2. Blockage 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 2. Blockage

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
2. Blockage DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Hyacinthpaw
BerichtOnderwerp: 2. Blockage   2. Blockage Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 19:34

De weg naar de bergen was verstoord geraakt. Ze was jong en zonder gids vertrokken uit haar clan en stond nu ergens middenin een stad waar auto's voorbij raasde en haar zwart witte pels mee trok aan de wind. Ze was vanaf de grenzen hieruit gekomen, toen een Windclanner haar had verjaagd toen ze richting de highstones had willen reizen. Ze wist de weg niet, had hem nog nooit gelopen, maar wist van de verhalen dat de snelste weg via Windclan was geweest. De sterren hadden haar echter verboden om die kant op te gaan en nu stond ze verdwaald op een weg. Toen ze verjaagd was door de Windclanner was ze verschrikt een kant opgerend waar de geuren van de clans vervaagde. Nu rook ze nog enkel de vieze oliën van de auto's en alles wat er te vinden was in een mens bewoonde gebied. Haar staatje stond tussen haar poten als een bange pup. Haar keel droog van de twijfel. Had ze de verkeerde keuze genomen? Hoorde ze toch thuis in Thunderclan? Haar hart en vrije geest schreeuwde van niet.. maar haar verstoorde heenweg en verdwaalde spoor lieten haar twijfelen als de sterren en de geloven van haar geboorteplek misschien toch wel echt waren. De jonge kattin schudde haar kopje. Nee, nee, ze moest nu niet gaan twijfelen omdat er een obstakel was. Ze moest blijven geloven in haar zelf, in de keuzes die zij dacht dat het beste waren. ''Geloof in jezelf Hyaninth,'' Murmelde ze enkele keren luidop tegen haar zelf, terwijl ze veder sjokte door de straten met een ondergaande zon in haar rug.


2. Blockage Daofi310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
2. Blockage DPKsfdL
James
15
Actief
when I die, plant flowers over my grave, so when the seeds bloom you can pick me and hold me again

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 262 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Madam Sahira
BerichtOnderwerp: Re: 2. Blockage   2. Blockage Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 19:44

De oudere dame liep op een trage tred door de wijk heen. Ze kende de omgeving goed, ondanks dat haar zicht zeker iets te wensen achterliet. Zelfs wanneer de mensen altijd dingen bleven veranderen, zou zij maar gewoon mee moeten in die beweging. Het was het niet waard om ermee te zitten, vond ze zelf. Oud worden was immers iets dat je met gratie moest doorlopen. Vandaag was een redelijk goede dag geweest in haar mening. Ze had een wat tragere ochtend gehad, de kou van de ochtend bleef ook zo naar in haar botten hangen, maar de middag was warm en zonnig geweest. En nu de avond opweg was had ze genoeg energie om even een rondje te lopen. Het was wonderbaarlijk hoe het gewicht van een lichaam kon wisselen per dag en per moment. Ze had misschien nog langer over deze kwestie nagedacht als ze niet een vreemde geur had geroken. Een Thunderclanner, herkende ze. Niks meer als een kitten als haar neus en oren haar niet verraadde. Het kleintje sprak zichzelf moed in, waardoor ze een warme en moederlijke glimlach opzette. Hoeveel kinderen had zij wel niet uit het nest mogen helpen? Traag benaderde ze de vreemde. “Goedenavond kind, ben je verdwaalt?” Haar stem ruw door de oudheid, maar de warmte en begrip erin onmisbaar.


2. Blockage KAznYAP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
2. Blockage DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Hyacinthpaw
BerichtOnderwerp: Re: 2. Blockage   2. Blockage Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 19:58

Haar oogjes waren gericht op de stenenondergrond. Ze voelde ruw en koud aan op haar pootkussentjes, veel anders dan het gras die ze gewend was in het bos. Nu ze hier zo rondzwierf, als een verdwaalde kitten die haar mama kwijt was, begon haar keel steeds droger en droger te worden. Was het vanwege de dorst of was haar moed ondanks haar eigen toespraak toch in haar schoenen gezonken? Ze miste de veilige omgeving wel, Hyancinth wist altijd precies waar een stokje of een blaadje lag in het Thunderclan gebied.. maar hier, hier herkende ze niks dan enkel gevaar. De auto's, de mensen, de honden. Alles liet haar de haren op haar lichaam omhoog staan en toch was ze nog niet omgekeerd om terug naar thuis te gaan. Ze was juist weggegaan omdat ze meer wou zien dan het bekende takje op de zandheuvel, dat ze niet meer vastgebonden zat tussen onzichtbare muren. Daarom was ze vertrokken maar oh wat had ze het toch wel onderschat. Met haar hoofd vol gepieker en twijfel liep ze door tot een stem haar op liet schrikken. Een kat, een andere kattin, sperde haar de weg. Niet op een negatieve manier, de kattin leek haar te willen begroeten dan te willen verjagen zoals de Windclanner. Haar lichaamstaal was.. moederlijk? Aarzelend keek ze de vreemdeling aan. Moeder had nog zo verteld om niet met vreemde te praten.. Nee- Hyacinth je bent onder mama's vleugel vandaan! Je bent niet de wijde wereld ingetrokken om juist naar de regeltjes te luisteren die je zo veracht. ''H-hallo, goedenavond mevrouw..'' Kwam er uiteindelijk toch haar bekje uit. Ze wiebelde met haar oortjes bij de vraag als ze verdwaald was. ''Ze zeggen; men verdwaalt niet omdat men niet weet,'' Mauwde ze tegen de erg oudere dame nu ze de kattin even bekeek. Z'n oude Elder had ze nog nooit gezien! Haar oogjes knipperde dan ook eventjes alsof ze een spook zag en ze haar blik moest verhelderen. ''Ik weet waar ik heen wil, maar de weg is nog een raadsel.''


2. Blockage Daofi310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
2. Blockage DPKsfdL
James
15
Actief
when I die, plant flowers over my grave, so when the seeds bloom you can pick me and hold me again

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 262 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Madam Sahira
BerichtOnderwerp: Re: 2. Blockage   2. Blockage Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 20:27

Soms mistte ze het, om de wereld te kunnen zien. Ze had al heel lang met maar één oog kunnen kijken, het beeld was haar ontnomen door ziekte. Maar het andere oog had niks mis met zich, maar het lichaam was niet gemaakt om zo lang rond te lopen als wat zij deed. Uiteindelijk was het op, zoals ook de bloemen hun kleur verloren aan het eind, verloor ook zij de giften van het leven. Het was ook zo snel gegaan in haar beleving. Alsof in één dag het haar was beroofd. Toch wist ze dat dit enkel schijn was. Het was heel lang geleden dat ze had kunnen zien dat de bomen bladeren hadden. Al was ze dankbaar voor wat ze nog had. Ze zag nog vormen van licht en schaduw. En op goede dagen kon ze ook nog de kleuren zien, als ze maar helder genoeg waren. Vage vormen van groen voor het bos en het blauw van de hemel. Ze nam het maar per dag, maar vandaag had ze graag het persoon voor haar kunnen zien. Haar stem was nog zo kinds, onzeker in kracht. Veel katten uit het woud waren bang voor de wereld buiten hun grenzen. Ze noemde zichzelf wild maar toch kon ze niks anders zien dan een leven zo dicht op haar hare. Ze waren even wild als dat zij dat was, comfortabel in hun illusie van grootsheid. En toch wanneer ze bij haar kwamen waren ze vaak bang en verloren, opzoek naar iemand die hun advies gaf als een gelijke. En hoe slecht ze graag spraken over huiskatten, hoe respectvol ze waren tegenover haar. Een oprechte lach ontsnapte haar bij de woorden van de ander. “Je hebt gelijk meisje. Maar de eindbestemming weten zegt nog niet dat de weg altijd recht verloopt” Het was mooi om die wijsheid te horen uit iemand die hem nog maar net in de ogen mocht aankijken. “Mijn naam is Madam Sahira, ik woon hier niet ver vandaan. Als je zou willen delen wat je zoekt kan ik je raadsel misschien verhelderen” Opperde ze simpel, waarna ze haar weg vervolgde naar haar huis toe. Ze was niet fan van staan en praten, was zo zwaar op de gewrichten. Daarbij was haar eigen tuin een heel stuk veiliger.


2. Blockage KAznYAP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
2. Blockage
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: