∆ rebmemer ot thgin a 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ∆ rebmemer ot thgin a

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
Deputy
∆ rebmemer ot thgin a 3HdqnGZ
me, myself & i
337
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: ∆ rebmemer ot thgin a   ∆ rebmemer ot thgin a Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 13:47


∆ rebmemer ot thgin a Orchis14

De wind blies door zijn stekelige vacht heen die vanaf zijn voorhoofd tot over zijn ribbelige ruggengraat liep. De avond wat gitzwart tussen de bomen waar hij onder stond, de bladerdak van de stevige stammen blokkeerde bijna elke beetjes licht die er aan de hemel stond. Door de wind bewogen soms enkele bladeren opzij waardoor er soms kort een lichte lichtinval over zijn grijze vacht flikkerde door de volle maan. Hij wist wat er vannacht zou gaan afspelen, wist al tijden dat er eens in de tijd iets plaatsvond hier maar na een gesprek met een ex clanner wist hij nu precies waar en wanneer. Hij bevond zich op gevaarlijk terrein, vooral omdat als het waar was er letterlijk een leger aan krijgers klaar stonden om zijn kippennekje te breken. Als hij gesnapt zou worden dan was het einde van zijn korte verhaal. Toch kon hij dit niet negeren. Als het waar was dan zou hij vannacht overspoeld worden met nieuwe informatie over de clans. Het was als een pot vol goud voor hem, hij zou de regenboog volgen tot het laatste einde om zijn beloning te vinden. Niks ging te ver voor hem als het ging om macht en informatie was de beste macht die je kon bezitten. De tom kraakte zijn nek door deze van links naar rechts te bewegen en draaide zijn oren naar de bron van geluid. Haar geur was verborgen, precies zoals hij haar had opgedragen, maar hij kon haar ziel al van kilometers af al aanvoelen. Ze was zijn spuit geworden van zijn doping. Zijn nieuwe plan, zijn prachtig doordachte plan, zijn koningin van zijn schaakspel. De tom draaide zich lichtvoetig om en drukte zijn lichtcyaan blauwe ogen in de hare. Een grijns was op zijn lippen gekruld terwijl hij haar lichaam van top tot teen af scande. Door de duisternis van de nacht kon hij haar amper zien staan maar hij kon het aanvoelen door enkel de luchtstroming te voelen van haar heerlijke ademhaling als een warme strook over zijn bibberige slangenvel. Orchis likte gulzig zijn lippen af en zette een hop haar kant op waardoor zijn natte pels langs de hare streek. De geur van Riverclan plakte aan hun beide lijven en hij moest toegeven hoe enthousiast hij was. Dit was iets waar hij goed in was, dit was het gene wat hem op dit moment zo hoog had gebracht. Zijn huid trilde dan ook van adrenaline die door zijn spieren stroomde. Hij vond het geweldig om dit te doen, het gaf hem weer die heerlijke rush, die overheerlijke gevoel. Hij kon niet meer zonder, het was een verslaving geworden en elke dag had hij meer en meer nodig.∆ rebmemer ot thgin a Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Nyra
Member
∆ rebmemer ot thgin a Z2WcJSq
Yanthe
219
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: ∆ rebmemer ot thgin a   ∆ rebmemer ot thgin a Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 14:24

De opdracht was duidelijk, net zoals haar eerste duidelijk was geweest. De duisternis omarmde hen en met de geur van Riverclan gingen ze er ook helemaal in op. Haar lichte vacht was niet meer zo licht door het zand dat zich in de rivier bevond. Ze had haar extra maatregelen genomen, wetende dat ze absoluut niet gesnapt wilde worden in deze situatie. Hun tocht door de rivier was uniek en absoluut niet iets wat ze vaker wilde doen. Haar, normaal zachte vacht, plakte nu tegen haar lichaam aan, tekende haar figuur mooi af. Haar oren wezen naar voren, en haar lichaam hield ze zo laag mogelijk bij de grond terwijl ze achter hem aan sloop. Haar oogjes tuurde voor zich uit, wisten zich nog net een beeld te vormen van de omgeving. Het beetje maanlicht hielp haar hierbij en ze kon hierdoor Ochis op de voet volgen. Toen ze merkte dat hij even halt hield, trok ze kort een mondhoek op in een kleine grijns. Zijn ogen ontmoette die van haar, ogen die niet alles weggaven van wat er zich in de kater afspeelde. Veel van de kater kon hij echter niet zien. Het was de glinstering van het maanlicht dat weerkaatste in de ogen van de kater, dat ze kon zien. Zijn gezichtsuitdrukkingen gingen aan haar voorbij. Bij het voelen van zijn natte vacht tegen die van haar, trok ze even met haar oren. Zijn aanraking leidde haar af. Ze zette een stap naar voren om niet uit balans te raken en draaide haar kopje opzij, de schaduw van de kater volgende. Eén van haar oren draaide naar de andere kant. In de verte was er al heel wat geroezemoes te horen, een teken dat ze in de buurt waren. Veel lawaai betekende dat er nog geen toespraak gedaan werd, hun timing was in ieder geval goed.


єxpєct thє unєxpєctєd
∆ rebmemer ot thgin a EQim5Bh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
Deputy
∆ rebmemer ot thgin a 3HdqnGZ
me, myself & i
337
Actief
“Call me captain serial killer.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ rebmemer ot thgin a   ∆ rebmemer ot thgin a Icon_minitimeGisteren om 15:09


∆ rebmemer ot thgin a Orchis14

Orchis nam een slok zuurstof naar binnen via zijn gesperde neusgaten. Hij proefde de vissengeur op zijn tong die aan hun vachten kleefde dat hun een dekmantel gaf. Als hij eerlijk was, vond hij de geur niet storend. Hij zag wel eens sommige kokhalzen maar hij, nee hij vond het net zo heerlijk ruiken als een rozenstruik in de bloei. De tom grinnikte zachtjes en snoof nogmaals de lucht diep op voor hij een ''ahh...'' liet klinken met zijn bek wijd opengesperd als een hitsige hond voor hij dan uit eindelijk voort kwam. Geroezemoes klonk al in zijn oren, wat vertelde dat de gathering nog niet begonnen was. Een perfecte timing was het niet? De tom grinnikte zachtjes en sloop veder richting een boom. De hoogte zou nu het beste in de voordeel zijn om zowel alles te zien maar om niet snel gezien te worden. De tom ging voor de stam staan en keek over zijn schouder richting Nyra. Met een grijns wenkte hij zijn kop. ''Dames eerst..''


∆ rebmemer ot thgin a Halsba11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Nyra
Member
∆ rebmemer ot thgin a Z2WcJSq
Yanthe
219
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: ∆ rebmemer ot thgin a   ∆ rebmemer ot thgin a Icon_minitimeGisteren om 22:13

De kater naast haar snoof de omhangende geuren in zich op. De geuren van vis, rivierwater en modder. Ze moest toch wel toegeven dat hij geregeld een gekke kant van zich liet zien. Mh, had hij dan een andere kant? Ze had haar oren gespitste toen ze de gathering naderden. Ze waren dicht genoeg om de stemmen te horen, dichter zouden ze niet gaan. Op deze manier konden ze nog voor het einde verdwijnen. Ze liet haar blik terug gaan naar waar Orchis net gestaan had. De grijze vacht was nu iets verder, stond klaar bij een boom om erin te krijgen. Nyra stapte zachtjes naar voren, hield zich laag. Ze richtte haar blik op de boom waar hij voor stond en kwam tot stilstand. Bomen. Het klimmen in bomen was iets wat elke Elitekat wel kon. De hoge hekken waar ze op konden springen, waren een goede oefening daarvoor geweest. Toch zou ze zich voor deze klim goed moeten focussen. Het donker zorgde ervoor dat je niet altijd alles goed kon zien. ''Dames eerst..'' Haar ogen flitste kort van Orchis naar de boom en al snel zette ze een stap vooruit. Ze wist zich met gemak de boom in te werken en nestelde ze zich op een brede tak, waar ze net met twee konden zitten. Even trok ze met haar oortje en liet ze haar blik naar beneden gaan. Ze was niet geheel zeker of Orchis de boom in zou geraken.


єxpєct thє unєxpєctєd
∆ rebmemer ot thgin a EQim5Bh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ rebmemer ot thgin a
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: