I can't make you want the truth, it's up to you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I can't make you want the truth, it's up to you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I can't make you want the truth, it's up to you Ru3sAY
Marieke
433
Actief
Flight of the silver bird

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Flight •
BerichtOnderwerp: I can't make you want the truth, it's up to you   I can't make you want the truth, it's up to you Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 15:18

Flight of the silver bird
I can't make you want the truth
Met lichte pootstappen baande Flight haar weg door de begroeiing van het bos. Het waaide hard, dus besloot de prey hunter om even uit te gaan waaien, maar niet op een al te open plek want dat was niet veilig in verband met de roofvogels. Al die nieuwkomers die zich van buitenaf bij de Tribe voegden gaven haar een naar gevoel, en het feit dat de Tribe of Endless Hunting een kind als nieuwe healer gekozen had maakte het niet veel beter. Plus, alle mysteries van de verdwijningen en moorden waren ook nog niet verder opgelost en dat hielp ook niet echt met het behouden van hoop. Misschien moest ze de Tribe loslaten en vertrekken, want dit ging echt alleen maar de slechte kant op, maar die optie gaf haar ook een slecht gevoel. Ze wilde niet alleen zijn, maar ook niet in deze omstandigheden bij de Tribe leven.

Uit het niets klonk er plots een geluid, het leek van boven te komen. Flight bleef even stilstaan, proberend te ontcijferen wat dit onbekende geluid was. Het geluid herhaalde zich niet, en in plaats daarvan werd het gevolgd door het kraken van brekende takken. Haar instinct zei dat ze moest rennen, maar daar was het wat te laat mee. Een grote tak van de boom waar ze onder stond, waarschijnlijk eentje die al langere tijd los zat, kwam naar beneden gevallen. Flight probeerde opzij te springen zodat de tak haar niet zou raken, maar helaas was ze net te laat. Terwijl Flight zelf een korte maar schelle gil liet horen, belandde een deel van de dikke tak op haar achterlijf. Haar goudgele ogen waren wijd opengesperd van de schrik, maar al snel sloten ze zich van de pijn. Ze had het vermoeden dat ze hier niet levend onderuit zou komen, maar klampte zich hoopvol vast aan dat laatste beetje leven dat ze nog had. Ondanks dat de op het moment Tribe een zooitje was, wilde ze hier nog niet weg.

Misschien... Misschien had ze niet moeten twijfelen aan wat de Tribe of Endless Hunting beslist had... Maar ja, daar was het nu te laat voor, haar tijd met de Tribe of Rushing Water was voorbij, ze zou nu zelf deel uit gaan maken van de Tribe of Endless Hunting. Misschien dat ze daar een hartig woordje kon wisselen met degenen die beslist hadden dat Fireteller- een kind- de beste healer voor de Tribe zou zijn.
template by punki


I can't make you want the truth, it's up to you RCgtJb
dit plaatje is gemaakt door Jamie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I can't make you want the truth, it's up to you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Redwood-
Ga naar: