[open] I'm almost there 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [open] I'm almost there

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lizardpath
Member
[open] I'm almost there R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: [open] I'm almost there   [open] I'm almost there Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 12:19

Het begon duidelijk te worden, haar buikje was te herkennen door andere katten. Ze had het eerder aan Wolfstar gemeld, zodat hij het tijdens de volgende ceremonie kon meedelen aan de andere katten van de clan. Lizardpath zat echter wat met gemengde gevoelens. Ze was uiterst blij dat het bijna zover was, maar tevens maakte ze zich ook zorgen. Waren dit de gevoelens die door ene toekomstige queen haar kopje gingen of was dit enkel bij haar? Vanavond na de ceremonie zou ze haar intrek nemen in de nursery, dan was het voor echt, dan kon ze niet meer terug. Nu genoot ze nog even van de vrijheid die ze had, later zou ze verbonden zijn aan de nursery. Ze stond op een klein heuveltje en richtte haar blik op heide. Windclan territorium was prachtig, haar Windclan familie was geweldig en ze zou haar kittens dan ook laten opgroeien in deze omgeving. Hun vader mocht dan wel iets anders willen, maar Lizardpath zou er voor zorgen dat ze in een veilige omgeving zouden opgroeien.

Open


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
[open] I'm almost there Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Vulture
Member
[open] I'm almost there SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: [open] I'm almost there   [open] I'm almost there Icon_minitimedi 11 aug 2020 - 23:10

Laat was het uur waarop Vulture zich door de hoge heuvels van Windclan repte. Bristle begon oud en sterk genoeg te worden om wat langer in haar eentje door te brengen, en het was nou net die momenten waar Vulture zo naar begon te verlangen. Hij telde de dagen af naar die momenten dat hij weer alleen kon zijn. Was dat slecht? Gemeen? Hij had daar geen antwoord op en hield zichzelf voor dat honger, de nood naar prooi, hem zo ver van zijn pleegkind dreef. Als hij een succesvolle jacht achter de rug had kon hij terugkeren met vette prooi voor haar. Dan leek het minder alsof hij haar moedwillig achterliet. Hij hield echt van haar, heus. Maar na zoveel tijd in zijn eentje wist hij niet beter. Met een zucht kwam hij tot stilstand, een heuvelrug in zijn kielzog. Door de plukjes heidegras wat de heuvels bedekte leek het net alsof ze behaard waren. Twijfelend keek hij om zich heen. Waar nu heen? Hij had weinig kans om een konijn te pakken maar een muis..


[open] I'm almost there Vultur12
My time is growing thinner, I'm just a tired old sinner .. No chips left on this shoulder, no pride in growing older
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[open] I'm almost there
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: