Ceremonie 01-08-'20 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 01-08-'20

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-08-'20 DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 22:02

Het was duidelijk dat er dingen verandert waren. Zelf voelde hij zich wat stijf, maar dat probeerde hij niet te laten merken. Hij kon het in ieder geval niemand aanraden om door een monster geraakt te worden. Het deed pijn en ondanks dat de meeste wonden genezen waren voelde hij de spierpijn ervan wel. Hij klom dan ook wat voorzichtiger dan normaal de hoge rots op voor hij de bekende woorden door het kamp liet gaan: "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie." De woorden kwamen eigenlijk al zonder dat hij er echt bij na moest denken.
Het eerste onderdeel van de ceremonie was iets dat hem trots maakte als vader. Een aantal van zijn jongste kittens zouden dan toch echt al warrior worden. "Allereerst zijn er een aantal apprentices die hun trainingen hebben voltooid en klaar zijn om een warrior te worden." Begon hij. "Twistedpaw, Porcupinepaw, Sedgepaw en Manepaw, beloven jullie de warrior code te eren, loyaal te zijn en je clan te beschermen, ook al kost dit je je leven?" Dat loyaal zijn was misschien nog wel het belangrijkste voor hem waar ze ja op zouden antwoorden. "Dan bij de krachten van Starclan geef ik jullie je warriornamen. Twistedpaw, jij zal vanaf nu bekend staan als Twistedheart. Porcupinepaw, jij zal vanaf nu bekend staan als Porcupinefoot. Sedgepaw, jij zal vanf nu bekend staan als Sedgewhisper en Manepaw, jij zal vanaf nu bekend staan als Manewolf." Kort ging hij van de rots af om elke nieuwe warrior te begroeten, alvorens weer terug plaats te nemen bovenop.
"Dan is er nog een apprentice die een nieuwe mentor nodig heeft. Spottedpaw kom naar voren." Hierna zouden nog de kittens komen die apprentices gingen worden, maar nu was deze apprentice aan de beurt. "Jouw nieuwe mentor zal Snappingturtle zijn." Hij wachtte kort tot mentor en apprentice elkaar begroet hadden voor hij naar de volgende ging. Zijn kleinkittens zouden apprentices worden. "Een aantal kittens zijn klaar om apprentices te worden. Bluekit, Plumkit, Chivekit, Morningkit en Pansykit, kom maar naar voren." Hij wachtte tot ieder van de kittens naar voren gestapt was. Helaas was Scarletkit er nog niet klaar voor om deze ceremonie apprentice te worden, maar hopelijk was ze dat met de volgende. "Jullie hebben de leeftijd van zes manen bereikt en zijn klaar om apprentices te worden. Bluekit, van nu af aan zal jij bekend staan als Bluepaw en je mentor zal Settleddust zijn. Plumkit, jij zal vanaf nu bekend staan als Plumpaw en je mentor zal Beehive zijn. Chivekit, jij zal vanaf nu bekend staan als Chivepaw en je mentor zal Cinderfang zijn. Morningkit en Pansykit, jullie zullen vanaf nu bekend staan als Morningpaw en Pansypaw en jullie mentor zal Lightbearer zijn." Dat was het voor zover de laatste rangveranderingen. Er was nog een ding dat hij zou moeten zeggen.
"Dan is er nog een laatste ding dat ik wil mededelen. Kittens zijn vanaf nu niet welkom in de leaders den, wanneer dit niet meer het geval is zal ik het laten weten." Dit zou het beste zijn voor de kittens, daar was hij zeker van. "Dan is hiermee de ceremonie beëindigd." En met die laatste woorden sprong hij van de rots af, ondanks zijn spieren die wat tegen spruttelden.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-08-'20 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluepaw,,
Member
Ceremonie 01-08-'20 WOZmix6
Camilla
408
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸10 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank: ▸Apprentice!!!
Bluepaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 22:28


EINDELIJK WAS HET ZO VER!!! Bluekit was er in ieder geval héél erg enthousiast over. Eindelijk Apprentice. Het had niet langer kunnen duren hoor! Bluekit had haar vachtje heel mooi opgepoetst, met de hulp van haar papa natuurlijk. Ze wilde het in eerste instantie alleen doen, maar ja, hij móést natuurlijk helpen. Maar goed, ze was schoon, ze was blinkend en super mooi! Haar dag kon niet meer stuk, dat wist ze zeker. Trots en met hoge pasjes liep ze de Nursery uit. Dat was voorlopig de laatste keer dat ze daar kwam hoor. Nu was het Apprentice Den tijd, maar eerst de Ceremonie natuurlijk. Blue ging al vooraan staan toen ze zag dat Acornstar de rots op klom. Ongeduldig wachtte ze tot iedere oude Apprentice hun Warrior-namen kregen, maar ze riep natuurlijk wel mee. Manieren had ze wel geleerd namelijk. Tot een extent, maar goed. AH, het was haar tijd! Ze werd ook als eerste genoemd, ha! Helemaal blij en trots kwam ze een stukje naar voren en ze kon haar oortjes niet geloven toen ze de naam van haar mentor hoorde. WOW, Settleddust?! Met een heel blij gezichtje keek ze om naar de Deputy. De Deputy was haar mentor! Dat nam ze maar als een groot compliment, als wat anders? Misschien een beetje te enthousiast drukte ze haar neusje tegen de zijne. Hihi, ze kon niet wachten tot haar eerste training! Ze wilde er al naar vragen, maar de Ceremonie ging natuurlijk gewoon door. Toch kon ze het niet laten om een blik over haar schouder te werpen, naar haar papa toe. Kijk is hoe cool dit is!! Half hoorde ze dat kittens niet meer in de Leaders Den welkom waren, maar dat gold lekker niet meer voor haar, dus daar hoefde ze geen aandacht aan te besteden. Na de Ceremonie sprong ze als één van de eerste op en trippelde naar haar gloedsplinternieuwe mentor toe. 'Hoi! Wanneer gaan we beginnen?' vroeg ze, al helemaal klaar voor haar eerste training.


and you liked me, cause i was blue
Ceremonie 01-08-'20 H4u8SdH
:♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manewolf
Member
Ceremonie 01-08-'20 8yIgHTz
Beertje ☽
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Manewolf
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 22:33

Vandaag was het zo ver! Op Deze dag had ze zo lang gewacht, wel jammer dat haar beste vriendin door een domme fout niet naast haar stond, maar wel de rest van haar Siblings. Ze had haar vacht schoon gepoetst tot deze nog harder glom als anders. Toen de oproep weer klonk door het kamp trippelde Manepaw richting de open plek en ging naast Twistedpaw zitten en luisterde naar Acornstar. Ze was toch blij dat hij Moonpaw had laten blijven. Toen haar naam ook genoemd werd stond ze op en liep naar voren om naast de andere leerlingen te gaan staan die hun krijgsnaam ook zouden krijgen. 'Ja, tot de laatste druppel!' miauwde Manepaw die nu de naam Manewolf droeg luid en duidelijk. Ze boog haar kop en likte eerbiedig de schouder van hun leider zoals ze het een paar keer had zien gebeuren met zijn neus op haar kop gelegd dit keer. Daarna hoorde ze hun namen gescandeerd worden en ook door Moonpaw die hoewel niet helemaal vooraan was gaan zitten, maar ze was toch blij dat ze er was. Het zou nog anders aan gevoeld hebben als ze er niet was geweest. 'Bedankt Moonpaw, jij zult vast over een paar manen ook je krijgsnaam krijgen daar ben ik zeker van.' Murmelde ze tegen haar vriendin en glimlachte half verdrietig. Het was natuurlijk leuker geweest als ze allebei te gelijk hun naam gekregen hadden, maar Starclan had kennelijk anders besloten.


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-08-'20 BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 22:45

Een nieuwe ceremonie. Chillypaw luisterde met een half oor; het meeste was toch niet echt van belang voor haar. Maar ze duwde haar oortjes in haar nek toen háár mentor een nieuwe apprentice toegewezen kreeg. Wat was dat, werd ze zomaar vervangen?! De jonge kattin klemde haar kaken op elkaar. Na de ceremonie liep ze op Settleddust af, waar Bluepaw ook al stond. Hem in te claimen. Hmpf. Nee, Settleddust was haar mentor eerst, dat zou de jongere kattin snel moeten leren. Chillypaw weigerde aan de kant geschoven te worden door iemand die jonger was. Hoewel ze niks zei, sprak de uitdrukking op haar snuitje boekdelen; en ook het feit dat ze de kersverse apprentice niet feliciteerde, zoals ze normaal wel zou doen, maakte haar ongenoegen duidelijk. Hmpf. Ze had geen zin om haar mentor te moeten delen. Ze was slim en ze zou een goede warrior worden, maar dan moest ze wel de gehele aandacht hebben van haar mentor! Het was al erg genoeg nu Settleddust deputy was, maar nu? Nu zou ze zeker maar een training per week krijgen, als ze al zo veel geluk had. Hoe moest ze zo ooit de beste warrior van Shadowclan worden dan?!

Tag: Settleddust, Bluepaw


Ceremonie 01-08-'20 SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
Ceremonie 01-08-'20 Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 22:49

Het stak wel, maar Moonpaw wist dat ze eerst moest bewijzen dat ze wel haar clan loyaal was en die boven alles zou stellen. De eerste gedachten die haar lichaam had gehad was vluchten, maar ton ze buiten de kampwand was gekomen had ze getwijfeld. Haar lichaam had geweigerd terug via het gat dat ze per ongeluk gevonden had weer erdoor naar binnen te lopen. Toen de gedachten er geweest was om haar vader te gaan zoeken. Al had ze haar stem toen wel kunnen gebruiken dan had nog niemand haar kunnen horen boven het gekrijs van vechtende katten uit, plus dat de Bloodclan haar dan direct hadden verhinderd te gaan zoeken. Haar vader had enkel dat gezien wat ze verteld had en wat ze gedaan had meer uit goede wil voor de clan dan voor haar eigen veiligheid als was dat eerst wel zo geweest natuurlijk. Moonpaw ging halverwege de rij katten zitten toen de ceremonie begon. Manepaw en haar Siblings zouden hun krijgsnaam krijgen en met groot verdriet keek ze toe, maar deed niets om zichzelf nog verder in de nesten te werken. Wel scandeerde ze met de rest van de clan mee toen zowel haar siblings hun namen kregen en ook haar beste vriendin. 'Twistedheart, Porcupinefoot, Sedgewhisper, Manewolf!' riep ze trots uit volle borst mee. Zij hadden het meer verdiend dan haar, maar toch voelde ze haar hart prikken van jaloezie. Toen de ceremonie over was nadat hun leider klaar was liep ze eerst naar haar vriendin toe en keek haar trots aan. 'Gefeliciteerd Manewolf, nu ben je eindelijk krijger.' miauwde ze en hoorde zelf al dat ze iets van jaloezie in haar stem door klonk, maar Manewolf zou Manewolf niet zijn die haar dan weer gerust stelde. Moonpaw knikte en liep daarna door naar haar siblings. 'Gefeliciteerd Twistedheart, Porcupinefoot, en Sedgewhisper.' murmelde ze met een brok in haar keel. Moon wist niet zeker of ze nog iets met haar te maken wilde hebben, maar ze had hun vader willen gaan zoeken al was dat totaal mislukt.
Tag: Twistedheart, Porcupinefoot, Sedgewhisper


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
Ceremonie 01-08-'20 Yo10
Sannemander
433
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 23:18


Het moment dat de leader zijn clan bij elkaar riep liet hij haar gaan, rende ze voor de laatste keer de nursery uit als een kitten om vervolgens in geen  manen meer haar kop er te laten zien. Voor haar was het zo makkelijk, ze stond er niet eens bij stil dat dit het geval was, verblind door enthousiasme en jeugdige trots rende ze richting de rots zonder tweede gedachte, zonder naar hem om te kijken. Het haar echt kwalijk nemen deed de kater niet natuurlijk, sterker nog haar blijdschap toverde de grootste glimlach op zijn snoet. Met een steek in zijn hart stapte hij dan ook maar de nursery uit, legde hij een laatste blik op de vele steentjes rondom het nest, zou ze die komen ophalen? Met een kleine schud van zijn kop stapte hij verder, hij zal het wel naar d'r brengen straks of ze dat nou wilde of niet. Met een diepe zucht voegde de zilveren kater zich bij de menigte, stond zijn blik strak op zijn kleine, excuses, grote meid terwijl deze haar blijdschap bijna niet meer kon inhouden terwijl ze geduldig moest wachten tot een enkeling apprentices hun warrior naam kregen. Ook hij riep netjes mee maar zijn gedachten waren zeker ergens anders. Met trots overdonderd keek de kater dan toch eindelijk toe hoe ze haar Apprentice naam kreeg, hoe ze eSttleddust als mentor kreeg. Tevreden maar ook vol met medelijden voor de arme man knikte de kater, een brede glimlach op zijn gezicht, hij had het bereikt hoor. Na alle spannende momenten, na alle keren dat het kreng haarzelf in gevaar gebracht had, had hij het toch echt voor elkaar gekregen haar in leven te houden tot dit moment, ze was dan toch echt een apprentice. Het was meer dan trots dat hij nu voelde, hij had er geen woorden voor, zo veel emoties gingen door hem heen bij het zien van zijn grote meid. Haar moeder zou zo, zo ontzettend  trots zijn geweest op haar kleine meid, zou hem hebben bedankt met al haar hart, hem vertellen dat hij toch nog ergens goed voor was... zou ze dit ook kunnen zien?BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-08-'20 ZXqwKe2
Camilla
435
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimeza 1 aug 2020 - 23:35


Twistedpaw had zijn best gedaan om zijn vacht een beetje netjes te maken. Normaal schonk hij er niet veel moeite in en zaten er regelmatig nog kleine klitjes, takjes en blaadjes in. Maar nu had hij zo goed als alles weg weten te werken en zat hij er weer netjes bij. Twistedpaw was nerveus, maar ook erg blij. Hij had zijn Warrior-naam verdient. Wow. Hij zou vanaf vandaag bekend staan als een Warrior. Hij moest nog steeds wennen aan het idee alleen al, laat staan het echt zijn. Hij keek op en ging naast zijn siblings zitten toen Acornstar de rots beklom. Hij was blij zijn vader weer levend te zien. Twisted kon zijn glimlach nauwelijks onderdrukken toen de Leader begon met de Apprentices die hun Warrior naam kregen. Daar zat hij bij! De grote kater stond op toen zijn naam genoemd werd, en nam vol trots zijn Warrior naam in ontvangst. Twistedheart. Wow, daar was hij zeker wel tevreden over. Twistedheart ging blij weer bij de rest zitten en keek toe hoe de kittens hun Apprentice-namen ontvingen. Hij wist nog goed hoe hij zich gevoeld had die dag. Na de Ceremonie kwam Moonpaw op hem en zijn siblings af. Helaas voor haar moest ze nog even wachten. Twisted waardeerde het wel dat ze hen kwam feliciteren. Hij glimlachte naar haar. 'Dankjewel, Moonpaw,' snorde hij. 'Ik weet zeker dat jij ook snel je Warrior naam zult ontvangen.'


Ceremonie 01-08-'20 Wc2u8Fj
whistle in the dark
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Plumpaw
Member
Ceremonie 01-08-'20 DPKsfdL
Bunny
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❦ 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Plumpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 0:04

Plumkit was niet klaar voor de ceremonie, bij lange na niet. Maar ze was genezen van de wonden die ze bij het Bloodclan beleg opgelopen had - hoewel het litteken in haar nek waarschijnlijk de rest van haar leven bij haar zou blijven - en ze had dus geen reden om geen apprentice te worden. In tegenstelling tot haar zusje Scarletkit, die wel al wakker was maar wel het geluk had dat ze nog wat langer uitstel van executie kreeg. Het kleine pluizige poesje krulde haar staart nerveus om haar pootjes toen haar grootvader de ceremonie bijeenriep. Al snel kreeg ze een nieuwe naam en een mentor die haar zou moeten leren hoe ze alles moest doen. Plumpaw, zo heette ze nu. Het klonk raar en zou even duren om aan te wennen, dat was zeker. Haar hart klopte in haar keel terwijl ze naar voren liep. Het was bijna alsof alles in slow-motion gebeurde; ze wou zo graag omdraaien en wegrennen, maar dat zou raar zijn. Voorzichtig raakte ze het neusje van de kater aan, waarna ze wat ongemakkelijk bleef staan. Moest ze nu terug weggaan en straks terugkomen? Of zou hij meteen haar aanspreken? Ze wist het niet en dat maakte haar nerveus..

Tag: Beehive


Ceremonie 01-08-'20 FFrsh8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtspark
Medicine cat
Ceremonie 01-08-'20 748b7ddb81bd4bf8fc9dabb2a179914e7e577edc
dodo
579
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 1:22


Hoewel er een hele hoop stress was geweest in haar leventje sinds de afgelopen ceremonie wilde ze er toch graag bij zijn. Er waren een hoop kittens die apprentices zouden worden, maar ze was hier eigenlijk alleen voor Twisted en Blue. De rest reageerde ze niet zo erg op als ze anders gedaan zou hebben. Toen Acornstar eenmaal klaar was snelde ze naar Twisted en keek ze hem met een grote, oprechte glimlach aan. "Gefeliciteerd Twistedheart" miauwde ze en duwde haar kopje even tegen zijn wang. Ze was trots op hem en dat straalde dan ook duidelijk van haar. "Tijd om je volgende nest klaar te maken, meneertje" grinnikte de jongere kattin voordat ze hem nogmaals feliciteerde en zich door de andere katten een weg terug naar de medicine cat den baande. Er waren nog genoeg katten die met hem zouden willen spreken. Ze kon wel wachten.
 forgive me father for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways
      i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Ceremonie 01-08-'20 Unknown
Ema
117
Actief
"Turtles aren't slow, they are just more patient with each step they take into the future"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Snappingturtle
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 10:45

Er kwam een ceremonie. Een geweldige ceremonie zoals al die andere waarschijnlijk. Vervolgens ging de grijze kater zitten met zijn staart gewikkeld rond zijn voorpoten, klaar voor Acornstar’s woorden. Hij kneep zijn ogen dicht want hij wist dat ceremonies in werkelijkheid soms zo saai waren. Er waren heel wat apprentices die mentoren kregen maar hij had alles genegeerd en zat te dagdromen over zichzelf tot de kater zijn naam hoorde. Ah, hij werd duidelijk een mentor. Eindelijk had de leider gezien dat hij en zijn schoonheid waardig waren om een apprentice te mentoren. Zodra de ceremonie voorbij was trippelde de warrior naar zijn jonge apprentice toe, Spottedpaw. “Hallo Spottedpaw”, mauwde hij en drukte zijn neus tegen de hare ter begroeting. “Wil je dat we nu al beginnen met onze training?”. De kater gaf haar een vriendelijke blik en zijn staart zwiepte zachtjes heen en weer uit nieuwsgierigheid op haar antwoord. Niet dat het heel spannend zou zijn, hij wilde het gewoon graag weten. “Je hebt echt zo’n geluk dat je de knapste, de coolste en de slimste kater in ShadowClan hebt als je mentor zeg”, stoefte hij vervolgens, hij vond zichzelf heel wat.

[tag: @Spottedpaw,]Ceremonie 01-08-'20 Csnapp10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-08-'20 DPKsfdL
Miss F
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Spottedpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 13:17

Een ceremonie. Als Spottedpaw ergens geen zin had, dan was het om met alle katten samen verzameld rond de open plek te zitten en te luisteren naar hun leader. Niet zo snel nadat haar moeder kenbaar had gemaakt dat ze liever bij haar partner in BloodClan wilde zijn dan voor haar dochter in ShadowClan te zorgen. Sindsdien had Spottedpaw al wel een paar afkeurende blikken mogen incasseren, al leken de meesten zich erbij neergelegd te hebben dat ze er weinig aan kon doen en waren er zelfs die gewoon gesprekken met haar probeerden te houden. Spottedpaw had echter een muur voor zichzelf opgesteld en die wilde ze ook ophouden. Dus dat betekende dat ze geen vrienden kon maken. Spottedpaw hoorde dat haar naam genoemd werd en trok kort met haar oortje toen ze hoorde dat Snappingturtle haar mentor was. Ze had geen idee wie dat dat was, maar blijkbaar was het een lichtgrijze tabby met groene ogen. Hij kwam naar haar toe en Spottedpaw gaf enkel een stijf knikje ter begroeting. Ze trok haar neus meteen weg zodra de formaliteiten over waren en haalde haar schouders op toen hij zijn vraag stelde. “Wat jij wilt,” mompelde ze verveeld. Ze trok echter afkeurend met haar oortje toen hij zijn woorden sprak en keek hem voor één moment ongelovig aan. Meende Acornstar dit nu? Zat ze echt met een mentor opgescheept die zo vol was van zichzelf? “Ik zie anders niks,” antwoordde ze bits tegen hem. En ze draaide zich om, waarbij ze met haar staart tegen zijn gezicht sloeg. “Laten we dan maar gaan, handsome,” snauwde ze over haar schouder naar hem, waarna ze kwaad in de richting van het territorium liep. Waarom had zij dit weer?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Ceremonie 01-08-'20 Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimema 3 aug 2020 - 1:17

Weer een ceremonie. Alweer. Alles ging zo snel. Zoveel jonge katten kregen nu een nieuwe naam. Namen die hij mee schreeuwde met de rest van de katten om hem heen. Kinderen van Acornstar, de kinderen die geen verbanning op hun naam hadden gehad. Moonpaw was door het oog van de naald gekropen, maar hij was blij dat ze er nog was. Ze verdiende het niet om verband te worden. Iedereen zag dat, behalve Acornstar. Zijn nieuwe manier van leiden, alsof iedereen onbetrouwbaar was, zou hem zo niet populairder maken. Maar voor nu leek alles weer even normaal. Nu hij namen van nieuwe warriors aan het schreeuwen was. Ze leken weer sterk.

Kittens zouden nu ook hun nieuwe namen krijgen. Een groep nieuwe apprentices. En ook hij zou weer een apprentice erbij krijgen. En oh Starclan, het was Bluekit, nu Bluepaw, Bluejays vurige dochtertje. Eentje die al eens de regels had gebroken. Maar dat leek ze nu helemaal vergeten te zijn, hoe enthousiast ze was en hoe ze lomp haar neus tegen de zijne ramde. Maar hij moest toch glimlachen. Het enthousiasme werkte aanstekelijk. Nog even deelde Acornstar mee dat kittens niet meer toegestaan waren in de leiders den. Hij wierp een schuldige blik naar Airwisp. Het speet hem dat hij niet meer voor haar had kunnen doen, maar Acornstar was niet te buigen. Hij had geluk dat Airwisp kitten niet was afgepakt. Haar enige, échte kitten. Zijn kittens... hij had het niet makkelijk voor ze gemaakt. Maar ze leefden en ze waren gezond. Zijn twee prachtige, mooie meisjes. Maar ze zouden het nooit weten dat ze van hem waren.

Settleddust werd uit zijn gedachten gehaald door een meisje die enthousiast naar haar toe kwam. Bluepaw, die direct wilde beginnen. Hij lachte naar haar. De zon was nog maar net voorbij zonhoog, ze zouden nog wel even een tour kunnen doen, direct. ‘We kunnen direct beginnen, als je wil? Of wil je eerst een nest maken in de apprentice den?’ miauwde hij. Dan zouden ze wel iets anders verzinnen. Chillypaw kwam ook snel bij hen zitten. En ergens dacht hij jaloezie te bespeuren in zijn oudere apprentice. Hij keek even vermaakt naar haar. Dat zou wel loslopen. Hij gaf de grijze apprentice een stootje. ‘Chillypaw is mijn andere apprentice, misschien kunnen jullie wel eens samen trainen. Kan Chillypaw voordoen hoe ze alles al goed kan,’ miauwde hij tegen de jonge poes. Ze was een ijverige. En wie weet, was het wel leuk? Hij had het altijd fantastisch gevonden toen hij en Pepperpaw samen apprentices van Acornstar waren geweest. Misschien zouden zij net als hen wel goede vrienden worden.

Tag: Bluepaw, Chillypaw
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluepaw,,
Member
Ceremonie 01-08-'20 WOZmix6
Camilla
408
Actief
I am blue beautiful
forget me not

CAT'S PROFILE
Age: ▸10 full moons!!
Gender: She-cat ♀
Rank: ▸Apprentice!!!
Bluepaw,,
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimema 3 aug 2020 - 19:39


Settleddust vroeg of ze direct wilde beginnen of dat ze nog een nest wilde maken. Bluepaw dacht daar even over na. Ze was zo enthousiast, zo klaar voor haar eerste training. Maar een nest maken was ook belangrijk. Ze wilde wel een goed plekje hebben natuurlijk. Het kon niet zijn dat ze dadelijk te laat was en geen goed plekje had. Dan moest ze het doen met een stom plekje. Nee, oké, ze zou wel snel een nest gaan maken. Nog voordat ze dat kon zeggen kwam Chillypaw bij hen staan, maar ze leek niet blij. 'Chillypaw is mijn andere apprentice, misschien kunnen jullie wel eens samen trainen. Kan Chillypaw voordoen hoe ze alles al goed kan,' miauwde Settleddust. Bluepaw wilde dat heus wel, mits Chillypaw tenminste wat aardiger zou doen. Haar houding gaf direct al een stomme indruk en daar was Bluepaw niet van gediend. Ze haalde haar neusje op en gaf hen een korte schouderophaal. 'Misschien,' zei ze koeltjes voor ze haar blik weer naar haar mentor toe wendde. 'Ik ga eerst wel heel super snel mijn nest maken! Daarna gelijk trainen hoor!' mauwde ze. Gelukkig stond er nu weer een glimlach op haar snoetje. Ze wachtte verder niet af op een reactie, maar draaide al direct om naar de Apprentice Den. Hoe minder tijd ze verspilde hoe meer tijd ze had voor haar eerste training!


and you liked me, cause i was blue
Ceremonie 01-08-'20 H4u8SdH
:♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rudepaw
Member
Ceremonie 01-08-'20 Ezgif.com-crop29ad6108cab81ab79
Nelson
1130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rudepaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimema 3 aug 2020 - 20:55


De al te bekende woorden weerklonken op de open plek. Tijd voor de ceremonie! Rudepaw kwam onder de rots van de Apprentice's Den uit en voegde zich bij zijn Clangenoten. Zijn amberkleurige ogen keken op naar Acornstar die nogal stijfjes op de grote rots stond. Met gespitste oren aanhoorde Rudepaw hoe Twistedpaw, Porcupinepaw, Sedgepaw en Manepaw hun Warriornaam kregen. Net als zijn Clangenoten juichde de kater mee bij de woorden. Hij kende Twistedpaw en Sedgepaw en was er zeker van dat zij goede Warriors zouden worden! Hun plekjes in de Apprentice Den daarentegen zouden er wel leeg en saai bij liggen. Shadowclan's leider vervolgde de ceremonie en gaf Spottedpaw een nieuwe mentor. Toen kwamen de benoemingen van de kittens aan de beurt. Bluekit, Plumkit, Chivekit, Morningkit en Pansykit werden naar voren geroepen. Rudepaw kon zijn oren niet geloven, Bluekit werd al Apprentice!? De kater hief zich wat hoger om te kunnen zien hoe de vlooienbal zich hoogmoedig een weg naar voren baande. Hoewel Blue en hij hun discussietjes hadden, was hij enorm blij voor haar. Vanuit Rudepaw's ooghoek zag hij Bluejay in de menigte van trots glunderen. Kort vulde een steek van jaloezie Rudepaw's borst. Waar was zijn vader geweest toen hijzelf Apprentice werd? Maar hij schudde zijn kop en een glimlach speelde op zijn lippen. Tevreden liet hij een luid gemiauw horen toen Bluekit haar gloednieuwe mentor Settleddust kreeg. Stiekem was hij heel blij dat ze terug een Den gingen delen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manewolf
Member
Ceremonie 01-08-'20 8yIgHTz
Beertje ☽
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Manewolf
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimedi 4 aug 2020 - 21:04

Manewolf zag hoe Moonpaw verder liep en nam meerdere felicitaties in ontvangst en trippelde daarna naar het warriors hol om een plekje uit te zoeken waar ze een nieuw nest zou bekleden met haar roest bruine lijf. Ze koos een plekje uit naast de ingang, maar niet te dichtbij zodat ze de kou niet direct over zich heen zou krijgen wanneer het zou gaan vriezen.

(Topic uit)


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-08-'20 DPKsfdL
Cynthia
126
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Scarletpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-08-'20   Ceremonie 01-08-'20 Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 23:36

Ze was achter haar siblings aan gevolgd naar de open plek waar katten zich hadden verzameld. Ze wist een soort van wat er ging gebeuren, ze wist alleen niet wat dit betekende voor haar. Ze luisterde naar de woorden van haar grootvader, maar begreep nog niet goed wat er allemaal gebeurde voor haar. Er was iets met haar siblings en een aantal anderen, maar waarom had zij dan niks? Waarom zat zij hier, terwijl de rest allemaal wat aan het doen leek te zijn? Wat was er anders aan haar? Of had ze haar naam gemist? Was dat het? Wat was er toch aan de hand?


Ceremonie 01-08-'20 FeKh4N

Ceremonie 01-08-'20 Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 01-08-'20
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: