[KS] There's more fish in the sea 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] There's more fish in the sea

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[KS] There's more fish in the sea BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimewo 12 aug 2020 - 19:52


Oh? Littlefish heeft wat, uhm, leuke tijden beleefd in de bosjes.. Maar niet zonder resultaat, zo blijkt! Littlefish is namelijk zwanger ; )

[KS] There's more fish in the sea 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f617264507266394e3556657132673d3d2d3538313730333738342e313533333364386439323966316661623230373030393433383031392e676966

Er zijn drie mogelijke kandidaten die de vader van de kittens zouden kunnen zijn. Is het één van hen, of misschien wel twee of alle drie? Wie zal het zeggen..

[KS] There's more fish in the sea Tenor

De mogelijke vaders zijn: Hazelnut (Shc), Dustspirit (Thc) of Stagtine (Thc). Maar Littlefish is niet bijzonder slim.. Zij zal denken dat de vader Warhound (Rc) is. Dit word geholpen door het feit dat alle kittens calico's / tortie's zijn. Ook tante Coyotespirit zal helpen met de opvoeding.

Uiteindelijk zal wel bovenkomen dat Warhound de vader niet kan zijn vanwege, wel, vanzelfsprekende redenen. Dan is het aan de kittens om uit te vinden wie hun vader is - denk Mamma Mia als je de musical gezien hebt ; )


Dus, in het kort: we zoeken 3 Riverclan kittens, allemaal calico / tortie of een variatie daarop (dilute calico, torbie, etc) Oogkleur staat vrij. Ze worden opgevoed door Littlefish, Warhound en Coyotespirit. Namen kunnen uit de leefwereld van alle drie komen (denk Settledkit's, Moonkit's of Herbkit's om maar iets te zeggen). Daarnaast kunnen namen ook zeer hevig geïnspireerd zijn op Riverclan (Riverkit etc). De biologische vader is onbekend, al zijn er wel enkele hoofdverdachten. Ze zullen in eerste instantie opgevoed worden alsof Warhound hun vader is en Coyotespirit en Littlefish gezamelijk de moeder. Een mooi non-conventioneel gezinnetje dus.

Karakter ligt verder volledig open! Als je nog vragen hebt, vraag maar raak.


xoxo Bunny, Jamie & Nynke

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] There's more fish in the sea DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimewo 12 aug 2020 - 21:26

She smelled of sun and daisies with a hint of river water

[KS] There's more fish in the sea NXCa3zf
Naam Riverkit, Waterkit, Wavekit, Crescentkit
Reden Riverkit staat voor Riverclan, de Clan die haar moeder heeft gekozen als kitten omdat ze zo graag bij haar vader wilde wonen en wilde leren zwemmen. Het staat voor thuis zijn, voor op de juiste plek leven, en de keuze durven maken. Het staat voor het krachtige water in de rivier.
Waterkit staat voor het water dat door beekjes, meren en rivieren stroomt. Het staat voor iets oneindigs, iets dat overal in de wereld uit de lucht valt als druppels en iets dat iedereen nodig heeft. Water staat voor de Clan die zich er veilig in voelt, in het rustige, in het gezonde en in het ruige. Het staat voor alles dat water kan zijn, ijzig, sterk, omhelsend, voedzaam, levensreddend. Bovenal staat het voor de keuze van haar moeder, haar geboorterecht om ergens te kunnen zijn met water en hierin tot haar recht te mogen komen.
Wavekit staat voor de golven in het water, het water is nooit stil. Zeker niet met de vissen die erin leven en soms opduiken en dan kleine golven veroorzaken, net zoals de wind en het weer er invloed op hebben. De golven breken de aarde onder zich, slijten rotsen en stenen en zijn ondanks het prachtige fenomeen bijzonder sterk. Het staat hierdoor voor kracht maar ook pracht. Voor het bekende en onbekende en voor het water in Riverclan.
Crescentkit staat voor de halve maan, wanneer er een Medicine Cat Gathering is. Dit is dus een link met Coyotespirit.
Toekomstige namen Riverpaw en Riverside/Rivershore, Waterpaw en Watermint, Wavepaw en Wavebeat, Crescentpaw en Crescent(?)
Reden Riverpaw en Riverside/Rivershore het eerste is natuurlijk de standaard naam van een Apprentice. De tweede zal haar Warriornaam worden, de reden hiervoor is dat de oever van een rivier een van de mooiste plekken is om te zijn en de jonge kattin daar vaak te vinden is om bijvoorbeeld te vissen waarin ze best goed is.
Waterpaw en Watermint De eerste is zoals gewoonlijk de naam van een Apprentice. De tweede zal in dit geval haar Warrior aan worden. De reden hiervoor is dt watermunt ofterwijl watermint een plant is die aan de oevers groeit en op vochtige landschappen die ook door Medicine Cats wordt gebruikt om buikpijn te behandelen. Dit geeft dan indirect ook een soort van link aan Coyotspirit die natuurlijk veel van planten weet.
Wavepaw en Wavebeat De standaard Apprentice aan is wel duidelijk. Haar Warriornaam zal staan voor de krachtige slag van sommige golven, hoewel deze prachtig is moet deze niet worden onderschat en dat geld ook wel een beetje voor deze kattin.
Crescentpaw en Crescent(?) De standaard naam voor een Apprentice en de Warriornaam is nog onbekend omdat er zoveel mooie zijn.
Geslacht Kattin (vrouwelijk)
Bloedlijn 68,75% Riverclan, 25% Shadowclan, 6,25% Windclan (verwacht door Littlefish)
Seksualiteit Nog onbekend, waarschijnlijk hetero
Leeftijd Ongeboren
Nestgenoten Onbekend
Ouders Littlefish, Coyotespirit en Warhound

[KS] There's more fish in the sea FPpIa1s
Vachtkleur Bruin, rood, wit
Vachtpatroon Caliby (Calico met tabby strepen)
Vachtlengte Halflang
Oogkleur Geelgroen
Neus lever/bruinroze
Pootkussentjes lever/bruinroze
Bouw Slank, stevig, redelijk groot
Poten Groot
Staart Pluimstaart
Klauwen Sterk
Snorharen Wit en lang

Extra Ze heeft best stevige poten en klauwen en is daardoor niet geheel in verhouding
Geur Ze ruikt naar madeliefjes, zon en rivieren (zon heeft geen geur behalve dat gewone geuren sterker worden door de warme lucht, en rivieren ruiken heerlijk fris in het warme weer vandaar dat dit de geuromschrijving is)
Stem Krachtig en warm
Littekens Nog geen
[KS] There's more fish in the sea RUpqC9S
Deze knappe kattin heeft een (dilute) tortie vacht met zachte, heldere kleuren, en enkele witte plekjes verspreid over haar lichaam. Haar ogen zijn een sprekende kleur die tussen het groene en gele in zitten en haar snorharen zijn lang en sierlijk. Haar bouw is stevig, al behoud ze op de een of andere manier nog een zekere statigheid. Haar poten zijn in verhouding iets aan de grote kant, en haar kop is sierlijk en krachtig aangelegd. Ze heeft verder een prachtige bruinroze neus en een redelijk lange pluistaart die haar plaatje afmaken. Ze is knap te noemen.

[KS] There's more fish in the sea TGHnSvK
Positieve eigenschappen Allemansvriend, Enthousiast, Positief, Niet snel beledigd, Welbespraakt
Neutrale eigenschappen Behulpzaam, Dapper, Trots, Strijdlustig, Ijverig, Speels, Ambitieus
Negatieve eigenschappen Dom, Onhandig, Ruig, Lawaaierig, Temperamentvol, Spottend

Houd van Zonnen, Water, Familie, Stoeien, Regen
Houd niet van Stilte, Koude, Betweters
Angsten Dat ze haar ouders niet trots maakt

Deze kitten is een echte allemansvriend voornamelijk omdat ze zich open en positief instelt naar elke kat die ze ontmoet. Zeker in haar kittentijd zal ze niet snel boos worden of ergens jaloers om. Dit omdat ze een goed zelfbeeld heeft en redelijk zelfverzekerd is. Ze is bijzonder enthousiast en dit zorgt er dan ook voor dat ze energie voor tien heeft, en altijd wel een beetje een gangmaker is. Ze heeft geen moeite om anderen in haar positiviteit mee te nemen en zal menig kat op kunnen vrolijken met haar zorgeloze gedrag. De kitten is positief ingesteld en dit betekend dat het glas eerder halfvol dan halfleeg is, en zelfs als ze zich niet goed voelt slaat haar gedachten al snel weer naar het positieve om. Dit betekend dan ook dat ze zich niet snel laat weerhouden en een echte doorzetter is. Het helpt natuurlijk ook dat ze niet snel beledigd is. In ieder geval niet voor zichzelf, voor anderen kan ze zich nog wel eens beledigd voelen en dat is dan ook een van de weinig manieren waarop ze haar mening duidelijk zou uitten. Het is niet dat ze geen mening heeft, maar ze is van de mentaliteit dat ze deze niet altijd hoeft te tonen. De kitten is zeer welbespraakt dit betekend dan ook dat ze makkelijk gesprekken begint maar ook zeer geïnteresseerd is in anderen en de blik van anderen op bepaalde situaties. Ze doet dan ook echt haar best om anderen in hun waarde te laten en te begrijpen, wat haar zeer sociaal bekwaam maakt en soms geniet ze er ook gewoon van om te kunnen luisteren en niet te hoeven spreken. Luisteren is een enorm goed talent dat nodig is in een gesprek, dat maakt de beste gesprekken en zo leert ze anderen vaak ook zeer goed kennen.

De kitten is vaak behulpzaam al heeft ze af en toe haar momentjes waarop ze geen zin heeft in gezelschap of gewoon niet weet wat ze er mee aan moet, waardoor ze zich van de situatie af zal proberen te wenden. Soms zijn andere katten gewoon beter dan haar in het oplossen van verwarrende situaties, en deze zijn soms al snel verwarrend. Niet omdat de kitten niks begrijpt maar gewoon omdat ze dom is in verhouding tot anderen. Slim in het opgeven van helpen als ze weet dat ze niks kan betekenen maar dom in het feit dat ze gewoon niet altijd nadenkt en een tikkeltje te mannelijk is. Ze heeft niet een geweldige emotionele aanleg. Het zal bij haar langer duren om het vrouwelijke emotionele te ontwikkelen. Ze is dan wellicht ook meer van een mannenvriend. De kitten is niet bang aangelegd en zeer zeker dapper te noemen. Ze zal zichzelf eerder opofferen dan dat ze anderen in pijn zou willen zien, iets dat niet altijd handig is. Ze is ook best trots en zoekt ook naar haar talenten die ze ook maar al te graag uitdiept. Ze wil trots kunnen zijn, waardoor ze leeft voor de complimenten van anderen op dingen die ze doet. Dit kan ook betekenen dat anderen haar zelfbeeld makkelijk naar beneden kunnen halen als ze haar teveel op haar poten tikken. Echter zal ze dit dan vaak niet geheel tonen en als een echte doorzetter haar eigen ideeën boven hun mening tellen. Zolang zij tevreden is met haar keuze, is er niks aan de poot.

Deze kitten is strijdlustig wat betekend dat ze niet bang is om in een gevecht te komen en er ook van houdt om af en toe oorlogje te spelen of gewoon een uitdaging aan te gaan. Ze is wat dat betreft best ruig. Ze speelt ook ruig, ze is geen echt dametje dat enkel om haar vacht geeft, ze rolt het liefst door de modder en zand heen, houdt er van buiten in de regen te spelen, zodra ze oud genoeg is dat het kan en komt dikwijls onder de viezigheid terug het nest in. De kitten is ijverig en een zeer harde werker. Ze wil graag leren en haalt het meeste uit de dag. Ze is zeer speels en verzint de leukste spelletjes, zolang het maar betekend dat ze later uitgeteld in het nest ligt. Ze is ook best wel ambitieus en zou het niet erg vinden later een hoge rang te mogen dragen, want ze wilt de beste zijn, ze wilt wat kunnen betekenen voor Riverclan.

De kitten kan best onhandig zijn omdat ze zo ruig is en dus niet altijd oplet of er een Elder in de buurt zit bijvoorbeeld. Dikwijls kan ze per ongeluk een ander onder de modder gooien, omdat ze net iets teveel plezier heeft in haar spel. De kitten is niet een stille speler, ze kan best lawaaierig zijn en is dan ook van meters ver al te horen. Ze zal dan ook niet goed iemand kunnen laten schrikken, gewoon omdat ze te enthousiast is. Ze heeft een groots temperament ze is niet bang iets voor zichzelf op te eisen als het nodig is. Ze is zeer levendig en enthousiast, en neemt anderen vaak in die levendigheid van haar mee. Als laatste kan ze ook best wel spottend zijn naar zichzelf en anderen toe. Dat laatste is meestal wel als een grap omdat ze niet echt ruzie maakt.

De rest van haar karakter als ze ouder is zal ontwikkelen in de RPG!

[KS] There's more fish in the sea 11PbwQH

  • Ze lijkt qua gedrag soms meer op een kater dan op een kattin
  • Maakt geen ruzie, is een erg vredige kattin
  • Zont het liefst op haar rug, zodat haar buik heel warm wordt
  • Ze knippert met haar ogen als ze zeer verrast is
  • Stiekem is ze als de dood voor insecten en spinnen


[KS] There's more fish in the sea Hqi9b6V
Ik weet nog dat ik Littlekit aanmaakte als dochter van Winddancer maar haar niet goed actief kreeg en toen met overleg van jouw deze aan jouw heb gegeven nadat Winddancer was overleden. Dit is een van mijn beste keuzes ooit geweest, want wat een geweldig karakter is Littlefish toch geworden! Ik had dat zelf nooit kunnen doen, zo origineel, zo eigen en natuurlijk het feit dat ze zelf al op een redelijk jonge leeftijd besloot dat Shadowclan niet haar Clan was maar dat ze haar familie in Riverclan verkoos omdat ze dan kon leren zwemmen. Op dat laatste heb ik de naam van deze kitten ook gebaseerd, op het liefde voor water, voor de rivier die Littlefish heeft.
Gezien ik natuurlijk Coyotespirit niet kon vergeten heb ik een van de namen ook nog op een plant gebaseerd die nog wel eens in het Riverclan territorium voor kan komen, dit is Watermint, ik vond het leuk omdat dit een soort dubbele betekenis geeft zelfs als het waarschijnlijk als ze de naam krijgt niet zo bedoeld is. Ik vond het ook mooi ritmisch klinken maar ook niet te apart. Ik wilde het een beetje simpel houden omdat ik niet het idee had dat Littlefish of Coyotespirit zeer ingewikkelde namen zouden geven, van Warhound vind ik het wat lastiger in te schatten.
Warhound is een karakter van Jamie en elk karakter van Jamie is gewoon geweldig, dus toen ik zag dat hij er ook mee te maken zou hebben, kon ik het toch echt niet laten om een aanmelding te gaan schrijven. Hij is zeer interessant en heeft een bepaalde uitstraling in zijn RPG waar ik u tegen mag zeggen. Het is zo'n flirt maar ook een beetje een zacht hartje, terwijl hij dit niet altijd goed toont. Ik denk dat dit verhaal zich in de RPG geweldig gaat tonen en dat deze kitten hem toch als vader blijft zien omdat hij haar heeft opgevoed samen met Littlefish en Coyotespirit.

Kortom, fangirl moment over! Ik hoop dat jullie deze jonge dame net zo leuk gaan vinden als ik! Mocht ik niet gekozen worden, weet ik zeker dat het nog steeds een geweldig nest gaat worden met hopelijk actieve spelers.

De reden waarom ik dit karakter zo leuk vind is al ten eerste omdat ik de beste kat ooit heb gevonden om foto's van te gebruiken, ze is zo mooi! Daarnaast is het karakter dat ik voor ogen heb ook anders dan dat ik normaal zou doen. Dit maakt het denk ik best leuk! Ik hoop dat jullie haar net zo schattig en onhandig vinden als ik! De naam kan door jullie worden gekozen, omdat ze allemaal op hun eigen manier passend zijn.

Succes aan hen die zich aangemeld heeft, en natuurlijk aan jullie met kiezen!

Liefs,
Butter
[KS] There's more fish in the sea Flutte20


Laatst aangepast door Flutterkit op vr 14 aug 2020 - 16:00; in totaal 14 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aquamoon
Member
[KS] There's more fish in the sea DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aquamoon
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimewo 12 aug 2020 - 22:36

Naam: Wavekit, Wavepaw, Waveheart
Naam meening: Wave voor golven op de rivier. Heart omdat ze hart heeft voor iedereen, ook voor katten buiten haar clan, maar wel familie is.
Leeftijd: ongeboren
Geslacht: Vrouwtje
Moeder: Littlefish
Vader: Onbekend
Bouw: Wave zal net als haar moeder niet zo groot worden en een redelijk kleine poes blijven, maar haar bouw is stevig te noemen. Ze zal haar mannetje dus goed kunnen staan en niet zo maar weg gedrukt kunnen worden nadat ze goed getraind is en haar Krijgsnaam krijgt.
Uiterlijk: Schildpad, maar met best veel wit al is haar koppie overwegend zwart/wit.  Ze draagt ook een groot zwart hart op haar rechterflank met een een zeem van rood over de bovenkant van het hart. Ze is Kort harig net als een van haar vaders. Haar ogen zijn geel.
foto's: Kitten - https://nl.pinterest.com/pin/292522938301506013/
                    https://nl.pinterest.com/pin/490470215647496606/
       Leerling - https://nl.pinterest.com/pin/425590233520803591/
                    https://nl.pinterest.com/pin/493777546623635240/
                    https://nl.pinterest.com/pin/37858453096059997/
                    https://nl.pinterest.com/pin/318700111131040433/
      Krijger -   https://nl.pinterest.com/pin/AUwG7rLdViIi6l7YJY8IQ-IFxdcrCmQzbKlhFLSQvAuP2TOgAWGgxy4/
                   https://nl.pinterest.com/pin/144537469264619701/
Onderschrift - https://nl.pinterest.com/pin/292522938301506017/            
Likes: Water, jagen, helpen, praten
Dislikes: Ruzie, Oorlog, Opscheppers en players.
Karakter: Open, hulpvaardig, naïef. De rest ontwikkelt ze in de rpg.


Hydra - Moonpaw* - Amberpaw - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Aquamoon - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•


Laatst aangepast door Aquamoon op vr 14 aug 2020 - 20:49; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] There's more fish in the sea Giphy
Elfje
881
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ardentheart
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimewo 12 aug 2020 - 23:39

Specklekit
Specklefish
AGE unborn
GENDER female
MOM Littlefish
DAD *snorts* best to let mom answer that one
SIBLINGS To be announced?
CLAN Riverclan
Every castle needs a princess

Personality

EXTROVERTED SENSING [SE]


Speckled leeft totaal in het moment en vind het moeilijk om de consequenties van haar acties te zien Ze is spontaan en avontuurlijk en wanneer ze iets nieuws leert kan ze niet wachten om het te gebruiken. Ze is een hands-on leerlinge; dit betekend dat ze het beste leert door dingen te doen. Ze raakt namelijk snel verveeld en heeft constant iets leuks nodig om te doen of het kan wel eens fout aflopen. Speckled kan snel té erg in iets opgaan zonder te denken wat voor problemen het voort kan brengen. Dat is waarschijnlijk ook een van haar slechtste eigenschappen en iets wat haar makkelijk in de problemen brengt bij een figuur van autoriteit. Ze mag dus niet de beste zijn in dingen leren en doen op een bepaalde manier, maar ze is wel goed in zichzelf aanpassen naar wat de situatie nodig heeft. Ze let goed op haar omgeving en pakt een spannende kans zodra deze zich voordoet. Ze is dus erg vindingsrijk.


INTROVERTED THINKING [TI]


Van nature is Speckled erg nieuwsgierig gepaard met de aanleg om snel te denken. Ze is best goed in een situatie analyzeren, vooral wanneer ze in de problemen zit, waardoor ze vaak een oplossing kan vinden voor alle problemen die ze heeft / heeft veroorzaakt. Ze is gevat, recht voor de raap en ze heeft een sarcastisch en sardonisch gevoel voor humor. Ze weet hoe ze over kan komen op anderen en hoe haar uitkijk naar het leven (haar laid-back en soms luie karakter) er ook kan voor zorgen dat ze nooit op een belangrijke positie in haar clan zal komen. Toch hecht ze ook veel waarde aan een eerlijke behandeling en zal er ook niet voor staan als iemand boven haar wordt gezet.


EXTROVERTED FEELING [FE]


Ondanks dat ze misschien zelfzuchtig en egoistisch kan zijn op momenten, geeft ze veel om de gevoelens van haar vrienden en familie. Vaak voelt ze zich ook schuldig als ze iets doet of zegt wat buiten de beugel gaat of als ze problemen voor haar geliefden veroorzaakt. Ze probeert ze altijd op te vrolijken of het goed te maken als ze verdrietig of boos op haar zijn. Wanneer ze zelf ook ergens mee zit, zal ze naar hen toe draaien.


INTROVERTED INTUITION [NI]


Wanneer Speckled een duidelijk idee heeft van een doel dat ze wil bereiken, dan twijfelt ze geen seconde om er all-in voor te gaan. Ze is toch een tikkeltje hoopvol en idealistisch, ondanks de coole facade die ze omhoog probeert te houden. Ze denkt altijd dat al haar avonturen en ideeën goed uit zullen pakken. Ze springt vaak in situaties zonder na te denken over de consequenties, maar later zal ze hier in groeien en door hebben dat de dingen die ze nu doet ook effect hebben op wat er later zal gebeuren.

.

.

This is the ugly side of being irresistable

Appearance

Fur Dilute calico Fur Length Short Eyes Amber/Orange Nose and Pawpads Pink Build Smallish, lithe

Specklekit zal een klein, kortharig pluizenbolletje zijn in het begin. Ze word geboren met een witte vacht die bezit over vlekken die een mix tussen ros en crèmekleurig zijn en tussen zwart en grijs (dilute calico). Zoals de meerderheid van de mogelijkheden aan biologische vaders zal ze over amberen ogen bezitten. Kwa bouw is er niets echt typisch Riverclan aan dit meisje, aangezien de family tree die aan haar vast zit een grote mengelmoes is geworden. In haar kittentijd zal ze net als haar moeder klein zijn, maar echter zal ze niet lang daarna wat van een groeispurt krijgen. Niet dat dit haar een echt grote kattin zal maken, maar wel meer op par met de rest van haar leeftijdsgenoten. Ze heeft een wat minder brede bouw, wat haar, vanwege dat ze toch wel ietwat kleiner is, weer wat well-rounded maakt kwa uiterlijk.

player age 19
motivation level H U G E
Other Hi I love this
<<< ( triggers: uh idk ) >>>
Elfje
MONTYArdentheart

thether me


Laatst aangepast door Ardentheart op vr 14 aug 2020 - 22:54; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawnkit"
Member
[KS] There's more fish in the sea DPKsfdL
Sofie
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dawnkit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 14:24

Naam: Bumblekit - Bumblepaw - Bumbletail(Bumble heeft een dikke laag haar waardoor hij op een hommel lijkt, Tail omdat hij een lange staart heeft)
Leeftijd: Unborn
Geslacht: Tom-Cat
Uiterlijk: Kleine harige calico kat met veel wit. Bumblekit heeft een hele lange staart en groene ogen.

Persoonlijkheid: Bumblekit is een hele lieve, aardige en behulpzame kat, maar ook erg verlegen waardoor hij zijn mening niet zo snel durft te zeggen. Hij gaat vaak met de groep mee en houd er niet van om in de spotlights te staan, maar als er problemen in de clan zijn zal hij alles doen om te helpen. Bumblekit maakt niet snel vrienden omdat hij zo verlegen is en is daarom erg alleen. Gelukkig zijn zijn nestgenoten er altijd om mee te praten of te spelen.

een paar foto's van Bumblekit:    
Spoiler:


Laatst aangepast door Dawnkit" op do 20 aug 2020 - 19:43; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
[KS] There's more fish in the sea SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimedo 13 aug 2020 - 14:37

i hear them chant, burn the witch
he hit me and it felt like a kiss

My name shall be E M B E R F A I T H and my story a lasting memory

I’m named Emberfaith because my fur has bright fiery patches while my suffix results from my undying faith to Starclan, whom I serve with all my bones. My eyes are bright orange like a flame and never waver.


strong points
I strongly believe in justice, and upholding the law. If you want to get somewhere in life you must show unyielding spirit and never back down. I was blessed with a fire in my heart and will savour the heat to keep my spirit warm and burning. I don’t slack off and will give my all to protect my clan. I aspire to become clanleader one day and lead my clan to many victories and spoiled riches.

weak points
I’m told to loosen up a lot by others. They do not get my feverish drive at all and think I overexaggerate. Some even call me a ‘try hard’, ‘striver’, they even mock me for always following the rules! Call me a ‘goodie two shoes!’ Well I’ll show them. I will either go all out or not at all. The right way, the clean way. I get into many arguments with cats who break their promises to me. How dare they call me dim witted for taking their words literally? If you don’t mean what you speak, why bother speaking at all?

built
My legs are strong and carry me through water without hesitation. My fur is wild but not as fluffy as that of my mom, but it might get longer as I grow. For now it’s nice and short so it’ll keep me dry in water. My tail isn’t very special and rather average in length. My eyes however are sharper than most which is compensation for my poor sense of smell. I stand normal amongst my peers with my 27 centimeter in height, 4kg in weight. I like to swim but hunting on dry land like the landcats is fun too! Thought admittedly I'm not very good at it. Lucky for me that my muscles are developing nicely so at least I can shine whenever I challenge a clanmate for a friendly duel.
 thanks for coming to my TedTalk. xoxo - Lianne


Edit: als jullie een motivatie erbij willen roep dan even, and I shall oblige! 👀


[KS] There's more fish in the sea Vultur12
My time is growing thinner, I'm just a tired old sinner .. No chips left on this shoulder, no pride in growing older
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] There's more fish in the sea DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 16:02

Mijn aanmelding is af<3 Iedereen heel veel succes en plezier met het schrijven van de kittens.
Aan hen die kiezen, heel veel succes jullie hebben vast geweldig veel keuze, en het wordt een pracht nest, dat kan ik nu al zien!


[KS] There's more fish in the sea Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] There's more fish in the sea DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 18:08

Name: Pondkit - Pondstone
Gender: She-cat
Parents: Littlefish x Warhound
Clan: Riverclan

Appearance
Pelt color: Chocolate tortie
Eye color: Amber
Fur length: Lang
Size: Vrij groot zoals de meeste riverclanners met een slanke bouw
Extra: Haar vacht is altijd goed verzorgt. Ze houdt er niet van om haar vacht lang vies te houden.
Pics:
Spoiler:

Personality
Good: Caring, Cheerful, Clever, Energetic, Enthusiastic, Fun-loving, Open, Perceptive, Social, Witty
Neutral: Ambitious, Competitive, Flirty, High-spirited, Intense, attention seeker, Outspoken
Bad: Airy, Aloof, Clingy, Clumsy, Disorderly, Insecure, Restless

ENFP - The Champion
ENFPs are people-centered creators with a focus on possibilities and a contagious enthusiasm for new ideas, people and activities. Energetic, warm, and passionate, ENFPs love to help other people explore their creative potential.

Dit zijn voornamelijk de karaktertrekken die ik in de toekomst voor me zie en die met de tijd zullen komen. Dit kan echter veranderen als er iets mocht gebeuren in de rpg.

Mocht er een motivatie nodig zijn, laat het even weten^^.


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] There's more fish in the sea 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] There's more fish in the sea EevdI7T
Quinty
11
Actief
"Hey Adora~"

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Thunderbird
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 21:09


  • #male
  • #kitten
  • #riverclan
  • #littlefish x ???

Storm
watcher

General Hello! This is your future kitten speaking. Born from the lovely mother Littlefish and some douche who knocked her up. Warhound is my replacement dad tho, he's cool. I'll be named after a thunderbolt and the soft drizzling of rain, so my name will be Stormkit and I'm a tom cat. I'm of Riverclan origins, but my blood will be muddy, or not who knows. Right now, I'm a kitten. But I will grow up to be an apprentice, a warrior and an elder and if I'm lucky, I'll become a deputy, leader or a medicine cat. I believe I have a big family, but I don't really know them.

Appearance When you look at me, you'll probably see who my mother is. I look a lot like her, afterall. I have a long coat with a calico pattern in it. My colors are white, black and orange, pretty right? I have clear blue eyes and my nose and pads are black. There is just one small problem. I am a tom-cat, and with that, it is known that I will never be able to have kittens of my own.

Personality As a kitten, I'll be the big brother of my siblings. I can be some kind of a jerk, ofcourse. I'm only a kitten afterall, but I like to play and fight around. But never hurt my siblings, I'll hurt you! When the time is there and I'll become an apprentice, I might become a bit more serious. My mentor will not have an easy time with me. I'll like to train, to fight and to spar with others. You'll notice that I might be a bit of a rebel, untill someone will capture my heart and tame the beast. In the end, as a warrior, I want to start a family of my own and hopefully get some kits, not my own ofcourse, but adoption is a thing and maybe someone else can help us? The older I get, the more my voice starts sounding like a rolling thunder and I'll find a new found love in telling stories to the kittens. This will get better and better the older I'll get.

Motivation If you want this, hmu and I'll read you one~She been purring like a kitten
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] There's more fish in the sea BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimevr 11 sep 2020 - 23:28

De deadline is volgende woensdag, 16 september, om 8u 's avonds!

bedankt alvast voor al jullie mooie aanmeldingen <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] There's more fish in the sea BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimewo 16 sep 2020 - 20:35

En onze keuze is gemaakt! Dankjewel allemaal voor de mooie aanmeldingen <3

We zijn gegaan voor:
Specklekit van Elfje
Emberkit van Lianne
Stormkit van Quinty

Gefeliciteerd alle drie! Het geboortetopic komt soon 👀
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aquamoon
Member
[KS] There's more fish in the sea DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aquamoon
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitimema 21 sep 2020 - 22:13

gefeliciteerd.


Hydra - Moonpaw* - Amberpaw - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ -Whitepaw - Aquamoon - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight - Aurorakit - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] There's more fish in the sea   [KS] There's more fish in the sea Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] There's more fish in the sea
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: