(Gesloten) You're my sattelite 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 (Gesloten) You're my sattelite

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
(Gesloten) You're my sattelite  VcoUtBO3_o
Lianne
167
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: (Gesloten) You're my sattelite    (Gesloten) You're my sattelite  Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 11:47


Always the first star that I find <3

Het was de middag na de ceremonie waarin Cottonpaw apprentice was geworden, en sinds dat moment was er een vreemd gevoel in Blueflowers borst ontstaan. Ze kon het moeizaam omschrijven want het was niet aangenaam, maar ook niet onaangenaam. Niet fijn, maar ook niet vreselijk. Het was.. verwarrend. Het voelde vreemd om weer terug in de warriorsden te gaan, hoewel ze het absoluut niet erg vond om weer bij haar mate te kunnen slapen. Zijn aanwezigheid hielp haar meer dan ze ooit in woorden zou kunnen uitdrukken. Haar rots. Haar steun en toeverlaat. Haar mate. Haar, haar haar.

Toen de wolken zich hadden teruggetrokken en de hemel paars, lila en blauw begon te kleuren daalde Blueflower van de hooglanden naar beneden om naar haar favoriete plekje te gaan, welnu, haar favoriete plekje na de rivier natuurlijk. Als één ding was die Blueflower nooit zou willen opgeven, was het haar vermogen om te zwemmen tussen de vissen. De Leliepoel was verlaten, afgezien van de kikkers die een serenade waren begonnen, de kleine visjes onder het wateroppervlak, de krekels in de bomen en de vuurvliegjes die helder schitterde en de schemering minder koud maakte. De sereniteit van de plek bracht haar tot rust en temperde het gevoel in haar borst een beetje. Ze waadde door de poel tot alleen haar voetjes onder water waren, sloot haar ogen en genoot. Toen haar ogen weer zich opende zag ze dozijnen aan vuurvliegjes vrolijk twinkelend om haar en de poel heen dansen.


Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring
My summer wine is really made from all these things


(Gesloten) You're my sattelite  TOtR47SC_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(Gesloten) You're my sattelite
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Lily Pool-
Ga naar: