Trying to Clear my name. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Trying to Clear my name.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonpaw/
Member
Trying to Clear my name. Mini-avatar-moonkit
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Moonpaw/
BerichtOnderwerp: Trying to Clear my name.   Trying to Clear my name. Icon_minitimema 3 aug 2020 - 20:36

Ze had even moeten uitrusten voor ze sterk genoeg was om weer een training op te pakken. De Bloodclan had zowel haar mentaal als lichamelijk te veel energie gekost. Ze was nog wat schrikkerig als een clan genoot haar aanspreken wilde, maar toch begon haar stem steeds rustiger te worden. In plaatst zoals de laatste paar dagen ineens weer stil te vallen of te beginnen te kraken. Als dat gebeurde stopte Moon al zelf met praten omdat ze dan wel wist dat ze al snel weer zou beginnen te haperen in haar woorden alsof ze geen woord uit zou kunnen spreken of dat ze de vreselijkste stotteraar was die je je kon in beelden. Moonpaw had besloten tot ze een nieuwe mentor aan gewezen kreeg dat ze zich nuttig wilde maken voor de clan en besloot om te gaan jagen of de nesten te verschonen of ja zelfs vrijwillig de teken en vlooien bij de oudste weg et halen. Met snelle passen was ze het kamp uit getrippeld en eenmaal in het woud opende ze haar bekje. Rond het kamp was zelden een prooi te vinden, maar gelukkig was er verder op hun territorium weer genoeg prooi te vinden nu de Bloodclan weg was. Moonpaw trippelde verder tot ze een flauw geurspoor langs haar gehemelte voelde kriebelen en keerde zich in de juiste richting en begon daar heen te lopen in sluip houding. Met trage passen sloop ze op haar prooi af, maar vond enkel een lege plek al had hier een muis moeten zijn. De schildpad leerling ademde de lucht nog eens door haar mond in en rook toen de geur van een valk. Haar blik ging naar boven om de lucht af te zoeken, maar ze vond niets dan een redelijk gat tussen de takken van het bladerdak waar de valk hoogstwaarschijnlijk door naar binnen had kunnen duiken. Dat zou ze haar vader en leider straks wel even laten weten wat ze gevonden had al was er niets dan geur geweest... of JA! daar lag een van de valk zijn veren! Moonpaw raapte die op en nam de veer mee terwijl ze verder liep tot ze bij een spar met een varen ervoor kwam en daar begroef ze de veer net zoals ze een prooi begroef voor ze verder liep op jacht. Als die valk nog in de buurt was kon het wel eens een kitten grijpen?

(Open voor achtervolging of voor gezelligheid) XD


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Trying to Clear my name.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: