Everything comes back to you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Everything comes back to you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconstrike
Member
Everything comes back to you SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Everything comes back to you   Everything comes back to you Icon_minitimema 3 aug 2020 - 18:12


Misschien was het zwak van hem geweest, zwak om weer in te geven en het beeld van Gorse te volgen. Hij was langs zoveel katten gerend, sommigen begroette hem, maar hij zei niks terug. Hij bleef het beeld van Gorse volgen. Er was niets wat hem moest afleiden, anders was hij hem weer kwijt. ”Wacht nou!” riep hij hulpeloos naar voren, naar waar Gorse aan het rennen was. Hij was juist altijd een betere renner geweest dan Gorse, waarom kon hij hem nu dan niet eens bijhouden? Hij zette er een tandje bij, voelde zijn longen meer en meer branden bij iedere stap die hij zette. Hij moest niet opgeven, hij kon niet opgeven, niet deze keer. Zijn poten brachten hem verder en verder, tot hij bijna door zijn poten zou gaan zakken. En toen stopte Gorse, hij stopte met rennen en keek achterom naar hem. Hij versloomde zijn pas langzaam en keek naar de kater vanaf een afstandje. Hij was levensecht, alsof alles nooit was gebeurd en ze samen waren wezen rennen. Hij keek naar hem met een brede glimlach op zijn snuit en tikte een bloem aan met zijn poot. Bloemen. Zijn belofte, natuurlijk. ”Gorse…” fluisterde hij zachtjes terwijl hij dichterbij stapte en hij bleef. Hij was er, hier. Recht voor zijn neus. Hij was bang voor wat er zou komen, dit was te goed om waar te zijn. Dat kon niet anders. Voorzichtig drukte hij zijn kop tegen de kater aan. En het voelde echt, het voelde zo, zo echt. Tranen vormden zich in zijn blauwe ogen terwijl hij zijn kop dichter in de vacht van de kater duwde. ”Ik heb je zo gemist..” fluisterde hij zachtjes, waarna hij opgelucht adem haalde. ”Ga niet weg, alsjeblieft. Ik kan niet- ik kan dit niet nog eens. Ik- Ik heb je nodig Gorse. Alsjeblieft.” sprak hij met hevige emotie in zijn stem, de laatste woorden zelfs smekend, maar Gorse bleef stil. Gorse sprak geen woord, maar bleef er gewoon staan, accepteerde alles wat hij deed.

Hij wist niet hoelang hij er had gezeten. Hoelang hij praatte tegen een Gorse die toch niet antwoordde, maar toen hij opkeek? Was het donker. En Gorse was weg. Hij wist niet hoe, want Gorse was hier letterlijk nog vijf seconden geleden nog. De paniek overspoelde hem weer, de rouw die weer terug kwam als een mokerslag. Hij beet op de binnenkant van zijn wang, hij wilde niet huilen. Hij wilde dit niet doen. Hij liet zich verslagen vallen in het donkere bloemenveld, met alleen het maanlicht die de omgeving verlichtte. Als hij hier bleef dan- dan zou hij vanzelf weer komen, toch? Hij zou hem toch niet hier laten? Hij zou hem niet zomaar hier achterlaten, toch? Een rilling ging over zijn rug, het was hier kouder dan in het kamp, maar weg gaan zou hij niet doen. Dat was duidelijk.


- OPEN

OOC: De 'Gorse' die Falcon ziet zijn puur hallucinaties omdat hij een ernstig slaaptekort heeft en getraumatiseerd is. Dit is dus niet Gorse vanuit StarClan en alles wat er gebeurt, gebeurt eigenlijk gewoon in zijn hoofd. Dit is dus puur een verzinsel van Falcon's brein :>


그대는 나의 이야기였다
Everything comes back to you Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Everything comes back to you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: