[Search] The pale light of the sun 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Search] The pale light of the sun

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Palepaw
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 20:03

Palekit
Shine bright like the sun
Zoals sommige van jullie weten, kon ik het niet laten om deze kleine kitten aan te maken. Hoewel ik haar karakter nog niet helemaal heb uitgeschreven, aangezien ik van plan ben een verhaallijn hieraan vast te koppelen en daarvoor de rest van de katten eerst wil zoeken, heb ik deze kleine Palekit toch aangemaakt.

Om te beginnen zoek ik naar (pleeg) familie, dit mogen nieuwe en oude accounts zijn. Zolang deze accounts maar actief zullen zijn.

Het idee achter deze kitten is dat ze de jongste is van haar nestgenoten, en doordat ze zo zwak leek is ze verstoten door haar moeder, welke te weinig melk had hoe dit afloopt is nog onbekend. Ze zal hierdoor ook wat biologische siblings hebben, die de kleuren: grijs, oranje en (dilute) calico kunnen hebben. Ze zal de enige flamepoint van het stel zijn. Het lijkt mij wel leuk als deze kittens een soort naamthema zullen hebben. In dit geval zat ik te denken aan kleuren/weer.

GEZOCHT [Biologisch]
Moeder
Mocht een van jullie een kat hebben liggen die wel de biologische moeder kan zijn, of er een aan willen maken die de biologische moeder is, is dat natuurlijk van harte welkom. Dit betekend ook dat deze persoon mee zal mogen kiezen voor de rest van de kittens. Het enige dat belangrijk is, is dat ze Palekit zal verstoten en dat ze een Shadowclanner is, voor de rest staat alles open.
Vader Dit mag een NPC blijven maar mocht iemand het interessant vinden om de vader te spelen zal dit natuurlijk kunnen. Ik heb het nu nog als Shadowclanner staan, maar wie weet is het ook wel een kat vanbuiten de Clan. Ook deze speler zal mee mogen beslissen met de rest van de kittens.

Siblings Dit zijn de andere kittens in het nest die zichtbaar sterker zijn als Palekit. Ik heb nog geen maximaal aantal kittens in gedachten. Over oogkleuren zal ik niet moeilijk doen, maar de vachtkleuren staan hierboven al aangegeven die ze mogelijk kunnen hebben. Grijs, oranje en (dilute) calico.

Gezocht [pleeg]
Moeder Een kattin die haar melk kan geven maar wie ook een beetje de moederrol op zich neemt. Mocht er een zijn die enkel melk kan geven en niet geïnteresseerd is in het zorgen voor een kitten op het emotionele vlak dan mogen dit ook twee katten zijn. Een die voor de opvoeding zorgt en een die haar zoogt.
Vader Natuurlijk is een pleegvader ook welkom!
Rest Om het leuker te maken kunnen ook katten die heel jong zijn hieraan mee doen. Dit zijn katten die bijvoorbeeld zich gedragen als een oom/tante, neefje/nichtje, grote broer/zus. Je kunt het zo gek niet verzinnen en het kan.

Nu is dit een best wel aardige search, dus heb ik nog geen deadline gesteld. Ik zal kijken hoeveel interesse het is en op tijd een duidelijk bericht geven. Mocht er geen aanmelding zijn voor de ouders/pleegouders dan zullen deze NPC zijn maar het is natuurlijk veel leuker met dit ingewikkelde verhaal dat er mensen zijn die mee doen.

Aanmeldingen hoeven niet super groot te zijn, zolang ik maar een beetje snap welke rang de kat wil en wat de motivatie erachter is!

Alvast bedankt.

Butter


Tag: None
K!


[Search] The pale light of the sun Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bloodfrost
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 22:11

Blood is dan wel een oude dame en zal geen melk meer kunnen geven aan de kleine Palekit, maar ze zou wel voor haar opvoeding kunnen zorgen?


image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stalked
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stalked
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 22:38

hey, ik wil toevallig een poes aanmaken(Littleghost), ik ben van plan om haar in Shadowclan te gooien. Ze zal stom en slechthorend worden, door het laatste is ze normaal gesproken een Elder, maar het kan dat ze toch kittens heeft gekregen en door andere gezondheidsproblemen niet genoeg melk produceert.

Omdat ze zelf ook zwak is geweest als kitten en nog steeds wat, kan het dat ze besluit om te laten zien dat ze toch sterke kittens kan hebben en daarom Palekit verstoot omdat die te zwak is en in haar ogen toch geen kans maakt. Iets waar ze wel spijt van krijgt, maar ze durft Palekit niet meer te benaderen dan.

Dus in het kort: Ik bied Littleghost aan als moeder, heb ik meteen wat leuks voor haar


[Search] The pale light of the sun St210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimevr 31 jul 2020 - 23:00

@Bloodfrost bedankt voor je aanmelding ik laat het pleegouder nog even open staan.

@Stalked wat mij betreft ben je geaccepteerd als biologische mama van de kittens want vind je idee tof en goed uitgewerkt! Ik heb je en DM gestuurd voor overleg over aantal kittens enzo.

Biologische moeder wordt Littleghost
Aangezien dit een jonge en niet geheel gezonde kat is, zullen er maximaal 3 andere kittens gekozen worden.
Biologische vader wordt Snappingturtle van Ema.


[Search] The pale light of the sun Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search] The pale light of the sun Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimema 3 aug 2020 - 1:35

Aspen
leaf

name Aspenkit
age born
birthplace ShadowClan camp
sexuality still unknown
affiliation the clans
Clan ShadowClan
Rank kitten
motherLittleghost
father Snappingturtle
siblings Palekit, ...

Appearance

Pelt white, black ginger
Pattern calico
Eyes amber
Build Thin, small
Aspen zal een mooie poes worden wanneer ze groot is, maar voor nu is ze nog even een klein pluizenbolletje. Toch zal ze nooit echt een groeispurt krijgen en dus wat kleiner blijven als de gemiddelde kat. Ook heeft ze een dunne, maar wel gespierde bouw. Maar daar moet ze natuurlijk nog in groeien. Haar vacht heeft een witte basis, gedecoreerd met rosse en zwarte vlekken, zoals een espen boom in leaf-fall en is kort van lengte. Ze heeft amberen ogen die goed matchen met de rosse vlekken in haar vacht.

personality

Personality Type: ENTJ - The Commander
(extroverted, intuitive, thinking, judging)

Friendliness Generous
Honesty Frank
Assertiveness Neither a leader nor follower
Confidence / Ego Adaptable
Agreeableness A peacemaker
Manners Average mannered
Discipline Versatile
Rebelliousness Rebellious
Emotional Capacity Expresses emotions with difficulty
Intelligence Analytical
Positivity Rarely angry
Activeness/Lifestyle Lively

Aspen zal redelijk makkelijk in de omgang zijn met anderen. Ze is sociaal, kan zich aanpassen aan wat de situatie nodig heeft. Ze is een vriendelijke kattin die makkelijk een praatje met iemand zou aan gaan. Haar manieren zouden zeker nog wel wat werk aankunnen, maar ze is helemaal niet ongemanierd. Het is meer de rebelse streek waarover ze bezit. Als ze ergens zin in heeft doet ze het namelijk meestal. Ze is geen leider en geen volger en ze vind dat ze haar eigen regels zo nu en dan heus wel kan maken. Niet iets wat door iedereen gewaardeerd word. En hoewel ze iemand in de haren kan strijken, wordt ze zelf niet al te gauw boos. Ze benaderd een situatie namelijk meer logisch dan emotioneel, iets wat het voor haar ook moeilijk maakt om diepe gevoelens te delen met anderen.

(natuurlijk zijn dit  een beetje guidelines en wil ik haar persoonlijkheid ook zeker in de rpg uitwerken)
alias Elfje
age 19
MotivatieTen eerste zijn alle plotjes die ik al heb met jou super leuk! Ik kan niet wachten tot ze allemaal uitspelen en eentje erbij lijkt mij alleen maar leuker. Daarnaast ben ik een beetje vastgelopen met de accounts die ik heb in Shadowclan en wil ik graag met een nieuwe kans beginnen, eentje die een actieve familie heeft want dat maakt het toch altijd wel leuk. Ik hoop dat dit genoeg motivatie is!Ardentheart

thether me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beserk
Member
[Search] The pale light of the sun Berser11
fox
130
Actief
» I saw my mama’s inheritance
stone wall unilateral descent «

CAT'S PROFILE
Age: » 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Beserk
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimedi 4 aug 2020 - 22:48


And you don't have to make a sound
They got what you need
What you need
Make you say

Name; Outkit - Outpaw - Outshine ty voor de naam inspiratie!
Reason;
» Out is gebaseerd op het feit dat hij bij geboorte al een outsider lijkt. Niet op de normaal verwachte manier van niet erbij passen en daardoor zielig overkomen, maar juist zijn siblings wegduwen zodat hij al eerste komt waar hij wilt zijn.
» Shine zal komen van zijn vacht die lijkt te schijnen en de bredere betekenis van Outshine wat zal matchen met Palesun.
Rank; Kitten
Clan; Shadowclan
Sexuality; Gay (?)

Looks; Outkit zal vanaf het begin al een mooi kitten zijn om te zien met een vacht die altijd lijkt te schijnen, no matter het weer. Zijn ogen zijn bruin met een bepaalde arrogante blik erin al vanaf kitten af. Zijn vacht is grijs zijn maar nooit dof. Zijn bouw is stevig met zeker de nodige spieren eronder op warrior leeftijd. Wat zal opvallen is het donkere puntje aan zijn staart

Spoiler:

Personality; Outshine is bestemd voor grootse dingen, daar is hij zeker van. In het kort is hij arrogant, zelfverzekerd, geeft alleen om zichzelf en niet vies om de warrior code te breken wanneer het hem beter uitkomt. Zijn geloof in Starclan zal minimaal zijn en er is een kans dat hij door zijn arrogantie en het narcist complex iedereen op afstand houd voor het leven.
Tegenover Palekit zie ik het nog een schepje erger zijn omdat Pale tenslotte verstoten is en dat het hem in de ogen van Outshine automatisch nog minder maakt.

Motivation; Met credits naar jou voor de geweldige naam heb ik echt zin om gewoon een arrogante kat te spelen die niemand kan uitstaan xD Dit nestje is daar een goede kans voor en ik ben benieuwd naar wat er verder aangemeld gaat worden en hoe het allemaal uiteindelijk in elkaar steekt. En natuurlijk hebben we ook leuke gesprekken op discord dus dat motiveert extra.  

Oh my!
Feels just like I don't try
Looks so good I might die
All I know is everybody loves me


[Search] The pale light of the sun 2gxnp75[Search] The pale light of the sun 10pvxmw
[Search] The pale light of the sun NuDkzJs
I’m not one to judge, I just like to make fun of
Everybody and their dog, am I wrong?


Laatst aangepast door Beserk op za 8 aug 2020 - 2:56; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimedi 4 aug 2020 - 23:51

Ahh bedankt voor het enthousiasme en de leuke aanmeldingen!

Er wordt nog gezocht naar pleegmoeder(s) en pleegvader(s) maar ook naar een of twee katten die haar (mogen jong en oud zijn) helpen de gebarentaal te ontwikkelen. Wees daar ook origineel in waarom, en of diegene bijvoorbeeld Palekit zou kunnen vertalen voor anderen en stiekem misschien de woorden veranderd of juist zeer betrouwbaar is. Met het laatste komt er wel bij dat ze zeer afhankelijk zal zijn van die kat en deze dus ook in gesloten topics mag binnen vallen tenzij er expliciet gezegd wordt dat het niet kan. De deadline van de kittens wordt nog besproken, dit omdat ik niet weet hoeveel tijd men nodig heeft en omdat het vakantie is zal het zeker en paar weken nog open zijn.


[Search] The pale light of the sun Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitewolf
Member
[Search] The pale light of the sun 5CQC6n
Tim
59
Actief
'Those who run with the Wolves will learn to howl...'

CAT'S PROFILE
Age: 34 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewolf
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimewo 5 aug 2020 - 15:52

Mag Whitewolf misschien als pleegvader?

Hij is een mopperpot, maar heeft een zwak voor kittens en is er dol op om ze dingen te leren, ook denk ik dat hij misschien wat gezelschap goed kan gebruiken.


(Note: Dit is ook een goede kans om langzaamaan weer met White actief in SC worden)


[Search] The pale light of the sun 5CCufd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimewo 5 aug 2020 - 23:42

@Whitewolf bedankt voor de aanmelding. De posities van pleegouders houd ik ongeveer even lang open als die van de kittens sinds deze erg belangrijk zullen zijn voor de ontwikkeling van Palekit ^^ leuk dat je geïnteresseerd bent!

Voor de pleegouders houdt ik ongeveer even lang open als de siblings van Palekit, sinds dit beide bijzondere rangen zijn. Bedankt voor alle interesse tot nu toe! <3


[Search] The pale light of the sun Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 10:09

Er is een pleegmoeder gekozen, een die ook melk kan geven maar de naam en wie het speelt blijft voor de rest nog een verrassing.

@Bloodfrost aangezien ik wel van actieve oude katten houd is van mij de vraag of je het leuk vindt als Drost een soort van oud-tante qua relatie wordt en hierdoor toch nog iets in de opvoeding kan betekenen.


Deadline kittens en pleegvader zal over twee weken zijn dus 23 augustus. Mocht iemand interesse hebben en het niet voor dat moment af kunnen maken, hoor ik graag van jullie en kan de deadline iets verplaatst worden.


[Search] The pale light of the sun Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bloodfrost
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 20:08

Dat vind ik goed, want ze kan zelf geen kittens kunnen krijgen en dat probeerde ze nu in te halen dan. XD Als straks alles rond is kunnen we alles nog aanpassen. Wink


image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawnkit"
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
Sofie
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dawnkit
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimedi 18 aug 2020 - 13:21

Name: Honeykit - Honeypaw - Honeylight

Why this name: Honeykit heeft haar naam gekregen omdat ze een heel lief karakter heeft, daarna Light omdat Honey altijd het positieve in dingen ziet, Light past natuurlijk ook bij Sun en Shine.

Gender: She-cat
Age: ?
Rank: Kitten
Clan: Shadowclan
Parents: Littleghost*Snappingturtle
Siblings: Palekit, Outkit?, Aspenkit?

Look: (Grey tabby) Honeykit lijkt erg op haar vader, Snappingturtle. Ze is grijs met een witte buik. Honey heeft een gemiddelde grote en is een slanke en snelle kitten. Honeykit heeft Blauwe ogen en een lange staart. Op haar rug heeft ze lichte strepen.

Personality: Honey is een Lieve en Aardige poes. Ze is erg behulpzaam en erg rustig. Honeykit is niet heel sociaal en heeft daarom niet veel vrienden. Honey is verlegen, ze durft haar mening niet snel te geven, is bescheiden en zal ook niet zo snel de beste willen zijn. Ze is geen geweldige vechter maar slim is ze wel. Honey kan niet zo goed overweg met haar broer outkit, die vind ze maar een pestkop. Honey is wel goede vrienden met palekit, ook al zijn ze niet door de zelfde ouders opgevoed. Honey snapt palekit heel goed en vind het helemaal niet erg dat ze niet goed kan praten. Honey zal Pale altijd helpen als ze gepest word of de rest haar niet begrijpt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 13:24

De keuze is dan eindelijk gevallen! Hiermee is de Search dan ook grotendeels geëindigd. Dan eerst de kittens. We hebben besloten dat het in totaal een nestje van drie zou worden en dus twee kittens gekozen. Bedankt voor alle aanmeldingen! Jullie mogen de kittens aanmelden en aanmaken! Jullie mogen zelf kiezen of even overleggen of je je kitten als eerste of tweede geboren wilt hebben.

kittens:

pleegvader:


[Search] The pale light of the sun Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawnkit"
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
Sofie
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dawnkit
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 14:04

Gefeliciteerd iedereen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search] The pale light of the sun Unknown
Ema
122
Actief
"Turtles aren't slow, they are just more patient with each step they take into the future"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Snappingturtle
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 14:05

Yess! thanks voor het enthousiasme everyone :3
Ikzelf heb er erg veel zin in ^^


[Search] The pale light of the sun Csnapp10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aspenpaw
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aspenpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 15:35

Aspen is aangemaakt <3

Nu alleen nog een setje gfdkjgdfkg


[Search] The pale light of the sun Aspens11

[Search] The pale light of the sun Tumblr_mwnnpu29Na1rfjowdo1_500
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Palepaw
Member
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 21:05

Ahh top!!! Elfje heb je een voorkeur voor de geboorte volgorde?


[Search] The pale light of the sun Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hedgepaw.
Member
[Search] The pale light of the sun A328f0c87544e7adda829f42026e21adeb5b8099
Elfje
183
Actief
You Once Said That You Wished Me To Become A Man Of Worth

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hedgepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimezo 23 aug 2020 - 21:19

nee hoor whatever volgorde is prima


[Search] The pale light of the sun Hedges10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search] The pale light of the sun DPKsfdL
67
Actief
Littleghost is slechthorend
en stom. (aka, kan niet praten)

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littleghost
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 22:25

Hey, er staat een datum vast voor de geboorte!

Volgende week zaterdag is het zover, dus op 5 september.


[Search] The pale light of the sun Lig_310
Littleghost is slechthorend en stom
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Search] The pale light of the sun   [Search] The pale light of the sun Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Search] The pale light of the sun
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: