Lullaby of Woe 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Lullaby of Woe

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wisteriawisp
Elder
Lullaby of Woe 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimema 3 aug 2020 - 20:27

You better hide that heart of yours

Het was donker. De maan hoog en vel op haar zilveren pels. Ze wou ze allemaal laten zien dat ze dit keer wel naar de Gathering kon. Dat betekende dat ze naar het eind van het territorium moest komen. Dat deed ze nu. Met uitgestrekte passen. Haar blauwe ogen gefocust op haar einddoel. De grote bomen die al begonnen op te doemen. Ze was zo gefocust zelfs dat ze niets door had in haar omgeving.

Pas te laat hoorde ze de twoleg van een afstand schreeuwen.
Pas te laat hoorde ze de hond blaffen en te laat zag ze die glimmende tanden. Niet dat ze er wat aan had kunnen veranderen.. versteend staarde ze naar het monster. Naar haar einde dat ging komen terwijl zijn kaken zich om haar kleine lijf sloegen..

-enkele dagen voor de gathering. -
It won't lead you anywhere you want to go
Those who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.
Laatst aangepast door Wisteriawisp op ma 3 aug 2020 - 23:35; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
Lullaby of Woe BBTakD
Bunny
1491
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimema 3 aug 2020 - 20:43

Amberstorm had niet buiten willen gaan, maar de queens hadden haar praktisch buitengezet. En het was maar dat haar poten bijna dik en opgezwollen voelden van stil te liggen, want anders had ze haar hielen in de grond geduwd en gewoon blijven liggen. Maar waarschijnlijk hadden ze gelijk en moest ze even haar poten strekken. Maar oh Starclan, ze zou liegen als haar hart niet klopte in haar keel van de stress om haar kittens alleen achter te moeten laten. Wat een verschil met vorige keer, toen ze amper in de nursery te vinden was.. Ze wist niet zeker wat haar clangenoten liever hadden.

Maar Amberstorm had geen goed moment gekozen om een wandeling te maken. Of, misschien juist wel. Het hing er maar vanaf hoe je het bekeek. Het geroep van tweebenen bereikte haar oren - en het geblaf van honden. Oh nee. De deputy versnelde haar pas en met de snelheid van de wind rende ze eropaf; nog net op tijd om Wisteriawisp te zien staan, oog in oog met zo'n mormel. Amberstorm aarzelde geen seconde; ze stortte zich met klauwen en met tanden op de hond, hopend dat ze hem kon wegjagen - of op zijn minst genoeg kon afleiden zodat de elder kon ontsnappen.


Lullaby of Woe 5FUjk8
Lullaby of Woe 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
Lullaby of Woe Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimema 3 aug 2020 - 21:03

Lullaby of Woe DbyfXDQ

Daintywhiff haar leven was helemaal ontregeld. Ze had geen of weinig taken, ze hielp maar waar ze kon dus daarom sliep ze lang uit. Natuurlijk was ze dan ook wakker als een uil in het holst van de nacht. Ze zat ergens bij de plek waar senior warriors meestal aten. Een witte schim in de schaduwen. Haar gouden ogen prikten in de vacht van Wisteriawisp een jonge elder. Ze had nog niet gevraagd waarom zij elder was, maar blind was ze niet zoals ze haar door het camp bewoog. Daintywhiff besloot zichzelf maar te wassen. Er was toch niets beter te doen, maar ergens midden in haar wasje viel haar blik op Amberstorm. Ze hobbelde een beetje pijnlijk alsof ze dikke poten had. Was dat ook niet een bijwerking van zwangerschap, of kittens hebben? Brrrr... Nee dankje, maar haar nieuwsgierigheid was gewekt. Hoewel Shadefeather haar had geleerd dat je nooit tegen het woord van een deputy mocht ingaan of hun mocht stalken deed ze het laatste toch. Daintywhiff voelde zich niet perse bezorgd, maar ze vond het belangrijk dat een queen en dé deputy veilig bleef. Daarom schaduwde ze haar een tijdje.

Een geur die haar nog onbekend was kringelde in haar neus. Hond. Toch kwam er ook een vleugje Wisteria in haar neus. Was de deputy nu Wisteriawisp aan het schaduwen? Nee er zat teveel speling tussen, dit moest toevallig zijn. Ze verhoogde haar pas een beetje en was net op tijd om Amberstorm iets zien aan te vallen. Adrenaline schoot als vuur door haar aderen. Ze had geen idee wat het lelijke beest was, maar het had Wisteriawisp tussen zijn kaken. Een clangenoot. Haar nagels schoten uit hun hulzen en ook zij vloog naar het beest. Ze had geen idee hoe ze moest aanvallen en ze had nog geen training gehad, ze hoopte enkel dat haar spieren het zouden herinneren. Ze besloot wel om naar de achterpoten te vliegen, een plek ver weg van de tanden.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

Lullaby of Woe 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
Lullaby of Woe 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimema 3 aug 2020 - 21:07

You better hide that heart of yours
Haar adem gorgelde in haar longen. Het beest schudde haar door elkaar zo hard dat ze sterren zag
Was.. was dat Starclan?

Geschreeuw klonk van ver.. ver weg en het monster dat haar vast had reageerde. Het smeet haar weg voor het zichzelf op zijn aanvallers stortte. Wis had het niet door.. haar ogen bijna net zo glazig en wazig als die van haar zus terwijl ze in de verte de witte schaduw zag van een tweede hond die haar kant op racede
It won't lead you anywhere you want to goThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
Lullaby of Woe DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 23:09

Er waren alweer wat dagen voorbij gegaan sinds Storkpaw haar mentor had gekregen en hoewel ze in het begin nog samen met Firesong of anderen naar buiten ging, ging ze vandaag zelf een stukje lopen. Ze zou even jagen en kijken hoeveel ze al wist, iets wat ze met haar mentor had afgesproken. Het leek haar een leuke uitdaging. Te dicht bij de grens zou ze niet komen, maar dat hoefde vast niet. De gevlekte poes bewoog zich rustig door de hoge begroeïng heen, alles opvangend wat ze hoorde, rook en zag. Alleen, wat ze hoorde in de verte liet haar vachtje rijzen. Ze had het geluid eerder gehoord, toen ze nog in het kamp was. Het waren honden, had haar moeder haar verteld toen. Gevaarlijke beesten van verschillende groottes en verschillende vachten, maar allemaal even dodelijk. Waren er honden in Windclan gebied? Wat moest ze dan doen? Ze had echt nog veel te weinig vechttraining gehad.

Toen ving ze meerdere geuren op. Een vers spoor zelf, twee verse sporen. Daintywhiff en Amberstorm? Ze was nog niet heel goed in sporen volgen. Toen deed ze iets waarvoor ze zich later voor de kop zou slaan. Ze begon te rennen, zo goed mogelijk als ze kon de sporen volgend en de geluiden die ze hoorde. Daar zag ze een aanblik die in haar netvlies gebrand zou blijven. Wisteriawisp tussen de tanden van een reusachtig beest, wat een hond moest zijn en een andere die naar hun toe rende. Amberstorm en Daintywhiff waren er ook, druk bezig de eerste hond aan te vallen. Er klonk vreemd geroep, waardoor Storkpaw het rare figuur zag. Het stond op twee poten, maar was geen vogel. Zijn vacht had rare kleuren en leek los om hem heen te hangen, ook zag het niet uit als een vacht. Behalve dat op zijn kop. Was dat een tweebener? Storkpaw ging laag liggen en kon enkel toe kijken. Ze zou terug moeten rennen om meer hulp te halen, maar wat als het dan al te laat was. Ze haatte Wisteriawisp, maar ze wou haar ook niet meteen weer dood.


Lullaby of Woe Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintroot
Member
Lullaby of Woe DPKsfdL
Cynthia
188
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 23:23

Ze wist niet precies wat ze had verwacht aan te treffen toen ze de geuren van honden en tweebeen rook, maar wat ze kreeg te zien deed haar stilstaan voor een moment. Twee honden waren er, een bovenop Wisteriawisp, de andere in gevecht met wat anderen. Ze twijfelde niet langer meer en nam een aanloop om te proberen bovenop de rug van de hond te springen die boven Wisteriawisp was en haar klauwen in de rug te boren in de hoop de aandacht te trekken van de hond.


Lullaby of Woe F3D37X
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
Lullaby of Woe 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 23:27

You better hide that heart of yours
Hij was uit voor bloed. Uit voor haar bloed.. Ze staarde naar het beest. De wereld om haar heen vergetende. vergetende dat haar deputy voor haar aan het vechten was, vergetende dat Daintywhiff haar best deed.. Ze had zelfs nieteens door dat dat etter van een Stork naar haar staarde. Dat ding dat haar dood had willen zien. Dat ding.. dat nu haar kans zou krijgen om haar dood te zien. Ze kneep haar ogen samen maar sperde ze vervolgens zo snel ze kon weer open. Ze zou haar dood toekijken. Ze zou het aannemen. Accepteren.. Ze zou als een warrior sterven. Een krijs schoot over haar lippen. Duwde haar al bloedende lichaam van de grond en viel de kop van de hond aan. Echter draaide hij zijn lichaam bij voor ze bij hem kwam. Hij werd afgeleid. Ze landde op de grond en zakte door haar poten. Hijgend, starend naar de hond die aangevallen werd door Mintroot. door haar leeftijdsgenoot. Ze staarde met enorme ogen. Al het geweld om haar heen, alles.. iedereen.. Ze waren haar aan het beschermen.. zo'n nietsnut als haar.. ze.. hielden ze van haar..? Waarom... Verstijfd bleef de kattin zitten, bloed sijpelend uit de eerdere bijtwonden maar ze voelde een vernieuwde kracht in haar lichaam. Liefde. Ze hielden van haar.
It won't lead you anywhere you want to goThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Lullaby of Woe BXcdW76
Kip
3514
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimema 24 aug 2020 - 23:50

Lullaby of Woe D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Niet vaak was ze buiten in deze uren, wanneer de maan zo helder aan de hemel scheen. Misschien was het de stress, de slapeloosheid, of misschien ook wel een onderbuikgevoel die haar haar den uitbracht. Het was echter toen dat ze bemerkte dat ze niet alleen was. Nu was de geur van een maanhoog patrol niet vreemd, maar die van een hond wel. Zeker wel, wanneer ze ook bloed en Wisteria rook. Wisteria's bloed. Sneller dan haar kleine longen haar konden dragen rende ze naar de plek toe, oogwit zichtbaar in haar ogen. Nee, nee, ze zou het niet laten gebeuren. "Wisteria!"
riep ze panisch bij het aanzicht, waarna ze zich zonder na te denken tussen haar en de hond gooide. Angst was zichtbaar door de manier waarop haar staart stokstijf stond en alle haren op haar rug overeind stonden, maar dank de sterren stortte ee andere kat zich al op de hond. In haast greep ze de poes bij haar nekvel, niet kijkend naar de wonden op haar lichaam. "Wisteria kom, we moeten hier weg, n-nu," ze wilde de schade niet zien. Ze wilde niet nog iemand verliezen, niet haar. Niet haar kleine Wisteria.


It is both a blessing and a curse
Lullaby of Woe Rout_sig_no_name
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
Lullaby of Woe DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimema 24 aug 2020 - 23:57

Ze moest iets doen. Ze moest iets doen. Ze kon toch gewoon niet als een lafaard toekijken hoe die honden Wisteriawisp uit het leven scheurde. Letterlijk. Maar nee, ze kon enkel verstopt blijven zitten in het hoge gras. Want wat kon zij nou beginnen tegen die honden. Toen kwam er een nieuwe kat op het toneel. Mintroot, die Warrior was geworden en haar zus verloren had. Die de hond aanviel waar Wisteriawisp in gevecht mee was, die hem weg kon krijgen van haar. Beide honden waren nu weg van de Elder. En Storkpaw kon enkel toekijken. Nee, ze schudde haar kop en kwam omhoog. Een gevecht houden kon ze niet, ook niet samen met drie anderen, maar ze kon wel rennen als de wind. Maar dat hoefde niet, want degene die ze wou halen, was er al. Routnose was er al. Die rende door het gras langs haar heen, de apprentice niet opmerkend. Ze sleurde de gewonde poes mee, om haar weg te krijgen van het gevaar. En Storkpaw was nutteloos. Nee, dat was ze niet. Eindelijk kwam ze tevoorschijn, de maan verlichtte haar gedaante. Ze rende naar Routnose en Wisteriawisp. ''Laat me helpen''offerde ze, al wist ze zelf niet waarmee. Terugrennen naar het kamp? Wisteriawisp ondersteunen? Of toch meehelpen met het gevecht.


Lullaby of Woe Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintroot
Member
Lullaby of Woe DPKsfdL
Cynthia
188
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 0:02

Kon ze een hond aan in haar eentje? Waarschijnlijk niet, maar ze moest het toch proberen. De hond begon onder haar te bewegen en zich te schudden en daardoor moest ze loslaten om niet veel later naast hem op de grond te landen. Ze zette zich weer af en haalde uit naar de snuit om de aandacht te trekken van het dier in de hoop deze af te lijden en dat iemand zou komen helpen. Eenmaal ze de aandacht van de hond had, schoot ze opzij en naar onderen en probeerde haar nagels langs de buik van de hond te halen.


Lullaby of Woe F3D37X
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
Lullaby of Woe 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 0:08

You better hide that heart of yours
Ze hielden van haar.. ZE vochten voor haar.. Ze zouden sterven voor haar.. Waarom.. Ze was niets, kon niets. Wist niets.. Ze was enkel Wisteria, domme kleine onnodige Wisteria. Zelfs haar moeder was niet voor haar gebleven dus waarom.. Waarom zouden zij wel voor haar blijven, voor haar bloeden. Ze knipperde half, de wereld al wazig om haar heen. De zo bekende stem nauwelijks tot haar door dringend. Haar poten zakte onder haar weg, haar kopje duikelend in een poel van haar eigen bloed. Maar ze kende die stem, wist wie dat was. "Mama?" Fluisterde ze zachtjes. Knipperend bij de bruin met witte vlek. Het was mama, maar ook niet haar echte mama. Het was Rout, Rout die altijd wel van haar gehouden had. Rout die ze weggeduwd had. "Ik hou van je mama." Fluisterde ze een glimlach vormend op haar lippen terwijl de wereld om haar heen zwart werd, haar laatste gedachten aan haar moeder, niet haar bloedmoeder maar aan Routnose. "Sorry..." Ademde ze met haar laatste adem voor het leven haar verliet.
It won't lead you anywhere you want to goThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
Lullaby of Woe DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 0:16

Maar zodra ze Wisteriawisp echt goed zag wist de jonge poes al dat het te laat was. Ze kon enkel toekijken hoe de poes die haar ooit pijn gedaan had haar laatste woorden uitsprak. Gericht op Routnose. Hoe het leven haar verliet. Ze had al dode katten gezien, maar nog nooit eentje zien sterven. Ze staarde er naar, net zoals ze net gedaan had. Toen ze zo nutteloos was geweest. ''Sorry''zei ze, ze meende het echt. Sorry voor de ruzie die ze hadden, voor de haat die ze had gehad voor de poes. En sorry dat ze niks had kunnen doen nu. Of Wisteriawisp het nog had gehoord wist ze niet. Enkel dat het lichaam verzwakte en dat de poes nu op weg was naar Starclan. En oh Starclan, ze kon zichzelf wel voor de kop slaan. Waarom had ze niks gedaan? Ze had gewoon laf toegekeken hoe het allemaal gebeurde. De anderen hadden gevochten en Wisteriawisp beschermt. Als ze iets gedaan had, als ze eerder iets gedaan had. Dan was het misschien anders geweest. Nee, Wisteriawisp was dood en ze was er van overgetuigd dat ze er schuld in had gehad.


Lullaby of Woe Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Lullaby of Woe BXcdW76
Kip
3514
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 0:22

Lullaby of Woe D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Haar ademhaling piepte lichtelijk terwijl ze haar lichaam wegtrok, veiliger naar het zachte mos daar, terwijl haar kleine, tengere lichaampje het gras onder hen donker kleurde. Inmiddels trok de ene wolk voor de maan weg en in het bleke licht van de bijna volle maan zag ze haar eigen nachtmerrie. Ze was niet achterlijk. Deze rang bezat ze al maanden. Hoe vaak ze Falconpaw wel niet had gewaarschuwd voor dergelijke situaties. Ze dwong haar kaken op elkaar en verbeet de tranen. Nee, ze zou het niet laten gebeuren. Het kon niet, het mocht niet. Met haar kleine, trillende poten drukte ze op de juiste punten om het bloeden wat te stelpen. ''Laat me helpen'' Ze keek naar Storkpaw, die uit Starclan zelf leek te zijn gekomen. De paniek in haar ogen kon ze niet verbergen. "Ren. Ren als de wind naar het kamp, wek Falcon en grijp het bundeltje dat naar lavendel ruikt. Vertel mijn apprentice at Wisteria honden beten heeft en dat hij moet volgen met meer kruiden," ratelde ze snel, maar zo duidelijk als ze kon. Ze moesten het proberen. Op z'n minst proberen. "Toe, vlug!" ze had niets hier, wat was een medicine cat zonder kruiden? Hopeloos. Routnose trok enkele stukken ruw gras los en bond het op de verwonde plekken in een hopeloze poging het eindeloze bloeden te stelpen. Wanhopig keek ze naar haar pikzwarte, druipende poten. Het hield niet op. "Mama?" stop, ze kon niet huilen. Ze moest haar helpen. Verdomme, ze had gelijk. Ze had haar nooit kunnen helpen, niet met haar inwendige kapotte lichaam, noch nu hij ook zo uitwendig gebroken was. Ze zou haar beschermen, daar was een verdomde medicine cat toch voor? Daar was een moeder toch voor? "Shh meisje, ik ben er, het komt goed," murmelde ze en drukte teder haar kopje tegen die van het meisje. Ze verbrak haar eigen code, dat ze nooit iets zou beloven wat ze niet kon. Maar wat kon ze anders?  "Ik hou van je mama." ze was aan het wegglijden. Nee, nee! "Sorry..." ze drukte haar neusje tegen de ander, porde deze ruw in haar zij. "Het is oke, blijf praten meisje, blijf bij me," trillend  drukte ze haar poot tegen haar nek. Nee, nee. "Wisteria?" Er kwam geen antwoord. Een hysterische krijs verliet haar bek. "Nee, nee!" vol overgave en met pure concentratie drukte ze ritmisch op haar borstkas, waarna ze haar eigen adem in diens longen blies. Keer op keer, weer, totdat ze er licht in haar kop van werd, totdat al het geluid op e achtergrond wegstierf. En net zolang bleef ze haar hartslag checken, totdat het weer zou kloppen.


It is both a blessing and a curse
Lullaby of Woe Rout_sig_no_name
to feel everything so very deeply

hey you:
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
Lullaby of Woe 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimedi 1 sep 2020 - 11:21

You better hide that heart of yours
Ze was dood was ze niet? Ze zou naar Starclan gaan.. of zou starclan haar niet willen.. Het was niet alsof iemand haar ooit had gewild.. Zou mama haar zien.. Zou mama haar omarmen..

Maar de wereld kwam in een rush bij haar terug. Ze hoorde Rout schreeuwen. Vaag in de verte. Haar blauwe ogen schoten open. Happend naar adem. Rout.. ZE aws niet dood, hoe was ze niet dood. Tranen biggelde over haar wangen. "Rout." piepte ze schor, ze was zo zwak. Waarom.. "Mama.." Fluisterde ze sidderend. Waarom. Waarom.
It won't lead you anywhere you want to goThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
Lullaby of Woe DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitimedi 1 sep 2020 - 21:39

Ze kon staarde enkel naar het lichaam, niet wetend wat ze moest doen. En toen kwam Routnose in actie, was er nog hoop? Storkpaw keek met grote ogen toe hoe de Medicine Cat het leven in Wisteriawisp terug probeerde te krijgen. Tussendoor stopte ze en sprak ze nog vlug tegen Storkpaw. Ren als de wind. Ze moest Falconpaw halen en een bundeltje wat naar lavender ruikte. Ze bedacht zich moment en begon toen te rennen. Zo hard als ze kon. Door het hoge gras, bijna zwevend over de grond ging ze. Dit kon ze, ze zou Falconpaw halen. Daar was het kamp, ze versnelde nog een stukje en ging toen half struikelend door de ingang, meteen door naar de Medicine Cat Den.

Kamp)
Hijgend rende ze naar binnen. ''Falconpaw! Word wakker!''riep ze meteen en ging toen naar de bundels waar Routnose het over had. Hoe rook lavender nou weer? Was dat niet een hele sterke geur? Ze ging alle bundels langs, totdat ze weer de geur herkende. Dit moest het zijn. De gevlekte poes pakte het voorzichtig beet tussen haar tanden. ''Wisteiawis, onden''vertelde ze met gesloten mond, hopend dat Falconpaw inmiddels wakker was. Ze moesten vlug terug!


Lullaby of Woe Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Lullaby of Woe   Lullaby of Woe Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lullaby of Woe
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: