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Clanleader
nog een dooie QIq5yq0
Sans
4361
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Brat
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 14:02

nog een dooie 96iPLbp


Het lichaam werd weggebracht- net zoals Coacaze zelf. Het was een zielige situatie dit, een die ze nooit had verwacht. Altijd had ze voornomen dat als er een moordenaar was; hij van buiten af zou komen. Shadowclan was altijd haar hoofd verdachte geweest, ze had altijd maar voornomen dat ze nog altijd wraak wilde hebben voor de overname. Maar nu werd het haar duidelijk dat de moordenaar van binnen uit werkte. Ze was er dan ook overtuigd van, dat de dood van Ruki ook aan de recente moorden gelinkt was. De leidster zuchtte en keek naar haar dochter die voorzichtig haar aandacht probeerde te trekken. 'Cheriey, als je je hier niet meer veilig voelt ben je altijd welkom in mijn schuur oke?' Sprak ze zachtjes, maar ook duidelijk bezorgd.


nog een dooie MvKWQGv
nog een dooie M6dBmoknog een dooie P9FWn2hnog een dooie Werc8l1nog een dooie VuEo3SAnog een dooie KNsJHCPnog een dooie VfHqzI3nog een dooie X8AohiMnog een dooie 1HGShg5nog een dooie C8xyjfhnog een dooie PK3XhZKnog een dooie Jq1Qmzynog een dooie BXVJzhjnog een dooie MignX7o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cheriey
Member
nog een dooie Squire10
Sannemander>:)
81
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cheriey
BerichtOnderwerp: Re: nog een dooie   nog een dooie Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 14:46


Haar moeder leek al gouw op te merken dat er iets was, speaking of mother instincts. Iets wat opgelucht keek het poesje op naar de rode poes, legde dapper haar ogen op die van haar. 'Cheriey, als je je hier niet meer veilig voelt ben je altijd welkom in mijn schuur oke?' mauwde de poes tot Cheriey's verassing en deed het poesje even verrast terug vallen op d'r pootjes. Hoewel niet haar intensie geweest toen ze haar moeder's aandacht had willen trekken had de bezorgde toon in de leader's haar stem haar blij verrast. Het gaf aan dat ze nog goed zat bij de poes, dat er nog altijd om haar gegeven werd en stiekem, op het einde van de dag, was dit alles waar de young-one om gaf. Zachtjes knikte ze, nog altijd een beetje verbijsterd, bij haar moeder in de schuur slapen klonk goed, klonk veiliger. Terwijl andere nu wellicht iets wat geruster konden adem halen kon zij dat niet, iets zat niet goed, Coacaze had het toch niet gedaan? Dat kon bijna niet tenzij hij in eens een goede acteur was geworden. Kort keek het poesje om haar heen, ze had nu de aandacht, nu een kans, maar eerst moest ze checken of het moment geschikt was. Ze zag enkel orchis en Moriah nog, Moriah leek totaal niet geïntreseert te zijn in het geheel, het harteloze monster en Orchis? Mama had hem gekozen als deputy, de twee konden het dus goed met elkaar vinden en dus moest zij hem ook maar vertrouwen, hij was haar commander hij zou vast ook het beste willen. Voorzichtig legde ze haar blik weer op brat, schuivelde ze iets wat ongemakkelijk met haar pootje "O-okay mam maar" kort keek ze Coacaze na "Iets klopt niet...denk ik"


♥️"Sorry not sorry bout what i said"♥️
nog een dooie Cherio12
♥️"I'm just trying to have some fun"♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
nog een dooie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp :: Young One's Tower-
Ga naar: